Top Knots Frisyr för män

92

Top knut är frisyren som kan göra männen drömmar om en ny, bekväm och attraktiv bild bli sanna. Denna manliga snitt visade sig för hundra år sedan.

Toppnoten har återupplivats och blivit en riktig trend bland samtida män. Den klassiska mannen bun haircut blev prototypen av toppnoten; bullen var populär under de senaste århundradena och såg ut som en vanlig hästsvans eller en liten bulle på toppen av huvudet. Senare uppträdde en nyare version av bunsten med rakade tempel i Japan, bland samurajen. Frisyrens popularitet bland dessa krigare förklarades av komforten i bär och extraordinära fina estetik.

Anledningen till den moderna ökningen av intresse för denna frisyr är fortfarande densamma – praktiska och attraktiva. En frisyr med rakade tempel och den fantastiskt stylade toppen kan givetvis göra en man genomgå ganska obehagliga steg, till exempel att ha på sig för första gången för kortklippning för att göra en hästsvans och sedan för lång skärning för att göra en bulle.
Men det enda som en kille som vill få en övre knut borde veta är
bara tålamod. Vi önskar dig bara den här saken för att du kommer hit de två andra viktiga detaljerna: det slutgiltiga beslutet om att få det här hårklippet och inspirationen från vårt fantastiska galleri med toppnoter.

De bästa bästa knutarna män stilar att prova

The Best Top Knot Men Styles att försöka 1

De bästa bästa knutarna män stilar att försöka 2

De bästa bästa knutarna män stilar att prova 3

De bästa bästa knutarna män stilar att prova 4

Enligt de historiska källorna var manlig toppknut känd under 200 f.Kr. i det antika Kina: de hittades skulpturerna av “Terracotta Army” vittnar om detta. Män bar liknande frisyrer fram till slutet av Ming-dynastin (1644 e.Kr.). Efter att Kina hade erövrats av Northerners-Manchus, under Qing-dynastin, tvingades Han-kineserna att ha tunna flätor.

Vidare kom denna trend till Japan på 1500-talet och blev den traditionella frisyren av samurai krigare och sumo wrestlers. Den övre knuten kan också hittas i hinduisk mytologi – guden Shiva är avbildad med en sådan frisyr. Till denna dag bär hans anhängare “agora” buntar som påminner om toppknutar.

Hur man gör en topp knut Idéer för män

Hur man gör en Top Knot Idéer för män 1

Hur man gör en Top Knot Ideas för män 2

Hur man gör en Top Knot Ideas for Men 3

Hur man gör en Top Knot Ideer för män 4

Rakade templen är en modig och modig detalj för varje utseende, med andra ord, killarna med toppknut kommer att se maskulin och varm samtidigt.

Dessutom kan du visuellt korrigera ansiktsformen lite, vilket ger det mer uttrycksfullhet och maskulinitet. Men för att göra en knut, bör du se till att din hårlängd överstiger 6 inches. Detta är det minsta märket som gör att du kan göra en fin toppknut. Om längden är kortare är det risk att få en eländig kort hästsvans som inte kan betona individualitet alls, men kommer att se ut som ett misslyckat försök att få en ny frisyr för tidigt. Kom ihåg dessa ord och du kommer aldrig fråga dig själv om hur man knyter en knut och hur man ser bra ut med den.

Mens Top Knots On Short Hair

Knappar på knäppning på kort hår 1

Knappar på knäppning på kort hår 2

Knappar på knäppning på kort hår 3

Knappar på knäppning på kort hår 4

Fram till nyligen har någon bun frisyr varit förknippad med hipsters. Verkligen,
sådan typ av hår styling är extremt populär bland ungdomar, som anser sig vara hipsters, men nu är det ofta valt av ganska seriösa affärsmän. Alla har liknande egenskaper, som självförtroende, beslutsamhet och lusten att se på modet oavsett situation. Även den enklaste toppen knut frisyr med hår knutna i en bulle och långa lås på sidorna ser unikt ut och ger en man möjlighet att visa sin individualitet och karisma.

PS Om du är trött på vanliga toppknutar, kan du lägga till lite tillbehör som ett ljust huvudband. Sådana detaljer kan inte bara få dig att sticka ut i en folkmassa, utan också vilja
hjälpa till att hålla håret på plats när du gör övningar eller bara går en promenad
när det är blåsigt – eller när du har kort hår för att göra en knut.

Top-Knot Idéer för en man med långt hår

TopKnot Idéer för en man med långt hår 1

TopKnot Idéer för en man med långt hår 2

TopKnot Idéer för en man med långt hår 3

TopKnot Idéer för en man med långt hår 4

Den översta knuten frisyr gör att du kan visa din exceptionella smak på den andra
människor utan att göra skada på din maskulinitet. Har du intryck av att en person med en toppnoot är extraordinär? Jo, du har rätt. Om du ser en kille som bär en manbulle, en toppknut eller en halv toppknut på huvudet, blir det klart att detta är en ljus och extraordinär person, redo att gå emot de tråkiga nuvarande standarderna.

Cool Man Top Knot Frisyrer

Cool Man Top Knot Frisyrer 1

Cool Man Top Knot Hairstyles 2

Cool Man Top Knot Hairstyles 3

Cool Man Top Knot Hairstyles 4

Kort hår i templen kan låta dig känna dig bekväm när den är varm eller blåsig ute och hjälper dig att anpassa ansiktets form också. Du får två i en, och ännu mer: det viktigaste med denna hårklipp är att dess ägare alltid ser mycket frihetsberömda och anmärkningsvärda. Män, som har den oföränderliga andan och kraftfull kreativ energi, kan på ett slående sätt betona dessa egenskaper med en toppknut. Om du vill ansluta sig till de riktiga männenes armé som vet hur det känns som varmt, prova den övre knuten.

Trendy Top Knot Fade Haircut för män

Trendy Top Knot Fade Haircut för män 1

Trendy Top Knot Fade Haircut för män 2

Trendy Top Knot Fade Haircut för män 3

Trendy Top Knot Fade Haircut för män 4

Trots enkelheten i toppknutens hårklipp, ger det frisörerna och
fashionistas ett brett utrymme för kreativitet. Du kan bestämma vilken hårlängd på templen du vill ha på egen hand, och det behöver inte nödvändigtvis vara för kort eller rakad. Det är möjligt att variera övergångens höjd och skärpa från templen till toppen. Dessutom skapar moderna dendier de intressanta sätten att fixera håret, förvandla det till exempelvis en utsökt flätad bulle.

Man flätad topp knot frisyrer

Man flätad topp knot frisyrer 1

Man Flätad Topp Knot Frisyrer 2

Man flätad topp knot frisyrer 3

Man flätad topp knot frisyrer 4

Om du tycker att flätor inte kan se människa, bör du titta på bilderna över en gång till. Manlig flätade toppknutar är fantastiska! Det korta håret är omöjligt att fläta men. Det långa håret är svårt att uppnå, eftersom det är för långt och ansträngande att vänta på att långt hår växer. Toppknut är lätt att få och är lätt att flätas och det ser fantastiskt ut även i sin klassiska variant. Var därför inte rädd för att experimentera med din frisyr, men gör dina experiment klokt. Ett par toppknutar, flätor eller rakade tempel – det här är hår styling alternativ som du enkelt kan prova.

Messy Mens Top Bun Frisyrer

Messy Mens Top Bun Frisyrer 1

Messy Mens Top Bun Frisyrer 2

Messy Mens Top Bun Frisyrer 3

Messy Mens Top Bun Frisyrer 4

Toppknut ser bäst ut på rakt eller något vågigt hår; lockigt hår är för obekvämt för
sådan frisyr och kommer säkert att se ut som kaos utan en grundlig styling. Men om du gillar rosa hårklipp och långt hår är din sak – gör en topp bulle.

manlig frisyr: Undercut Top Knot

 Man Frisyr Undercut Top Knot 1

 Man Frisyr Undercut Top Knot 2

 Man Frisyr Undercut Top Knot 3

 Man Frisyr Undercut Top Knot 4

Tjejer med långt hår är inte längre ensamma i sin het! Moderna män kan också vara heta, med frisyren som kan på ett tillfredsställande sätt framhäva alla fördelar med vilket utseende som helst och gömma några små ansiktsjämningar samtidigt. Om du är redo att få ögonen på alla damerna runt dig, är en underkanten, som är maskulin och sofistikerad, den bästa varianten för dig.

Top Knots Frisyr för män

5 (100%) 7 röster

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More