Spiky Haircuts för män

60

Det finns många livliga varianter av herrfransar idag! Och en av de mest populära är den spikiga frisyren! Hårklippningen med spikar har blivit klassisk. Spikes används ofta i alla slags hårklipp och styling. En av dessa hårklippningar – spikarna på parietalzonen. Spikarna ser bra ut på det tjocka eller medelstora tjocka håret. För härligheten hos denna frisyr passar mörkt hår mest. I närvaro av det snygga och korrekta lagret kan en sådan frisyr gömma ansiktsfelheter, förlänga den och ge uttryckliga egenskaper. Kolla in några fashionabla och attraktiva spikiga frisyrer här och plocka upp något du vill!

Stickar upp Spikes med de Rakade Templen

1 Stickar upp spikar med de rakade tempelarna

Nästa frisyr är perfekt för unga fellas! Rakade templen betonar huvudets form, stickande spikar ser perfekt ut både på framsidan och sidorna. Stubben kompletterar hela bilden, och får dig att känna sig kreativ och snygg!

Söt långa spikar på huvudet

2 söta långa spikar på huvudet

Spikarnas placering på huvudet kan vara annorlunda. Du kan få dem på kronan och i alla delar av huvudet! Det ser jättebra ut, men det är inte så lätt att dra av det! Men som du vet, vet skönhet ingen smärta! Varsågod!

Kort Spiky Frisyr

3 kort spiky frisyr

Den här spikiga frisyren är idealisk för dem som inte gillar att kamma håret och stiger upp på morgonen. Ta bara lite vax, lägg det på din hand och kör din hand i håret en eller två gånger! Resultatet blir bra – du är redo att umgås och njuta av andra!

Sidoriktade spikar på det tjocka håret

4 Sidoriktade spikar på det tjocka håret

Den spikiga frisyren ser fantastisk ut på både det tunna och det tjocka håret. Hur får man en sådan effekt? Det är lätt! Du behöver bara lite vax och fem minuter av din tid! Jag vågar svära du är den mest snygga killen i ditt grannskap!

Crazy Spiky Frisyr

5 Crazy spiky frisyr

Nästa spikiga frisyr ser väldigt massiv ut! Spikarna sticker ut på alla sidor, som stekpinnarna. En sådan frisyr är perfekt för människor, som gillar den urbana stilen och som gillar att sticka ut från mängden !!

Spiky Black Dreadlocks

6 Spiky Black Dreadlocks

Här har vi blandningen av dreadlocks och spiky frisyr! Tanken att ha sådan frisyr är kreativ, och du kommer att se modern och fashionabel ut med denna frisyr! Men det är värt mycket att dra av ditt hår så här! Trots det är praktiken perfekt! Lycka till!

Spiky Frisyr med Whiskers

7 Spiky frisyr med whiskers

Spikigt hår ser bra ut med whiskers! Håret lagrat rörigt, men det har ingen inverkan på skönheten i denna frisyr. En sådan frisyr passar dem, som inte har mycket tid att spendera framför spegeln!

Spiky Haircut på det korta håret

8 Spiky frisyr på det korta håret

Dagens frisyr på det korta håret är den ursprungliga standarden på maskulinitet. Det finns en del sportskugga i en sådan frisyr. Dessa korta spikar passar män bra, för att det inte kräver särskild vård, och det är säkert lämpligt för alla stilar.

Spiky frisyr på mitt hår med rakade tempel

9 Spiky frisyr på mitt hår med rakade tempel

Här ser vi en kreativ ungdomshårklippning. Denna hårklippning (med en snygg skiktning naturligtvis!) Passar alla dina stilar – urban eller affärer. Det anses vara universellt, och det är lämpligt för alla hårtyper.

Spikes på kronan och en lång bang

10 Spikes på kronan och en lång bang

En av de nya märkes frisyren – skarpa spikar på kronan och långbenet! En sådan frisyr ser mest fördelaktigt ut på det raka håret. Användning av vax och hårspray kommer att fixa ditt hår väl och ge uttryck för din hårklippning.

Justin Bieber Style

11 Justin Bieber stil

Här är den ursprungliga och samtidigt avslappnade frisyren. Alla typer av mousses och stylingprodukter kan hjälpa dig att uppnå önskad effekt. Spikarna ser perfekt ut på mitt hår. Denna frisyr passar människor, som ofta är offentliga och inte vill slösa tid på det snygga lagret.

Skarpa och snygga spikar

12 Skarpa och snygga spikar

Idag är det väldigt moderiktigt och modernt frisyr. Denna hårklippning bär ofta unga människor. Den är idealisk för sportentusiaster, såväl som för nyckelpigestil.

Spikes, Long Bang och Beard Style

13 Spikes, lång bang och skäggstil

Denna frisyr anses vara en av de mest snygga hårklippningarna idag. På grund av hårets längd kan du variera olika stilar. Allt du behöver är din tid, hårvax och spray för att göra rätt layering! Investera bara lite tid i ditt hår, du kan se casual, kreativ, fashionabel och till och med brutal.

Floppy Spikes på det långa håret

14 Floppy spikes på det långa håret

Denna frisyr är särskilt original eftersom inte alla män föredrar långt hårklipp. Den passar breda män, cuz en sådan hårklippning hjälper till att dra ditt ansikte ut. Det ser bra ut på det tjocka håret!

Markerade Spikes på det tunna håret

15 Markerade spikar på det tunna håret

Nästa hårklippning ser bra ut på det tunna håret. De som vill ha lite volym i kronområdet, passar perfekt för denna frisyr. Det ser snygg ut, lägger volymen på håret, och sådan lagring kräver ingen ansträngning

Undercut och Spikes på Midtjockleken

16 Undersök och spikar på hårets medelstjocklek

Den ljusa funktionen hos den här frisyren är den lätta läggningen, vilket ger volymen till håret. Spikarna ger sås och brutalitet till din stil. Det är verkligen hårklippningen för mitt hår, cuz det kommer att skapa en unik bild och stil.

Snygga Spikes över huvudet

17 Snygga spikar över huvudet

Se! Kommer Bates också gillar spikar! För att göra sådana spikar, måste du använda Massor av vax och hårspray! Men det kommer att se bra ut med vilken stil som helst. På håret med mättad färg kommer skärlinjen att tilldelas, vilket gör dig attraktiv och fashionabel!

Rundformade afroamerikanska spikar

18 rundformade afroamerikanska spikar

Shtick av denna manliga frisyr är Afro-American frisyr. Denna frisyr kräver lite ansträngning, men det är värt det! Rakade tempel kompletterar och betonar ansiktet, och de gör ett svartvitt ansikte mer manligt!

De “feta” spikarna!

19 De "feta" spikarna!

Om du vill göra uttrycksfulla spikar, gör de “feta” spikarna! Denna frisyr hänvisar till sportstilen. Den “smutsiga” spikesffekten som uppnås med vax, spray, spegel och fingrar! Få dem att fungera! Numera är dessa spikes fashionabla, och de är populära bland unga pojkar och män!

Spektakulära Spikes Gå uppåt

20 Spektakulära spikar går uppåt

Messiga hårklippningar – de viktigaste trenderna i mode idag. Säg “nej!” Strikta konturer! Bara vax, mitt hår, hårspray för bättre fix och du är snygg! Rakade templen kommer att perfekt accentuera maskulinitet och beslutsamhet i din stil.

Hårklippningen med stickande spikar

21 Hårklippningen med stickande spikar

Denna hårklippning väljer de män som vill se snygga och eleganta. Skiktet är gjord i form av försumlighet, vilket är motsatsen till konservatism. Det är en av de mest populära stilarna idag! Denna typ av frisyr kommer att betona oberoende och självförtroende

De långa spikarna på kronan

22 De långa spikarna på kronan

Det är det bästa valet för män med långt hår på occipitalområdet. Du vet vad du behöver för att göra spikar, ja? Det kommer att skapa intrycket av röra på huvudet och passar kreativa individer. En sådan frisyr kommer att betona den starka personligheten hos dess ägare.

“Hedgehog” Layering på Classic Haircut

23 "Hedgehog" -lagret på den klassiska frisyren

“Hedgehog” frisyren är bekväm eftersom det kräver minimal skiktning, men det behöver naturligtvis regelbundet underhåll. Om du är fan av en sådan frisyr, måste du försörja dig med massor av stylingprodukter! Denna frisyr ser bra ut, och den kommer att bli entusiastiskt accepterad av motsatt kön.

Ragged Strands och Neat Edging Effect

24 Ragged strängar och snygg kantningseffekt

Du kan göra denna frisyr för alla hårtyper. Egenskapen hos den här frisyren är den snygga och släta gränsen som ser djärvt ut och håller fast vid de tunna strängarna. Och om du lägger till så söta spikar ser du mycket snyggare ut, och du kommer att vara i trend på jobbet och på festen med en sådan frisyr!

Spikarna på det långa mörka håret

25 Spikarna på det långa mörka håret

Denna frisyr kommer att passa män, som har en smal figur och tjockt eller medium tjockt hår. Det ser bra ut med det svarta håret! Med en lämplig läggning passar denna frisyr för ceremoniella händelser, såväl som för vardagen.

“Hedgehog” Layering med Long Bang

26 "Hedgehog" -lagret med långbenet

En annan frisyr passar män med tjockt hår. Skarpa strängar kommer att se bra ut i det mörka håret, eftersom mörk färg ger uttrycksförmåga. Denna frisyr kommer inte att förlora popularitet i flera år.

Hårklippet med spikar på Occipital-området och Bang

27 Hårklippningen med spikar på occipitalområdet och bang

Denna frisyr är populär under en lång tid. Det hänvisar redan till den klassiska frisyren. Lackeringen är gjord i en otrolig stil. Ändå passar det också romantiska naturer.

Stickar upp Spikes på toppen av huvudet

28 Stick upp spikar på toppen av huvudet

Med denna frisyr kan du inte ta ett steg utan kvinnors uppmärksamhet! Leonardo DiCaprio själv bär denna frisyr! Det ser bra ut på mitt hår och passar unga och självsäkra människor.

Tjocka spikar och rakade tempel

29 Tjocka spikar och rakade tempel

Nästa frisyr passar kreativa människor! Här kan vi se spikarnas helt ovanliga design, som är mycket kontrast till de rakade tempelarna. Du måste arbeta hårt med ditt hår för att få sådan lagring, men ingen söt utan svett!

Shambolic Spikes alla över huvudet

30 Shambolic spikes över huvudet

Om du inte gillar att komma upp tidigt för att göra en snygg skikt, kolla in den här söta spikiga frisyren! Allt du behöver är långt hår och massor av vax och hårspray. Bara sprida vaxet på dina händer och arbeta mycket med dina fingrar! Efter detta kommer du att få denna röriga, men söta frisyr på ditt huvud!

Kort och Messig Spiky Frisyr

31 Kort och rörig spiky frisyr

Superstars älskar också att förstöra sig genom att ha spiky frisyr! Nästan alla känner den här killen! Här ser du Cristiano Ronaldo, den berömda fotbollsspelen! Och han har också spikar på huvudet! Vad betyder det här? Det betyder att spikes är fashionabla, attraktiva, och de är i trend nu!

Spikes och Dreadlocks Frisyr

32 Spikes och dreadlocks frisyr

Här är ett ganska intressant beslut att blanda dreadlock och spiky frisyr. Skärmen på denna frisyr sitter fast på dreadlocks på varje del av huvudet. En sådan frisyr kommer att betona ditt ansikte, cuz det finns en ren linje mellan håret och ansiktet.

Long ashen Spikes i mitten

33 Långa näspinnar i mitten

Nästa hårklipp är populärt bland tonåringar. Det är inte så svårt att få dina spikar att sticka upp på det här sättet, men det ser ändå ut perfekt! Med denna hårklippning blir du superstjärnan i ditt besättning!

Stunning Spiky Frisyr

34 Stunning spiky frisyr

Det finns många skarpa och snygga spikar, lagrade på vänster sida av huvudet. Shitick av denna frisyr är whiskers! De ser jättebra ut med sådan hårklippning, och även whiskersna kompletterar stilen på sin ägare vackert!

Tjocka och röriga Spikes

35 Tjocka och röriga spikar

Här har vi ett annat exempel på tjocka och röriga spikar på toppen av huvudet. Det långa tjocka håret är en universell och praktisk variant för den spikiga frisyren. Det finns en enorm mängd lagring du kan välja – tjocka eller tunna spikar, skarpa eller inte och så vidare. Oavsett vad du valde ser du snygg ut!

Spikarna på det långa håret

36 Spikarna på det långa håret

Nästa frisyr passar älskare av långt hår! Du måste vara en hårt arbetande person att ha på sig en sådan frisyr! Men om du drar ut fingret, blir du den mest snygga killen i ditt område, och du kommer definitivt att sticka ut från mängden!

Extremt långa Spikes Frisyr

37 Extremt långa spikes frisyr

Kolla in dessa otroligt långa spikar! Det är inte så lätt att få en sådan frisyr, men ingenting är omöjligt! Där det finns en vilja finns det ett sätt!

Spikes alla över huvudet

38 Spikes över huvudet

Numera är denna frisyr populär bland ung generation. Och det är inte förvånande! Du behöver inget annat än några minuter av din tid, långt hår, hårspray och vax. Sätt lite vax, arbeta dina fingrar genom håret och använd hårsprayen för att fixa håret! Njut av din stil!

Spikes with Shaved Temples and Stubble

39 Spikes med rakade tempel och stubb

De rakade templen går bra med stubben! Och i kombination med topparna är din vilja “Den första killen” på varje fest! Skär inte ditt ansikte ett par dagar och kör dina vaxade fingrar genom ditt hår!

Långa och utmärkta spikar

40 Långa och markerade spikar

Om du gillar att färga ditt hår är den här spikiga frisyren för dig! En sak är att du måste välja rätt färg för att markera dina spikar. De mest fashionabla färgkombinationerna är idag brun – guld och grå – svart. Men rådet är – försök att välja färger från ett färgområde, var uppmärksam på färgernas kontrast och ta hänsyn till din hudton!

Tjocka spikar på huvudets topp

41 Tjocka spikar på toppen av huvudet

Här är ett av de mest populära valen av spikarna på mitt hår. Denna frisyr tvingar dig inte att arbeta hårt på ditt hår! Du behöver bara ha lite hårgel, placera den på toppen av ditt huvud och arbeta med fingrarna i två minuter! Det är allt! Enkelt men spektakulärt!

Spikes i kronans mitt

42 Spikes i mitten av kronan

Det är ganska enkelt att välja längden och placeringen av spikarna för ditt huvud. Använd bara din fantasi och ha lite övning! Det finns ingen kunglig väg att lära!

Markerade Spikes på det färgade håret

43 Markerade spikar på det färgade håret

En ytterligare anledning, varför killar gillar spikes är den snygga röra på huvudet! Du behöver inte snyggt borsta mer! Du behöver bara lite vax, dina fingrar och fem minuter av din tid! Kör fingrarna genom ditt hår och gör det rörigt och fashionabelt!

Spiky Comb över frisyr

44 Spiky kam över frisyr

Den spikiga hårklippningen på det korta håret ser perfekt ut i alla situationer – på jobbet, hemma eller på gatorna som hänger med vänner! Du behöver inte mycket tid för att göra en attraktiv layering, och dina vänner eller kompisar kommer inte att vänta på dig i timmar, medan du kammar ditt hår!

Korta Trim Spikes

45 Korta trimspikar

De korta spikarna passar bra de som har kort hår! Om du är en av dessa människor är en sådan frisyr absolut för dig! Spikarna kommer att betona din ansiktsprofil och få dig att se trendig ut!

Långa spikar med rakade randar

46 Långa spikar med rakade randar

Sådana hårklipp är verkligen modernt och modernt. Rakade linjer matchar perfekt med spikarna! Det är ett utmärkt val för självsäker killar, som inte räddar någon uppmärksamhet från andra och som gillar att vara i rampljuset!

Messy Spikes på toppen av huvudet

47 Messiga spikar på toppen av huvudet

Ett exempel på “lat” spiky frisyr! Ägaren av denna frisyr ser ut som om han bara har stigit upp ur sängen, men han är redo att komma till gatan! Att ha sådan frisyr kräver att du har långt hår på toppen av ditt huvud! Så fort du växer håret, använd fingrarna för att sätta lite hårvax på huvudet och vända om ett nytt blad!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More