Olika Faux Hawk frisyrer för någon kille

81

Vi pratar om fohawks här, inte om mohawks. Det är viktigt. Saken är, mohawks är väldigt “radikala” om vi kanske säger så här om hårklipp – du kommer inte göra en mohawk om du är en kontorsarbetare eller om du planerar att gå till en formell händelse. För bättre eller sämre är de inte helt lämpliga nuförtiden.

Men det är inget problem alls. Faux Hawk är en mindre bro av mohawk, och det är absolut allt du behöver om du gillar mohawks men tycker att de är “för mycket” eller för “punk”. Vad är en fauxhök? Som vi sagt är det en mängd mohawk frisyrer. Den kopierar dess huvuddrag utom rakning av sidorna och sträcker sig över huvudets topp. Fauxhögen är också ganska kortare än många traditionella mohawks. Det är en ny, moderiktig och modern version av mohawk och mullet – och vi kan garantera att det inte kommer att gå ut ur trenden under mycket lång tid.

Så, låt oss prata om faux hawk nedskärningar här. Det finns ett stort antal vackra fohawks, men vi (som alltid) samlade bara de mest imponerande av dem. Låt oss se vad vi har här.

Imponerande Faux Hawk Fade

Imponerande Faux Hawk Fade 1

Imponerande Faux Hawk Fade 2

Imponerande Faux Hawk Fade 3

Imponerande Faux Hawk Fade 4

Vi använde inte ordet “imponerande” av en slump – saken är, fohawksna kan verkligen se imponerande ut. Det handlar om blekna sidor – de är en av de saker som kan göra varje frisyr ser bättre ut. Bokstavligen varje.

Faux hökar är inte ett undantag, förstås. Det spelar ingen roll vilken blek du föredrar, låg blek eller hög blek – de ser alla bra ut med sådana hårklippningar. Vi rekommenderar faktiskt att du försöker få en låg blek om du inte är redo för något radikal ännu – sådana frisyrer ser väldigt rena ut, stilfulla och polerade. En bra fohawk bleknar (med mönster eller utan dem) kommer att fungera bra både för en pojke och för en man mellan 20 och 30 år gammal.

Coola Fauxhawk Haircut Idéer för män

Coola Fauxhawk Haircut Idéer för män 1

Coola Fauxhawk Haircut Idéer för män 2

Coola Fauxhawk Haircut Idéer för män 3

Coola Fauxhawk Haircut Idéer för män 4

Fauxhawks är inte lika dramatiska som deras stora bröder, mohawks – och det är givetvis mycket trendigare. En fohawk är nästan ett perfekt val för varje ung man, men det finns bokstavligen hundratals – så hur väljer man den bästa?

Jo, det är därför vi har börjat skriva den här artikeln: för att vi ville hjälpa. Här var vår idé att hjälpa de män som ville utforska de befintliga frisyridéerna och skapa nya – så om du inte vet vad fauxhawk ska välja, ja, du har kommit till rätt ställe. Kolla in dessa fyra fantastiska bilder ovan – vi är säkra på att dessa skärningar kommer att imponera på dig.

Messy Mens Fohawk Haircut

Messy Mens Fohawk Haircut 1

Messy Mens Fohawk Haircut 2

Messy Mens Fohawk Haircut 3

Messy Mens Fohawk Haircut 4

Snyggt och rent hårklipp är perfekta, men vad händer om du behöver något mer vardagligt (och om du inte går på en Ivy League-skola)? Tja, så träffa dessa fyra fantastiska röriga fauxhökar – dessa hårklippningar ser definitivt inte formella ut … Men tycker du verkligen att det gör dem värre?

Det gör det självklart inte. Messiga fohawk haircuts är snabba och ganska enkla, vilket innebär att du inte spenderar för mycket tid och ansträngning för att behålla dem. De ser väldigt enkelt och avslappnad, det är därför vi alla älskar dem. Men var försiktig nu: trots att det är suddiga faux hawk-frisyrer ser du enkelt, de behöver fortfarande lite styling – som om du inte bör glömma några stylingprodukter, som hårstylingvax (det kommer att lägga till en naturlig textur som ser bra ut).

Kort Faux Hawk Frisyr

Kort Faux Hawk Frisyr 1

Kort Faux Hawk Frisyr 2

Kort Faux Hawk Frisyr 3

Kort Faux Hawk Frisyr 4

Om du tror att ditt hår inte är tillräckligt länge för fohawks, oroa dig inte: det är troligtvis inte sant. En kort buzz cut fohawk (som den som David Beckham bar i slutet av 2000-talet) eller en kort semi fohawk kommer att fungera bra för dig i det här fallet!

Längd spelar ingen roll när det gäller fohawks. Vi tror att även några få inches skulle fungera bra – och här har vi fyra bevis på dessa ord. Kolla bilderna ovan och välj något för dig – vi har gjort vårt bästa och valt bara de bästa och mest snygga fauxhuggarna här!

Man Faux Mohawk Idéer För Långt Hår

Man Faux Mohawk Idéer För Långt Hår 1

Man Faux Mohawk Idéer För Långt Hår 2

Man Faux Mohawk Idéer För Långt Hår 3

Male Faux Mohawk Idéer För Långt Hår 4

Vissa människor vill emulera mohawk utan att göra en mohawk. Om du är en av dem, här är två saker vi skulle vilja berätta för dig. De första sakerna är: du måste vara en riktigt modig person att göra en mohawk nuförtiden. Den andra är: du behöver långt hår för att göra det som i fallet med Faux Hawk Taper Styles

Faux Hawk Taper Styles 1

Faux Hawk Taper Styles 2

Faux Hawk Taper Styles 3

Faux Hawk Taper Styles 4

Faux Hawk koniska frisyrer fungerar bra med kort och medium hår. Avsmalnande sidor är också perfekta för dem som vill ha en fohawk men vill inte suga sidorna. Taper lägger till dynamik och gör en fohawk extremt snygg – den här kombinationen ser verkligen ut. Vill du prova det?

Curly Faux Hawk Cut

Curly Faux Hawk Cut 1

Curly Faux Hawk Cut 2

Curly Faux Hawk Cut 3

Curly Faux Hawk Cut 4

Curly faux hawk är verkligen inte den mest populära typen av mohawk. Men fohawk frisyr ser bra ut på alla hårtexturer – och lockigt hår är inte ett undantag. Sådana skärningar ser mycket självsäker och självsäker ut, men vi rekommenderar att du köper några bra stylingprodukter (som en gel). Så får du ett mycket polerat utseende.

Tips om hur man utformar en fauxhök för killar

Tips om hur man utformar en fauxhawk för killar 1

Tips om hur man utformar en fauxhawk för killar 2

Tips om hur man utformar en fauxhawk för killar 3

Tips om hur man utformar en fauxhawk för killar 4

Det finns hundratals styling alternativ när det gäller faux hökar. Några av dem är mer punklika, de andra kan fungera bra som formella nedskärningar. några av dem är korta medan de andra är ganska långa; vissa är självsäker och maskulin medan de andra ser mer eleganta ut … Därför är det omöjligt att skriva tipsen för dem alla, och det är därför vi har bestämt oss för att skriva ner tre tips som kommer att vara användbara för alla män med fackhökar. De är enkla men viktiga.

  1. Stylingprodukter, som gel, är mycket viktiga, men alltför mycket är alltid en dålig sak när det gäller hårklippningar. Fet och vått hår är inte det du letar efter, eller hur?
  1. Pomade är bra, men inte när vi pratar om fohawks. Det ser lite onaturligt ut, så vi rekommenderar att du använder gel eller spray i stället.
  1. Fuktar håret innan du formar det. Det är förmodligen det viktigaste – det våta håret på toppen gör det lättare för håret att stå upp.

Undercut Faux Hawk For Boys

Undercut Faux Hawk For Boys 1

Undercut Faux Hawk For Boys 2

Undercut Faux Hawk For Boys 3

Undercut Faux Hawk For Boys 4

Vad sägs om några snygga snitt för pojkar? Kombinationen av underskärning och fauxhök kommer att fungera perfekt för alla pojkar – kolla bilderna ovan och se det med egna ögon. Vi är säkra på att han förtjänar den bästa hårklippningen!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More