Moderna Bob frisyrer – 23 Bob Haircuts för att Glam Your Look

72

Saken med bobs är att de ser fantastiska ut i alla åldrar och alla slags ansiktsformer. Detta är en av anledningarna till att kvinnor alltid har gynnat denna frisyr över alla andra. Den moderna bob frisyren handlar om att lägga till en mängd innovationer till de typiska bob ser ut som du har sett genom åren.

Moderna Bob frisyrer skulle vara din sak om de enkla bobbarna känner sig tråkiga för dig men du kan inte släppa din kärlek till denna frisyr. Eftersom hårets längd hålls kort är det det utseende som behöver mindre underhåll. Du skulle inte behöva spendera timmar på morgonen och få din frisyr rätt. Du kan ha helt rakt hår eller vackert lockigt, det finns definitivt något för alla i nybebyggelsen. Du behöver bara hitta din rätt passform från de många alternativ som finns tillgängliga.

Beach Wavy Bob

Det hårda håret är huvuddraget för denna frisyr. Du kan antingen fråga din frisyrer för hjälp eller skapa ditt utseende själv med hjälp av dina betrodda tang. Den avslappnade och coola känslan av denna fantastiska frisyr gör att det ser ut som om du bara ska slå på stranden på en semester.

Bob frisyrer

Retro Bob frisyr

Detta är ett av retro-utseende som har kommit tillbaka i frisyrscenen efter att ha avgjort hjärtat av de äldre holländska skönheterna i många år. Den här kommer med långa knäckar som helt täcker upp pannan och ser bra ut på alla hårfärger. Det slanka och glänsande håret är ett måste för den här frisyren.

Bob frisyrer

Middle Part Wavy Bob

Det är frisyren som ska provas av kvinnorna som älskar att ha vågor i håret. Hårets längd når axlarna. Håret är gjord i vågor genom att använda ett hårjärn. Slutligen görs en mellanseparation och håret ges en borstning med hjälp av en breddad kam.

Bob frisyrer

Hacklig Svart Texturized Bob

En hakig utseende är en där håret är skuren på ett ganska ojämnt sätt för att ge det en rakhyvel som en känsla. Gör avskärningen på ena sidan av håret. Lägg till lite hårgel och skruva upp håret med fingrarna för att få det texturerade blicken och ditt utseende är komplett.

Bob frisyrer

Blond Choppy Bob

Denna frisyr har alla element för att ge dig ett helvete av ett fantastiskt utseende. För det första ser de ljusa blonda höjdpunkterna ut på den mörka blonda basfärgen. Ändarna är skurna så choppily som möjligt för att ge den det edda utseendet. Slutligen sveps håret till ena sidan efter en sidoseparation.

Bob frisyrer

Tousled Bob

Den rosa styling av håret gör det ser helt fantastiskt ut. Lägg till det, den silvery blonda hårfärgen och du har en oklanderlig frisyr att flaunt. Få en snygg avskildhet att springa genom hårets mitt och håll håret lite vågigt. Tucka ena änden av håret bakom ditt öra.

Bob frisyrer

Long Bob

Denna långa bob, eller lob, är vägen att gå till dig om du känner att den traditionella bobben är för kort eller du. Det trendiga vågiga håret utseende fortsätter med den här också. I detta fall koncentreras vågorna mestadels mot hårets ändar. Avskiljningen ska vara rätt i mitten.

Bob frisyrer

Snygg rak Bob

Det är prim och riktig bob som är det perfekta alternativet att gå för om du vill ta fram skärpan i funktioner som din käke och kindben. Hårets ändar är exakt lika långa. Applicera hår av hårvax, gör och sidoseparera, och borsta håret väl.

Bob frisyrer

Skulderlängd Graduerad Bob

En examen bob är en rolig modern ta på den typiska bob frisyren. Här ökar hårets längd när man går från hårets baksida till framsidan. Det finns också gradering i hårfärgen och färgerna blir mörka bruna från mörka vid hårrötterna.

Bob frisyrer

Icy Blonde Bob

Den isiga blondan är så unik hårfärg av sig själv och när du kombinerar den med en nyårig bob, är stilbaren naturligtvis satt väldigt hög. Gå för en djup sida avskärning enligt den sida som passar ditt ansikte. Kamma håret framför så att det täcker hälften av pannan.

Bob frisyrer

Kort rakt Bob

Du borde antingen ha poker-rak eller behöva räta ut håret helt för att gå för det här utseendet. Lägg skinserum för att håret ska bli så glänsande som någonsin. En av sidorna av håret är borstad och bakom öronen, medan den andra sidan är kvar för att smeka ansiktet.

Bob frisyrer

Rak Bob Haircut

Detta är ett sätt att experimentera med din favorit bob frisyr. håll strängarna framför ena sidan av håret tillräckligt länge för att röra på axlarna medan resten av håret hålls så kort som du vanligtvis ser i en bob. Du behöver en avskildhet någon sida.

Bob frisyrer

Glänsande Brunett Bob

Brunetter ser så vacker ut som blondiner med sina vackra bobbar. Dessutom ser du den mycket trendiga balayage hårfärgningen gjord här med mörkbruna och svarta färger. Du behöver håret för att vara det skönaste någonsin så förutom den naturliga glansen behöver håret lite glansserum för den välbehövliga underbara glansen och glansen.

Bob frisyrer

Bob med Tousled Curls

Det är frisyren du behöver prova om du vill gå ut och ut glam på din nästa fest eller händelse. Hårets rötter hålls i den exponerade röda hårfärgstilen. Ta ut håret och gör håret så högt som möjligt. Tucka någon av sidorna bakom örat.

Bob frisyrer

Tousled Wavy Bob

Den här är så feminin och fin utseende att du är säker på att älska det på dig själv. Det är bäst att gå för den här frisyren om du har naturliga vågor i ditt hår. Strukturen är det som gör håret så attraktivt. Det finns en framträdande avskjutning som passerar rätt genom mitten.

Bob frisyrer

Vågig Bob

Om det finns en look som aldrig har gått ur mode, är det sänghårets utseende. Ditt vågiga hår kan bara vara det som behövs för att dra av ett perfekt bedhead look. Det finns rosa guldfärgning nära rötterna medan resten av håret är ljust blont. Gör en slumpmässig form av mellansöndring.

Bob frisyrer

Tousled Beach Blonde Bob

Håret har en solkusad känsla till det som gör att det ser ut att provas vid din nästa strandferie. Hårets längd på ena sidan är längre än den andra sidan. Du kan också få en bit av sidokanten för att få mer av en definition till det enkla men eleganta utseendet.

Bob frisyrer

Platinum Blonde Bob

Det finns några färger som är slående nog att lägga till den extra kanten till din bob frisyr. Platina blondin är en sådan fantastisk hårfärg. Den goda nyheten är att den här silveryfärgade nyansen är absolut knäckt på trend i hårstilstilvärlden nu. Håret är gjort lite vågigt för denna frisyr.

Bob frisyrer

Vintage Bob Haircut

Några frisyrer har vintage taggen till det och de misslyckas aldrig att se fantastiska ut. Den täta massan av lockar i ändarna och snurren i pannan ger det det gamla utseendet. Du kan också prova frisyren med blont hår, men mörkt hår är ditt bästa val för den här.

Bob frisyrer

Faux Bob Haircut

Titta noga och du kommer märka att håret bara har fått intryck av en bob men det är verkligen inte så kort. Håret rullas upp och tuckas in för att ge utseendet på en boob. En lång sträng kvarstår hängande precis framför håret.

Bob frisyrer

Curly Bob

Ringletsna gör denna frisyr en av ett slag i det moderna bobsutseendet. Om du inte är ägare till ett huvud fullt med lockar, få din hårkrullare att göra jobbet. Låt locken smeka ditt ansikte och panna. Även om frisyren handlar om krullar, gör det inte att krullarna ser rufna ut.

Bob frisyrer

Kortvågig Bob

Det här är det du måste välja om du vill ha en sofistikerad bob frisyr som också är hög på stilparametrarna. Vågorna är så snyggt att du blir mer kär i håret efter denna frisyr. Skapa en sidoparti och låt vågorna ta scenen.

Bob frisyrer

Slicked Back Bob

Slicked back hår ser bra ut även när du försöker dra av en bob. Bara se till att hårets framsida är retad och höjt lite för att stoppa utseendet från att vara för grundläggande. Slick tillbaka håret med hjälp av dina betrodda hårprodukter och täppa håret bakom öronen på båda sidor.

Bob frisyrer

De givna moderna Bob frisyrerna bör ge dig tillräckligt med idéer för din nästa hårstilstilning. Du kommer att vara den som har rätt på trenden när du pratar ut några av dessa frisyrer på dina vackra hårstänger.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More