Korta frisyrer för svarta kvinnor

149

Svarta kvinnor ser bra ut med kort hår. Naturligtvis ser de bra ut med medelstort och långt hår, men korta frisyrer är något annorlunda. De är kreativa, det är vad vi älskar om dem – det finns många intressanta korta frisyrer som ger ditt hår ett nytt utseende. Och gissa vad – vi har hittat det bästa av dem och samlat dem här! Träffa mer än 50 (56 för att vara exakt) fantastiska korta frisyrer för svarta kvinnor – vi vet inte vilken du ska välja, men vi kan garantera att du definitivt hittar något intressant här. Vi har gjort vårt bästa!

Den goda nyheten är: det handlar inte bara om lockar. Vi vet att curls var extremt populära bland svarta kvinnor för några år sedan, men vi tror att det inte är det enda alternativet för en svart kvinna i slutet av 2010-talet. Det finns bokstavligen hundratals intressanta, kreativa, badass (om du behöver) och feminin (om du behöver) korta hårklippningar, så glöm de “klassiska” stilarna – här hittar du något riktigt modernt och trendigt!

Oavsett om du föredrar mycket korta eller “nästan medellånga” skär, pixier eller vågiga frisyrer, a eller söta, röriga eller formella frisyrer – har vi något intressant för dig i alla dessa fall. Så mycket att prata – fortsätt läsa och du kommer att se att du just har hittat platsen med de bästa korta frisyrerna. Allvarligt har vi bara inkluderat de bästa på listan.

Okej, låt oss äntligen starta det. Det finns 14 stycken här – alla är olika, och var och en av dem är inriktade på en viss typ av korta hårklippningar. Vi börjar med några rosa frisyrer – det ser ut som de smidiga och avslappnade frisyren är trenden i år (liksom de närmaste åren).

Kusliga korta frisyrer för svarta kvinnor

Kusliga korta frisyrer för svarta kvinnor 1

Messiga korta frisyrer för svarta kvinnor 2

Messiga korta frisyrer för svarta kvinnor 3

Kusliga korta frisyrer för svarta kvinnor 4

När det gäller rosa frisyrer är huvudsidan att skapa en frisyr som kommer att se ut som om du bara har vaknat. Men de riktiga “Jag vaknade bara” frisyrer är ofta inte den sak du vill visa för världen, så dessa röriga snitt är mer som de snygga imitationerna på morgonlooken.

Snygg, ja. Messiga frisyrer kan se extremt snygg och trendig – här ser du bilder som visar att vi säger sanningen. De är alla avslappnade, mycket enkla (vilket innebär att det inte tar för lång tid att behålla dessa frisyrer på morgonen) och naturligtvis kommer alla att vara ett bra val för ditt korta svarta hår. Det är dags för bob haircuts och för pixies – för att vara ärlig ser vi inga orsaker till att dessa frisyrer ska gå ut ur trenderna de närmaste åren. Experterna är överens med oss, btw.

Kolla bilderna just nu – som vi har sagt, hittade vi bara de bästa korta rotiga hårklippningarna och inkluderade dem i den här listan. Var och en av dem är definitivt värt att försöka!

Svarta kvinnor korta frisyrer med pärlor

Svarta kvinnor korta frisyrer med pärlor 1

Svarta kvinnor korta frisyrer med pärlor 2

Svarta kvinnor korta frisyrer med pärlor 3

Svarta kvinnor korta frisyrer med pärlor 4

Bangs är ett perfekt verktyg för dem som vill rama ansiktet och uttrycka en personlig stil. Du kan göra dramatiska sidoband, romantisk och feminin stumma fransar, trendiga och moderna korta smällar eller sidobevattna smällar som visar dina vackra ögon. Det är bara du som gör själva valet.

Och vi är naturligtvis glada att hjälpa dig med att göra rätt val! Kolla in de här fyra bilderna ovanför – dessa snygga korta frisyrer med pärlor kommer 100% att fungera bra för varje svart kvinna. Vi kan garantera det!

Mycket korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten

Mycket korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten 1

Mycket korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten 2

Mycket korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten 3

Mycket korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten 4

Fulla kycklingar? Avrundad käftform? Lika ansiktslängd och bredd? Inget problem alls.

Ja, vi vet att många kvinnor tycker att ronden inte är den bästa ansiktsformen – men en bra hårklipp kan enkelt lösa detta problem. Självklart kommer korta hårklippningar, trubbiga stycken och korta hårklippningar med raka smällar inte att fungera bra för ditt ansiktsform – eftersom huvudsidan är att göra ditt ansikte se längre och ovalare ut. Du bör prova något annat – som en kort updo, en pixie haircut eller en mohawk med rakade sidor och rygg. Ta en titt på bilderna och välj!

Söt korta svarta frisyrer

Söt korta svarta frisyrer 1

Söt korta svarta frisyrer 2

Söt korta svart frisyrer 3

Söt korta svarta frisyrer 4

Visste du att korta frisyrer kan vara extremt söta och romantiska samtidigt? Vi har hittat fyra fantastiska hårklippningar för ditt korta hår, och alla är de sanna kvintessensen av cuteness. Kolla dem ut just nu och du ser det med egna ögon – kort betyder inte alltid “pojkvän”. Vi är säkra på att kort kan betyda “söt, , romantisk och lekfull” – det beror bara på din personliga preferens “!

Snabba frisyrer för kort svart hår

Snabba frisyrer för kort svart hår 1

Snabba frisyrer för kort svart hår 2

Snabba frisyrer för kort svart hår 3

Snabba frisyrer för kort svart hår 4

Vi är också säkra på att majoriteten … nej, den absoluta majoriteten av kvinnorna föredrar enkla och snabba frisyrer. Det är vettigt att en frisyr måste vara lätt att underhålla (om du inte kommer att ha en formell händelse i kväll), eller hur? Om du håller med den här tanken kommer du definitivt att älska de korta svarta frisyrerna vi har hittat för dig här – de är extremt enkla och det tar inte för lång tid att behålla dem. Enkelhet är nyckeln till glans, som de säger.

Coola stilar för äldre svarta kvinnor med kort hår

Coola stilar för äldre svarta kvinnor med kort hår 1

Coola stilar för äldre svarta kvinnor med kort hår 2

Coola stilar för äldre svarta kvinnor med kort hår 3

Coola stilar för äldre svarta kvinnor med kort hår 4

Vem sa att en kvinna inte kan ha en cool kort frisyr om hon är över 50? Vi kan med fullständigt förtroende säga att det inte är sant. Vågor, lockor, pixie skärningar och bob frisyrer – kom igen, det finns bokstavligen dussintals fantastiska hårklipp som kommer att fungera bra för äldre afroamerikanska kvinnor. Allt du behöver göra är att kolla in här just nu – vi har hittat bara de bästa. Är du redo?

Vackra korta skärningar för svarta kvinnor

Vackra korta sötningar för svarta honor 1

Vackra korta sötningar för svarta tjejer 2

Vackra korta skärningar för svarta honor 3

Vackra korta sötningar för svarta honorar 4

Den goda nyheten är: Det finns hundratals vackra korta hårklippningar för svarta kvinnor. En annan bra del av nyheterna är: Vi har bara tagit med de bästa av dem på den här listan – bara de vackraste, snyggaste och enklaste kortklippen väntar på dig här!

Oavsett om du planerar att gå till Big Cut eller du redan har kort hår, kommer du definitivt att hitta en cool kortklipp här. Saken är att det finns massor av riktiga mästerverk när det gäller de korta hårklippningarna, och alla väntar på dig – så slösa inte bort din tid och ta en titt på dem just nu!

Snygga idéer om kort hår för svarta kvinnor

Snygga idéer om kort hår för svarta kvinnor 1

Snygga idéer om kort hår för svarta kvinnor 2

Snygga idéer om kort hår för svarta kvinnor 3

Snygga idéer om kort hår för svarta kvinnor 4

Här hittar du snygga och moderna idéer om vad du kan göra med ditt korta hår. Vi försöker inte att agera som experter, men vi har övervägt trenderna och gjort vårt bästa för att hitta dessa hårklippningar. Det betyder inte att du måste kopiera dem självklart – men de kan fungera bra som inspiration för dig eller din frisör. Tveka inte och gör ditt val just nu – vi är helt säkra på att du kommer att älska minst en av nedskärningarna här.

Korta vågiga frisyrer för afroamerikanska kvinnor

Korta vågiga frisyrer för afroamerikanska kvinnor 1

Korta vågiga frisyrer för afroamerikanska kvinnor 2

Korta vågiga frisyrer för afroamerikanska kvinnor 3

Korta vågiga frisyrer för afroamerikanska kvinnor 4

Rett hår kan se tråkigt ut. Krokigt hår är omanagligt, som de säger. Vågor är de så kallade guldmedlemmarna – de är inte helt obestridliga (men vi kan inte säga att de är mycket enkla också) och de är definitivt inte tråkiga. Vågiga frisyrer kan vara feminina, a, eleganta och eleganta samtidigt. De kan ha den rock’n’roll-känslan, de kan vara mycket formella – i grunden jobbar de bra för nästan alla tillfällen. Hålla med?

Om svaret är “ja”, så har du just kommit till rätt plats. Vad vi kan erbjuda dig här är idéerna om stora korta vågiga frisyrer – och vi vet att alla kommer säkert att passa varje afroamerikansk kvinna!

a frisyrer för svarta tjejer med kort hår

a frisyrer för svarta tjejer med kort hår 1

a frisyrer för svarta tjejer med kort hår 2

a frisyrer för svarta tjejer med kort hår 3

a frisyrer för svarta tjejer med kort hår 4

Vill du ändra ditt utseende? Oroa dig om de korta hårklippningarna är lika eleganta, mjuka eller a som medelstora och långa hårklippningar? Tja, oroa dig inte om det. Svaret är “ja” – och här kommer vi visa dig fyra starka argument som kommer att bevisa oss rätt.

Snygga vågor, rakade sidor, grafiska linjer, som visar nacken – det finns massor av metoder som gör att din frisyr ser ut som som helvete. Kolla in de bilder vi hittat för dig – även om du tycker att den korta kan inte vara , kommer du säkert att ändra dig när du tittar på dessa bilder.

Tips om hur man utformar kort svart hår

Tips om hur man stilar kort svart hår 1

Tips om hur man stilar kort svart hår 2

Tips om hur man stilar kort svart hår 3

Tips om hur man stilar kort svart hår 4

Vi har redan sagt det: det finns hundratals intressanta korta hårklippningar för svarta kvinnor. Vi vet inte vilken du ska välja, så det är vettigt att vi inte kan ge några tips till din frisyr. Det finns dock några vanliga regler som hjälper dig att ta hand om ditt hår och få det att se ännu bättre ut. Kanske känner du dem redan, men vi tror att det inte är något problem alls.

Så, i början: Tvätta inte ditt korta svarta hår ofta. Tvätta det en gång i veckan är tillräckligt – eller, om du gör det oftare, använd ett sulfatfritt schampo. Ditt hår är redan torrt nog, så det är inte nödvändigt att göra det torrare.

Om du använder geler, använd bara hårprodukterna som var designade för afrikansk amerikanska hår. Det handlar om torrhet igen.

Trima ditt hår regelbundet. Vi satsar på att du föredrar friskt hår och att du inte gillar split ends – i så fall måste du trimma det varje 6-8 veckor. Btw, undviker curling och straightening kan också hjälpa till att lösa problem med split ends också. En sovhatt tillverkad av satin kommer också att fungera bra om du vill förhindra splittrade ändar.

Torrhet är i grunden det största problemet de flesta af afroamerikanska kvinnor med kort hår har. Att göra en varm oljebehandling kommer att fungera perfekt för ditt torra hår / hårbotten – och det är alltid en bra sak att öka blodcirkulationen. Både tjockt och tunt hår behöver olja, det är ett faktum.

Använd värmesprutor, kräm eller serum – det är ett bra sätt att minimera värmeskadorna. Vi rekommenderar dock starkt att undvika värme alls – du kan naturligtvis behandla ditt hår och fixa problemet efteråt, men det är bättre att du inte skadar ditt hår, eller hur?

För tätt är inte bra. När det gäller flätor eller cornrows betyder smärta skador – så om det gör ont, sluta det bara.

Djupt tillstånd ditt hår. Ändarna är den mest sårbara delen av ditt hår, så du måste göra allt för att rädda dem. Djup konditionering är en av de saker som hjälper dig.

Det är allt i grunden. Dessa tips hjälper dig att spara håret, och om ditt hår är hälsosamt kan du prova varje kort frisyr från den här artikeln. Gilla dessa fyra – de är bra, eller hur?

De bästa korta frisyrerna för svarta damer

De bästa korta frisyrerna för svarta damer 1

De bästa korta frisyrerna för svarta damer 2

De bästa korta frisyrerna för svarta damer 3

De bästa korta frisyrerna för svarta damer 4

Dessa korta frisyrer ser bomb på svarta damer, det är vad vi vet. Även om dessa eleganta och trendiga hårklippningar inte är det du letar efter nu, ja, de är fortfarande värda att försöka! Förresten finns det bara enkla hårklipp här. Glöm på sofistikerade skär – din nya frisyr måste vara lätt att göra och att behålla!

Stora korta pixie frisyrer för svart hår

Stora korta pixie frisyrer för svart hår 1

Stora korta pixie frisyrer för svart hår 2

Stora korta pixie frisyrer för svart hår 3

Stora korta pixie frisyrer för svart hår 4

Du kan bara inte ignorera pixie frisyrer om du letar efter bra korta hårklippningar. Pixies ser riktigt snygga ut, de uppmärksammar ansiktet, de är precis vad vi kallar “självsäkra frisyrer” – så om du känner att du är en stark kvinna kan vi garantera att pixies fungerar perfekt för dig. Titta bara på bilderna och du kommer se hur fantastiska dessa hårklippningar är!

Fantastiska korta svarta frisyrer med färg

Fantastiska korta svarta frisyrer med färg 1

Fantastiska korta svarta frisyrer med färg 2

Fantastiska korta svarta frisyrer med färg 3

Fantastiska korta svarta frisyrer med färg 4

Korta frisyrer ser bra ut, du har redan sett det. Det finns dock en sak som kan göra dem ännu bättre – vi talar naturligtvis om färg. Att göra höjdpunkter, få över färg eller använda någon av dessa färgtekniker (som ombre, balayage etc.) är de perfekta metoderna för att förbättra din korta svarta frisyr – och vi visar dig gärna hur du kan uppgradera ditt utseende. Fan, dessa frisyrer är fantastiska!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More