Hur man slickar håret tillbaka guide

83

Slicked back hår har varit ett klassiskt arv sedan 1950-talet. Det är frisyren perfekt för festliga och formella tillfällen, men definitivt inte för gymmet eller grillhelgen. Inte varje hårstruktur kan slickas tillbaka på rätt sätt. hög blekning, underskärning, fint och medelhårt är det bästa för detta ändamål. Man bör komma ihåg att denna frisyr handlar om rena linjer, så det är oerhört viktigt att hålla den fräsch och snyggt rakad. Generellt är gelledback hår ett perfekt alternativ för alla män som vill se snygg och elegant, så om det här är det du söker, kolla in vår samling för att hitta din perfekta version!

Hur man slickar tillbaka håret

Hur slickar du tillbaka håret 1

Hur slickar du tillbaka håret 2

Hur slickar du tillbaka håret 3

Hur slickar du tillbaka håret 4
Om du är förälskad i slicked-back frisyrer, men har ingen aning om hur man stilar den, är den här guiden till dig:

  1. När du har tvättat ditt hår, handduk-torka det så att det inte är för vått, men tillräckligt fuktigt för att sprida hårprodukten utan problem.
  2. Kamma håret igen för att ta reda på alla möjliga brister som kan vara synliga efter att du har smatt på håret och väljer det alternativ som skulle se ut felfritt.
  3. Ta lite hårpomad (den rätta mängden som behövs för din hårtyp du vet efter att ha övat ett par gånger) och sprida den över huvudet med fingertopparna, rör dig upp och ner. Du kan välja pomaden inte bara på grund av hårstruktur men också beroende på vilket resultat du vill ha (vatten- och oljebaserade pomader för sken, lerpomader för matt effekt).
  4. Dra kammen tillbaka genom håret och spärra den med en annan hand, släta den. Fortsätt att göra detta steg tills du får den utseende du vill ha.
  5. Njut av din oemotståndliga utseende!

The Best Men’s Slicked Back Frisyrer

De bästa manarna slicked tillbaka frisyrer 1

De bästa mänens slickade tillbaka frisyrer 2

De bästa mänens slickade tillbaka frisyrer 3

De bästa mänens slickade tillbaka frisyrer 4
Varför älskar killarna den slickade tillbaka frisyren så mycket? Det är uppenbart att det aldrig går ur mode och förlorar aldrig sin popularitet även trots att de nya trenderna ständigt växer fram. Anledningen är enkel: det här är en stilig frisyr som passar de flesta män perfekt och kan stylas på många sätt. Till exempel kan du slanka den på vanligt sätt, eller lägga till en sidodel. Pompen är också möjlig här. Processen med styling är också ganska lätt: Torka bara håret med lite matt pomade och ge ditt hår en chans att vara naturlig, eller använd mer pomade för att skapa ett elegant, festligt utseende.

Slick Back Fade Haircut

Slick Back Fade Haircut 1

Slick Back Fade Haircut 2

Slick Back Fade Haircut 3

Slick Back Fade Haircut 4
Om du vill ha din frisyr att se modern och mer kreativ, är det smarta alternativet det bästa alternativet för dig. En sådan blandning av klassiker och de senaste trenderna är helt fantastisk! Kortare hår på sidor och / eller bak och längre slickat hår på framsidan är ingenting annat än vacker kontrast som belyser dina bästa egenskaper! Den goda nyheten är att en sådan version är bra som för killarna med fint hår som för män med tjockt hår.

Slicked Back Undercut

Slicked Back Undercut 1

Slicked Back Undercut 2

Slicked Back Undercut 3

Slicked Back Undercut 4

Slicked Back Undercut 5
Underkanten anses med rätta vara en av de mest eleganta och mångsidiga frisyrerna för män. Det har många fördelar, men det kan se ännu bättre ut med slick-back hår. Dessutom kommer hela ditt utseende att bero på hur du ser dig själv. Till exempel, en naturligt trimmad skägg vänder en bild från elegant till vild, så det är ett perfekt alternativ för killar som vill se ut som reella rebeller. Och självklart kan du alltid göra ditt utseende mer elegant och formellt genom att välja lämpliga kläder och göra ditt hår så snyggt och snyggt som möjligt.

Slicked Back Curly Hair

Slicked Back Curly Hair 1

Slicked Back Curly Hair 2

Slicked Back Curly Hair 3
Vågigt hår är dubbelt så svårt att glida tillbaka jämföra med raka lås. Du behöver mer pomade, och det borde vara svårare också. Och även om du gör ditt bästa i styling, kan du inte vara säker på att du får den perfekta snygga kronan. Ta en titt på dessa bilder för att säkerställa att resultatet i detta fall är absolut värt!

Tidlös Slick Back Pompadour

Tidlös Slick Back Pompadour 1

Tidlös Slick Back Pompadour 2

Tidlös Slick Back Pompadour 3

Tidlös Slick Back Pompadour 4
Trevliga lilla slicked back pomps, och hårda linjer på 50-talet har inte försvunnit än. De är fortfarande populära hos män i alla åldrar. Men det kan inte sägas att den här frisyren inte har förändrats alls – idag har vi bättre versioner av pompadour, många snygga män bär stolt. Dessa omvandlingar är utan tvekan bra, och nu har vi massor av rockabilly-versioner av pompadour, inklusive slicked back pomp för att försöka!

Slicked Back Mohawk

Slicked Back Mohawk 1

Slicked Back Mohawk 2

Slicked Back Mohawk 3
Mohawk är inte för blyga killar. Detta är frisyr att män som älskar uppmärksamhet brukar välja. Ändå vill de inte alltid att deras Mohawk blir alltför iögonfallande, och i sådana fall är slicked back hår det bästa alternativet. Det här är en form av kompromiss mellan en elegant och funky frisyr, och det är ingen tvekan om att det ser helt underbart ut när det är stiligt ordentligt!

Medellång längd svep-tillbaka hår

Medium längd SweptBack Hair 1

Medium längd SweptBack Hair 2

Medium längd SweptBack Hair 3

Medium längd SweptBack Hair 4
Medellängd är fantastisk bara för att det erbjuder många coola sätt att styla! Till exempel kan du välja gammal skola frånkopplad frisör frisyr med vissa separata strängar, som faller ner i ansiktet och bryta den klassiska bilden av slicked back hair-do. Ett annat coolt alternativ är bleka frisyr som ser elegant ut och stilfullt. Men trots sitt vardagliga utseende krävs det en tid framför spegeln och ett par stylingrörelser med en hårtork, hårborste och pomade.

Moderna frisyrer med hår slickad baksida

Moderna frisyrer med hår slickad baksida 1

Moderna frisyrer med hår slickad tillbaka 2

Moderna frisyrer med hår slickad tillbaka 3

Moderna frisyrer med hår slickad baksida 4

Som vi redan har märkt kan moderna “slick-backs” omfatta majoriteten av dagens frisyrer, till exempel pompadouren. Det är dock inte så lätt att hålla frisyren hög, volym och slät samtidigt, så den ska inte underskatta den. Hur som helst, killarna som känner till värdet av riktigt bra utseende säger att resultatet är värt ansträngningarna! Tänk på en typisk bild av mode kille eller hipster. Hela skäggig skägg, rakhyvelparti, avsmalnande, blekna och idealiskt slickad långglansig krona är ett vinnande alternativ om du inte kan föreställa dig ditt liv utan din iPad och en flanellskjorta.

Long Slicked Back Hair för män

Long Slicked Back Hair för män 1

Långt slitstarkt hår för män 2

Långt slitstarkt hår för män 3

Långt slitstarkt hår för män 4
Glöm inte att en slicked-back frisyr inte bara är ett snyggt men också livräddningsalternativ för balding män och män med en avtagande hårlinje. Medan du sveper ditt långa hår tillbaka kan du täcka ditt skalliga område och bli frisk och ung igen. Killar med tjockt hår bör inte underskatta långa slicked tillbaka frisyrer också. Tjejer anser att de är riktigt varma, såklart, om du vet hur man ska hålla den snygg och städad.

Kvinnliga frisyrer med svep tillbaka hår

Kvinnliga frisyrer med svep tillbaka hår 1

Kvinnliga frisyrer med svep tillbaka hår 2

Kvinnliga frisyrer med svep tillbaka hår 3
Om du anser att borsten är för tråkig, formell eller vanlig, inget problem, finns det en annan bra version av slicked back frisyr för dig. Vad sägs om sidsveget hår? Många kändisar väljer sådana frisyrer och bär dem stolt på den röda mattan, är det inte ett bevis på deras awesomeness? Du kan stile ditt hår så som du vill skapa nya snygga utseende. Allt är möjligt, naturligtvis, om du inte är skallig.

Classic Combed Back Hair

Classic Combed Back Hair 1

Classic Combed Back Hair 2

Classic Combed Back Hair 3
Oldie, men goldie! Klassiker dör aldrig, och den här uppdaterade variationen av evigt slicked back frisyr är ett annat bevis på detta faktum. Om du har ett ovalt ansikte, är en klassisk slickad tillbaka stil för dig. Men om ditt huvud är rund eller din skalle inte är proportionell kommer denna frisyr att förvärra situationen. Men om du går i fusk och lyfter upp det behövs området, kommer du både att dölja dina brister och göra ditt utseende ännu mer attraktivt.

Cool Short Slicked Back Hair Styles

Cool Short Slicked Back Hair Styles 1

Cool Short Slicked Back Hair Styles 2

Cool Short Slicked Back Hair Styles 3
Alla hårlängder kan slickas, så oroa dig inte om din är för kort. Ta en titt på hur otroligt du kan glida tillbaka din buzz cut, lägga en hård del och rada upp. Dessutom har kort hår en fördel jämfört med långt hår, eftersom det är ganska lättare i styling. Du kan slicka tillbaka din buzzskärning under några minuter medan frisyren med lång topp kräver minst en kvart i timmen framför spegeln på morgonen.

Bästa produkt för slicked Back Hair Look

Bästa produkt för slicked Back Hair Look 1

Bästa produkt för slicked Back Hair Look 2

Bästa produkt för slicked Back Hair Look 3

Bästa produkt för slicked Back Hair Look 4

Om du inte vet hur man håller håret slickat tillbaka, bör du noga överväga denna information. I detta fall är styling inte så svårt som det kan tyckas och inte lika enkelt som de flesta av de casual frisyren för män. För det första behöver du några hårprodukter som hjälper dig att skapa ett bra utseende. Den så kallade grundläggande uppsättningen innehåller schampo (vilken överraskning), hårlera och kanske en spray för att behålla texturen. Tekniken i sig är väldigt enkel, och vi har redan beskrivit det ovan. Missa inte din chans att se vacker ut: även om du behöver köpa några extraprodukter, är intrycket du gör på andra värt besväret!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More