Hur man knyter en manbulle?

266

“Hipster bun”, “bro bun”, “man bun”, oavsett hur folk kallar det här moderna klippet, indikerar det fortfarande en bun frisyr för män och dess sorter. Manlig bulle har länge ansetts vara en traditionell egenskap hos Brooklyn bartenders. Senare började många professionella idrottare bära en sådan kreativ frisyr och uppskatta bekvämligheten och den eleganta uttrycksförmågan hos detta beslut. Sanningen berättas, en typ av den här stilen fanns för många år sedan, men det var inte modet och knappast någon uppmärksammade det. Men situationen förändrades fullständigt 2019, då hipsters började kombinera en manbulle med rotiga och raggade skägg. Nu är det en av huvudsymbolerna för herrmodell. Den härskande framgången för denna kreativa frisyr fortsätter att plocka upp takten. Här går vi på frågan …

Vad är en man bulle? Denna fråga är svårare att svara än du kanske tror. Detta beror på att man bun är en otroligt universell frisyr som innehåller många olika element. Det är bättre att säga vad man bun bör inkludera – faktiskt innebär denna frisyr att ha på sig uppsamlat hår från toppen av huvudet, som inte hänger sig fritt (som det är hästhalssvansen). Många faktorer kan påverka hur den här frisyren ser ut – storlek, hårlängd och struktur, en bunposition. Om du är ägare av medellängd eller långt hår, har du en stor chans att bära den här trendiga frisyren!

Hur man knyter en manbulle?

Hur man knyter en man bulle 1

Hur man knyter en man bulle 2

Hur man knyter en man bulle 3

Hur man knyter en man bulle 4

Manliga bun frisyrer är trevliga och bekväma eftersom de inte kräver särskild vård. Trots det extravaganta och uttrycksfulla utseendet på denna frisyr behöver du inte komplicerad styling och frekventa korrigeringar.

Någon man bulle, oavsett om det är en halv bulle (toppknut) eller en full bulle (när allt hår i huvudet är taget för att göra en bulle), kräver minst 6 tums hårlängd. Det enda du alltid behöver för hand är ett elastiskt band. Du kan också använda olika stylingprodukter för att slicka allt hår som inte kan bindas i bunten, men det är inte så nödvändigt.

Så, låt oss komma tillbaka till frågan “hur man knyter en manbulle”. Börja med att tvätta håret. Torka håret med en handduk och kamma strängarna försiktigt och applicera stylingprodukter. Knyt sedan en hästsvans och fixa den med ett litet gummiband som matchar hårets färg. Vrid hästsvansen i en bunt. Det söta mannen förbudet är klart!

Moderna rostig man bun frisyrer för killar

Moderna rörig man bun frisyrer för killar 1

Moderna rörig man bun frisyrer för killar 2

Moderna rörig man bun frisyrer för killar 3

Moderna rörig man bun frisyrer för killar 4

I stor utsträckning blev manbungen populär tack vare Jared Leto, en berömd musiker och skådespelare. Dessutom användes denna snygga frisyr av sådana kändisar som Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom, Brad Pitt, Kit Harington och många andra.

Den främsta orsaken till det ökade intresset för moderna manbunkar bland ägarna av långt och medelstort hår är bekvämligheten, eftersom denna frisyr låter dig öppna ditt ansikte och förhindra att håret kommer i vägen för allt du gör. Male bun är ett bra alternativ för att resa, spela sport, kontorsarbete och till och med komma på den röda mattan.

Vi erbjuder dig några trendiga och snygga idéer om man bunna frisyrer för killar – kolla in dem!

Man bulle underskärning

Man bun underskott 1

Man bun underskott 2

Man bun underskärning 3

Man bulle underskärning 4

Man bun underskärning 5

Man bun undercut frisyrer är mycket populära bland killar som håller på med mode. Sådana hårdesigner betonar maskulinitet och ser inte ut som vulgär. Killar med manbullar och rakade sidor ser väldigt iögonfallande ut och sticker ut från mängden.

Men kom ihåg att raka templen inte är lämpliga för alla. I synnerhet skulle ägarna av mycket tunna och långsträckta ansikten hellre undvika att man bubblar hårklippningar. Det finns några andra skäl att välja en annan frisyr, till exempel starka ansiktsdrag, till exempel stora öron, massiv näsa, mejlade kindben etc.

De bästa idéerna för låga manbullar

De bästa idéerna för låga manbullar 1

De bästa idéerna för låga manbullar 2

De bästa idéerna för småbullar 3

De bästa idéerna för småbullar 4

Till skillnad från den övre knuten är den låga bunken vanligen belägen vid nacke och kännetecknas av mycket snygga sidor. Denna frisyr är ett bra val för ägare av medellångt hår och för dem som bara börjar växa sitt hår.

Den här mannen bun alternativet ser inte så pretentiös, men är inte mindre elegant. Förresten, det är ett utmärkt alternativ till klassiska frisyrer – låga manbullar ger en mycket avslappnad och snygg stil. Ta en titt på bilderna med de bästa idéerna om låga bullar!

Cool man bun fade frisyr

Cool man bun fade frisyr 1

Cool man bun fade hårklippning 2

Cool man bun fade frisyr 3

Cool man bun fade frisyr 4

Människans bunfade look är förmodligen den nya grejen även för hipsters och dandies, så skynda dig för att behärska den här coola trenden. Även mycket kort hår kan slickas och binds i en snygg toppknut.

En söt manbulle i kombination med den fantastiska runda höga farten skapar en intressant kontrast och lockar uppmärksamhet, vilket gör din bild ljusare.

Möt fancy man bun blekna idéer från vår samling av bilder och dra nytta av blekna tekniker!

Full man bulle med långt hår

Full man bulle med långt hår 1

Full man bulle med långt hår 2

Full man bulle med långt hår 3

Full man bulle med långt hår 4

Full man bulle är en klassisk version av frisyren, där långa strängar samlas i en massiv knut på toppen. Denna frisyr alternativ bör vara gjord av allt hår utan rakade tempel. Det största problemet du kan möta på vägen till en sådan frisyr är hårlängden. Den här handlar inte bara om 6-7 tum ovanpå; här måste du växa ut nästan allt hår ganska länge. Tänk på att allt borde vara naturligt här: rörig bulle, naturlig mustasch, slarvig goatee. Huvuddelen av håret kan med fördel kombineras med ett helt skägg. En sådan stilistisk tandem skapar en brutal och uttrycksfull manlig bild.

Små man bulle med rakade sidor

Små manbulle med rakade sidor 1

Små manbulle med rakade sidor 2

Små manbulle med rakade sidor 3

Små manbulle med rakade sidor 4

Männens bunfade öppnar mycket utrymme för kreativitet så låt din fantasi gå vild och känna sig fri att skapa nya saker. Vänd blekningen upp och ner och fyll den med rakade mönster, byt ut vanlig hårlinje med bisarr och vågig, gör dina egna regler och lägg till något färskt på den traditionella manens bun frisyr!

Naturligtvis är sådana extravaganta och iögonfallande bilder inte lämpliga för alla – om ditt arbete ger en strikt klädkod, är den här frisyren troligtvis inte för dig. Om du inte är en vit krage – ta chansen att sticka ut ur hjorden!

Hipster man bun och skägg

Hipster man bun och skägg 1

Hipster man bun och skägg 2

Hipster man bun och skägg 3

Hipster man bun och skägg 4

Om du är den glada ägaren till långt hår, missa inte chansen att sätta håret i en manbulle. En hipster man bulle och en tjock skägg är den hetaste trenden i säsongen och en kombination för modiga och självsäkra killar. Så snart du försöker på den här brutala bilden blir det din livsstil, en del av din personlighet och ett vinn-vinn-alternativ för varje tillfälle.

Träffa trendiga hipsterbilder med en skurkig skägg och toppknut underkastning – de fungerar bra tillsammans, helt förändrar utseendet!

Hög man bun frisyrer för lockigt hår

Hög man bun frisyrer för lockigt hår 1

Hög man bun frisyrer för lockigt hår 2

Hög man bun frisyrer för lockigt hår 3

Hög man bun frisyrer för lockigt hår 4

Vad kan vara bättre för oärligt lockigt långt hår än en hög man bulle? Denna frisyr ser snygg ut och samtidigt mycket ovanlig, vilket ger en man möjlighet att visa sin individualitet. Dessutom kan manens hårda frisyrer hjälpa till att visuellt rätta vissa ansiktsdrag, till exempel för att lägga fasthet mot hakan eller för att förlänga ansiktet.

Använd vår samling av bilder med man bun frisyrer för lockigt hår som inspirations och besluta att prova en ny bild!

Olika man-bun stilar för kort hår

Olika manbun stilar för kort hår 1

Olika manbun stilar för kort hår 2

Olika manbun stilar för kort hår 3

Olika manbun stilar för kort hår 4

Vill du prova en man bulle men vill inte vänta tills ditt hår växer ut? Särskilt för dig har vi samlat bilder med man bunna frisyrer för kort hår! Kolla in dem och se själv att även mycket kort hår kan binds i en snygg toppknut.

På grundval av den klassiska underskottet kan du skapa den fina halvbunken. Försök lägga till intressant höjdpunkt, till exempel flätat topphår, vilket ser väldigt kreativt ut och iögonfallande. Naturligt skägg kan skapa en kontrast till en idealisk glansig topp medan sidorna och bakdelen av huvudet blandar sig i en magnifik blek.

Som du kan se har en manbulle för kort hår många olika stylingalternativ. Det viktigaste är att vara rädd för att experimentera!

Halv man bun frisyr

Halv man bun frisyr 1

Halv man bun frisyr 2

Halv man bun frisyr 3

Halv man bun frisyr 4

Möt en mer cool topp knut frisyr alternativet – en halv man bulle. Det viktigaste inslaget hos den halvtunna frisören är att endast den övre delen av håret är knuten till en bulle medan resten är lös. Den här frisyren går bra både med långt och medelstort hår. Förresten kan du bära en halv man bulle när du bara börjar växa ut dina lås eftersom det är lättare att göra och bära med kort hår än en full bulle.

Allt du behöver göra för att få halva mannen bun frisyr är att dela håret horisontellt och fästa sin övre del. Några drag – och du får en avslappnad och avslappnad look med en elegant frisör! Ta en titt på bilderna och bli inspirerade till en ny härdnings frisyr.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More