Hårklippningar för män med tjockt hår

71

Friskt och tjockt hår är en stolthet för kvinnor och är inte en mindre lycka för män. Att vara väldigt lätt i styling, det här håret är en garanti för en vacker frisyr, spik och spänning och massor av svartsjuk blick. Det finns en sak att komma ihåg för lyckliga ägare av tjockt hår: låt det inte växa fritt och bli alltför voluminöst om du inte vill bli en oskyldig maskros istället för att vara en macho.

Alternativ för tjockt hår inkluderar hela sortimentet av stilar som representeras i modern barbering, så du har ett mycket bra val. Oavsett om du är en klassiker älskare, en sportsman eller ett parti djur, hittar du den perfekta bara för dig ändå.
Texturerad Pompadour Fade
Kronan av denna underskärning är utformad på ett pompadour sätt med ovanlig konsistens: håret sopas till mitten som gör en uppenbar mjuk mittparting. På-punktsblandningen ger mer elegans och känsla av stil till det här moderna håret.
Texturerad Pompadour Fade
Vågig skärning med skarp hårlinje
Den vågiga konsistensen fungerar mycket bättre för tjockt silkesigt hår, eftersom du kan singla ut flera separata strängar så att ditt “hav” blir mer stormigt och frodigt.
Vågig skärning med skarp hårlinje
Damn Perfect Buzz Cut
Även korta buzzed frisyrer ser bättre ljus om håret inte är tunt och sparsamt. Tjockleken på toppen ger en mycket mättad svart färg som bidrar till att göra bleknar tydligare och kontrastigare.
Damn Perfect Buzz Cut

Tapered Undercut för tjockt hår

Samtida underkutter ger en otrolig mängd alternativ. För tjockt hår är en avsmalnande och lite disheveled toppdel ganska bra. Det trimmade skägget och designen kommer också att fungera som ett tillfälle.
Tapered Undercut för tjockt hår
Men Locks Style
Om du är trött på ditt långa tjocka hår eller det bara verkar tråkigt för dig, är dreadlocks precis vad du behöver. För det första är de väldigt bekväma; För det andra lockar de alltid människors uppmärksamhet och slutligen är de som en tabula rasa för din kreativitet.
Men Locks Style
Tiny Dreads för Afro Hair
Afro-håret kännetecknas av dess tjocklek. Det är mycket orolig i underhåll, så många svarta män faller tillbaka på dreadlocks frisyrer för att undvika alla problem och olägenheter i deras fluffiga lockar. Det spelar ingen roll hur länge ditt hår är som frukter kan vara av någon storlek du behöver.
Tiny Dreads för Afro Hair
Hög och tät vågig skärning
Tjockt vågigt hår håller bra form, så om du vill ha en kort hårklipp behöver du den med snygga kanter. För att behålla det, skulle du helt enkelt stila toppen med lite hårprodukt för ett mer naturligt utseende.
Hög och tät vågig skärning
Low Fade Caesar Cut
Män med tjockt hår bör inte försumma Caesar frisyr trots att den ursprungligen var avsedd för balding män med hårproblem. Denna gamla snitt med en modern twist kan också betona din hårprag och skapa ett representativt utseende för sin ägare.
Low Fade Caesar Cut
Snygg Quiff Frisyr
Titta på denna spikade, naturliga Quiff med knappt synlig sidosöndring och fantastisk taper. Ju mer hår på huvudet desto bättre stil får du, så det är definitivt ett alternativ för tjockt fullt hår.
Snygg Quiff Frisyr

Volym frisyr för lång tjockt hår

Möt utseendet som bara män med tjockt hår kan rocka, den här överdimensionerade frisyren får höjd och konsistens från hårprodukt och blåstorkning.
Volym frisyr för lång tjockt hår
Hard Part Pompadour Cut
Moderna frisyrer tenderar att genomsyra varandra; enligt denna trend har pompadour frisyren fått nya detaljer och former. Denna pomp för tjockt hår har lånat en del platt kvadrat topp från en annan välkänd stil.
Hard Part Pompadour Cut
Side Swept Spiky Frisyr
Denna enormt tjocka karm har flyttats åt sidan så att hela bilden har fått en ny up-to-date karaktär för avid experimenter.
Side Swept Spiky Frisyr
Låg blekning med avbruten frans
Den första uppenbara saken av denna snitt är en onaturlig avbruten frans som borde ha varit så spetsig och rörig som det övre håret. Detta oväntade trick är frisyrens salt vilket gör det till en av ett slag.
Låg blekning med avbruten frans
Dubbelsidig Pompadour
Den här blonda tjocka pompen är utrustad med sidodelar på båda sidor. Förresten, denna eleganta frisyr kan tjäna inte bara som attraktionskraft men för att lägga till några inches av höjd.
Dubbelsidig Pompadour
Long Natural Male Waves
Alla typer av frisyrer för långt och mitt längd rakt eller vågigt hår följer denna regel: “Det tjockare håret är större bild”. Så dra fördel av ditt strålande hår och visa det i sitt bästa.
Long Natural Male Waves
Skin Fade Curly Top
Krulligt hår är nästan alltid tjockt och volymmässigt, de är ofta stylade i avbrutna underklipp som på bilden nedan. Det är en universell stil för män i alla åldrar, förutom den passar alla ansiktsformer också.
Skin Fade Curly Top
Careless Skin Fade Undercut
Den långa toppen av denna blonda underskott är löst svepad så att enstaka strängar står ut på ett mycket fritt sätt. En annan intressant accent av denna bild är en ovanlig vidsträckt mustasch.
Careless Skin Fade Undercut

Tapered frisyr för tjockt hår

Det är en perfekt stil för en arbetsintervju, affärslunch eller annan rutin. En sådan idealisk, snygg och volymmässig skärning kan inte misslyckas med att imponera och spela i dina händer.
Tapered frisyr för tjockt hår

Fantastisk Tjock Strukturerad Klipp

Den här pompösa strukturen ger dig en form av mjuk manlig flätan. Det är väldigt oroligt att fixa det, men ett sådant fantastiskt resultat visar definitivt att det är värt all hård insats.
Fantastisk Tjock Strukturerad Klipp
Flödande avsmalnande frisyr
Det är uppenbart svårt att tro, men allt detta mästerverk tar är en kam och ett par sjuar. Du kan också spela med hårfärgen för att göra den ännu mer unik.
Flödande avsmalnande frisyr

Kort tjock Quiff Frisyr

Upswept hårig Quiff med hög hudfärg och skarpa geometriska hairlines är en klassisk variant för alla åldrar. Det är rent, det är snyggt, det är attraktivt och ganska lätt att ta hand om.
Kort tjock Quiff Frisyr
Sidoskyddad störd Pomp
Om du sitter i extraordinära utseende och bisarra bilder, är denna oordnade pompadour frisyr något du definitivt bör försöka. Pompen sopas åt ena sidan medan resten av det övre håret slickas i en annan riktning. Freestyle design betonar den unika egenskapen hos denna snodda frisyr.
Sidoskyddad störd Pomp
Sharp Buzz Cut med design
Den enda små raka tendrilen är den centrala saken i denna vardagliga frisyr. Tjockt hår är viktigt här, eftersom den snävare skärningen är det ljusare mönstret utstrålar.
Sharp Buzz Cut med design

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More