Frisyrer för avtagande hårlinje

72

Höga tempel eller minskande hårlinje är ett av de mest populära problemen som nästan varje man står inför förr eller senare. Under det senaste årtiondet minskar medelåldern för håravfall avtagligt så att även unga män lider av det.
Men kanske är allt inte så dåligt? Och det finns inte bra skäl att överväga att minska hårlinjen som ett problem? Titta bara på det från en annan sida, men försök att. Lämna de farfarens kepsar under det förra seklet och visa bra högt tempel i ett bra ljus. Hur är det möjligt – undrar du? Inte en stor sak, bara titta igenom listan över våra idéer och du kommer att vara övertygad om detta.

Klassisk Undersökning

Klassisk Undersökning
Underskottet är uppenbarligen det mest populära moderna klippet eftersom det är en grund för majoritets frisyrer nuförtiden. Och det är en bra lösning för dig, kille, eftersom hög blek på sidorna ger möjlighet att göra dina högt tempel nästan osynliga med hjälp av den mjuka blandningen.

Traditionell sidodel

Traditionell sidodel
Det är också ett coolt alternativ, för att du kan ställa din krona på ett sådant sätt att täcka ett av dina problemområden, medan den andra sidan kommer att maskeras som i föregående underskott.

Pompadour med figurerad hårlinje

Pompadour med figurerad hårlinje
En avtagande hårlinje är en harmonisk del av denna komposition, som är en vågrät konstruktion av vågor. Den första är pompen själv, den andra är hög tempel hårlinje och den tredje är skägget, vars form är också anpassad till stilen.

Texturerad svepad bakskärning

Texturerad svepad bakskärning
För snabba klassiska fans är denna frisyr en hitta. En mycket mjuk hårlinje fungerar bra med denna avsmalnande blek som gradvis kommer in i ett buzzed skägg.

Undersökning med massiv skägg

Undersökning med massiv skägg
Förutom olika klassiska stilar är olika moderna vändningar och uppdateringar möjliga. Denna eldiga underskärning i “golden-Fox” -stil ser pompös ut på grund av ett enormt massivt skägg.

Glatt och felfri frisyr

Glatt och felfri frisyr
Ett annat coolt alternativ för män med en avtagande hårlinje är en klassisk pomp med hudfärg och skarp sidodel som strömmar ut en mjukt hög tempellinje.

Slick Style för långa topp hår

Slick Style för långa topp hår
Tanken på den här frisyren är att kompensera bristen på hår på problematiska zonen med att öka hårlängden. Det är ett av de enklaste sätten att inte bara lägga till några volymer men och att täcka alla kala områden för att dölja det.

Freestyle Upswept Mix

Freestyle Upswept Mix
En avtagande hårlinje kan bli en catchy komponent av en orolig daedal design. Det viktigaste du måste inser om det är att det inte är din nackdel, men en unik egenskap, din egen sak.

Kort återhämtning av hårklippningen

Kort återhämtning av hårklippningen
Förlorar du ditt hår? Bli attraktiv i stället för upprörd med en sådan slank hög blek frisyr och formidabel fullskägg. Ingen kommer att uppmärksamma dina “svaga punkter” när du är i en så ljus bild.

Rockabilly Pompadour Hair-Do

Rockabilly Pompadour Hair-Do
Denna bortkopplade pompadour är en idé för långt och vågigt hår, som redan har börjat tunna ut. Allt du behöver för att få det är att rocka en låg blekning, bilda en pomp med en torktumma och fixa det, slingrar dina vågor tillbaka med en användning av hårpomade och en kam.

Enkelt och t tunt hår

Enkelt och t tunt hår
Vrid dina naturliga vågor till en fördel, speciellt om ditt hår är tunt. Utför en underskärning med vacker blekna och naturlig stubbe, var särskilt uppmärksam på kronformningen i en kam över sättet.

Spiky Quiff för fint hår

Spiky Quiff för fint hår
Här är en regel som du alltid bör komma ihåg om du skapar en frisyr. Om du vill gömma något, försök att locka hela folks uppmärksamhet på en annan sak. Till exempel, spik upp din topp och gör den spetsig och slående.

Rain Or Shine Classic Fine

Rain Or Shine Classic Fine
Klassiska svepade frisyrer är måste-ha för män med tunt hår och avtagande hårlinje, eftersom det är en slags evig bild som passar alla, trots hårtypen, ansiktsformen, åldern och hårbristerna. Ingen kommer att uppmärksamma dina höga tempel om din snitt är snyggt och rent.

Alternativ för salt och pepparhår

Alternativ för salt och pepparhår
Remsor med grått hår på huvudet, liksom en avtagande hårlinje, kan vara din häftiga sak i stället för att vara en skälet till skam och själv-flagellation. I denna frisyr är vita lås de viktigaste elementen för att göra bilden mjukare och mer blandande.

Mid-length Hair Scissor Taper

Mid-length Hair Scissor Taper
En sådan romantisk bild är en återspegling av kvinnors drömmar och fantasi. Kommer du ihåg sagor om modiga riddare med silkes långt hår som flyger i vinden? Tro oss, du kan glömma ditt håravfallsproblem med ett snitt som den här.

Gratis Long Hawk

Gratis Long Hawk
Det är inte en Mohawk frisyr som vi är vana vid, men dess moderna vridna uppdatering. Långa lås smörjs med pomade och sveps till ena sidan slarvigt. Den viktigaste betydelsen av detta hår-gör för fint hår är dess förmåga att täcka problematiska områden och att avleda uppmärksamhet från dem.

Sidodel med Beard Fade

Sidodel med Beard Fade
Trevlig kombination för tunt hår är representerat på bilden nedan. Här kan du kompensera bristen på hår, inte bara av dess längd och det fantastiska sättet att styla utan också genom vacker konstnärlig skäggfet och mustasch.

Diffuserade och bleka Curls

Diffuserade och bleka Curls
Om det är bortom dig att känna dig trygg när alla kan se din avtagande hårlinje, kan du prova något så här. Poängen är att växa lite längd på toppen och svepa framåt, som i Caesar frisyr. Det här tricket kommer att låta dig dölja alla dina problematiska områden under ett tjockt hårlager, speciellt om det är lockigt och diffunderat.

Stump och fet kant

Stump och fet kant
En annan Caesar variation för män med en avtagande hårlinje. Denna hudfärgade frisyr har en storslagen konsistens och form. Saxskanalerna rör sig en efter en mot mitten och kommer in i en trubbig och djärv extra texturerad frans.

Layered Frisyr för Mid Längd

Layered Frisyr för Mid Längd
Saksskikt faller till sidorna, vilket gör bilden ljus och viktlös, medan de avsmalnande kanterna skapar ett subtilt och naturligt utseende. Perfekt upplösning både för män med tunt hår och för dem som inte har några hårproblem.

Moderna klassiker med Slick Pomp

Moderna klassiker med Slick Pomp
Om du ofta har olika affärsmöten och alltid måste titta på poäng, är ett av de bästa sätten att hålla ditt hår i form att slanka tillbaka med hårgel eller pomade. Den här frisyren är inte så lätt att stil, så du kan lägga den åt sidan för en speciell händelse, men glöm inte att prova det, mannen!

Slick Textured Tunnel

Slick Textured Tunnel
Utan tvekan kräver denna frisyr för mycket tid och ansträngningar för att kunna rocka den. Men tänk på folkets entusiastiska whoops och avundsjuk blick när du passerar dem full av stolt och självförtroende. Det är definitivt värt det, eller hur?

Creative Curly Cut och Style

Creative Curly Cut och Style
Hoppas att du redan har kontrollerat att en sidodel ser väldigt bra ut med en avtagande hårlinje, så det här elementet är definitivt en fördel med denna snitt. Den andra sidan är täckt av ett krämflöde som gör frisyren på bilden perfekt för killar med en avtagande hårlinje.

Bright Bleached Caesar Undercut

Bright Bleached Caesar Undercut
Du kan också bleka ditt hår för att göra dina högt tempel mindre anmärkningsvärt, det här är ett annat knep för dig. Ljust hår gör linjer och blandar mjukare, så ingen kommer att kunna hitta din “Achilles” häl “.

Skin Fade Pomp med Razor Sidodel

Skin Fade Pomp med Razor Sidodel
Och äntligen träffa en ljus bild för äkta hipsters (ja, de trendiga killarna kan också komma i trubbel på grund av håravfall). Håll handtagets mustasch och avsmalnande skägg, gör en mycket snygg pomp ovanpå och höja en blekning högre, så att din receding hårlinje inte har någon chans att märkas.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More