Fantastiska korta frisyrer för tjejer för hösten och vintern 2019!

69

Korta frisyrer för tjejer är hela galningen år 2019! För oss tjejer betyder det mer hanterbar och snygg touch till våra härliga läckra lås. Trots att det är allt som hänger ihop med oss, är det en sak som våra flickor fruktar, de här snygga och vackra frisyrstilarna gör att vi redan vill!

Det är nu säsongen för höst och sommaren är nästan över, den galna av kort hår är fortfarande på. Oavsett om du vill vara full på kort eller du vill ha axel längd, här är exempel på några bra korta frisyrer som du kan prova omedelbart! Personifiera dem om du vill eller anpassa dem till din smak, men som helhet, var noga med att prova kortare frisyrer för den här säsongen.

1. Färgad Mohawk

kort frisyr för tjejer

Den här säsongen av hösten varför inte gå trendig och supersnygg, med denna ensidiga mohawk? Lägg till extra touch av mode genom att lägga till färgerna till ändarna av dina strängar och du kommer att få denna snygga och djärva look som kommer att stjäla showen. Inte bara kommer den här frisyren att ge ut den djärvhet du har saknat, men du kommer säkert att älska all den uppmärksamhet som denna frisyr kommer att ge dig!

2. Blond axel längd krullar

Detta är ett utmärkt exempel på hur du kan stylisera ditt axellängdshår så att det är hanterbart och superstiligt samtidigt. Vill du inte göra det självklart? Varför inte gå för det här korta skulderlängdshåret med extra vågiga krullar för att lägga till det naturliga håret. Den blonda nyansen fungerar också perfekt för att skära av extra vikt, men oroa dig inte! Denna frisyr kommer att göra någon hårfärg sticka ut!

3. Kort Blond Pixie

Om du är vågig nog att hugga av allt, är den här frisyren perfekt för dig. Bär den här korta blonda pixeln med självsäkerhet och visa din edginess till hela världen där ute. Hanterbar och enkel, den här frisyren gör den dåliga hårdagen bort i skam. Varför? Tja, för den här fantastiska frisören kommer aldrig att ha en dålig hårdag kommer det? Inte bara är denna frisyr super fantastisk att titta på men bra, din tidskrävda styling ditt hår är nu ditt förflutna!

4. Röd lockiga lås

Flaming Red, den perfekta färgkombinationen när du hugger av det hela! Djärv och uppmärksamhetsfylld, den här korta frisyren sätter håret i skam och lägger till hårets naturliga vallighet. Den som sa Röda är så 90-tal, ta gissning igen! Eftersom Red är officiellt tillbaka den här säsongen och vi är kär i det mer än någonsin!

5. Platinum Bob

Medan du tänker på att gå kort på ditt hår, har du uppenbarligen ansett bobskuren, eller hur? Jo, bob och lob hairdos är också under den här säsongen och de går säkert ingenstans. Denna platina blonda korta bobskuren är den perfekta tillflyktsorten för ditt hår den här säsongen. Gör det super kort och lägg till dina hår flexibilitet och hanterbarhet. Det är dessutom att det inte bara ser super sött ut, men ditt korta hår kommer att vara avundas av alla när du får dem!

6. Curly Brown Short Hair

Vem sa att du inte kan stylisera ditt hår om det är kort? Att prova hela påståendet fel, den här lockiga frisören för ditt korta hår är det bästa sättet att stjäla showet när du förstår det hela. Mångsidighet är nyckeln till att vara en fashionista och den här hårda frisören för de vågat kommer att vara vägen att gå! Vi älskar bara hur krullarna ser ut och känner, eller hur?

7. Short Sideway Bob

Här är en annan söt och girlish frisyr för de tiderna när du bara känner för att det går! Den här vackra skuggan ser skrämmande vacker ut med den sidlediga frisyrstilen. Vem säger att kort hår är svårt att stylisera? Bara dela håret i sidled och den här fina frisören är inställd. Obefläckade men ändå vacklande vacker, vi blir bara mer och mer kär i korta frisyrer.

8. Flätad skönhet

För din axel längd till mid-length hår, varför inte gå för denna eleganta utseende som du kan uppnå på bara några minuter. Bara dela håret i två delar, övre och nedre. Du kan sedan dela upp den övre delen i två delar och fläta på varje sida. När du är klar, säkra flätorna på plats med hjälp av Bobby-stiften eller ett slips. Enkelt att göra och ändå elegant vackert. Perfekt för de tiderna när du behöver lägga till i ansträngningen är denna frisyr för kort hår vägen att gå!

9. Volumized Curls

När det gäller kort hår ser det nästan perfekt ut. För de av er med naturligt lockigt hår, ta en titt på denna ganska korta hårdåda. Lätt att uppnå och lätt att stylisera, den här frisören tar bara några minuter att ordna och ställa in. För de av er med jämnare hår kan denna härliga frisyr uppnås genom att få ditt korta hår i volymiserade lock. För denna höst, varför inte prova den här frisyren?

10. Blond Mohawk

Den här trendiga frisyren är för dig som gillar att fortsätta att uppdatera sina modeprofiler. Mohawks och blonde är de två sakerna som är under den här säsongen och tillsammans ihop gör den den här frisyren som bara är utanför världen. Miley Cyrus, Pink, och alla andra har redan gått med, frågan är när kommer du?

11. Skiktad Bob

Om du vill byta från ditt tråkiga, raka, långa hår, kolla in denna fantastiska nya frisyr som hjälper till att öka den extra volymen och öka dina hårbehov. Den korta längden och den skiktade frisyren ger ditt hår det mycket krävda volymiserade utseendet som du har kollat ​​på så länge. Få det gjort idag och du kommer säkert att älska hur ditt nya hår bär och känner.

12. Golden Crown

Vad händer om vi säger att det finns ett sätt att stylisera ditt korta hår för att få det att se ut som om det är extra fint men ändå enkelt. Tja, efter att ha tittat på dessa söta guldkronor kan vi säga att det finns ett sätt! Naturliga stora lockar i den gyllene nyansen ser ganska fantastiskt, tycker du inte? Nu är allt som saknas är en stor gyllene krona för att påminna dig om att denna frisyr verkligen passar för en drottning!

13. Super Short Bob

Vill du ha något mer fathomable och hanterbart för dig på jobbet, eller helt enkelt trött på att ta hand om dina långa ljuka lås? Tja, den här frisören är verkligen den perfekta lösningen för dig. Varför? Eftersom du är avslappnad eller formell, kan du bära den här frisören var du vill. Bekvämt och enkelt tar det mindre än en minut att ens stylera ditt hår. Den blonda nyans lägger till och med hårets ljushet vilket gör det ännu mer lämpligt för dig! Så vad väntar du på? Få det själv idag!

14. Ensidig Bold Mohawk

Det verkar som att galen över att raka av halva håret fortfarande är det coolaste och trendigaste sättet du kan följa! Medan du är osäker, titta bara på hur fantastisk den här frisyren gör att du ser ut. En bra sak om denna frisyr är att den är effektiv, bekväm och ser supersnygg och djärv ut. Ta ut förtroendet och den här säsongen varför inte raka bort det? Vi kan garantera att det kommer att vara värt det!

15. Twisted Braids

För dem av dig med naturligt fluffigt och lockigt hår, varför begränsa dig till en frisyr? Ta en titt på de här snygga flätorna som utgör detta korta skulderlängdshår. Man kan allvarligt dö för detta utseende här. Lätt att uppnå och bekvämt att bära, du kan även stylisera håret som du vill. Du kan välja halvt, halvt ned ser ut som det här, eller du kan lämna det hela eller knyta upp det hela. Hur som helst, med den här frisören, vara redo att stunna världen för att vi är säkra på att du kommer att se fantastiskt ut!

16. Platina Pixie

För dem som tycker att pixies är så 80 eller 90-talet, är de goda nyheterna att de är tillbaka och vi för en, verkligen älska det faktum. Varför? Eftersom allt är bra om pixiesnitt. De är korta, enkla, bekväma och väldigt väldigt snygga att titta på. Det kan vara elegant eller edgy beroende på vad du har på dig och hur du accessorize, men på något sätt, det här exemplet på platina blonde pixie är anledningen till att vi har fallit till kortare frisyrer denna säsong.

17. Chic Shortness

Edginessen blandas med den flickvänliga trenden kommer ut som en stor frisyr man kan ha och det perfekta exemplet är den här korta sido frisören. Den förenklade aspekten av denna korta mörka frisyr är det som gör det så tilltalande. Edgy men med en snygghet av fräschhet från en mer girlish sida, är detta det perfekta sättet att utföra dina två sidor när du bestämmer dig för att hugga av dina lås.

18. Wavy Bob

2019, det är säsongen av blond och vågig men visste du att det ser ännu bättre ut med en kortare längd? Nå, nu gör du det. Titta bara på den lilla moderna familjen stjärnan som rockar den här drop-dead vackra frisyren som bara ser fantastisk ut. Perfekt för till och med röda mattan händelser, gör denna avslappnad stiliserade frisyr den långa hårlängden till skam.

19. Smiley Miley

Så vad är det som trender i år 2019? Det är Miley och hennes dristigt korta frisyr med lättare ändar och mörkare rötter. Hon rockar utseendet och vi har ingen tvekan om att alla andra har blivit kär i håret också. Men är du vågig nog för att kopiera samma exakta utseende och rocka det? Tja, en sak är säkert, om du får det gjort, kommer du säkert inte ångra det.

20. Icy Cold White

Det är höst och vinter på väg. Medan andra går för mörkare och varmare toner, denna säsong, varför lägger du inte till den extra ansträngningen och går efter den isiga vita hårfärgen? Den korta längden lägger till edginess och om du vill kan du lägga till elegansens element med flätorna. Vi älskar absolut det här utseendet, så det här utseendet har gjorts till vår lista över de bästa korta frisörerna för tjejer i höst.

21. Flätad Brunett

Den åldrade traditionen att gå för mörkare nyanser för höst, du kan säkert fortsätta trenden. Men denna gång varför inte stilera din tråkiga frisyr med en kortare längd? De mörkare nyanserna ser strålande ut med kortare längd och naturligtvis vänder de naturliga vågorna samman. Perfekt för alla tillfällen, det här utseendet är det bästa sättet att se till att du håller dig modern även under de kalla årstiderna. För ett mer sofistikerat utseende, fläta den övre halvan av ditt hår och stift det på plats. Klar att ta upp all uppmärksamhet? Du är bättre.

22. Curled Haven

Kort blondt hår och lockar verkar vara galen hela året. För att bevisa det faktum är här ännu en stor frisör som verkar perfekt för evenemang som Red Carpet. Eleganta lockar med platina blond nyans, den korta längden gör att den kommer till liv ännu mer.

23. Snygg och rak

Trots att locket har vunnit över hela modebranschen har rakt hår alltid varit trenden att vinna över våra hjärtan. Här är det perfekta exemplet varför? Det snygga korta raka håret gör hela utseendet ännu mer sprött och are.

24. Hint av lila

Om du är i förvirring om hur du styliserar ditt korta hår, föreslår vi att du lägger till en antydan av färg för att få hela utseendet till liv. Här, till exempel, är den korta hårlängden komplimangerad perfekt av hint av lavendelskugga som läggs på kanterna på håret.

25. Retro Curls

Medan naturliga snygga krullar skryter all uppmärksamhet, är dessa stora retrokrullningar inte långt efter. Att vinna våra hjärtan för den extra elegansen som dessa krullar ger, är kort längd säkert det sätt vi vill gå den här säsongen. Perfekt och skrämmande vacker, dessa korta längdkrullar är vad vi älskar!

26. Pojkar Klipp på tjejer

Vem sa att dessa korta hårklipp är bara för pojkar. Medan kvinnor rockar dessa kortaste frisyrer, verkar det säkert rätt tid att ändra frisyrens namn från pojkarna skuren till tjejerna. Vem håller inte med? Vi gör det säkert!

27. Flätad Blondin

Sött som det är flickaktigt är den här korta blonda frisören definitivt den jag skulle få för mitt dagliga slitage. Styling det handlar också om några minuter. På vilket sätt? Tja, för det här utseendet, bara dela några delar av toppen av det sidopartade håret och fläta det i små flätor. Knappa det enkelt på plats och du är redo att gå.

28. Edgy Whiteness

Den isiga kyla och edginess av denna look, du kan nästan känna det. Perfekt för dem som älskar att gå djärv och spetsig, denna vita hårfärg kompletterar perfekt den korta frisören. Detta kommer inte bara att ge din inre edginess, men den här frisyren ser super cool ut och fantastisk när du förstår det själv.

29. Bob & Bangs

Vem älskar inte bob frisyrer? Från kändisar till fashionista har alla rockat den här frisyren från tid till annan och ännu ett år vägrar den att gå ut ur trenden. Denna säsong varför inte lägga till en vridning och få en bobskuren med pärlor? Perfekt siluetterande facila-funktionen, kommer denna frisör säkert ut i en folkmassa!

30. Mohawk med en twist

Mohawk är ännu en trend som inte verkar gå ut ur stil. Medan du kan hitta andra sätt att stylisera dem, har vi helt förälskat oss i denna frisyr som ger en elegant känsla till din dagliga mohawk. Vad tror du?

31. Retro Punk

Vill du experimentera lite på den vilda sidan? Tja, den här frisören är den perfekta tillflyktsorten till din vilda sida om du är vågad nog. Det korta håret med retroklippet över håret lägger på det roliga. De färgstarka kanterna och rötterna är den kompletta komplimangen. Cool och retro, den här säsongen, varför gå inte på något kul?

32. Brunett Skönhet

Om du har en mer förenklad aspekt och vill gå till något enkelt men elegant, kolla in denna underbara korta frisyr med volymiserade lockar. Lätt att uppnå och passa till jämn formella händelser, den här frisyren gör det ännu längre längtan av beundran i beundran!

33. Jennifer Honey Blonde

Tja, om du letar efter vad Hollywood tar med i den här säsongen är det uppenbarligen blond skugga och kortare längd. För att bevisa det, här är en bild av Jennifer Lawrence som rockar dessa honungblonde vågor vid ett evenemang. Enkelt att uppnå och röda mattan är utan tvekan den här korta frisyren som är en av de bästa korta frisörerna som du kan få i höst.

34. Skiktlagret

För kortare längd och tunt hår föreslår vi att du får ett av dessa lagrade utseende. Awesome att titta på och enkelt att uppnå, denna frisyr är bekväm och ganska lätt att hantera. För kortare längd skiktat hår är den extra komplimangen den extra volymen det kan ge till ditt hår.

35. Pretty Shade of Blonde

Om du går för en kort frisyr, kolla in denna fantastiska frisyr i den ljusaste nyansen av honungblondin som du kan hitta. Ganska att titta på, du kommer att hitta folk som gawking på dig med avund när du gör den här vackra frisyren. I höst, varför gå inte för den här lilla frisyren som vi absolut älskar?

36. Ombre Sida-Flätor

Vem älskar inte ombre och i detta fall ser flätorna extra fantastisk ut med blandningen av mörkare och lättare nyanser som spelar med kortlångt hår? Elegant och vacker, du kan välja dessa korta frisyrer för tjejer om du vill stjäla rampljuset vart du än går. Vi garanterar dig det!

37. Selena Curls

Varför heter vi frisyren som? Naturligtvis rockar ingen annan än Selena Gomez denna korta krullade bob frisyr som uppenbarligen har stulit showen redan! Om du vill göra detsamma, se till att du får de här korta frisyren för tjejer direkt!

38. Jet Black Rock

Varför vill du ha fantasi med alla hårfärgerna när du kan rocka även ditt strålsvarta hår med dessa rockande korta frisyrer för tjejer? För en glam utseende eller en rockande en, är det här jet svarta håret med Mohawk säkert vägen att gå!

39. Pixie

När det gäller Pixie, måste vi ta vår stil räknas uppenbart från ingen annan än drottningen av pixies-Anne Hathaway. Här kan du se hur en enkel och kort pixie kan stiliseras som snygga och eleganta korta frisyrer för tjejer. Ett av de bästa sätten att ha kort längd hår, vi blir kär i denna frisyr varje gång Anne dons det.

40. Naturlig Blondin

Har du naturligt vågigt hår, men trött på den långa längden som du alltid måste ta hand om? Tja, lösningen är mycket enklare än du tror! Bara klippa av det! Dina naturliga vågor passar perfekt med den korta längden som skapar det här fantastiska och upplysande utseendet som får huvuden att vända vart du än går!

41. Japanska Curls

Vem kan glömma de ikoniska japanska krullarna som Taylor Swift brukade rocka när hon började sin musikaliska karriär? Tja, vi kan verkligen inte, så att det listas under en av de bästa korta frisyrerna för tjejer. Enkelt och elegant, vi kan helt enkelt inte få nog av det här utseendet någonsin!

42. Markerad Bob

Bobs är en trend som vår generation aldrig kan tröttna på. Här är ett sista exempel på bob frisyr som vi alla kan rocka! En av de bästa korta frisyrerna för tjejer, vi älskar absolut effekten av höjdpunkterna på håret!

Med alla de exempel vi har gett, hoppas vi att du hittar den perfekta korta frisyren som du vill göra omedelbart! I fallet, varför inte hugga av det och gå djärvt och kort?

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More