De bästa disco frisyrerna från 70-talet

137

Mode och stil är de unika kulturfenomenen. Å ena sidan förändras de hela tiden, och å andra sidan kommer de alltid tillbaka till det bästa av goda gamla trender. Varje årtionde ger oss något nytt, och en del av denna “något” kommer definitivt att återfödas en dag. Några av de mest kända frisyrer från 70-talet förtjänar definitivt det andra livet. Vi har valt de ikoniska frisyren från den här anmärkningsvärda eran som gör en stor återkomma liksom de roliga stilar som däremot borde förblir förblir historiens del, men inte mer än det.

De bästa disco frisyrerna från 70-talet

De bästa disco frisyrerna från 70-talet 1

De bästa disco frisyrerna från 70-talet 2

De bästa disco frisyrerna från 70-talet 3

Även om några av 1970-talets frisyrer är konstiga, gör resten av dem en episk comeback. Idag ser vi kända hårklippningar på gatorna, på landningsbanorna och på den röda mattan, och de ser snygga ut! De ikoniska disco frisyrerna är speciellt populära, och det är lätt att förstå – 70-talets hår är uppmärksamhetsfullt och otroligt voluminöst och kan göra ett vardagligt utseende till en chic! Ta bara en blick på de modeller som bär den stolt – de visar att de riktigt vackra trenderna aldrig går ut ur stil, åtminstone länge.

Roliga mäns 70-hairstyles Vi hoppas aldrig komma tillbaka

Roliga Mens 70s Frisyrer Vi hoppas aldrig komma tillbaka 1

Roliga Mens 70s Frisyrer Vi hoppas aldrig komma tillbaka 2

Roliga Mens 70s Frisyrer Vi hoppas aldrig komma tillbaka 3

Idag är det svårt att föreställa sig att det fanns en tid då några av sjuttiotalet frisyrer ansågs färskt och elegant. Med rättvisa kommer våra barn och barnbarn förmodligen att undra – hur kunde vi bära dessa underkroppar? Ändå gör inte denna hypotes heller frisyren från en av de mest minnesvärda årtiondena mindre hilariska. Vi hoppas att de aldrig kommer tillbaka, men det betyder inte att vi vill glömma dem.

Kvinnliga 1970-talet hårklipp med Bangs för långt hår

Kvinna 1970-talet hårklippningar med Bangs för långt hår 1

Kvinna 1970-talet hårklippningar med Bangs för långt hår 2

Kvinna 1970-talet hårklippningar med Bangs för långt hår 3

Trots att Dolly Partons curls från 70-talet förmodligen är för mycket för 2018, finns det också de mycket speciella hårklippningarna som vi bara inte kan glömma. Dessutom var några av dem anpassade, speciellt de moderna versionerna av gammalt bra hippie långt hår med pärlor kan se väldigt fashionabla ut. Nu är de lite mindre rotiga men ändå lagrade eller lockiga, och det är underbart. Sådana frisyrer ramar ansiktet, framhäver de bästa funktionerna, och naturligtvis får kvinnor att se yngre ut.

Easy 70s frisyrer med flätor för afroamerikanska kvinnor

Easy 70s frisyrer med flätor för afroamerikanska kvinnor 1

Easy 70s frisyrer med flätor för afroamerikanska kvinnor 2

Easy 70s frisyrer med flätor för afroamerikanska kvinnor 3

Jo, frisörerna med flätor tillhör kategorin av lågt underhåll och enkla, naturligtvis, om din frisyrer vet vad han eller hon faktiskt gör och om du bär dem under en lång tid. Det finns många tankblåsande stilar som ser ganska avslappnad ut med det vanliga raka eller lockiga håret och otroligt glamorösa med flätor, så om du bär dem, varför inte använda din chans att vara annorlunda varje dag? Ponytails, bullar och många andra populära frisyrer med coola tillbehör gör att du ser ut som en Hollywood-stjärna!

Snygga hårklippningar för svarta män på 70-talet

Snygga hårklippningar för svarta män på 70-talet 1

Snygga hårklippningar för svarta män på 70-talet 2

Snygga hårklippningar för svarta män på 70-talet 3

Afro är förmodligen en av de mest erkända 70-talet updos. Den här frisyren blir aldrig gammal, den förändras hela tiden, de nya versionerna visas, men det är det bästa, alla Afro vi älskar så mycket. Från mjuka krullningar eller medelstora Afro till mini Afro-stilar är sådana stilar alltid snygga och uppmärksamma, men ofta inte lika uppmärksamma som dreadlocks som också betraktas som en symbol på sjuttiotalet. Vilket av dessa två fantastiska alternativ som du personligen gillar mest?

Korta Frisyrer från 70-talet

Korta frisyrer från 70-talet 1

Korta frisyrer från 70-talet 2

Korta frisyrer från 70-talet 3

70-talet var tiden för långa och medelhårda frisyrer, men även vid den tiden vägrade några män att följa de senaste trenderna och förblev engagerade i klassikerna. Självklart var det några korta hårklippningar som uppriktigt sett knappast kan användas idag. Det finns ett mycket elegant undantag, och du kan se den i bilderna ovan.

Fortfarande populära 70-talet fjädrade hårklippningar för lockigt hår

Fortfarande populära 70-talet fjädrade hårklippningar för lockigt hår 1

Fortfarande populära 70-talet fjädrade hårklippningar för lockigt hår 2

Fortfarande populära 70-talet fjädrade hårklippningar för lockigt hår 3

Farrahippan var en riktig hit i sjuttiotalet. Voluminous, glänsande blont hår var drömmen om tjejerna i alla åldrar från 7 till 70. Nu är denna trend fortfarande levande, men den har förändrats mycket. De moderna versionerna av fjäderhår är inte så uppmärksammande, men huvudidén förblir densamma – många lager och olika längder skapar massor av volymer! Om du letar efter en perfekt frisyr för fint hår, se inte längre! Sådana frisyrer kräver underhåll, men resultatet är definitivt värt det!

Gypsy Shag Haircuts för kvinnor som vill ha 1970-talet tillbaka

Gypsy Shag Haircuts för kvinnor som vill ha 1970-talet tillbaka 1

Gypsy Shag Haircuts för kvinnor som vill ha 1970-talet tillbaka 2

Gypsy Shag Haircuts för kvinnor som vill ha 1970-talet tillbaka 3

Som vi redan har nämnt, gör några av 70-talets frisyrer en comeback, och gypsy shag haircuts tillhör denna kategori. Medium, lång, lockig eller rak, fin eller tjock – vilket hår som helst ser väldigt vackert ut, och det är därför vi fortfarande älskar denna frisyr!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More