87 Easy Low Bun Frisyrer och deras steg för steg handledning

72

Om du vill ha en mångsidig och elegant frisyr för en formell händelse som kommer upp, välj de låga frisyrstilarna. En bulle nära nacken ger dig en känsla av stil och skönhet som ingen annan teknik kan ge. Frisyren kan få dig att se ut som en bombskal eller en utsökt skönhet.

låg-bun-frisyrer

De trendiga, svaga frisyren till ditt naturliga hår innehåller många modifieringar i den vanliga stilen. Denna frisyr kan bekvämt bäras av kort hår och medelhår. Titta på några roliga idéer.

Så, tänker du bara på en bulle när någon säger låga bun frisyrer? Den första bilden vi talar om har två. Det är en söt frisyr. Du kan göra detta med något svart hår; det kommer att se fantastiskt ut. Om du har Ghana flätor eller matar i färg, är det här ett bra sätt att ta hand om dessa lås. Du kan vrida håret och sedan knyta till söta bullar. Pärlorna kommer redan att vara ditt hårtillbehör. Du kan göra två bullar eller en. Två bullar ser söta ut och är en bra stil för sommaren.

Jag älskar den här frisyren. Det är rent och vridet samtidigt. Detta är en frisyr som kommer att fungera bra för sommaren. Du kan bära den till din spaghetti topp eller sundress. Stilen är enkel. Du kommer att behöva titta på några tutorials för att få hänga på det. När du får hänga på det, kan du göra det dagligen. Det tar bort allt tryck från värmen. Dra ut några strängar nära ditt ansikte för att rama det. Lägg till några bobby stiften för att säkra de små hårsträngarna.

Låg bun frisyrer är också bra för kontoret. Om du måste jobba hela dagen och inte behöver någon annan börda än ditt arbete, föreslår jag att du går för den här stilen. Du har redan mycket på din tallrik. Så, lägg inte till några fler krångel på grund av ditt hår. Du kan uppnå detta snabbt. Du behöver några stylingprodukter för att få denna elegans. Se till att du kamma håret och vrida håret med lätthet.

Flätor och bullar gör alltid en bra stil. Jag kommer inte ens ihåg hur många gånger jag har sagt det här. Jag tror emellertid inte att jag har fel. Du kan se det. Titta på hur vacker den här frisyren är. Braids lägger till vacker detalj till din bulle. Om du inte vill ha den enkla bun frisyren, kan du dra ut en tre tums sektion av ditt hår från sidan. Allt du behöver göra är att fläta det. När det är klart, säkra det med hjälp av bobby-pinnar. Dra ut andra strängar så att de ser enkelt ut.

Detta faller på en av de enkla, låga bunka frisyrerna. Dessa frisyrer ser problemfritt ut och är ett bra utseende för din dag i. Jag älskar den stora bunens vridning. Håret har gjutits i och sedan vridits. Hitta några tutorials på Youtube för att få dig den perfekta röriga låga bunen. För att lägga till utseendet, dra ut några hårsträngar från dina örons ändar. Det kommer att se vackert ut. Medellång hårlängd kan enkelt göra denna låga bun frisyr. Försök inte göra det snyggt. Skönheten ligger i sin ofullkomlighet.

Om du måste visas för en formell händelse eller delta i ett bröllop, kan du gå till denna låga bun frisyr. Du behöver inte alltid låta håret lossna och fortsätt att stryka det. Du kan göra vackra bullar med ditt naturliga hår. Frisyren är snygg och alla hårsträngarna är vackert inlagda. Bunten är enkel och rak. Hitta ett stegvis stegvis handledning på Youtube för att få dig detta fantastiska utseende. Avsluta utseendet med enkel smink och elegant klänning. Elegans är nyckeln.

Titta längden på dessa strängar. Jag älskar det här utseendet. Det är det som gör denna look perfekt. Bungen har vridits på baksidan. För att få denna look, dra en del av ditt hår till slutet och vrid det till en bulle. Nu kan resten av dina strängar användas på två sätt. Du kan använda strängarna på ena sidan av ditt hår för att skapa en omslag på din bulle. Å andra sidan kan du låta det vara som det är. Lägg till några fler strängar för att rama ditt ansikte. Du kan lägga till höjdpunkter på ditt svarta hår för att göra dina bullar unika och exceptionella.

Låga bun frisyrer är bra för din stora dag. Titta på hur vacker den här hårdesignen är. Enkla mönster gör alltid för de klassiska. Du kan också gå till en detaljerad. Flätor kan vara ett bra sätt att designa din låga bulle. En enkel vridning på ena sidan görs och dras upp till baksidan. Bunsen ser fantastisk ut och lätt. Bröllopsklänningen är så vacker att jag kunde gråta. Gå till den här stilen för din stora dag. Jag föreslår att du sparar bilden just nu.
Skärmdump (Klick)

Titta på designen i denna låga bun frisyr för svart hår. Det ser vagt ut, men det är detaljerat. Du borde testa det. Det här är ett utmärkt utseende för en middag eller någon formell händelse. Om du har en kontorsmiddag som kommer upp, föreslår jag att du söker den här utseendet. Det här utseendet är ganska romantiskt och passar bäst för en datumnatt. Du behöver lite hjälp för att uppnå detta utseende. Hitta en stegvis guide för att lära dig hur du gör det här utseendet. Lägg till några enkla örhängen och avsluta det här utseendet med smink.

Naturlig hårfärg ser bra ut i vilken frisyr som helst. Det är den färg du är född med och är gjord för dig. Naturligtvis finns det färger för dig som passar dig bättre än ditt naturliga hår. Men du kan få denna stil i din vackra blonda hårfärg. Frisyren är snyggt vackert. Det hålls rörigt och roligt. Låga bun frisyrer ser elegant och elegant ut. Det kanske inte är rätt utseende. du kommer att vilja flaunt överallt. Så, du kan hålla det rörigt och gå på en rolig dag ute.

Den här svaga frisyren är en unik version av de vanliga. Ärligt talat är det inte en naturlig låg bun frisyr eftersom varje är annorlunda. Du kan gå för någon vacker. Men den här är extraordinär. Om du vill visa din modighet och edgy version kan du visa dem med den här frisyren. Tänk två gånger innan du säger att låga bunstilar är feminina. Du kan också få denna typ av stil. Om du har ombrekt hår, kan du enkelt få den här stilen. Håret på ena sidan har vridits i en 3D-kropp, och å andra sidan kan du skapa en fin partition. Bungen har en annan färg än resten av håret. Det var därför jag sa; denna låga bun frisyr är utmärkt för ombre hår.

Säkra ditt hår med en knut frisyr. Dina bullar kan vara av många olika mönster. Du kan göra en båge, vändningar, varv eller rundbollar. Vem skulle någonsin trodde att en knut skulle kunna bli en bun stil. Denna typ av bulle fungerar bara om den är låg. Jag älskar att denna stil ser enkelt och fantastiskt ut. Metoden är modern, och du kan bära med en klänning som du skulle vilja flaunt. Om du har en rygglös klänning, gå till den här.

Denna låga bun frisyr är smidig och enkel. Jag vet att du kommer att behöva träna för att hänga på det, men när du gör det kommer det att bli elegant. Stilen kan bäras för en tjej dag ut eller en middag fest. Bär en strapless klänning och gå för den här frisyren. Det kommer att se vackert ut. Du kan lägga till några tillbehör. För en utekväll, föreslår jag att det är snyggt. Om det är för en dagshändelse kan du gå till det röriga utseendet. Jag älskar den kolossala vridningen som denna stil har.

Elegansen hos de svaga frisyrerna gör den idealisk för röda mattanhändelser. Ingen kan tvivla på att denna typ av frisyr gör att du ser elegant ut och vacker. Jag vet att vi inte har en röd mattan händelse att delta. Men vi har fancy evenemang som vi måste gå ibland. Så, för dessa stilar, kan du gå till den fantastiska bun frisyren. Håll det lågt så att du kan utforma dig som. Det kan vara så invecklat som du vill. Du kan mittparti ditt hår. Om du har hårhöjdpunkter, kommer din frisyr att se bättre ut än det skulle se ut med vanligt svart hår.

Attans! Titta på den stora bollen. Det är gigantiskt. Höjdpunkten i denna stil är storleken på den bunten. Håret har delats från sidan och sedan kammat. När den väl borstas, dras den alla på baksidan. Till sist har en betydande bulle skapats. För att göra denna bulle måste du ha långt och tjockt naturligt hår. Jag tror inte att du kan göra denna stil med naturligt hår som är medium i längden. Du behöver använda stylingprodukter för att hålla frisyren på plats och tämja ner flygvägarna.

Titta på den vackra klänningen. Jag älskar ryggen. Det är ett utmärkt sätt att visa upp din frisyr. Du kan gå för kaskad krullar för den här klänningen. Det kommer att fungera bra. Du kan också gå för en bun frisyr också. Låga bun frisyrer kommer att göra denna klänning elegant och vacker. Bungan är mycket låg och en framträdande sträng används för att skilja den från hårkroppen. Du kan gå till en sidosplitt eller en mitt. Dra ut några fler strängar för att hålla det vackert. Gå till den här stilen för din stora årsdagen middag eller datum natt.

Detta är en annan av de bästa stilarna för din bröllopsdag. Det ser vackert och enkelt ut. De låga bunna frisyrerna är perfekta för off shoulder dresses. Så, om din bröllopsklänning är stroplös eller avskruvad, föreslår jag att du går till en chic, låg bun frisyr. Hårets lager gör här frisyren invecklad och vacker. Du kan lägga till blommor eller hårtillbehör så att det ser extra ut. Dra ut några strängar för att avsluta utseendet. Du kommer att se till att din brudgum stannar där och stirrar på dig. Han kommer inte kunna ta ögonen av dig.

Här har vi tagit dig en stegvis stegvis handledning om låga frisyr. Den här versionen av den låga bun frisyren är lätt och vacker. För det första måste du göra en låg hästsvans. Därefter skapa ett hål ovanpå din ponny och dra in din ponny inuti. Du kan välja den två gånger. Med resten av ditt hår, gör en enkel fläta. Lägg det på toppen av din bulle för att få det att se detaljerat och vackert ut. Jag älskar det här utseendet. Du borde också prova det. Jag försöker att söka arbete i morgon.

Om du älskar bågar och tror att du inte kan bära den till jobbet, tänk dearie igen. Du kan prova det här utseendet. Bows behöver inte alltid vara vacker och feminin. De kan vara svarta och göra ett kraftfullt uttalande. Du kan snabbt skapa en låg rundad bulle. Därefter kan du använda bågar för att göra ett fantastiskt tillbehör. Sätt en matt svart båge ovanpå din bulle och voila, du är redo. Avsluta utseendet med en vacker päls och fantastisk byxa. Gå tjej! Håll din smink till ett minimum. För dig tillbehör, föreslår jag att du bär en klocka. Det kommer att hålla det snyggt.

Vridningen av denna frisyr är detaljerad. Jag älskar turerna i denna frisyr. Frisyren är snygg och slät. Du kan se hur alla hårets hår är snyggt inuti. Bobby stift används för att hålla några lösa strängar från att falla av ansiktet. Om du inte gillar strängar som faller på nacken eller kommer nära ditt ansikte, kan du gå för det här utseendet. Se till att du har hår styling produkter eller annars kommer det vara svårt. Endast bobby-stift kommer inte att kunna hålla detta hår på platsen.

Den blonda strimman på hennes mörka svarta hår gör ett fantastiskt stilutdrag. Dina ögon går automatiskt till det. Vi alla älskar det. Om du är uttråkad av ditt svarta hår och vill ha lite färg i det (men inte för mycket), bör du prova det här utseendet. Pratar om den låga bun frisyren, du kan se att det är ganska lätt. Du kan enkelt hänga på den här stilen. Allt du behöver är att vrida ditt hår i din komfortzon. Du behöver inte skaffa dig en sofistikerad stil för ett middagsdatum. Se till att du har några strängar som faller på ditt ansikte.

Nu, titta på den här vackra och enorma, lilla frisyrstilen. Behöver jag säga något om det? Tja, den här bulle är inte en vardaglig frisyr. Så om du har en stor händelse som kommer upp där du vill att alla ska titta på dig i vördnad, kan du gå till den här frisyren. Om du gillar att göra en entré, behöver du allt för att vara perfekt. Gör din frisyr stor och plocka dig själv de vackraste smycken. Få dig en söt outfit också. Lägg till några glänsande utsmyckningar på ditt hår för att avsluta utseendet. Vändningarna på toppen av denna frisyr är värda att svälla över.

Efter den vackra och större än livet frisyr ser den här stilen avslappnad och okomplicerad ut. Det är den enklaste en av de svaga frisyr som vi presenterat för dig. För din bekväma dag i, vrid håret. Slå håret i en hästsvans och dra in det en gång. Använd gummiknappen för att hålla hårets knut på plats. För din dag i vill du att allt ska vara bekvämt. Så välj en bekväm, större skjorta och en enkel frisyr. Du kan gå ut för att springa dina ärenden i denna frisyr också. Gå för en snabb bit och slappna av.

Bläddra ner för några mer låga frisyrer och deras handledning. Du hittar steg för steg guide som hjälper dig att uppnå dessa skönheter.

Prova någon av de svaga frisyrerna. Det kan bli vägen för att visa upp ditt humör. Frisyren är idealisk när du känner dig elegant eller vill låta allt vara som det är. Det kan få dig att se ut som den vackraste bruden någonsin. Dessa stilar har makt och elegans.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More