60 Snabba våta frisyrer när du skyndar dig

80

Dessa extra minuter för konditionering och näring kan lämna dig utan tid för blåstorkning, vilket innebär att du behöver veta om snabba våta frisyrer.
Ibland vill du inte ha att torka håret och de andra dagarnas torra schampo fungerar inte längre.

Våra frisyrer fungerar också bra som frisyrhårigheter. Du kan koppla av och ligga tillbaka vid poolen utan att ha något fuktigt hår som stör dig. Allt du behöver är ett elastikband och några bobbynålar.

För våta frisyrer behöver du självklart fuktigt hår. Du kan dämpa håret med en vattenspray om du vill ha lösa vågor för ditt hår. Men det viktiga är att om du har vått hår, kommer frisyren att ta lite tid att ställa men kommer att stanna länge.
Vi har en samling våta frisyrer för kort hår, långt hår, medelhår, rakt hår och lockigt hår. Kolla på dem.

Behöver jag ens säga något om Gigi? Hon har visat sig som en foodie inom livsmedelsindustrin och en modell i modebranschen. Så, det skulle inte vara fel om du ansåg henne en modemodell. Hon klarar alltid att döda vad hon än bär. Här visas hon med en av de mest naturliga våta frisyrerna. Om du har en händelse du behöver delta, ha en chic jumpsuit. För det ska det bästa håret vara det avslappnade fuktiga håret. Dusch och kamma håret hela vägen till baksidan. Hairspray din stil och du är klar.

Våt hår kan göra för en hög bun frisyr. Du kanske tror att med dämpat hår kan vi bara få en snygg och snygg bulle. Men du kan se att det inte är sant. Du kan låta hårets strängar vara som den är. För detta använd din hand för att dra ditt hår tillbaka efter din dusch. Gör inte med precision. Om du gör det får du inte det perfekta röriga utseendet. Du kan efter denna frisyr rusa till jobbet bekvämt. Den här frisyren sparar mycket tid.

Detta är igen en av de våta frisyrer som du kan göra snabbt och snabbt. Håret har kammats. Du måste göra denna frisyr direkt efter duschen. Håret har varit snyggt kammade med en bred tandkam. Efter det har allt håret dragits tillbaka, och resten av håret har släppts loss. Om du har höjdpunkter som henne, kommer den här frisyren även att se bättre ut. Den blonda färgen och hennes naturliga hårfärg visas vackert av denna stil. Du kan bära denna stil för din nattklubb med dina flickvänner.

Någon på kontoret berättade bara om sin parti ikväll? Du har inte tvättat håret om två dagar, och nu är det allt oljigt. Kontoret slutar, och du har bara en timme för festen. HERREGUD! Det är en katastrof. oroa dig inte! Jag antar att det här är anledningen till att våta frisyrer gjordes. Allt du behöver göra är att gå hem, ta en dusch och kamma ditt hår tillbaka. Voila, du är klar. Avsluta utseendet med ljus röd läppstift och minsta ögonmakeup. Bär din fantastiska outfit och fortsätt ha kul.

Keira Knightley har alltid varit en bedövare. Vi älskade alla henne i Pirates of the Carribean-serie. Nu älskar vi henne i denna vackra våta frisyr. Om du har en medelhårig längd är allt du behöver göra efter duschen en del med fingrarna. Lita på mig det finns inte mycket att göra för den här frisyren. Hon håller sitt hår naturligt enkelt. Jag vet inte om det skulle kunna vara ännu en mer naturlig stil. Du kan spraya ditt hår med vatten och prova den här stilen. Jag föreslår att du gör det efter att du har tvättat ditt hår. Ögon smink och naken läppstift är en behandling för ögonen.

Vi såg våta frisyrer för kort hår, medelhår och rakt hår ovanför. Undrar var de lockiga våta frisyrerna är? Och du trodde, jag skulle glömma! Curls är min absoluta favorit, och jag ser alltid till att jag hittar alla dess variationer. Här har vi en lockig frisyr som ser vacker ut med vått hår. Håret måste rengöras tillräckligt och konditioneras så att det inte blir krusigt när det torkar. Ett knep för att tämja ditt lockiga hår är att torka det med en bomullskjorta. Använd inte handduken.

Här är en annan lätt våt frisyr för kort och svart hår. Du behöver inte göra mycket för denna stil. Det fuktiga håret ser vackert och stiligt ut. Det har gjorts snyggt. Allt du behöver göra för det här utseendet är sidodelar ditt hår. Se till att dina hårsträngar på ena sidan täcker pannan. Voila, du är klar. Du kan laga denna frisyr med någon outfit och avsluta utseendet med ett uttalande halsstycke. Sminken är enkel och minimal. Gå till en naken rosa läppstiftskugga.

Om du planerar att delta i ett bröllop betyder det att du måste ha bestämt dig för din klänning och din smink. Naturligtvis är bröllop med låga bunpar idealiska för bröllop. De är enkla, eleganta och eleganta. Jag tror inte att någon annan frisyr kan skära den till ett bröllop. Så, om du känner din tid rusar och vått hår kommer att förstöra dina hårplaner, måste du tänka igen. Den här svaga frisyren är vacker på hennes våta hår. Sminken är på punkt, och klänningen måste självklart vara vacker.

Här är en annan lätt och snabb våt frisyr som du kan försöka. Om du har tvivel om att det våta utseendet inte är det för dig, tänk igen. Om den här frisyren har bäras i filmskärmar, röda mattor och ramp, tycker jag att det också kan passa till din händelse. Så oroa dig inte någon frisyr kommer att fungera om du lyckas flaunt det med förtroende och stil. Det är detsamma med den här stilen. Håret är fuktigt och skiljs från sidan. Hennes fingrar har gjort vad som helst av stilen. Så, prova det.

Kendall Jenner är drop-dead beautiful. Jag tror att vi inte har några argument där. Hon har blivit välsignad med bäst. Hennes kropp, hennes ansikte och hennes känsla för stil är alla avundsvärt. Titta på hur hon visar upp sina vackra ögon med en våt frisyr. Hon går för en enkel avslappnad look. Det här är det utseende som vi har pratat om mycket. Hennes hår är inte helt vått men är fuktigt. Så, du kan spruta lite vatten på ditt hår för att uppnå detta utseende. Låt hela håret hålla sig borta från ditt ansikte. Det är lika bekvämt som det.

Efter skolan kräver gymnastikpraxis, fotbollsträning eller någon annan PE en krångelfri frisyr. Vi vet alla om det. Varje sport har sitt tryck. Så att ha en frisyr som hjälper dig att utföra bättre är oerhört viktigt. För det kan du gå för de våta frisyrerna. Allt du behöver göra är att använda pigtails. Du kan även tämja dina flätor och göra den till en vacker stil. Denna frisyr kan också göras efter din träning. Du kan inte vänta med att rusa hem. Så, fläta håret efter duschen och kom tillbaka till din säng.

Vi har pratat om hur vacker sommaren är, har vi inte? Åh, det har vi inte! Tja, vi kommer att behålla det ämnet som väntar. Sommar betyder simning och pool. Pool betyder att det är bikini tid. Jag vet att du har alla fokuserat på din kropp, men vi kan inte glömma dina underbara lås. Ditt hår måste se vackert ut medan du laze runt poolen. En enkel flät kan göra en bra våt frisyr. Allt du behöver göra är att dra hela håret på ena sidan och fläta det. Du kan stifta alla andra trådar i ditt hår. Lägg inte smink när du går i poolen.

Sommar frisyrer innehåller många tillbehör. Du kan ha så många stift eller band som du vill ha för ditt hår. Du kan också använda en halsduk för ditt hårtillbehör. Scarfar är ett modernt hårtillbehör. Allt du behöver göra är att göra en enkel låg bulle. Här är en stegvis stegvis handledning som du kan följa. När du har tvättat håret följer du ovanstående steg korrekt. I slutet, avsluta utseendet med ett fint par solglasögon och gå ut genom dörren. Detta är en perfekt frisyr för shopping eller en dag ute med tjejerna.

Curly hair girls, du är uppe. Här är ett annat utmärkt exempel för dig, särskilt om du har medelhår. Detta är en frisyr som händer när du kommer ut ur duschen. När du har sjampo ditt hår, se till att du villkorar det. Håret behöver vara så tämjt som möjligt. När det är klart, kan du använda en brödkam för att ta bort alla knutar. Därefter skaka av håret och använd fingrarna för att stile det. Krullarna kommer att se vackra ut när det är fuktigt.

Rihanna är en modeikon av det 21: a århundradet. Inte som hon gjorde hela världen för att dansa till hennes musik, men hon har alla som använder sina skönhetsprodukter och hennes stilstil. Finns det något hon inte kan dra av? Vi såg alla Rihanna förtrolla påven i år i Met Gala. Tja, glöm Metala Gala, för nu har vi henne som visar oss ett annat bra exempel på de våta frisyridéerna. Hon har sitt medella svarta hår som skiljs från mitten. Hennes vågor och spolar hålls som det är. Hon är redo att ta på sig världen.

Hennes baddräkt är alla blommor och sommar. Jag älskar blommigtrycket för någon outfit, och denna monokini ser vacker ut. Pratar om hennes utseende, det är enkelt och enkelt, tror du inte. För att få det här utseendet är allt du behöver göra en dusch. Ja, det är så enkelt. Det finns inget du behöver göra längre. När ditt hår är våt, kom tillbaka och tvätta alla kemikalier. Ta bort alla tänger från håret med hjälp av en kam och lägg tillbaka allt. Hitta en vacker plats att ta ett porträttfoto och Instapost det. Du kan fläta ditt våta hår också.

Alla stilar vi har pratat om för våta frisyrer lyckas vara utkik efter en dag ute eller en kväll ute. Vi har inte pratat om kontorslooken som du kan bära. Så, här är våta frisyrer för kontorsutseendet. På morgonen har du verkligen mycket på din tallrik. Jag hoppas det är bokstavligt för dig, vilket betyder att jag hoppas att du äter en hälsosam frukost. Hur som helst, några dagar kan du inte torka håret efter duschen. Så, för de dagarna, använd en kam och gå för denna naturliga frisyr. Det är enkelt och roligt att göra. Försök; du kommer älska det.

Detta är en röd mattan look med en vacker och bekväm våt frisyr. Även kändisar har mycket att göra. De klarar alltid inte tid att göra håret. Så, de har våta frisyrer som ett svar på dessa problem. Du kan enkelt göra det fuktiga håret en vacker och elegant frisyr. Allt du behöver göra är att använda rätt tillbehör. Eftersom din frisyr blir enkel, har du friheten att göra din smink eller tillbehör högt. Hon väljer det alternativet för sin bilaga. Hennes smink är också enkel och okomplicerad. Vem som helst kan göra det med lite träning.

Emma Watson kommer alltid att komma ihåg som Hermoine Granger. Hon har lyckats gå bortom den bilden och bli en vacker stilikon. Här visar hon en av de främre våta frisyrerna. Hon har kort hår och mörk hårfärg. Håret är fuktat och kammas sedan snyggt mot ryggen. Frisyren vi kan se är enkel och enkel. Fokus ligger främst på hennes ögonmakeup. Hon håller hennes läppar naken och hennes accessoarer är inte särskilt iögonfallande. Denna look är ny, frisk och ung. Om du har kort hår, föreslår jag att du försöker att leta efter en middagsfest.

Vi har en annan av de bästa våta frisyrer som är perfekta för en formell händelse. Du kan gå till denna utseende för en kontorsdag också. Frisyren är lätt att göra. Allt du behöver göra är att när du kommer ut ur duschen drar du allt hår tillbaka och vrider det i en bulle. Du kommer att behöva träna för att få hänga på att göra en perfekt bulle. Håret ser ut som varje strand är snyggt inlagd.

Denna frisyr är utmärkt för medelstort och kort hår. Jag tror inte att jag behöver förklara hur man gör det. Det finns inget att göra. Det är enkelt. Efter din dusch eller sprayar ditt hår med vatten, bör du kamma håret. Du kan dela håret på sidan. Om du stilar ditt hår med fingrarna, kommer det att hålla frisyren fräsch och ung. Frisyren ser också enkelt ut. Du kan följa blicken enkelt med en naken läppstift och en eyeliner för ditt öga.

Även i rampen har våta frisyrer alltid varit populära. Om du går för en våt frisyr betyder det inte att du fortfarande behöver låta den gå löst. Du kan gå för flätor och bullar. Du kan prova dem separat eller tillsammans. Vad som passar dig. För denna stil har hon arbetat med flätat utseende. Hennes medelhår drar sig tillbaka och vrids. Det är enkelt och enkelt. Du kan prova det och göra det väldigt snabbt. Det kan vara enkla flätor eller fransk twist. Valet är ditt.

Stränder är de viktigaste områdena där du hamnar i vått hår. Efter en fin simtur och duscha får du ett fuktigt hår. Så, du behöver frisyridéer för det utseendet. Du kommer att vilja se vacker för vägen hemma eller när du går och tar en bit. Du kan gå för denna röriga bun frisyr. Håret är avskilt från mitten och hårets trådar får vara som det är. Nackstycket är ett ögonblicksstycke och perfekt för ett strandtillbehör.

Hittade inte den perfekta passformen? oroa dig inte! Vi har fler bilder för dig för att få ditt perfekta våta hårinspiration.

Som jag alltid säger har du bara en livstid, så gör vad du vill. Prova alla frisyrer som är möjliga. Lämna inte ens våt frisyr som du kan göra omedelbart efter en dusch.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More