56 Taper Fade Haircuts på stilen

156

När det gäller avtagande fade hårklippningar är “ikonisk” definitivt det rätta ordet. Taper fade hårklippningar (de kallas också fade skär) är perfekta för män som gillar relativt kort hår, men vill fortfarande ha lite mer hår för att göra någon styling på toppen. I grund och botten finns det hundratals olika avsmalnande frisyrer – men den “måste ha” en del av denna frisyr blandar sig på sidorna. I aktuella avsmalna skär kan det vara ganska kort (som i vanlig buzz fade), men i mer klassiska alternativ är det lite längre längd.

En av de bästa sakerna med avsmalnande nedskärningar är att de fungerar perfekt för alla hårtexturer. Oavsett om du har rakt hår eller naturliga krusar, hittar du fortfarande dussintals intressanta typer av blekningar som passar din hårstruktur och ansiktsform – och det hjälper vi gärna med. Här har vi samlat in en hel del fantastiska blekade frisyrer för alla hårtexturer – så i grund och botten behöver du bara titta på bilderna och göra ditt val. Dessa färska trendiga, moderna och riktigt heta frisyrer är definitivt värda din uppmärksamhet – så vänta inte och kolla in dem just nu!

Låg avsmalnande hårklippning

Låg konisk fade hårklippning 1

Låg konisk fade hårklippning 2

Låg konisk fade hårklippning 3

Låg konisk fade hårklippning 4

Trots avsmalnande fade hårklippningar kallas ofta de mest maskulösa och starka, vi börjar denna lista med något mer elegant än klassiska avsmalnande bleknar. Vi pratar om de låga avsmalnande nedskärningarna.

Det handlar alldeles om det avsmalnande, förstås. Här skapar blekningen inte en stark kontrast mellan håret på toppen och sidorna – så det verkar som om vi bara har hittat den bästa frisyren för dem som vill försöka blekna men är inte redo för de radikala nedskärningarna ännu. Elegant, mjuk, men fortfarande maskulin och väldigt ren – de låga avsmalnande blekningarna är riktigt bra för alla killar och män. Kolla bilderna ovan för att se att vi säger sanningen!

Den “låga avsmalningen” är dock inte alltid en synonym för ett “mycket elegant utseende”. Du kan alltid uppdatera den – som om du lägger till en hudfärg ser du mer aggressiv ut (om det är vad du behöver). Skägget kommer också att fungera bra här. Nåväl, ljusskägget kommer att fungera bra med varje avsmalnande skärning, det är ett faktum.

Den bästa höga avsmalnande hårklippningen

Den bästa högavlånga fade hårklippningen 1

De bästa höga avsmalnande hårklippningarna 2

De bästa höga avsmalnande hårklippningarna 3

De bästa höga avsmalnande hårklippningarna 4

De bästa höga avsmalnande hårklippningarna 5

Till skillnad från de vanliga Hudavsmalning bleknar hårklippning

Hudavsmalning bleknar hårklippning 1

Hudavtagning bleknar hårklippning 2

Hudavsmalning fade hårklippning 3

Hudavsmalning fade hårklippning 4

Hudavsmalning bleknar hårklippning 5
Det finns ett ord som kan beskriva hudens avsmalnande hårklippningar. Detta ord är “starkt” – och trots att den absoluta majoriteten av avsmalnande blekningar kan kallas så är hudavsvagningen troligtvis den starkaste och maskulin hårklippningen bland dem.

Vi rekommenderar att du köper en bra, torr texturiserande spray för alla killar som vill prova någon av dessa frisyrer. Saken är, dessa sprayer är absolut nödvändiga för dig om du vill lägga till en del glans i ditt hår – och tro mig, skenet är precis vad du behöver för att göra huden avsmalnande ser ännu bättre ut.

Midta avsmalning bleknar med del

Midta avsmalning bleknar med del 1

Midta avsmalning bleknar med del 2

Midta avsmalning bleknar med del 3

Midta avsmalning bleknar med del 4

Fortfarande kan inte välja mellan höga avsmalnande svagheter och låga avsmalnande svagheter? Tja, vi har något för dig då!

Vi pratar om mitten avsmalnande fade hårklippningar. De är, som man kan föreställa sig, den “gyllene medel” och den perfekta balansen – oavsett om du har kort, medium eller långt hår, så ser de bra ut på dig. Samma sak gäller texturen – tunt, tjockt, vågigt, lockigt och rakt hår är perfekt för mitten av koniska fadefräsar. Tja, precis som för alla andra avsmalningar svinner, eller hur? Men mitten av avsmalningen är också perfekt för dem som letar efter något, både för konservativa och inte för “liberala”. Kolla bilderna här!

Mäns linje upp avsmalnande frisyr frisyrer

Mens line up taper blekna frisyrer 1

Mens line up taper blekna frisyrer 2

Mens line up taper blekna frisyrer 3

Mens line up taper blekna frisyrer 4

Vet du vad som kan göra varje mans frisyr varmare? Det är en linje upp. Linjer och rät vinklar istället för en naturlig hårlinje – låter intressant, eller hur? En uppställning kan säkert göra hårklippningen skarpare, edgier och fräschare.

En uppställning fungerar väldigt cool om du redan har ett skägg – men du bör också märka att, till skillnad från andra avsmalnande fadefräsar, behöver en haircut med en linje upp lite mer underhåll. Du kommer sannolikt att behöva besöka din frisör ganska ofta, för att håret inte växer i linjerna, vet du. Men resultatet är definitivt värt det – ta en titt på bilderna ovan och du får se vad vi pratar om!

Skalliga avsmalnande fadefräsar

Skalliga avsmalnande nedskärningar 1

Skalliga avsmalnande nedskärningar 2

Skalliga avsmalnande nedskärningar 3

Skalliga avsmalnande nedskärningar 4

Kom ihåg vad vi har sagt om de låga avsmalnande hårklippningarna och kontrasten? De låga avsmalningsflödena ger en liten kontrast mellan håret på toppen och sidorna – men de snitt vi kommer att prata om nu handlar inte om en liten kontrast alls. De skalliga avsmalnande frisyrstilarna ger en stark kontrast, utan tvekan – och det är därför vi älskar dem!

Det är inte en av de “konservativa” frisyrerna, nej. Tvärtom är det en av de mest radikala blekna skärningarna på grund av det extremt korta håret på sidorna. Om du känner att du är modig nog att försöka ha en hårklippning, ja, du har kommit till rätt ställe – kolla in bilderna ovan och gör ditt val!

Klassisk avsmalning bleknar med långt hår på toppen

Klassisk avsmalning bleknar med långt hår på topp 1

Klassisk avsmalning bleknar med långt hår på topp 2

Klassisk avsmalning bleknar med långt hår på topp 3

Klassisk avsmalning bleknar med långt hår på toppen 4

Klassisk avsmalning bleknar med långt hår på topp 5

Vad är den första bilden som kommer till ditt sinne när du hör orden “avsmalnande”? Vi är säkra på att det är en traditionell avsmalning med mycket korta sidor som gradvis blir kortare från toppen. Tidlös klassiker!

Här har vi sådana hårklipp i denna paragraf. De är klassiska, men förväxla inte detta ord med “föråldrade” – för att dessa blekningar är absolut 100% fashionabla. Ta en titt på bilderna och vi är säkra på att du kommer att hålla med oss!

Korta avsmalnande stilar för killar

Korta avsmalnande stilar för killar 1

Korta avsmalnande stilar för killar 2

Korta avsmalnande stilar för killar 3

Korta avsmalnande stilar för killar 4

Huvudideen för de avsmalnande frisyrstilarna är det långa håret på toppen. Det kan till och med vara väldigt länge – sådana skärningar kallas höga fadehårklippningar – men vad händer om ditt hår inte är tillräckligt länge?

Jo, det är inget problem alls. Dessutom kan vi även säga att kort hår på toppen kan fungera bra! Vi har hittat fyra fantastiska exempel på sådana hårklippningar – så om du letar efter en kombination av kort hår ovanpå huvudet och mycket korta blekande sidor, vi har något intressant för dig här. Kolla bilderna just nu och var redo att ändra din stil!

Alldeles runt koniska fade hårklipp idéer

Allt runt koniska fade hårklipp idéer 1

Allt runt koniska fade frisyr idéer 2

Allt runt koniska fade frisyr idéer 3

Allt runt koniska fade frisyr idéer 4

Allt runt koniska fade frisyr idéer 5

Så du vet redan “vad är en fade haircut” – det är ett snitt med mycket korta sidor (de är avsmalnande gradvis) och långa toppen (eller kort topp, det spelar ingen roll om. Den enda regeln är att håret på toppen ska vara längre än på sidorna). Men hur är håret på baksidan av ditt huvud?

I korta ord rekommenderas det att klippa det kort, men det finns alternativ här. Gilla, om din frisör gör gradvis avsmalnande både på sidorna och på baksidan av ditt huvud istället för att göra det på sidorna, får du en allsidig avsmalnande hårklippning – och jävla är sådana skärningar perfekta (speciellt på svarta män med kort-till-medium lockigt hår). Vill du prova en av dem?

Kall taper blekna med lockig topp

Kall avsmalning bleknar med lockig topp 1

Kall taper blekna med lockig topp 2

Kall avsmalning bleknar med lockig topp 3

Kall avsmalning bleknar med lockig topp 4

Kall avsmalning bleknar med lockig topp 5

Och här är det – en annan perfekt Moderna avsmalnande svimmar med mönster

Moderna avsmalning svimmar med mönster 1

Moderna avsmalning svimmar med mönster 2

Moderna avsmalnande svimmar med mönster 3

Moderna avsmalning svimmar med mönster 4

Moderna avsmalning svimmar med mönster 5

Trött på tråkiga frisyrer? Vi är också trötta. Det finns dussintals sätt att uppgradera din avsmalnande blekning – som rakhyvlar och kirurgiska linjer som fungerar bra tillsammans med nolltona. Vi kommer inte att lista alla dessa sätt här, men här är en sak du bör veta: om du vill ändra din stil och göra något prickigt, bör du inte ignorera bilderna ovan – vi har hittat några intressanta alternativ för dig.

Trendiga avsmalnande bleknar underkastning

Trendig avsmalning bleknar underskärning 1
Trendig avsmalning bleknar underbana 2

Trendig avsmalning bleknar undercut 3

Trendig avsmalning bleknar underbana 4

Trendig avsmalning bleknar underbana 5

Trendig avsmalning bleknar underskärning 6

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More