50 söta naturliga frisyrer för afro-texturerat hår

121

Afro-texturerat hår är alltid en skönhet att se när den är i sin naturliga form. Men kvinnor med denna typ av hår vet hur svårt det är att odla det, behålla och hitta de perfekta naturliga frisyren att gå med den. Den goda nyheten är att vi har ett stort antal idéer för afrohår av alla längder, från super kort till lång och ljuvlig. Vi ska visa dig hur du stilar ditt naturliga hår när du växer ut det, och hur man förbättrar de läckra lockarna för smickrande resultat. Stil upp nedan!

1. Scary Spice Half Up Double Bullar

Scary Spice Half Up Double Bullar

Trots att våra barndomshjältar, Spice Girls, tyvärr är långt borta, fortsätter deras stil att inspirera oss, även efter mer än två decennier. För afro-texturerat hår visade Scary Spice oss hur halva upp dubbla bullar kan göra naturliga lockar ser söta ut.

2. Naturliga frisyrer för barn med hästsvans och flätade

Naturliga frisyrer för barn med hästsvans och flätade

Inte säker på vad du ska välja mellan en hög hästsvans eller flätor för din lilla flicka? Blanda dessa söta idéer till en unik naturlig frisyr. Börja med en gudinna fläta till sidan och fortsätt med en hög hästsvans för andra hälften. Stil hennes babyhår i framsidan för en elegant touch.

3. Vändningar med tillbehör

Twistar med tillbehör

Halvt uppe knutar är lätt en av de sötaste frisyren, oavsett hårstruktur. Du kan dock stilla ditt vackert tjocka naturliga hår i sneda flätor innan du kopplar dig halvt upp. Lägg till några tillbehör – som kulor – i den färg du vill ha. Glöm inte att le för att slutföra utseendet!

4. Half Up Half Down Natural Black Hairstyles

Half Up Half Down Natural Black Hairstyles

Om du verkligen vill hålla sakerna helt naturliga, hoppa över flätorna och helt enkelt gå till en söt halv upp halvt nere toppen knut. Se till att du kamma den första halvan snyggt till toppen och låt dina krullar flöda fritt i ryggen.

5. Flat Twist Out Curls

Flat Twist Out Curls

Idén om att vrida ut krullarna är en livsparare för kvinnor som vill förbättra sitt naturliga hår. Vi rekommenderar att du får en snygg frisyr för att komplettera utseendet, till exempel den här skiktade hårklippningen.

6. Stora Puff och Swirling Braid

Stor Puff och Swirling Braid

Du kan också blanda en gudinna fläta med en stor och vacker puff, istället för en hästsvans. Börja flätas fram, nära hårlinjen och fortsätt till sidan i din puffiga hästsvans. Fluff upp bakdelen så mycket du kan för några afro glam.

7. Feed i flätta frisyrer för naturligt hår

Feed i flätta frisyrer för naturligt hår

Skönheten i foder i flätor är att de lägger till dynamik i din all-around frisyr. Om du vill ha en mer avancerad inställning till din naturliga frisyr, kombinera två matar i flätor i en zigzag-rörelse och avsluta den i en lågpuffig bulle. Alternativt fortsätt med en flätad bulle på liknande sätt.

8. Naturliga frisyrer för afroamerikanska kvinnor

Naturliga frisyrer för afroamerikanska kvinnor

Dessa korkskruvkrullar verkar vara för bra för att vara sanna. Ändå vet vi vilka underverk flata ut vridningar och andra styling tricks kan ta med. När du har fått dessa drömmande krullar, klistra några av dem och lämna några på framsidan för tillfälliga smällar.

9. Snygga och utdragna bakar

Snygga och utdragna bakar

Om du vill gräva krullarna en stund, välj ett snyggt och drabbat utseende. Du kan få denna textur genom att investera i en kvalitetshårprodukt, som smör för afro-texturerat hår eller kokosnötolja. Dela ditt hår som du vill och ta med resten till en elegant chignon.

10. Stora Puffy Bullar

Stora Puffy Bullar

En bra hårprodukt som de exempel vi nämnde ovan kan också användas för att få denna fantastiska puffiga bulle. Observera att ditt hår måste vara lite längre för att få den stora bullen, men efter det handlar det allt om tålamod för noggrann styling.

11. Twisted Natural Flätad Frisyrer

Twisted Natural Flätad Frisyrer

Långa lås kan också accentueras genom att flätas ner för att accentuera längden. Du kan skapa en snodd fläta som rinner ner till sidan. Ju längre håret desto bättre är den slutliga effekten av denna naturliga frisyr.

12. Stort lockigt hår

Stort lockigt hår

Medan andra damer måste få en perm för låser som dessa, har du dem naturligt. Varför inte visa dem? När du växer håret ungefär halvvägs ner på ryggen (när det räts ut), markera dina naturliga egenskaper med denna stora lockiga frisyr.

13. Söt korta naturliga frisyrer

Du kan ställa din TWA (Teeny Weeny Afro) på många olika sätt. Om du vill gå över den klassiska, all-round afro-stilen kan du dela håret åt sidan. Det ger din TWA en förstärkning av personligheten.

14. Messy Half Up Styles

Messy Half Up Styles

Har en lång bob eller axel-längd afro-texturerat hår ett behov av en snabb frisyr? Halv upp halvvägs kan aldrig gå fel. Du kan lämna några strängsträngar framtill för att anpassa utseendet.

15. Double Puffs

Dubbla Puffar

Pom Pom frisyrer är ett förtjusande sätt att visa upp en ung dams naturliga krullar. Denna frisyr är extremt lätt att sätta ihop om hon har medellång hår. Få bara två hårbanden och någon produkt för att snurra ner resten.

16. Naturligtvis Curly Frisyrer med Sidor Flätor

Naturligtvis Curly Frisyrer med Sida Braids

En cornrow eller liten fransk fläta till sidan är ett super enkelt sätt att få ett exotiskt utseende. Allt du behöver göra är att få flätan klar och lämna resten av ditt hår naturligt lockigt på andra sidan.

17. Puffy Bun och Curly Bangs

Puffy Bun och Curly Bangs

Curly bangs har verkligen en egen charm. Flaunt din ljuva korkskruv krullar fram och linda resten i en söt puffig bulle på toppen.

18. Alla naturliga frisyrer för medium längd hår

Alla naturliga frisyrer för medellängdshår

Vad kan vara snyggare än att kombinera afrohår med breda virkade krokar? När du har stylat ditt hår så kan du lägga ner det eller binda det i en stor puff. Det kommer att se fantastisk antingen.

19. Sida Twist och Curly Locks

Sida Twist och Curly Locks

Om du inte vill ha det krångel som kommer med invecklad flätning, kan du helt enkelt vrida en del av ditt hår till sidan. Säkra twist med några bobby pinnar i slutet och lämna resten av ditt hår fabulously lockigt.

20. Afro Ombre Black Natural Hairstyles

Afro Ombre Black Natural Hairstyles

En afro ombre är verkligen ett visuellt privilegium. Det förstärker inte bara afroens inverkan genom att konturera ändarna, men det är också ett funkigt nytt sätt att sporta en i första hand. Tveka inte att vara ung, vild och fri med detta utseende.

21. Rak och glänsande naturligt hår

Rakt och glänsande naturligt hår

Det kommer att ta mycket hår produkt och tålamod, men du kan få silkeslen rakt utseende, även med afro-texturerat hår. När du väntar på att växa ut ditt hår till medellängden, få en bra frisyrning och räta ut dina lås, något curling dem i slutet.

22. Flat Twists med Puffy Ponytail

Plana vrider med puffig hästsvans

Plana vridningar kan användas både för flätning och för att beskriva naturliga krullar. För det här utseendet får du det bästa av båda världarna. Börja med några snurra platta vridningar som kommer från din sida och lämna ryggen med dina lockar.

23. Naturliga korta frisyrer med wrap runt flätor

Naturliga korta frisyrer med wrap runt flätor

Vad gör denna eleganta naturliga frisyr så speciell är att den bokstavligen fungerar för alla tillfällen. Från bröllop och andra formella händelser till en dag på kontoret eller skolan, kan du skapa denna flätade hårkrans för enkel stil.

24. Sweet Natural Curly frisyrer

Sweet Natural Curly Frisyrer

Denna naturliga twist-ut frisyr ser underbar ut, speciellt trimmad i den perfekta bobben. Se till att du vrider på vått hår, nyligen tvättat och med tillräckligt mycket hårsmör. Lämna det över natten och unravel vridningarna nästa dag för detta felfria utseende.

25. Skulderlängd Curly Frisyr

Shoulder Length Curly Frisyr

Om ditt naturliga hår har vuxit till axel längd, har du redan många alternativ för styling det. Ett bra sätt att visa upp fingerspolar är att ta två strängar från varje sida och stifta dem på baksidan. Denna frisyr avslöjar inte bara dina vackra ansiktsdrag, utan ramar också ditt ansikte gorgeously.

26. Långa Korkskruv Curls

Långa Korkskruv Curls

Som en belöning för att tålamod och uthållighet ska hälsosamt växa dina naturliga lås ut, låt ditt hår ner! Njut av all den naturliga volymen, eventuellt lägga till lite färg med en ombre för att öka dynamiken ännu mer.

27. Naturliga frisyrer för kort hår

Naturliga frisyrer för kort hår

En TWA är den perfekta anledningen till att du börjar sätta på dina favorithårtillbehör. Även en så enkel som det här guldmetallbandet kan göra hela ditt utseende så mycket lovligare. Ta gärna prov på olika material och stilar tills du får det bästa för din TWA.

28. Frisyr med Bantu Knots

Frisyr med Bantu Knots

Bantuknutar är som ett snyggt sätt att få de väldefinierade ögonkrinkarna. Ändå ser de lika söt ut när de lämnar dem. Unga damer och vuxna kvinnor kan sporta bantaknutar vackert.

29. Naturliga frisyrer för svarta kvinnor med huvudband

Naturliga frisyrer för svarta kvinnor med huvudband

Huvudband är en av de bästa tillbehören för att komplettera naturligt lockigt hår. De kan enkelt bytas ut med någon smal halsduk och ser lika vacker ut. Efter inslagning av huvudbandet eller halsduken runt huvudet, puffa upp dessa lockar för underbara resultat.

30. Foder i Zig Zag Cornrows med Dubbel Bullar

Foder i Zig Zag Cornrows med Dubbel Bullar

Vi är vana vid att se cornrows flätat vertikalt. Inmatning, zig cag cornrows är dock en rolig inställning till denna traditionella flätteknik. För att anpassa utseendet på tjejer, avsluta flätorna med två höga dubbelbullar.

31. Braid upp i halva upp krullarna

Braid upp i halva upp krullarna

Om du är trött på samma gamla halva halva ner frisyren, kan du nivåera upp genom att lägga till några flätor. Oavsett om de är gudinna flätor, majsrader eller franska flätor, rekommenderar vi att du flätar tre fram och slutar dem i dina lockiga lås.

32. Stora Puff Lätta Naturliga Frisyrer

Stora puffa enkla naturliga frisyrer

Ett subtilt huvudband kan vara en mirakelarbetare för felfria stora puffar. Du kan få ett svart huvudband för att diskret blanda med din naturliga hårfärg och lämna resten lockigt och puffigt på toppen.

33. Twisted frisyrer för naturligt lockigt hår

Twisted frisyrer för naturligt lockigt hår

Du kan lämna dina twist outs på för en funky medellång frisyr. Dra bara ut dem lite på sidorna och du har ett faux locs utseende som definitivt är en syn för ömma ögon.

34. Big Bouncy Finger Coils

Big Bouncy Finger Coils

Lager är din vän. Om du vill ha en afroliknande frisyr, se till att du frågar din stylist att trimma dina lager för en rund form. Puff upp det för en utgående naturlig frisyr.

35. Rakad och Flätad

Rakad och Flätad

Om din lilla flicka nu har super långt hår, kan du räta ut det för ett speciellt tillfälle. Om du inte vill att det ska vara enkelt kan du skapa två flätor åt sidan och föra dem ihop i mitten till en. Utseendet är riktigt vackert och gör din dotter till en prinsessa.

36. Faux Hawk skyddande frisyrer för naturligt hår

Faux Hawk skyddande frisyrer för naturligt hår

Många kvinnor älskar kanten som en vanlig, rakad mohawk ger. Men det kan vara otroligt svårt att odla sidorna rätt efteråt. För detta kan du skapa illusionen genom en fauxhök, så att dina krusar kan studsa runt på toppen och baksidan.

37. Fancy Twisted Updos

Fancy Twisted Updos

En annan chic bröllop eller svart slips händelse frisyr som ser charmigt på naturligt hår är denna snodda updo. Börja med snodda flätor på sidan och fortsätt i en swirled updo på baksidan.

38. Head Wrap Snabba Naturliga Frisyrer

Head Wrap Snabba Naturliga Frisyrer

Det finns otaliga sätt att style naturligt hår med ett huvudomslag. För ett djärvt utseende, överväga att få ett brett huvudlind och binda en stor båge på toppen. Du kommer att glöda som en afrikansk prinsessa!

39. Guldtillbehör Curly Styles

Guldtillbehör Curly Styles

Som du har märkt används guldhårtillbehör ofta för afro-texturerade lås. En av anledningarna är att de kontrasterar otroligt med mörka hår och hudtoner, vilket ger en heltäckande glöd. Detta metalliska huvudband kan parras med ett guldkedja och örhängen för storslagna resultat.

40. Scarf frisyrer för naturligt lockigt hår

Scarf frisyrer för naturligt lockigt hår

Varje gammal scarf kan omvandlas till det ultimata hårtillbehöret. Den här röra noga, väl studerade frisyren är precis vad du behöver för en avslappnad sommar outfit. Att binda håret upp hjälper dig att slå värmen med stil, medan du lämnar lösa lockar runt kommer att definiera sin skönhet.

41. Enkla naturliga frisyrer med smala wraps

Enkla naturliga frisyrer med tunna wraps

Ett tunt huvudband i valfri färg kan också användas för att konturera din frisyr och hålla håret ur ögonen. Du kan gå för huvudet på din outfit för att matcha.

42. Hela Cornrows med Side Chignon

Full Cornrows med Side Chignon

En elegant inställning till cornrows modellerar dem i en viss form. Till exempel kan du börja från en sidodel och fläta dig hela vägen till en chic sida chignon.

43. Vrid ut krullarna och mata i flätor

Vrid ut krullarna och mata i flätor

Om du vill ha tjockare flätor kan du gå till det här fodret i stil som börjar på baksidan av ett öra. Ta de snodda locken framåt på toppen för en super söt naturlig frisyr.

44. Rakad kort naturliga frisyrer för svarta kvinnor

Rakad korta naturliga frisyrer för svarta kvinnor

Ett av de vackraste sätten att rocka en rak hårklippning är när den blandas med en pixie. Du kan raka sidorna och baksidan och stilla resten av dina lock på sidan eller framsidan.

45. Korta Finger Coils

Korta Finger Coils

Visa din kärlek till 90-talet med dessa vackra fingerspolar. Du kan lägga till en sidodel för ett modernt förhållningssätt till det här klassiska utseendet, vilket fungerar bra för alla hårlängder.

46. ​​Avsmalnande naturliga frisyrer

Tapered Natural Hairstyles

Denna underskott är ett utmärkt sätt att visa din rock glam personlighet. Vi rekommenderar denna naturliga frisyr för kvinnor med ovala ansikten, men det ser jättebra ut på någon som har en djärv personlighet.

47. Korta Ombre Curls

Korta Ombre Curls

Denna gråa TWA visar hur vacker ombrehår kan se på korta, lockiga snitt. Du kan lämna dina rötter sin naturliga färg och få bara den översta delen av din pixie cut i silver eller kol.

48. Retro frisyrer för kort naturligt hår

Retro frisyrer för kort naturligt hår

Den eleganta damen kommer definitivt att uppskatta denna vintage pixie haircut. Definierad av mjuka vågor som otroligt ramar pannan och sidorna av ditt ansikte, är denna retro frisyr ingenting mindre än glamorös.

49. Korta Naturliga Curly Frisyrer med Undercut

Korta Naturliga Curly Frisyrer med Undercut

Ett annat sätt att rocka en underskott är med den här snygga mohawk. Förutom den lockiga toppen och baksidan, gör den raka linjekonstruktionen på sidorna och på baksidan av nacken den här looken verkligen minnesvärd.

50. Vändningar och träpärlor

Vändningar och träpärlor

Slutligen är träpärlor ett tillbehör för att komma ihåg när man spiser upp naturliga frisyrer. Du kan få snurra flätor runt och täcka av dem med två träpärlor för varje flät. Att gå tillbaka till rötter har aldrig varit så snyggt.

För att uttrycka det i ett nötskal, kommer allt ner till kreativitet när man väljer de naturliga frisyrer som fungerar för dig. Vi vet att det är svårt att hitta den perfekta idén när du precis börjat växa dina naturliga låser, men din TWA kan se ut som glam som någon midjelängd frisyr. Investera lite tid i att välja den bästa naturliga frisyren och rocka den som en drottning.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More