50 Snygga korta frisyrer för svarta kvinnor

77

Oavsett hur specifika de kan tyckas, har korta frisyrer för svarta kvinnor massor av olika. De sträcker sig från buzz nedskärningar till bobs, med pixie frisyrer och allt annat däremellan. Du hittar söta frisyrer för både rak och lockigt hår, allt som förbättrar dina naturliga låser. Ta en titt på några av våra favoriter nedan.

1. Korta Bob frisyrer för svarta kvinnor

Korta Bob frisyrer för svarta kvinnor

En av de mest klassiska och mest anpassningsbara korta frisyrerna för svarta kvinnor är bobbar. Din kan antingen vara en vuxen pixie frisyr eller en längre bob, beroende på dina önskemål. Den långa sidan bangs är en härlig bonus.

2. Undercut frisyrer för afroamerikanska kvinnor

Undercut frisyrer för afroamerikanska kvinnor

Om du vill gå lite kortare, är det ett perfekt alternativ med en skrynklig pixie med en skarp underkant. Det ger ännu mer kant till din redan utgående personlighet, allt samtidigt som du behåller ett snyggt utseende.

3. Korta Pixie frisyrer för svarta kvinnor

Korta Pixie frisyrer för svarta kvinnor

Detta är ett exempel på en längre pixie cut och hur smakfullt resultatet är. Medan det är en vågig frisyr, har den också en elegant touch som gör den lämplig för alla slags tillfällen.

4. Curled Pixie Cuts

Curled Pixie Cuts

För att accentuera dina naturliga krullar kan du få en längre pixie utan att räta ut ditt hår. Se till att du lämnar din knäppa länge så att de kan curl graciöst till sidan.

5. Korta frisyrer för svarta kvinnor med tjockt hår

Korta frisyrer för svarta kvinnor med tjockt hår

Förutom traditionella bobs är den långa boben allt raseri för korta och medelhårda hårklippningar. För att forma ditt hår snyggt, överväg att få en vinklad lång bob, även känd som en lob. Curl tipsen för ett snyggt utseende.

6. Korta raka frisyrer för svarta kvinnor

Korta raka frisyrer för svarta kvinnor

Vissa afroamerikanska kvinnor föredrar att helt och hållet räta ut håret från tid till annan. För att få ditt korta rätta hår till liv, överväga att färga det på din favoritfärg. Kall nyanser av blond eller rak upp grå ser fantastiskt ut.

7. Pixie Haircut med rakad design

Pixie Haircuts med Rakade Designs

Du kommer snart att upptäcka att pixier är några av de mest populära korta frisyrerna för svarta kvinnor. Om du vill sticka ut från mängden, överväga att spicing upp din underskott med några rakade linjer.

8. Långa Bobs med stora lockar

Långa Bobs med stora lockar

Du har all anledning att visa upp de här läckra lockarna. Ett av de bästa sätten att göra det är med en lång vinklad bob. Du kommer att se att ditt lockiga hår löser sig perfekt med en frisyr så här.

9. a korta frisyrer för svarta kvinnor

a korta frisyrer för svarta kvinnor

Keri Hilson inspirerar oss alltid med fantastiska korta frisyrer för svarta kvinnor. Hennes tvåtonade hårklippning är sexily styled till sidan, med den andra bleknade ner. Glöm inte att övertyga utseendet med självförtroende för äkta sex appeal.

10. Snygga Pixiesnitt

Snygga Pixiesnitt

Detta är en vacker frisyr för damer med runda ansikten. Det kompletterar inte bara denna ansiktsform, utan även kindben och resten av din ansiktsstruktur. Det är mer än lämpligt för både eleganta och avslappnade evenemang.

11. Korta krulliga frisyrer för svarta kvinnor

Korta krulliga frisyrer för svarta kvinnor

Dina vackra krullar kan också beskrivas bra med en platta inspirerad pixiehårklippning som den här. Du kan också överväga att färga håret i två färger för att betona de dyrbara korkskruven lockar.

12. Långa och krökta avsmalnande skär

Långa och Curly Tapered Cuts

Avsmalnande hårklippningar är också mycket populära bland korta frisyrer för svarta kvinnor. Med en mohawk-effekt skiner denna avsmalnande snitt genom långa, afroliknande lockar.

13. TWAs

En TWA kommer att göra någon afroamerikansk kvinna glöd med naturlig skönhet. Om du vill ha ett elegant utseende, glöm inte att fuktiga håret ordentligt. Bortsett från det, allt du behöver göra är att para det med ett varmt leende.

14. Mycket korta frisyrer för svarta kvinnor

Mycket korta frisyrer för svarta kvinnor

Detta är ett utmärkt sätt att utforma ditt super korta hår efter ditt BC (Big Chop). Utsidan av hårklippningen är vackert formad, vilket ger dynamik till ditt allsidiga utseende.

15. Söt korta frisyrer för svarta kvinnor

Söt korta frisyrer för svarta kvinnor

Halle Berry är en annan offentlig figur som visar korta frisyrer för svarta kvinnor är tidlösa. Skådespelerskan har rockat dem så länge vi kan komma ihåg, och ganska stiligt så. Hennes älskling med korta smällar är ett underbart sätt att börja din.

16. Subtila Asymmetriska Bobs

Subtila Asymmetriska Bobs

För att fortsätta vår lista med kändisar som ser utmärkta ut med korta frisyrer för svarta kvinnor, vänder vår uppmärksamhet till Zoë Saldana. Den uppskattade Star Trek- skådespelerskan stenar en elegant bob, bara lite asymmetrisk.

17. Curly Short Hairstyles för Black Women

Curly Short Hairstyles för Black Women

Du kan stile ditt afro-texturerat hår i en glamorös staplad bob. Det ökar volymen medan du försiktigt skisserar ditt ansikte och inte kommer i vägen.

18. Korta Dreadlocks

Korta Dreadlocks

Vi brukar se dreadlocks åtminstone axel längd, men det betyder inte att du inte kan rocka dem fantastiskt kort. Till exempel kan du klippa sidor och resten av dina dreadlocks i en bob.

19. Korta naturliga frisyrer för svarta kvinnor

Korta naturliga frisyrer för svarta kvinnor

Lupita Nyong’o är ännu en A-lista kändis som äger super korta frisyrer för svarta kvinnor. Hon sportar stolt med sina naturliga låser extremt kort, vilket gör att all uppmärksamhet kan vara på hennes absolut vackra ansikte.

20. Rakade och färgade Pixie Haircuts

Rakad och färgad Pixie Haircuts

Rihanna är lätt en av drottningarna av frisyrer, med outnumbered utseende de senaste åren. En av hennes hårdare hårklippningar var denna rakade pixie med långa smällar. Du kan följa i den berömda sångarens steg genom att färga den övre delen av körsbärrött.

21. Curly Angled Bobs

Curly Angled Bobs

Däremot hade Rihanna också några söta och feminina korta hårklippningar över tiden. Den här staplade vinklade boben visar på sina mjuka, naturliga krullar på ett underbart sätt. Du kan lätt få utseendet också om du jobbar med en skicklig stylist.

22. Korta frisyrer för svarta kvinnor med färg

Korta frisyrer för svarta kvinnor med färg

Mörkorange är en av de mest smickrande hårfärgerna för mörka hudtoner. Vi rekommenderar att du lämnar håret lockigt för att öka den naturliga delen av utseendet.

23. Natural Short Curly frisyrer för svarta kvinnor

Natural Short Curly frisyrer för svarta kvinnor

Om ditt lockiga hår är längre kan du ändra saker runt genom att färga bara tipsen. Blont är till exempel en utmärkt färg, eftersom den kontrasterar med din naturliga hårton. Som ett resultat definierar det krullarna och deras naturliga form.

24. Korta Ombre frisyrer

Korta Ombre Frisyrer

Som dreadlocks ses ombrehår ofta på medellängd eller långt hår. Det ser dock lika magnifikt ut på super kort hår. Den här naturliga frisyren är visuellt utsökt med den blå och svarta kontrast.

25. Pin Up Pixiesnitt

Pin Up Pixiesnitt

Den här frisyren visar bara hur praktiska och anpassningsbara pixiesnitt är. Från en populär pixie haircut med långa smällar, kan du stile ditt hår tillbaka för att få denna strålande tappa frisyr.

26. Korta frisyrer för svarta kvinnor

Korta klippa frisyrer för svarta kvinnor

Var inte rädd för att slå bladet för att personifiera korta frisyrer för svarta kvinnor. Denna snygga och välbevarade vågiga pixelskärning har en originalinriktning genom de rakade linjerna på sidan.

27. Korta naturliga lockiga frisyrer för svarta kvinnor

Korta Naturliga Curly Frisyrer för Svarta Kvinnor

Höjdpunkterna ser häpnadsväckande på lockigt, afro-hår. Du kan experimentera med olika nyanser av blondin på dina naturliga lockar för att göra dem ännu mer iögonfallande.

28. Skoggrön färg på kort hår

Skogsgrön färg på kort hår

Du kommer inte att se denna hårfärg överallt, men det ser fantastisk ut mot mörkare hudtoner. Denna rika skogsgrön kompletterar din mjuka hudton, med den hakiga boben med pärlor skisserar ditt ansikte fantastiskt.

29. Två Tone Pixie Cuts

Två Tone Pixie Cuts

Svart och platina blondin ser strålande ut tillsammans. Denna felfria balayage är ett utmärkt sätt att utforma vad som skulle ha varit en vanlig pixie haircut med långa smällar.

30. Kortvävda frisyrer för svarta kvinnor

Kortvävda frisyrer för svarta kvinnor

När det gäller vävning är långa bobs några av de bästa valen för dem. För en kreativ touch, gå till en ombre i din favoritfärg. Mörklila är ett underbart val om du inte är säker på vad du ska välja.

31. Långa Bobs med mörka rötter

Långa Bobs med mörka rötter

Med hårfärgsteknik som de som nämns ovan kan mörka rötter ses mer och mer på snygga gals. Så här ser håret ut om du behåller dina naturliga rötter och färgar resten en ljusbrun nyans.

32. Short Bob frisyrer för svarta kvinnor över 40

Korta Bob frisyrer för svarta kvinnor över 40 år

Om du har fyllt 40 år betyder det inte att du kan vara helt glamorös vart du än går. En bob är en respektabel haircut som du alltid kan gå för, men överväga att uttrycka din ungdomliga själ med en chic ombre.

33. Double Puffs

Dubbla Puffar

Blanda korta frisyrer för svarta kvinnor som redan har klippt sitt hår, utmärker dessa dubbla puffar genom sötma. Medan de tjänar som en super söt frisyr, tar de också ut din lekfulla personlighet.

34. Korta vågiga frisyrer för svarta kvinnor

Korta vågiga frisyrer för svarta kvinnor

Dina korta vågiga lås kan få en helt ny effekt, bara genom att färga dem i en djärv färg. Blå och rosa är några bra alternativ, eller du kan blanda dem i denna strålande nyans av violett.

35. Chestnut Pixie Haircuts

Chestnut Pixie Haircuts

Om du föredrar att hålla fast vid en naturlig hårfärgspalett kan du utforska olika jordartade toner. Kastanjebrun, till exempel, ser vacker ut mot mörkare hud och bruna eller hasselösa ögon.

36. Cornrows till Long Bobs

Cornrows till Long Bobs

I stämningen för flätor? Du kan få cornrows som flyter in i en stilig inverterad bob. Du kan välja en sidodel eller en som är rakt ner i mitten; Vilken som helst som representerar dig bäst.

37. Korta flätta frisyrer för svarta kvinnor

Korta flätta frisyrer för svarta kvinnor

Du kan hitta dig själv på salongstolen hela dagen för en komplicerad frisyr som den här, men resultaten kommer att vara värda det. Denna pixie haircut med långa smällar innehåller en massa teeny små flätor som är hisnande vackra.

38. Kort till medium frisyrer för svarta kvinnor

Kort till medium frisyrer för svarta kvinnor

Box flätor bör vara bland dina bästa 3 alternativ om du vill ha axel längd hår. Det är en bra lösning för damer som föredrar något lite mer iögonfallande än naturligt lockigt eller rakt hår.

39. Axellängd Havana Twists

Shoulder Length Havana Twists

Om du vill visa upp det naturliga håret som du har tålmodigt växit ut under en längre tid, är Havana twists det du behöver. De är söta, eleganta och smickrande allt i ett.

40. Korta Mohawk frisyrer för svarta kvinnor

Korta Mohawk frisyrer för svarta kvinnor

Inte riktigt redo att slå rakhyvel för en riktig mohawk? Du kan alltid återskapa en med hjälp av cornrows. Allt du behöver göra är flätat från botten och sidorna uppåt, och lämna dina naturliga lock på den övre delen.

41. Sisterlocks Bobs

Sisterlocks Bobs

En annan av de korta frisyrerna för svarta kvinnor som går utöver lockigt, vågigt eller rakt hår är systrar. Denna afrikanska frisyr är charmig för alla ansiktsformer och damerna som vill omfamna sina rötter.

42. Updo frisyrer för svarta kvinnor med kort hår

Updo frisyrer för svarta kvinnor med kort hår

Ett annat sätt att få en faux hawk som är på punkt är att tätt kamma ditt hår upp. Se till att du har gott om produkt till hands för att få de snygga sidorna. Låt dina krullar fritt studsa runt på toppen.

43. Bantu Knots

Bantu Knots

Bantu knutar är en av de mest mångsidiga korta frisyrerna för svarta kvinnor. De kan bäras som en vacker afrikansk frisyr, eller användas som en teknik för att få väl konturerade lockar.

44. Hacka Braid Black Short Hairstyles för kvinnor

Hekla Braid Black Short Hairstyles för kvinnor

Virkade flätar är alla raseri bland afroamerikanska damer, och vi kan definitivt förstå varför. Oavsett om ditt hår är långt eller kort är crochet flätor ett fantastiskt sätt att stila dina naturliga låser.

45. Stora och vackra Afros

Stora och vackra Afros

Tveka inte att rocka din fantastiska afro med huvudet hållet högt. Denna frisyr fungerar både när ditt naturliga hår är mycket kort och när det blir längre. Njut av den stora volymen under hela tiden.

46. ​​Bandana frisyrer för kort lockigt hår

Bandana frisyrer för kort lockigt hår

Hårtillbehör är alltid användbara när du vill leka med olika frisyrer. En enkel bandana kan ge en bit urbana kant till några korta krökta uppdateringar. Som en bonusspets, använd läppstiftets provfärg på bandan.

47. Korta blonda frisyrer för svarta kvinnor

Korta blonda frisyrer för svarta kvinnor

Denna strålande nyans av karamellblondin är fantastisk för afroamerikanska kvinnors hudfärg. De två nyanserna handlar briljant, medan den skraj hårklippningen bidrar med en enkel stil.

48. Vintage Short Black Hairstyles för svarta kvinnor

Vintage Short Black Hairstyles för svarta kvinnor

Du har nog aldrig tänkt på att kombinera locs med en pompadour, har du? Tja, så ser den unika kombinationen ut i slutet. Med andra ord är det ett smart sätt att stila dina locs för retro glam.

49. Rosa och blonda TWAs

Rosa och Blonda TWAs

En platina blond och rosa ombre för bomullssocker ger en fantastisk övergång från en ljus färg till en annan. Placera den här snygga kombinationen på en kort hårklippning med afro-texturerat hår och du har en frisyr som passar för en tidningsfotografering.

50. Lavendel Pixiesnitt

Lavendel Pixie Cuts

En annan pastellfärg du kan prova är lavendel. När den används på en kort hårklipp som den här, tar den det bästa av pixiehårklippet och fehåret allt i ett.

Slutsats

För att sätta upp allt, finns en mängd korta frisyrer för svarta kvinnor tillgängliga för dig att prova. Vi rekommenderar att du väljer en frisyr och frisyr som smicker dina naturliga egenskaper och ger dig det bästa i din personlighet. Och kom ihåg – sant stil har inga regler.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More