50 skyddande frisyrer för naturligt hår

146

För kvinnor med afro-texturerat hår är naturliga lockar en välsignelse men också ett ansvar. I jämförelse med raka eller vågiga hårtexturer behöver naturlig afrohår lite extra TLC att blomstra. Oavsett om du just har avslutat din Big Chop eller vill ta hand om dina växande krusar rekommenderar vi starkt att du väljer en av dessa skyddande frisyrer för naturligt hår.

1. Skyddande frisyrer för naturlig hårväxt

Skyddande frisyrer för naturlig hårväxt

Syftet med skyddande frisyrer är att främja naturlig hårväxt på ett hälsosamt sätt. Bland de stylinglösningar du har till hands är vrider några av de mest effektiva. Om du vill att dina krullar blir långa och starka, är de definitivt vägen att gå.

2. Korgflätor

Box Flätor

Det är ingen som förnekar skärmens flätor, oavsett vilken stil du får dem in. Men vad som är viktigare är hur de arbetar för att skydda dina naturliga låser medan de växer. Allt du behöver göra är att välja din favorit stil av flätor och få dem installerade av en professionell.

3. Skyddande frisyrer Flätor

Skyddande frisyrer Braids

Med tanke på flätor upptäcker du genom hela vår artikel att de representerar en av de mest populära och praktiska skyddshårarna för naturligt hår. Det finns en myriad av flätande tekniker för dig att välja mellan, baserat på din personlighet och stil.

4. Flat Twist Frisyrer

Flat Twist Hairstyles

När det gäller att skydda naturligt hår är flata snurra frisyrer livräddare. I huvudsak är det en frisyr som du alltid kan lita på för att på ett adekvat sätt stödja den rätta tillväxten av afro-texturerat hår. Dessutom ser de ut och känns underbara.

5. Lättskyddande frisyrer

Lättskyddande frisyrer

Om du inte är upp för komplicerade flätor, kan du titta på några lätta skyddande frisyrer som ett tillförlitligt alternativ. Ändå bör ditt naturliga hår redan ha en anständig längd så att du kan stile den som i bilden ovan.

6. Skyddande stilar med förlängningar

Skyddande stilar med förlängningar

Är ditt hår för kort för de lätta frisyr vi pratade om? Inga bekymmer – det är vad tillägg är här för. Om du vill vara extra försiktig med din, rekommenderar vi att du använder ett mjukt material, som garn, för dina förlängningar.

7. Havana Twists

Havana Twists

Bland skyddande frisyrer för naturligt hår utmärker Havana twists genom nåd och stil. Havana vridningar kan lätt identifieras genom rep-liknande flätteknik, en aspekt som också leder dem att betraktas som rep flätor.

8. Cornrows frisyrer

Cornrows frisyrer

Cornrows är kanske en av de mest kända skyddande frisyrer för naturligt hår, som också går utöver samhället. De lyckas skapa den perfekta blandningen av edgy och chic, samtidigt som du ser till att ditt naturliga hår är i goda händer.

9. Head Wrap Skyddande frisyrer för naturligt hår

Head Wrap Skyddande frisyrer för naturligt hår

Tillbehör är ett smart och lättillgängligt sätt att skydda ditt naturliga hår. Huvudomslag, till exempel, är lättillgängliga hos många lokala återförsäljare. Du kan även köpa några olika för att gå med olika outfits.

10. Ghana Braids

Ghana Braids

Om du gillar idén om cornrows men du är inte så mycket i de små flätorna som följer med dem, är Ghana flätor för dig. Du kan vanligtvis hitta dem som en jumbo eller chunky flätat stil, med mat i flätor som du kan få i en mängd olika mönster.

11. Halvformade skyddande frisyrer för naturligt hår

Halvformade skyddande frisyrer för naturligt hår

Flätor är otvivelaktigt vackra, men ett stort huvud kan inte vara för alla. Oavsett om du vill ha en tillfällig flätad stil, eller om du bara vill behålla några av dina afrokrullar fritt, får du en halvformad stil som den som visas på detta foto.

12. Halo Braid Frisyrer

Halo Braid Frisyrer

Sweet, ladylike och smickrande är alla viktiga drag i halo flätan. Om du har nått milstolpen till medellånga naturlås, kan du fortsätta att ta hand om dem med den här frisyrstilten. Koppla av håret och skapa flätan runt huvudets krona.

13. Virkade flätor

Drömmer du om curls massor? Tja, om du inte är helt där med ditt naturliga hår ännu, kan du få plats med utseendet med hjälp av virkade flätor. I ett nötskal resulterar den här tekniken i bouncy ringlets som också hjälper dig att säkra dina befintliga lås.

14. Skyddande frisyrer för korta naturliga hår

Skyddande frisyrer för korta naturliga hår

Kort hår, bryr dig inte! I denna dag och ålder behöver du inte låsa spetslängder för att uttrycka din femininitet. I själva verket uppmanar vi dig att omfamna ditt korta naturliga hår med en vacker skyddande frisyr, som dessa mjuka vrider.

15. Bantu Knots skyddande frisyrer för naturligt hår

Bantu Knots skyddande frisyrer för naturligt hår

Bantu knutar lyser som en traditionell afrikansk frisyr värderad till denna dag. Ibland kan du också hitta dem som zulu knutar, på grund av deras ursprung. Oavsett hur du ringer dem ser Bantu knutar fantastiska ut och de gör ett fantastiskt jobb för att skydda naturligt hår.

16. Senegalesiska Twists

Senegalesiska vridningar

Trots att de kommer ganska nära Havanna vridningar, har senegalesiska vridningar ett par distinkta egenskaper. För det första involverar de en annan hårtyp (Kanekalon, i motsats till Marley flätat hår). Senare är senegalesiska vändningar vanligtvis tunnare än sina kusiner i Havanna.

17. Faux Locs skyddande frisyrer för naturligt hår

Faux Locs skyddande frisyrer för naturligt hår

Älskar du kanten eller den kulturella bakgrunden som kommer med dreadlocks? Om du vill skydda ditt naturliga hår från skada uppmuntrar vi dig att prova faux lås som ett alternativ. Du kan anpassa din men du vill.

18. Roll och Tuck Frisyrer

Roll och Tuck Frisyrer

Här är en annan härlig idé för våra damer som redan har medium eller långt naturligt hår. Rollen och tuckningen har funnits i årtionden, i allmänhet klassificeras som en retro frisyr. Jo, den goda nyheten är att det fungerar briljant för naturligt hårskydd.

19. Skyddande frisyrer för naturligt hår med peruker

Skyddande frisyrer för naturligt hår med peruker

Ibland kan du inte få den specifika stilen du vill ha ur flätor eller andra tillägg. I situationer som dessa är klassiska peruker precis vad du behöver. Nuförtiden kan du hitta peruker i bokstavligen alla former, storlekar och färger som ditt hjärta någonsin kan längta efter, vilket gör dem till en fantastisk personlighetsdeklaration.

20. Halv upp skyddande frisyrer

Halv upp skyddande frisyrer

Fördelen med att få extra långa flätor installeras är att du kan satsa på alla slags skyddande frisyrer för naturligt hår. Tack vare den generösa längden kan du leka med halva frisyrer, bland många andra updos.

21. African Braids Hairstyles

Afrikanska flätor frisyrer

Självuttryck är viktigt för en skyddande frisyr för att exakt reflektera din personlighet. Om du är passionerad om dina rötter kan du lära dig mer om flätor inspirerade av afrikanska stammar. Använd gärna tillbehör för att ytterligare anpassa ditt utseende.

22. Skyddande frisyrer för avslappnat hår

Skyddande frisyrer för avslappnat hår

Det ultimata målet för en hel del kvinnor är att ha långt och hälsosamt naturligt hår. När du är på detta stadium är den enda andra aspekten du måste ta hand om avkoppling ditt hår för vissa frisyrer. Denna tvåvägs kronflätan är ett underbart exempel.

23. Twisted Updo skyddande frisyrer för naturligt hår

Twisted Updo skyddande frisyrer för naturligt hår

Updos är inte bara iögonfallande skyddande frisyrer för naturligt hår, men de är också bland de som är bekväma. Jämfört med långa flätor, kommer mjuka updos att se till att du inte får hår i ansiktet eller att du inte blir för varm under sommaren.

24. Flätor i Bun Frisyrer

Flätor i Bun Frisyrer

Alternativt kan du kombinera de två idéerna i en frisyr som leder flätor till en bulle eller annan updo. Om du väljer att få denna skyddande frisyr, var försiktig med den riktning som du flätar håret, från kanterna mot mitten runt.

25. Löst sida flätor

Loose Side Braids

Andra söta substitut för flätningsförlängningar är alla slags lös flätstil. Som du kan se i bilden ovan kan du blanda flätande tekniker som halo flätan och en sida-svepad fishtail fläta för en anmärkningsvärd frisyr.

26. Skyddshårigheter för naturligt hår med väv

Skyddande frisyrer för naturligt hår med väv

Vävningar är en fantastisk metod för att skydda dina naturliga låser när de växer. Var så som möjligt, bör du vara mycket uppmärksam på den installationsteknik du väljer. Vi rekommenderar personligen att du undviker bindning och väljer att sy, som ett exempel.

27. Braids and Bulls Skyddande frisyrer för naturligt hår

Flätor och bullar Skyddande frisyrer för naturligt hår

Ännu ett sätt att du kan bli kreativ med skyddande frisyrer för naturligt hår är att experimentera med idéer. Med längre naturligt hår kan du få några flätor på toppen, till exempel, och linda resten från näsan ner i två vackra bullar.

28. Nubiska Twists

Nubiska Twists

För att fortsätta vår lista med extraordinära flätningsstilar med afrikanskt ursprung, här är Nubiska vridningar. De sticker ut som en tunnare och hårdare flätan, som ofta tenderar att curl upp lite vid kanterna. Nubiska vridningar ser förbluffande i vilken längd som helst.

29. Skyddande frisyrer med raka förlängningar

Skyddande frisyrer med raka förlängningar

Som någon kvinna som är angelägen om att byta ut hennes look varje gång, kanske du vill prova olika texturer på en gång. För detta kan du få raka hårförlängningar som börjar från skyddande flätor.

30. Marley Twists skyddande frisyrer för naturligt hår

Marley Twists Protective Hairstyles för naturligt hår

Vill du ha mer av en dreadlocks känsla till din frisyr? Marley twists är precis vad du har letat efter. Flätorna får sitt namn från den typ av hår som används i installationen, men också för deras likhet med reggae-ikonen som hade denna typ av frisyr.

31. Bundet tillbaka vridna lås

Bundet Back Twisted Locks

Som vi tidigare förklarade, resulterar längre hår eller förlängningar naturligtvis i ett bredare utbud av stylingsmöjligheter. Om det här är fallet, prova en frisyr som innebär att du binder lite flätor bakåt på ett halvt sätt.

32. Skyddshårigheter för övergång av hår

Skyddande frisyrer för övergång av hår

The Big Chop kan vara skrämmande för ett överflöd av kvinnor, särskilt de som inte är bekväma med super kort hår. För att underlätta övergångsprocessen kan du få tunna eller jumbo lådor för att njuta av långa lås under tiden.

33. Scarf Puff frisyrer

Scarf Puff frisyrer

Du skulle bli förvånad hur mycket ett enkelt tillbehör som en silkeshalsduk kan visa sig vara användbar när du personifierar din skyddande frisyr. Du kan ha roligt med hästsvansar, bullar och andra updos samtidigt som du undviker skador på dina rötter.

34. Sisterlocks skyddande frisyrer för naturligt hår

Sisterlocks skyddande frisyrer för naturligt hår

Handlar du om lockar, oavsett vilken form de kommer in? Sisterlocks är idealiska för att återskapa en lockig konsistens med flätor. För att uttrycka det enkelt är systlåsar särskilt tunna flätor som tar formen av afro-texturerade lockar.

35. Faux Hawk frisyrer

Faux Hawk frisyrer

Vem som någonsin sa att den eleganta och edgy kunde inte arbeta tillsammans för att bilda en spektakulär frisyr? Vi pratar om faux hawk, en charmig frisyr som du kan använda för att visa upp och skydda dina naturliga afrokrullar samtidigt.

36. Klip i Extensions frisyrer

Clip i Extensions frisyrer

Vill du lägga till volym och densitet till din befintliga frisyr? Klipp i förlängningar med hår som kommer nära dina nuvarande lås är perfekta för att uppnå målet. Vi stöder dem som en tillfällig lösning som inte kommer att skada håret.

37. Turbanskyddande frisyrer för naturligt hår

Turbanskyddande frisyrer för naturligt hår

Huvudomslag är otroligt mångsidiga tillbehör för att få en personlig prägel i ditt utseende. Du har redan sett hur man skulle se stilen på baksidan av nacken, men titta bara på hur vacker en turbanstil är också.

38. Pompadour skyddande frisyrer för naturligt hår

Pompadour skyddande frisyrer för naturligt hår

När det gäller retro, pin up eller vintage frisyrer, kommer pompadour alltid att ha en rättvis plats på podiet. Ända sedan 50-talet har pompen varit en häftklammer för både kvinnor och män. I vårt fall är det också korrekt skyddande.

39. Jumbo Twists Hairstyles

Jumbo Twists Hairstyles

Om du har en utåtriktad personlighet är voluminösa skyddande frisyrer för naturligt hår ett måste. Tack vare jumbo flätstilar kan du ha stora vrider runt som ger dig det bästa i dina ansiktsdrag och personlig stil.

40. Microbraids skyddande frisyrer för naturligt hår

Microbraids skyddande frisyrer för naturligt hår

Letar du efter flätor som kommer så nära som möjligt till strukturen hos en vanlig hårsträng? Microbraids kommer att vara svaret på alla dina problem. Som du kan gissa från deras namn är microbraids exceptionellt små flätor som också kan stylas med lätthet.

41. Färgglada skyddande frisyrer

Färgglada skyddande frisyrer

Om du är på det, varför inte dra fördel av flätor eller andra förlängningar för att uttrycka din smak? Med andra ord uppmuntrar vi dig varmt att använda din skyddande frisyr för att visa upp din personlighet genom idéer som dina favoritfärger.

42. Elaborate skyddande frisyrer för naturligt hår

Utarbetade skyddande frisyrer för naturligt hår

Faktum är att du kanske inte kan ha invecklade, starkt accessorerade skyddshårigheter för naturligt hår dagligen. Trots det är de perfekta för speciella tillfällen, till exempel fotografering eller andra konstprojekt.

43. Bow Frisyrer

Bow frisyrer

Hårbågar har ökat i popularitet för flera år nu, särskilt bland flickaktiga tjejer. I slutändan, vilken underbar gal skulle inte ha ett element så sött som pilbåge som skulle införlivas i frisyren? Bli inspirerad av detta foto för din egen hårbåge.

44. Skyddande Frisyrer för Naturligt Hår med Locs

Skyddande Frisyrer för Naturligt Hår med Locs

Medan du kan pryder locs som ser ut som dreads, kan du också rocka dem i andra stilar. Till exempel kan dina lokar vara långa och tunna beroende på dina önskemål. Oavsett den specifika lokstil du väljer väljer du säkerheten om deras skyddspotential.

45. Höga hästsvansflätor

Höga hästsvansflätor

Alla typer av flätor är en sann glädje att stila. På grund av deras boxliknande installation kan du enkelt manipulera dem till updos och andra komplexa frisyrer. En hög hästsvans är bara en av de idéer du kan utforska.

46. ​​Poetisk rättvisa flätor med pärlor

Poetiska rättvisa flätor med pärlor

Oavsett om de är guld eller silver, är metalliska pärlor ett smart och glamoröst sätt att anpassa din skyddande frisyr. Om du har Poetic Justice flätor, kan du till exempel tillämpa några pärlor i den färg du vill ha för att få dem att sticka ut.

47. Victory Rolls Skyddande frisyrer för naturligt hår

Victory Rolls Skyddande frisyrer för naturligt hår

Vi är tillbaka för att klämma upp frisyrer för den här, med en blick som får dig att känna dig som en Hollywood-filmstjärna på 50-talet. Segerrullar är en häftklammer i häftiga frisyrer, för att inte tala om att de fungerar förvånansvärt bra för naturlig hårvård.

48. Bicolor skyddande frisyrer för naturligt hår

Bicolor skyddande frisyrer för naturligt hår

Om du bestämmer dig för att använda ombre eller balayage som tekniker för att anpassa din frisyr rekommenderar vi starkt att du gör det på förlängningar, väv eller peruker. Hårfärg kan vara särskilt skadligt för naturligt afro-texturerat hår.

49. Tree Flätor

Tree Flätor

Också betraktas som osynliga flätor är träflätor utmärkt för ytterligare konsistensprovning. För att uttrycka det annars ser du bara mikrobrytarna vid dina rötter, medan resten av tilläggen kan ta på sig någon textur du vill ha.

50. Sida svepade flätor

Sidosvipt flätor

Slutligen är här en vacker och smickrande flätstil som gör att du lyser bland dina kamrater. När du får dina flätor färdiga, kan du få dem installerade på ett sidosvipt sätt. Ändå observera att du kommer ha svårigheter att stylera ditt hår på något annat sätt än till sidan.

Slutsats

Sammanfattningsvis hjälper skyddande frisyrer för naturligt hår dig att framgångsrikt blanda affärer med nöje. Sammantaget ger de en hel värld av möjligheter att uttrycka dina stilpreferenser samtidigt som du ser till att ditt naturliga hår övergår hälsosamt. Som slutlig notering, se till att din installationsmetod är säker och utförs av en professionell. Vilken idé hamnade du för?

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More