50 Sensationella senegalesiska Twist Styling Ideas

83

Den senegalesiska vridningen är en av de mest älskade afrikanska frisyrer som bärs av kvinnor runt om i världen. Dessa mångsidiga flätor är också kända som “rep vrider” och är bland de skyddande frisyrer som svarta kvinnor har tillgång till. Förutom deras skärmegenskaper är senegalesiska vändningar också vackra att bära. Se hur du kan rocka din nedan.

1. Jumbo Senegalese Twist

Jumbo Senegalese Twist

Med senegalesiska vändningar finns det olika storlekar du kan välja mellan. Jumbo twists är ganska populära, på grund av den dynamik som de ger för ditt övergripande utseende.

2. Half Up Half Down Bun Frisyr

Half Up Half Down Bun Frisyr

När det gäller att utforma din senegalesiska vridning är detta överlägset en av de mest använda frisörerna. I ett nötskal består det i att avskilja håret halvt halvvägs och förpacka överdelen i en stor, turbanliknande bulle.

3. Virka senegalesisk twist

Virka Senegalese Twist

Om du funderar på att häcka senegalesiska vridningar, så kan det slutliga resultatet bli. De är eleganta, snygga och ett vackert frisyrval för afroamerikanska kvinnor.

4. Vridningar med sidodelen

Vrider med sidodelen

I de flesta fall hittar du senegalesiska vridningar svepas i ryggen eller med en mittdel. En sidodel ger dock en feminin touch till hela utseendet.

5. Medium Senegalese Twist

Medium Senegalese Twist

Vissa föredrar jumbo twists, andra som små bättre. Ändå har vi också mediekategorin, med senegalesiska vändningar som inte är för breda eller för smala. Så här ser en välbalanserad uppsättning snoddar ut.

6. Stora senegalesiska vridningar

Stora senegalesiska snoddar

Medan dessa vridningar verkligen är stora, är de inte jumbo som de första vi presenterade. Istället är de lite större än medelvridningar, bara tillräckligt för att vara väldefinierade och subtila samtidigt.

7. Guldtillbehör

Guldtillbehör

Hår smycken blir mer och mer trendigare, och det är också det perfekta tillbehöret till dina senegalesiska vändningar. Ett gyllene kedje tillbehör som den här kommer att få hela din frisyr till liv.

8. Palmträd Ponytails

Palm Ponytails

Du hittar ofta att ponnytails är ett enkelt sätt att utforma dina senegalesiska vridningar så att de inte kommer i vägen. Denna höga hästsvans har en palmträdliknande effekt som gör att dina vridningar faller graciöst på alla håll.

9. Små senegalesiska vridningar

Små senegalesiska snoddar

Efter att ha täckt de större kategorierna av senegalesiska vridningar har vi också de mindre sorterna. Dessa tunna vändningar kan till exempel ta mer tid att fläta, men de ser utmärkta ut.

10. Extra tillbehör

Övriga tillbehör

Om du inte föredrar en bit hår smycken med massor av kedjor, kan du gå för en så här. I stället för att ha två kedjor på varje sida, är den dekorerad med små gyllene skivor runt.

11. Senegalesisk Twist Bun

Senegalesisk Twist Bun

Så långt som senegalesiska twist updos är i diskussion, är den här lika populär som den halvt uppe halva versionen. Det är bekvämt och elegant, helt enkelt perfekt för varma sommardagar eller din favorit gatumantikläder.

12. Kändisinspirerade frisyrer

Kändisinspirerade frisyrer

Många offentliga figurer har rockat senegalesiska vändningar genom åren. Bland dem bär Brandy dem med huvudet högt. Sångarens härliga frisyr i detta foto kombinerar en snygg chignon med en toppdel i vintageformat.

13. Half Up Top Knots

Om du inte vill ha den turbanliknande effekten till din bulle, kan du också prova den här halvan upp halva frisyren ut. Det använder färre vrider och resulterar i en chic toppknut.

14. Senegalesisk Twist Updo

Senegalesisk Twist Updo

Detta är en fantastisk updo passform för även de fanciest händelserna. Medan den snygga hästsvansen är ganska grundläggande, är den övre delen elegant inslagd för att forma hela frisyren på ett unikt sätt.

15. Långa senegalesiska vridningar

Long Senegalese Twists

Trots att det finns tjejer där ute som rock korta vrider, kommer du nästan alltid se dem långa. Om du vill att dina vändningar ska vara midje längd, överväga att få förlängningar eller ha tålamod att växa ut ditt naturliga hår.

16. Mössor och snoddar

Hattar och snoddar

Den här afrikanska frisyren är förtjusande när den paras med en smakfull hatt. I det här fotot kan du se en avslappnad vit solhatt som är mer än lämplig för att gå ut under sommaren.

17. Blond Senegalesisk Twist

Blond Senegalese Twist

Även om svart eller mörkbrun är de mest populära färgerna för dessa snoddar, är blondin också ett sött alternativ. Det kontrasterar vackert med mörka rötter, så gå till det här alternativet om du vill ha ett tvåtonigt utseende.

18. Metalliska färger

Metalliska färger

Du kan också experimentera med metallfärger som denna guldbronsskugga. Det ser helt fantastiskt ut mot mörkare tonad hud, så det här är en lösning som afroamerikanska kvinnor definitivt bör ta hänsyn till.

19. Röd senegalesisk twist

Röd Senegalesisk Twist

Förutom blond och svart, hittar du också gals som rockar röda vridningar utan problem. Lägg till en svepande halv frisör som den här och du har en titt som säkert kommer att göra huvudsving.

20. Flätor med höjdpunkter

Flätor med höjdpunkter

Ett annat kreativt sätt att förbättra dina vridningar är att sprida några höjdpunkter i den färg du väljer genom dem. I det här exemplet kan du se hur lite blå det kan göra hela frisyren ännu mer iögonfallande.

21. Svep till sidan

Svepte till sidan

Om du är ute efter idéer för att styla dina vändningar, kan du alltid gå till något enkelt men ändå effektivt. Till exempel innebär den här utseendet att man sveper lite av den övre delen till sidan och klämmer upp spetsarna.

22. Mikro Senegalese Twist

Micro Senegalese Twist

Det finns faktiskt en särskiljande kategori för de smalaste senegalesiska vridningarna. Ofta betraktas som “mikro”, dessa supertunna vridningar liknar starkt naturligt hår, vilket gör dem till en favorit för många afroamerikanska kvinnor.

23. Ombre Senegalese Twist

Ombre Senegalese Twist

Vad bättre sätt att sticka ut än genom att kombinera dina favoritfärger i ditt hår? Detta är ett spektakulärt exempel på hur ombrekt hår ser ut när det vrids i dessa flätor. Graden från djup violett till lavendel gör resultatet mer speciellt.

24. Silver Grå Twists

Silvergrå Twists

Om du är uppdaterad med de senaste hårtrenderna ser du tydligt att nyanser av silver, grå och askblond är alla raseri. Så varför inte införliva denna smakfulla trend i dina flätor? Så här kan de visa sig.

25. Fishtail Flätor

Fishtail Flätor

Även om senegalesiska vridningar redan är flätar betyder det inte att du inte kan fläta dem ännu mer. Denna invecklade fishtail fläta har definitivt “wow” -faktorn går.

26. Senegalese Twist med Marley Hair

Senegalesisk Twist med Marley Hair

Har Marley hår och vill blanda det med senegalesiska vändningar? Inga problem alls; du kommer att älska den slutliga effekten. PS, du kan lägga till en liten hårpärla som den i bilden ovan för ännu mer ögonsocker.

27. Senegalesisk Twist Mohawk

Senegalesisk Twist Mohawk

Även om detta inte är bokstavligen en mohawk, erbjuder cornrow-sidorna en exceptionell fauxhök för dig att städa dina grejer med. Som du kan se är den övre delen helt och hållet med senegalesiska vändningar, så tänk på den här utseendet om du vill ta en promenad på vilda sidan.

28. Pompadours

Pompadours

Ända sedan 50-talet har pompaduren varit en symbol för förfining för både kvinnor och män. Du kan sporta denna retro frisyr om du vill glamma upp hela ditt utseende.

29. Snyggt baksidan halv upp halva nedgångar

Sleeked Back Half Up Half Downs

Om du inte är på humör för bullar eller invecklade uppdateringar, kan du alltid sopa tillbaka dina vändningar och knyta dem halv upp halvvägs. De kommer inte in i dina ögon och du kommer att njuta av en avslappnad och elegant frisyr.

30. Senegalesiska vrider på naturligt hår

Senegalesiska vrider på naturligt hår

Detta är ett exempel på hur dessa flätor ser på naturligt hår som växer ut. Som du redan vet är det här en skyddande frisyr som du kan lita på för att hålla ditt naturliga hår lyckligt och friskt.

31. Eleganta låga bullar

Eleganta låga bullar

Ingenting kan ganska jämföras med elegansen som tillhandahålls av en låg bulle eller chignon. För att få den här frisyren att se ännu snyggare, överväg att skicka dina flätor till sidan. Nu är du redo att slå den röda mattan!

32. Chunky Senegalese Twists

Chunky Senegalese Twists

Om du vill ha flätor som överträffar jumbo, kan du alltid gå för chunky. Dessa typer av senegalesiska vändningar är söta, ursprungliga och lekfulla alla samtidigt. Glöm inte några hårpärlor för att accentuera flätorna.

33. Hot Pink Twists

Hot Pink Twists

Älskar rosa och inte rädd för att visa den? Gå för en uppsättning fantastiska heta rosa flätor. Detta är det perfekta alternativet för flickaktiga tjejer som vill uttrycka sin femininitet genom frisyren.

34. Brun Senegalesisk Twist

Brun Senegalesisk Twist

Om du hellre vill ha en mer naturlig färg för dina flätor är brun alltid en underbar idé. Även om det inte är svart som de flesta flätor av detta slag, är det inte alltför prickigt eller svårt att para med färgstarka kläder.

35. Twisted Half Up Ponytails

Twisted Half Up Ponytails

Ta din halv upp halva ner frisyren till en helt ny nivå med en enkel touch. Efter att ha fått halva upp hästsvans redo, dela den i två och vrid de två flätorna av flätor.

36. Royal Blue Twists

Royal Blue Twists

Ljusblå är ännu en utgående färg du kan få dina flätor in om du vill uttrycka dig fritt. Det ser fantastiskt ut med olika färger, så tro inte att det skulle vara för komplicerat att bära.

37. Curly Senegalese Twist

Curly Senegalese Twist

Du ser ofta kvinnor med krökta vrider för mer volym. Du kan också få hälften av ditt hår gjort i vändningar och lämna resten naturligt lockigt, vilket sätt som passar dig bättre.

38. Sida Senegalesiska Twist Frisyrer

Sid Senegalese Twist Frisyrer

Ett annat sätt att fläta dina vändningar är med den här kreativa lågsidans hästsvans. Den tjocka flätan definierar din ansikte form gorgeously.

39. stilig rund bulle

Classy Round Bun

Denna låga bulle är en fantastisk idé om du har medelstora senegalesiska vändningar. Allt du behöver göra är att dra tillbaka dem och linda dem runt i en snygg bulle.

40. Senegalesisk Twist med Hair Crowns

Senegalesisk Twist med Hair Crowns

Du kan få en kronliknande effekt genom att vrida dina flätor mot sidan. Lämna resten av dina flätor över en axel så att det motsatta kan visas elegant.

41. Halv upp och vriden baksida

Half Up och Twisted Back

Halv upp halva ner frisyrer är klart några av de hetaste sätten att stile dina flätor. Denna krona uppnås genom att vrida håret på sidorna inåt och klämma ihop dem i mitten, på baksidan av nacken.

42. Senegalesisk Twist med färg

Senegalesisk Twist med färg

Om rosa, lila eller rött inte är för dig är någon nyans av lila alltid en bra idé. Om du inte vill sticka ut för mycket rekommenderar vi att du går för en mörkare ton, som plommonfärgen i bilden ovan.

43. Afrikanska rötter

Afrikanska rötter

I slutet är den senegalesiska vridningen en autentisk afrikansk frisyr. Om du vill hedra dina rötter genom din frisyr, kan du “dekorera” dina flätor med denna magnifika nigerianska huvudfolie.

44. Senegalese Twist Updo Frisyrer

Senegalesiska Twist Updo Frisyrer

Nyckeln till att få denna fab halva upp frisyr med dina vrider är att skapa flera delar. Ta varje massa flätor efteråt och väva dem över varandra.

45. Alternativa hattar och snoddar

Alternativa hattar och snoddar

Denna söta bowlerhatt är ett annat alternativ för huvudbonader för att komplettera dina snoddar. Du kan använda den som ett tillbehör för en avslappnad outfit för en dos av enkel stil.

46. ​​Cute Side Updos

Cute Side Updos

Om du älskar utseende som är ute av lådan, tveka inte att experimentera med din updo. Att sopa det till sidan, till exempel, är ett bra sätt att låta din personlighet skina genom din frisyr.

47. Medium-sized Senegalese Twists

Medium Sized Senegalese Twists

Detta är ett annat exempel på hur medeltvridningar ser ut. Du kan också använda detta som en modell för att avskilja dina rötter i små rutor.

48. Färgade senegalesiska snoddar

Färgade senegalesiska snoddar

Du kan också koncentrera dina höjdpunkter på bara ett område av dina flätor för att definiera dem. Att markera bara toppen gör att updo ser exceptionellt ut, liksom när du lämnar håret ner.

49. Vita vändningar

Vita vrider

För den fria andan är vita flätor en fantastisk idé. Kontrasten med en mörkare hudton är häpnadsväckande, liksom det allsidiga intrycket som blicken lämnar.

50. Söt Halv Upp Halva Ned Styles

Sweet Half Up Half Down Styles

För att avsluta våra senegalesiska twist-idéer, bli inspirerad av denna super söta halvt frisyr med en vintage twist. Som vi tidigare förklarat kan du ta bort dina vrider från den andra halvan av ditt hår för en lockig effekt.

Slutsats

Sammantaget finns det definitivt en senegalesisk twist frisyr där ute som passar dina önskemål. Tveka inte att prova olika bredder eller färger tills du får de resultat du vill ha. Oavsett vilken stil du går för, se till att det är en du kan stila med lätthet och att du kommer känna dig bekväm och trygg med.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More