50 Pin Up Frisyrer för Retro Glam

70

Ingenting blandar sensualitet, femininitet och glam bättre än att klä upp frisyrer. Det som började som en affisch som skildrade könssymbolerna i 40-talet, förgrenade sig till en hel delkultur som drabbades av män och kvinnor över hela världen fram till denna dag. Dessutom inspirerade den till ytterligare stilar som rockabilly, som kontinuerligt anpassar sig till moderna trender samtidigt som man behåller en fantastisk retroglöd. Håll kontakten med din feminina sida med några av våra heltidspetsprimera inspirerade frisyrer nedan.

1. Pin Up Frisyrer för Medium Hair

Pin Up Frisyrer för Medium Hair

Medelt hår är bara tillräckligt lång för att leka med några av de mest charmiga pinnen upp frisyrer. En version som du kan prova, till exempel, är den här fullrullade updo. Det är inte bara ett nöje att beundra, men det har också praktiska egenskaper genom att befria ditt ansikte.

2. Victory Rolls

Victory Rolls

Det är omöjligt att prata om knäppta frisyrer utan att vinna segerrullar i diskussionen. Den utarbetade frisyren är antagligen inspirerad av stridsflygplan under andra världskriget, som lämnat rullebanor bakom dem. Vi kommer att visa flera sätt att bära dem.

3. Pin Up Hair med Bangs

Knappa upp håret med Bangs

Bumper bangs är en livsbesparare för gals som är rädda för att slå saxen för att skapa sin frans. De är faktiskt faux bangs, skapad genom att rulla håret inåt, i riktning mot din hårlinje och klämma dem på plats. Den slutliga formen är hur de fick sitt “bumper” -namn.

4. Frisyr frisyrer

Frisyr Frisyrer

Huvuddukarna är ett oersättligt tillbehör bland häftiga frisyrer. Med hjälp av en kan du experimentera med otaliga updo frisyrer, med fokus på den övre delen av ditt hår för styling. Till toppen av utseendet knyts huvuddukets tips i en båge på ena sidan.

5. 50: s frisyrer för långt hår

50: s frisyrer för långt hår

Om du har långt hår, finns det inga gränser för pinup frisyren du kan ha roligt med. Från halvhåriga frisyrer till invecklade uppdateringar och mer, tveka inte att använda din fantasi när du planerar ditt nästa utseende. Som alltid är tillbehör välkomna.

6. Pin Up Hair Bandana Style

Pin Up Hair Bandana Style

Bortsett från huvuddukarna är bandana lika populära som tappade hårtillbehör. Det är underbart att du kan hitta dem med alla typer av utskrifter, från band till polka prickar, till det klassiska Paisley-mönstret. Välj en design som passar din outfit bäst.

7. Rosie the Riveter Frisyrer

Rosie the Riveter Hairstyles

Faktum är att bandana sannolikt har blivit en häftklämma för pin up frisyrer på grund av Rosie the Riveter. Ringer inte en klocka? Vad sägs om en viss “Vi kan göra det!” Affisch från andra världskriget? Nu är en ovärderlig kulturikon, Rosie the Riveter look en symbol för feminism runt om i världen.

8. Retro Chignons

Retro Chignons

Det finns ingen tvekan i världen att chignon frisyrer helt uttrycka elegans och god smak. Kvinnor i alla åldrar anser att deras gå till frisyr för formella händelser, från banketter till bröllop. Om du vill lägga till en stift upp vridning till din, lägg till segrullar på sidorna.

9. Jayne Mansfield Waves

Jayne Mansfield Waves

Vilket bättre sätt att få pin upp inspiration än från de mest berömda modellerna i samband med denna stil? Vi börjar med Jayne Mansfield och hennes signatur vågigt hår. Hon hade alltid det styled med mjuka, lösa lockar som är definitiva för stilen till denna dag.

10. Frisyrer med stora tillbehör

Frisyrer med stora tillbehör

Som du säkert har lagt märke till, spelar tillbehör en stor roll i hårda frisyrer. Från huvuddukar till bandaner eller blommor ser du ofta en vintagehår med ett iögonfallande tillbehör. Den roliga delen är att du inte behöver tillgripa en liten våga gå stor med din.

11. Pin Up Frisyrer med hår ner

Pin Up Frisyrer med hår ner

Vad händer om du inte är på humör för att förpacka ditt hår i en eventuellt obekväm uppdatering? Försäkra dig om att du kan rocka stiftet och se ut med ditt hår neråt. Det är allt i det sätt du lockar försiktigt dina lås, avskiljer ditt hår och tjusigt kasta det åt sidan.

12. Rockabilly Ponytails

Rockabilly Ponytails

Inspirerad av en av de allra första typerna rock och rollmusik har rockabilly blivit en egen stil. Nuförtiden kan rockabilly lätt identifieras genom en blandning av pin up style och kantiga element, allt från mörk smink till tatueringar i överflöd. Prova stilen ut med en nackehalssvans.

13. Pin Up Detaljer

På några dagar vaknar du helt obeslutet om hur du vill göra ditt hår den dagen. Om du är i en stift upp humör men du vill inte bli för komplicerad, kan du lägga till bara en vintage detalj till din frisyr. Rulla en sträng på sidan och använd bobby stiften för att säkra den.

14. Half Up Pin Up Frisyrer

Half Up Pin Up Frisyrer

Förutom en myriad of updos, inkluderar pin up frisyrer lika många halv upp alternativ. Vi rekommenderar det här alternativet för damer som känner för att ha stylat sitt hår, men inte hela vägen. Du kommer att accentuera dina ansiktsdrag på ett vackert sätt.

15. Pin Up Frisyrer för Bob Haircuts

Pin Up Frisyrer för Bob Haircuts

Tyvärr är ju kortare ditt hår desto mer begränsat är dina stylingmöjligheter. Du har dock lycka till med hårda frisyrer. Ibland är allt du behöver göra för att krulla ditt hår rätt sätt att njuta av den chic 40-talet.

16. Bouffant Franska Twist Updos

Bouffant Franska Twist Updos

Samma sak, om du har längre lås kommer du inte ha några problem alls att utforska updo frisyrer. Ett populärt val på dagen var bouffant updo, styling i en fransk twist. Krullarna på toppen är verkligen glasyren på kakan.

17. Pin Up Frisyrer för svart hår

Pin Up Frisyrer för svart hår

Vid en blick kan det tyckas att afro-texturerat hår inte är det mest lämpade för pinup frisyrer. Du skulle bli förvånad att ta reda på att det ser spektakulärt ut när det är stiligt på det här sättet. Allt du behöver göra är att slappna av ditt hår med rätt produkt och vrid den till perfektion.

18. Rita Hayworth Curls

Rita Hayworth Curls

En annan pin up-ikon är otvetydigt Rita Hayworth. Gingerbombshellet bevisar att mjuka krullar alltid är vägen att gå med pin up frisyrer. Det hjälper om du har naturligt vågigt eller lockigt hår, men du kan också återskapa utseendet genom att krulla håret.

19. Sida sugna pin upp frisyrer

Sida sugna Pin Up Frisyrer

Just när du trodde att du inte kunde bli mer feminin med en pigg upp frisyr, ser du hur en sida svepad man ser ut. Är det inte fantastiskt hur långt en detalj kan gå för en oemotståndlig frisyr? Så, om du går halvvägs med din frisyr, tänk på att föra bottendelen till sidan.

20. Gibson Roll

Gibson Roll

Gibson-rullen är bland de frisyrer som är specifika för stiftet upp estetiska. Det liknar en chignon, men det sveper runt baksidan av huvudet, hela vägen från vänster sida till höger. Se till att du rullar håret från spetsarna inåt för att få dessa underbara resultat.

21. Bettie Bangs frisyrer

Bettie Bangs frisyrer

Fråga någon – Bettie Page är nästan synonymt med pin up. Den älskade ikonen är känd bland andra drag för hennes korta mellanpanna. Så mycket faktum, att denna bangs stil nu heter efter henne, som Bettie bangs.

22. Bridal Pin Up Frisyrer

Bridal Pin Up Frisyrer

Under de senaste åren har nypa frisyrer för brudar blivit mer omfamna än någonsin tidigare. Det är lätt att se varför; de lägger till den idealiska nådgraden för att komplettera ett bröllopsklänning. För din brud frisyr, tveka inte att lägga till den perfekta hårpinnen som matchar din klänning.

23. Pin Up Frisyrer till bröllop

Pin Up Frisyrer till bröllop

Vad händer om du måste delta i ett bröllop, men inte som en brud? Oavsett om du är en brudtärna eller bara en gäst, kan du se för att stifta mode för inspiration. Vilken rullad updo som helst, som den utsmyckade som visas i detta foto.

24. Bikupor Frisyrer

Beehive frisyrer

Långt före Beyoncé och hennes hängivna efter hade vi bikupan frisyr. Den retro häftstiftet består av en bouffant bulle, som naturligtvis liknar en bikupa. Även om den toppade i popularitet ett årtionde eller två efter pin-up-trenden, kombineras den ofta med vintage detaljer.

25. Victory Roll Stacks

Victory Roll Stacks

Ser tillbaka på fotografier från 40-talet, vi kan tydligt se att segerrullar var ett måste för kvinnor under dessa år. Vi älskar hur de uttryckte sin kreativitet genom sin frisyr, som att stapla segerrullar.

26. Pin Up Frisyrer för kort hår

Pin Up Frisyrer för kort hår

Faktum är att kort hår är svårare att stila på ett stift upp, men det är inte omöjligt. Egentligen kan du använda tillbehör och din fantasins kraft för att göra ditt eget anpassade utseende. Prova att skicka ditt hår till sidan och rulla ihop inåt. Därefter lägger du till en stor blomma. Se? Du är fantastisk!

27. Messy Pin Up Frisyrer

Messy Pin Up Frisyrer

På grund av det faktum att moderna tider kräver mer fräscha frisyrer kan vi göra ett undantag för våra tappas frisyrer. Med andra ord kan du modernisera din klassiska frisyr genom att tousla ditt hår. Det kommer att lägga en söt kontrast till ditt utseende.

28. Betty Grable Poodle Hair

Betty Grable Poodle Hair

Ah, Betty Grable, vilken fenomenal kvinna. Inte bara var hon en förtrollande skådespelerska, men hon var också en framstående stilikon för hennes tid. Hennes underskrift “Poodle Hair” har inspirerat en ny generation kvinnor att bära lockar på toppen med stolthet.

29. Psychobilly frisyrer

Psychobilly frisyrer

Vad får du när du blandar rockabilly med punkvibbar? Psychobilly, tillsammans med den afferenta frisyren. Träna upp modet för att rocka ett snyggt chic look, lägga till några punk rock tillbehör du vill ha din psychobilly frisyr.

30. Single Roll Pin Up Frisyrer

Single Roll Pin Up Frisyrer

Vi ser ofta segerrullar i par eller ännu mer. Ändå betyder det inte att du inte kan visa upp en enda rulle på ett glamoröst sätt. Vi uppmuntrar särskilt kvinnor med kortare hår att försöka med detta tillvägagångssätt för att få pinnen upp glöd de strävar efter.

31. Fingervågor

Finger Waves

Med tanke på att fingervågor var ett måste under decenniet före tappning av mode, är det normalt att de i sista hand skulle påverka den senare stilen. Om du vill få det bästa från båda världarna, kan du arbeta fingervågor i din pigg upp frisyr.

32. Pin Up Frisyrer för naturligt hår

Pin Up Frisyrer för naturligt hår

Vi är glada att visa upp en annan hjärtstoppande frisyr för våra naturliga hårdamer. För den här versionen behöver du inte ens lägga för mycket tid för att koppla av ditt hår. Bara sträva efter att utforma den på ett fauxhack-sätt, dra överdelen lite över pannan som smäll.

33. Bun Frisyrer

Bun frisyrer

Inte en bikupa typ gal? Du kan alltid byta från en bouffantbulle till en något mindre. För att göra ditt utseende ännu mer minnesvärt, spara en del av ditt hår i fronten för en snygg rulle. Precis som det är du redo för något bra tillfälle.

34. Pin Up Frisyrer med Side Bangs

Pin Up Frisyrer med Sid Bangs

Med stötfångare och Bettie bangs i stort sett är det svårt att föreställa sig de flesta stifta frisyrer utan frontkant. Ändå borde du veta att de vintageformade sidobandarna ska dö för. I slutändan borde du välja pinnen som är den bästa pinnen.

35. Vintage Mermaid frisyrer

Vintage Mermaid Hairstyles

Vi trodde aldrig att vi skulle höra orden “pin up” och “mermaid” i samma mening. Var det som möjligt, blev vi verkligen överraskade när vi kom över denna skönhet. Det går att visa att flickor med sjöjungfruhår kan dra av pin up glam felfritt.

36. Komplicerade uppdateringar

Komplicerade uppdateringar

Kreativitet spelar en viktig roll i hårda frisyrer. Ju mer komplex du får med din version, desto mer ögonkock blir resultatet. Med detta sagt uppmuntrar vi dig att samarbeta med din favoritstylist och “laga” upp dina drömmars klädhår.

37. Enkla Pin Up Frisyrer

Enkel Pin Up Frisyrer

Å andra sidan är enkelhet alltid uppskattad med vintage stilar också. I dessa fall kan du verkligen uppskatta den femininitet som härrör från frisyren. Som ett resultat kan du överväga att bara röra upp din frisyr lite med lite retroinspiration.

38. Pixie Pin Up Frisyrer

Pixie Pin Up Frisyrer

För att bevisa en punkt om kort hår och stift upp frisyrer, ta en titt på detta fascinerande skott. Inte bara har modellen en verklig pixie haircut, men hon lyckades också att få det stylat fantastiskt med en vintage touch.

39. Retro Hemmafru Frisyrer

Retro Hemmafru Frisyrer

Oavsett om du stöder hemmafruens livsstil eller inte, måste du erkänna att den här frisyren är andetagande. På ett sätt blandar det faktiskt affärer med nöje. Det får ditt hår ur vägen, men med otroligt snygga resultat.

40. Pin up frisyrer för rakt hår

Pin Up Frisyrer för rakt hår

När du tänker på pin och graciösa kvinnor är Veronica Lake nästan säker på att komma ihåg. Den inspiration som vi vill dra av hennes utseende är hur hon stylade hennes raka hår. Utan att överdriva någonting gjorde hon försiktigt håret vågigt på spetsarna och framsidan.

41. Side Rakad Frisyrer

Sidoskade frisyrer

Om du har bestämt att rockabilly matchar din personlighet, kan du börja tänka på sätt att ta din blick till nästa nivå. Ett djärvt men vackert sätt är att raka en eller båda sidor av ditt huvud. Stil resten av ditt hår i en fauxhök och med en bandana och du blir bländande.

42. Flätad Pin Up Frisyrer

Flätad Pin Up Frisyrer

Box flätor har aldrig varit så underbart! Oavsett vilken typ av flätor du har, kan du hitta ett sätt att förvandla dem till en spets upp frisyr. Det är allt i rullarna, för att inte tala om vilken inverkan rätt tillbehör kan ha.

43. Moderna Rolls

Moderna Rolls

Tyvärr kan komplicerade klädselar inte vara lämpliga för alla miljöer. Om du behöver tona ner ditt utseende lite, kan du använda några detaljer som kommer att uttrycka samma stil. Du kan se det perfekta exemplet i det här fotot, med en subtil roll på varje sida.

44. Färgglada Pin Up Frisyrer

Färgglada Pin Up Frisyrer

Varför inte ge någon ljusstyrka i ditt liv? Ett sensationellt sätt att göra det är att kombinera en tappa frisyr med en levande hårfärg. På baksidan, om du redan har färgstarkt hår, ta det här som uppmuntran att utforska vintage frisyrer.

45. Diagonal Victory Rolls

Diagonal Victory Rolls

Om du vill spela med den övergripande silhuetten av din frisyr, börja tänka på olika former och vinklar. Till exempel kan du jämna upp en segerrulle frisyr genom att placera krullarna på motsatta punkter för att skapa en diagonal linje.

46. ​​Inverterade frisyrer

Inverterade frisyrer

Vad verkligen imponerade oss om denna vintage frisyr är den höga mode vibe det har. Det är ett fantastiskt utseende för kvinnor med mjukt, rakt och silkesigt hår. Dessutom kommer ditt hår att falla lätt på plats om det är axel längd.

47. Pin Up Frisyrer med Dreadlocks

Pin Up Frisyrer med Dreadlocks

Tror det eller inte, stift upp frisyrer ser utmärkta ut på kvinnor med dreadlocks! Om du har tunnare dreadlocks eller till och med systrar, kan du följa samma metod som vi pratat om med lådor. För att uttrycka det annars, rulla dig fram till stötfångare och ta den bandan.

48. Sida del Pin Up Frisyrer

Sidodel Pin Up Frisyrer

Ava Gardner är den sista inspirerande pin up gorgie vi kommer att beundra. Med hennes utseende vill vi påpeka hennes sida särskilt. Så länge ditt hår är mjukt krökt runt, kan du dela håret åt sidan och lämna några större lockar framåt som sminkar.

49. Half Pin Up, Half Dreads Frisyrer

Half Pin Up, Half Dreads Frisyrer

Ett annat sätt att rocka upp dreadlocks innebär att dreads är bara halvvägs genom ditt hår. Om dreadlocks är bara i den andra delen av ditt hår, använd ditt naturliga hår på toppen för att få några vackert kontrasterande rullar.

50. Big Pin Up Hair

Big Pin Up Hair

Tänk på att du lämnar håret för att du ska få tag på dig? Gör det stort! Använd hårspray och subtilt retande för att göra dina krullade låsar lusciously voluminous. Vi tror också att blomstillbehöret på sidan är sött, särskilt med tanke på hårets livliga färg.

Slutsats

Avslutningsvis kommer stifta frisyrer definitivt att fortsätta att leva i årtionden framöver. Grace, attityd och allure som de tillhandahåller är bortom jämförelse, oavsett de personliga uppgifter du väljer att lägga till. För att göra en av dessa frisyrer verkligen din, välj din favoritfond och bygga upp den med element från din personlighet. Vi skulle gärna lära oss om att du tar på dig en kappa frisyr i kommentarerna.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More