50 Peekaboo Highlights Idéer

84

Vad får du när du blandar lekfullhet, mod och kreativitet i en enda frisyr? Peekaboo höjdpunkter! En av de mest snabba trenderna på året är ett fantastiskt sätt att sätta din fantasi på prov när det gäller ditt utseende. Var beredd att vara helt inspirerad av alla dessa djärva eller diskreta idéer för Peekaboo hår nedan!

1. Natural Peekaboo Highlights

Natural Peekaboo Highlights

Vi kommer gradvis att komma in i ambitiösa idéer för peekaboo-höjdpunkter, men vi börjar med ett lättillgängligt tillvägagångssätt. Om du inte vill att dina ska sticka ut för mycket, gå en naturlig ton. Du kan välja mellan blondin och brun och allt däremellan.

2. Rainbow Peekaboo Hair

Rainbow Peekaboo Hair

Å andra sidan kan du gå ut med slående regnbågshöjdpunkter. Den snygga delen är att de inte kommer att visa när ditt hår är nere, men du bör vara medveten om att de kommer att vara fullt synliga med halv upp halva ned frisurer.

3. Stål Blå Peek en Boo Highlights på Dark Hair

Stålblå Peek en boo Höjdpunkter på Dark Hair

Om du har naturligt mörkt hår, kanske du vill ha en färg för dina peekaboo-höjdpunkter som smälter snyggt med den. Till exempel går svart eller mörkt brunt hår mycket bra med stålblå. Vi säger att det ger precis rätt mängd socker, krydda och allt gott för peekaboo hår.

4. Välskött Peekaboo Hair

Välskött Peekaboo Hair

När du arbetar med en känd frisyr kan du sluta med peekaboo-hårets resultat av dina drömmar. Med andra ord kan det framgångsrikt slutföra sitt uppdrag att kika genom ditt hår utan att vara fullt synlig.

5. Frontal Peekaboo Highlights

Frontal Peekaboo Highlights

Alternativt kan du fokusera på specifika delar av ditt hår för dina höjdpunkter. Ett underbart sätt att rama ditt ansikte är till exempel genom att lägga till peekaboo-stripar precis framför. Du kan använda ovanstående foto för inspiration, speciellt om du har sidobevattna smällar.

6. Edgy Peekaboo Highlights Kort frisyr

Edgy Peekaboo Highlights Kort frisyr

Om du har en kort och hackig frisyr, bör du veta att peekaboo-streck är ett utmärkt sätt att göra det ännu edgier. En pixie haircut med tunga lager, till exempel, ser fantastiskt ut med några burgundy höjdpunkter.

7. Blond och Navy Peekaboo Hair

Blond och Navy Peekaboo Hair

Medan vissa kvinnor är smickrade av höjdpunkter i en färg som liknar deras naturliga ton, ser andra ut onda mot kontraster. Det beror helt på din personlighetstyp och hur du planerar att uttrycka det genom ditt hår. Platina Blonde och Navy är ganska combo.

8. Krusigt hår med Peekaboo Streaks

Curly Hair med Peekaboo Streaks

Det finns upp och ner till att ha peekaboo höjdpunkter på lockigt hår. Medan stränderna kommer att klara avgränsar dina curls, kommer de också att vara nästan omöjliga att täcka på grund av formen på dina strängar. Vi tycker att idén är fantastisk, detsamma.

9. Subtle Peekaboo Highlights

Subtila Peekaboo Highlights

Vad händer om du vill ha ditt Peekaboo-hår knappt synligt? Du bör gå för ett lowlights-tillvägagångssätt. Med andra ord kommer dina streck harmoniskt att blanda in i din huvudfärg, med fokus på den nedre hälften av ditt hår.

10. Höst Mix Peekaboo Hair

Höst Mix Peekaboo Hair

I humöret för en säsongsbetonad frisyr? Även när hösten är över kan du fortfarande bära färgerna i samband med denna fantastiska säsong med dig vart du än går. På en mörkbrun, kastanj eller burgunderfundament kan du lägga till en blandning av peekaboo-streck i höstfärgerna.

11. Peekaboo Hair Blonde med Lila Höjdpunkter

Peekaboo Hair Blonde med Lila Höjdpunkter

Lätt eller smutsigt blont hår ser underbart ut när det är parat med levande toner för peekaboo-effekten. Det finns mer än tillräckligt många alternativ du kan välja mellan, men vi vill lysa strålkastaren på denna ljusa nyanser av lila för tillfället.

12. Sida Peekaboo Streaks

Side Peekaboo Streaks

En annan härlig del om Peekaboo-håret är att det inte finns några regler. I grund och botten kan du få dina dolda höjdpunkter var du än vill, oavsett om de är under eller bara på ena sidan. Vi älskar hur honungblondin ser mot svart i detta skott.

13. Emo Peekaboo Frisyr

Om du lägger till några glada höjdpunkter på en emo frisyr, kommer du redan att vara närmare scenhår. Du kan använda den här idén om du är uttråkad av svart svart emo hår och du känner behovet av att få lite färg på den. Rosa eller magenta är förtjusande idéer till att börja med.

14. Multicolor Peekaboo Highlights på brunt hår

Multicolor Peekaboo Highlights på brunt hår

Med tanke på att brunt är en jordton, kan det använda lite ljusning upp. Vilket bättre sätt att göra det än med flerfärgade peekaboo-höjdpunkter? Allt du behöver göra är att bestämma din palett och se hur du kan blanda nyanserna tillsammans.

15. Peekaboo Highlights i coola toner

Peekaboo Highlights i coola toner

Som ett alternativ, välj en serie färger som har ett gemensamt tema. Bara ett exempel är det här snygga valet, vilket inkluderar toner av blått, lila, turkos och grönt smält ihop. De ser särskilt förtrollande mot svart hår.

16. Black Peekaboo Streaks

Black Peekaboo Streaks

Om du rockar en platinblond frisyr kan du gå tvärtom och få lite mörkret till utseendet. I den här situationen kan du inte gå fel med några svarta streck under din pärlvita päls.

17. Peekaboo Highlights på Bangs

Peekaboo Höjdpunkter på Bangs

Som vi tidigare förklarat har Peekaboo hår inga stilregler. Det betyder att du kan få några av de här dolda höjdpunkterna bara på ditt bangs-område om det är vad du vill. Du kommer att ha vackra resultat med sidofragment och asymmetriska frisyrer med peekaboo-höjdpunkter.

18. Royal Blue Peekaboo Streaks

Royal Blue Peekaboo Streaks

Vi måste erkänna att detta är en av de mest intensiva nyanser av kungligblå som vi någonsin sett i en frisyr. Dessutom vill vi ge rekvisita till den som hade tanken att blanda den med brunt. De två nyanserna ser fantastiskt ut.

19. Pink Peekaboo Highlights

Pink Peekaboo Highlights

En liten rosa skadar aldrig någon, eller hur? Oavsett om du har blont, brunt eller svart hår, kan du vara säker på att bebisrosa höjdpunkter blir ett elegant tillskott till din frisyr. För ett subtilt resultat, överväga ljusrosa med blont hår.

20. Gul Peekaboo Hår

Gul Peekaboo Hår

Vi är tillbaka till modiga färger för denna idé, med inspiration för att leka med gula toner. Om du i allmänhet är en ljus och utåtriktad person, tänk på att välja en liknande nyans för ditt Peekaboo-hår, till exempel gul.

21. Gingerhår med Blonde Peekaboo Streaks

Ginger Hair med Blonde Peekaboo Streaks

Tillbaka i början av 2000-talet visade Lindsay Lohan till alla att det var helt en sak att naturligt rött hår och blonda höjdpunkter var helt. Idén är stark som någonsin till denna dag, speciellt när peekaboo hår är i diskussionen för gingers.

22. Peekaboo Highlights med Long Bob Haircut

Peekaboo Highlights med Long Bob Haircut

Låt oss prata om vilken typ av hårklipp som bäst ser ut med peekaboo-höjdpunkter. Bara ett exempel är den evigt charmiga långa boben, speciellt med korta lager runt spetsarna. På så sätt kan du se lite av färgerna nedan.

23. Black Hair med Red Peekaboo Highlights

Svart hår med Red Peekaboo Highlights

Svart och rött tjänar också som en annan av de hårfärgskombinationer som sannolikt aldrig kommer att gå ur stil. Om du är en brunett eller för närvarande har håret färgat rött, kanske du vill begrunda tanken på att få några klumpiga röda peekaboo-streck.

24. Blont hår med Bourgogne under

Blont hår med Bourgogne under

Vi är mycket glada över hur dessa två distinkta lager ser ut tillsammans. Även om du lätt kan skilja blondinen från burgunderna, ser de också utmärkta när de bärs normalt över varandra.

25. Turquoise Lowlights

Turkos Lowlights

Om du vill liva ditt hår med ännu mer färg, kan du tänka på att kombinera peekaboo-höjdpunkter med lowlights i samma färg. Ett tydligt exempel finns på bilden ovan, med en underbar nyans av turkos som används för båda.

26. Spridna Peekaboo Highlights

Spridna Peekaboo Highlights

Precis som vissa kvinnor väljer att få sina dolda streck i vissa delar av håret, bestämmer andra att få dem överallt. Om du bestämmer dig för att sprida dina höjdpunkter rekommenderar vi att du väljer minst två eller tre färger för en dynamisk effekt.

27. Silver Hair med Peekaboo Highlights

Silverhår med Peekaboo Highlights

Detsamma gäller för att få ut det bästa i en ganska vanlig hårfärg, till exempel silvervit. Om du bidrar till frisyren med djupa toner som blå, lila eller vinröd, kommer du att ha peekaboo hår som blir omöjligt att inte dra beundran.

28. Neon Peekaboo Hair

Neon Peekaboo Hair

Är du orädd när det gäller din frisyr? Gå vidare, visa det! Neontoner är ett sublimt sätt att visa upp en äventyrlig personlighet. Förutom detta kan du också få neon peekaboo hår som en sommar frisyr.

29. Blondin med mörkt hår underifrån

Blondin med mörkt hår underifrån

Vi började vår lista med ett exempel på mörkt brunt hår med blonda peekaboo-streck. Men hur skulle de se motsatt? Att få ett mörkt lager under din huvudfärg kommer att ge en känsla av mystik och romantik till din frisyr.

30. Green Peekaboo Highlights på brunt hår

Green Peekaboo Highlights på brunt hår

Varför inte ta med någon natur i ditt liv, men på ett spektakulärt sätt? Använd jorden som inspiration för att integrera grönt i din frisyr, men bara vrid det upp till en smaragdton. Vi är säkra på att du kommer att älska resultaten.

31. Peekaboo hår med hästsvans

Peekaboo hår med hästsvans

Det är svårt att hitta en frisyr som fungerar bättre med peekaboo hår än ponnytails. För att omedelbart avslöja dina söta strippar är allt du behöver göra att få en hårknytning och linda dina lås upp i en klassisk ponny för att visa dem.

32. Rose Gold Peekaboo Highlights

Rose Gold Peekaboo Highlights

Så långt som årets hårtrender diskuteras, nästan ingen jämfört med rosenguld. När du använder rostguld för peekaboo hår hittar du ett mycket snyggt och diskret höjdpunkt val för att göra blont hår mer intressant.

33. Pastell och Bright Blend

Pastell och Bright Blend

Är du huvudet över klackar i kärlek till pasteller? Älskar du livliga färger? Fångas du mellan de två idéerna ?! Ha ingen rädsla – du kan blanda dem med den ultimata peekaboo frisyren! Blanda pasteller med ljusa nyanser utan att ta hand om ett verkligt minnesvärt utseende.

34. Lila Peekaboo Highlights på Dark Hair

Purple Peekaboo Highlights på Dark Hair

Som du med största sannolikhet har märkt nu, finns det ett mönster som händer för Peekaboo Highlights färger. I de flesta fall går brunetter på snygga nyanser, medan blondiner i allmänhet väljer varmare färger. En annan idé för våra mörkhåriga divas är lila för sitt peekaboo-hår.

35. Silver Peekaboo Streaks

Silver Peekaboo Streaks

Eller du kan alltid hoppa på granny hair trend på ett kreativt sätt. Istället för att dö håret helt, kan du gå mot kornet med några sassy silverstrimlar på din mörka grund. Vi rekommenderar att blanda peekaboo tekniken med klassiska höjdpunkter för bästa resultat.

36. Påfågelhår under

Påfågelhår under

Vad får du när du blandar intensiva blå, medellila och svarta gröna undertoner? En av de vackraste påfågelfjärdarna du kan hitta! Du kan även kombinera alla dessa nyanser för en fullfärgad underrock.

37. Pastell Peekaboo Höjdpunkter

Pastell Peekaboo Höjdpunkter

Vi tycker att vi alla kan hålla med om att pasteller är fantastiska, oavsett vilken specifik nyans de är. Från rosa till lila, blått och mer ökar pastell femininiteten i ditt övergripande utseende, vilket också ger din frisyr en sagolik känsla.

38. Isolerade Peekaboo Highlights

Isolerade Peekaboo Highlights

Ingen hindrar dig från att lägga till en enda peekaboo-streck, var du än vill ha i ditt hår. Till exempel kan du ta en bit hår bakom ditt öra och färga det i en levande färg. Det är också ett utmärkt sätt att testa ut någon hårfärg du inte känner till.

39. Hot Pink Peekaboo Streaks

Hot Pink Peekaboo Streaks

Varför inte vara djärv med dina peekaboo-höjdpunkter och gå med varmrosa? Oavsett om du har blont eller svart hår, kan du inte neka den inverkan som prickigt rosa kan ha på den. Vi rekommenderar denna ide för flickaktiga tjejer med en attityd.

40. Peekaboo Highlights med tung täckning

Peekaboo Highlights med kraftig täckning

Vi har presenterat en hel del idéer med spridda eller subtila peekaboo-strängar, men hur mycket är det med överflöd i ditt hår? Om du har betydligt långa lås bör du vara medveten om att du kommer att se käften med många dolda höjdpunkter.

41. Blonda tips allt runt

Blonda tips runt om

En annan idé för våra tjejer med bangs är att få blonda peekaboo-höjdpunkter runt, från deras kant till tipsen av deras totala längd. Du kan prova vilken färg du vill, bara se till att du fokuserar på ändarna av dina strängar för att få utseendet rätt.

42. Lavender Peekaboo Highlights

Lavendel Peekaboo Höjdpunkter

Vi talade så mycket om pasteller av en anledning. Titta bara hur fenomenala lavendelsträckor ser ut med askblondt hår. Här är ytterligare ett scenario där du enkelt kan blanda peekaboo-höjdpunkter med lowlights för häpnadsväckande resultat.

43. Teal Peekaboo Streaks

Teal Peekaboo Streaks

I en äldre artikel pratade vi allt om den unika skönheten som kommer med krickhår. Nu kan du ta den kunskapen och lägga den till god användning med peekaboo-streck. Vi tror att den rika skuggan ser speciellt smickrande ut för brunhåriga kvinnor.

44. Peekaboo Highlights med varma toner

Peekaboo Highlights med varma toner

För att stödja vår idé om mörkt hår med svarta toner och ljust hår med varma, är det här det perfekta exemplet. Om du har blont eller ljusbrunt hår kan du ta några av dina favoritvarliga färger för den ultimata peekaboo-höjdpunkten frisyr.

45. Chestnut Lowlights

Chestnut Lowlights

Det är lätt att se varför kastanj är en av årets topptrendande hårfärger. Visst, du kan välja att färga håret kastanj runt, men varför vara densamma som alla andra? Välj peekaboo-höjdpunkter i den här varma bruna tonen istället.

46. ​​Magenta Under

Magenta Under

Precis som kricka är magenta en hårfärg som aldrig kommer att förbises. Du kan antingen välja att få några dolda magenta höjdpunkter här och där, eller du kan gå helt djärvt med ett lager av rödlila peekaboo hår nedanför.

47. Peekaboo Highlights med Messy Bun

Peekaboo Highlights med Messy Bun

Precis som ponytails är rotiga bullar ett bra sätt att låta dina hemliga höjdpunkter ta uppmärksamhet. Inte bara tar de bokstavligen en minut att sätta ihop, men de är också extremt smickrande för alla kvinnor som rockar peekaboo hår.

48. Flätad frisyr med Peekaboo Highlights

Flätad frisyr med Peekaboo Highlights

På den här noten är vi helt överens om att flätor faller under samma gratis kategori som ponnytappar och snabba bollar för peekaboo-höjdpunkter. Du kan antingen gå till en komplett fläta som jämnt blandar färgerna eller du kan välja en skraj som avslöjar sekundärfärgerna helt.

49. Silver och Teal Peekaboo Streaks

Silver och Teal Peekaboo Streaks

Ännu en annan ögon godis idé för coola peekaboo nyanser är att använda teal och silver samtidigt. De två nyanserna går hand i hand, och ännu bättre så när de appliceras på en mörk, solid bas. Känn dig fri att kasta in en annan cool färg om du vill.

50. Platina och Crimson Hair

Platina och Crimson Hair

Sist men absolut inte minst, ta fram din inre goth chick med platina blont hår och crimson peekaboo streck. Du kan antingen bära den här frisyren till ett speciellt tillfälle, som Halloween, eller året runt för ett lockande utseende.

Slutsats

Sammanfattningsvis finns det inga gränser för de idéer som kan komma ut ur peekaboo-höjdpunkterna. Du kan bokstavligen använda någon färg i vilken mängd som helst och du kommer att sluta med en extremt cool frisyr som kommer att sätta dig bortsett från dina kamrater. Våga vara annorlunda och välj peekaboo hår för en super rolig frisyr du kommer att älska rocking!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More