50 Lovely Black Hairstyles för afroamerikanska kvinnor

111

Oavsett om du växer ut ditt naturliga hår, har korta eller fantastiskt långa lås kan du ha kul med otaliga svarta frisyrer. Förutom korta och långa hårklippningar av alla slag kan svarta kvinnor experimentera med vackra traditionella afrikanska frisyrer. Ännu mer, de kan stile sina naturliga låser på olika sätt att smickra sina ansiktsdrag. Få inspiration från dessa frisyrer från afroamerikanska kvinnor nedan.

1. Korta frisyrer för svarta kvinnor

korta frisyrer för svarta kvinnor

Pixie haircuts är alla raseri för kvinnor i alla hudtoner. Om du rockar naturligt hår, är den här klippan med mjuka krullar ett utmärkt sätt att ta fram din femininitet.

2. Korgflätor

box flätor

Afroamerikanska kvinnor njuter av ett brett utbud av flätta frisyrer. Box flätor är ett av de mest populära alternativen som kompletterar alla ansiktsformar vackert. Få dem långa, korta eller mellersta längder och utforma dem som du vill.

3. Bob frisyrer för svarta kvinnor

bob frisyrer för svarta kvinnor

Det finns verkligen något unikt chic om bob haircuts. Afroamerikanska kvinnor rockar dem otroligt, oavsett om de väljer att behålla sin naturliga hårfärg eller gå till en honungblond nyans som ovan.

4. Little Black Girls Hairstyles

små svarta flickor frisyrer

Gör din lilla tjej som en prinsessa med en söt flätad frisyr som den här. Korsflätorna är adorably täckta av med två bågar och dubbla lockiga puffar.

5. Goddess Braid Chignon

gudinna flätade chignon

Gudinna flätor är ännu en populär frisyr för svarta kvinnor. En av de främsta fördelarna är att du enkelt kan stile dem. Denna gudinna flätade chignon visar dig hur.

6. Naturliga svarta frisyrer

naturliga svarta frisyrer

Gå naturligt med dessa fantastiska platta vrid ut krullarna. Färgning av tipsen i valfri färg skisserar locken ännu bättre, liksom den puffiga hästsvansen med pärlor.

7. Bantu Knots

bantu knutar

När det gäller traditionella afrikanska frisyrer har bantuknutar ständigt tränat sedan 90-talet till idag. Det är helt förståeligt varför – de blandar chic och edgy perfekt.

8. Stor naturlig afro

stor naturlig afro

En annan naturlig svart frisyr låter det hela lösas med en stor afro. Volymen och dynamiken som en naturlig afro ger är ovärderlig, liksom det underbara resultatet.

9. Korta krulliga frisyrer för svarta kvinnor

korta lockiga frisyrer för svarta kvinnor

Detta är en av de perfekta svarta frisyrerna för att odla ut en pixie frisyr. Det är faktiskt bara mellan en pixie och en bob, så allt du behöver göra är att lura dessa krullar runt stiligt.

10. Jumbo Braids

jumbo flätor

Box flätor finns i flera former och storlekar. Jumbo flätor är charmiga och är ett fantastiskt sätt att uppmärksamma dina härliga lås.

11. Svarta flätta frisyrer med twistflätor

svarta flätade frisyrer med snurre flätor

Twist flätor är söta, feminina och vackra allt i ett. För att kryda upp ett huvud fullt av typiska vridningsflätor, kan du koppla av spetsarna och färga dem i en ljusare nyans.

12. TWA frisyrer

två frisyrer

Afroamerikanska kvinnor vet att en TWA (Teeny Weeny Afro) är ett av de närmaste stegen efter BC (Big Chop). Även om det är ett stadium i att växa ut naturligt hår, kan du gå igenom det glamoröst med svarta frisyrer som den ovanstående.

13. Senegalese Twist Flätor

Ännu en av de afrikanska frisyrerna som lyser med skönhet är senegalesiska twistflätor. Oavsett vilken färg du väljer att få dem, de har en speciell glöd och ser fantastiskt ut när de utformas kreativt.

14. Korta naturliga frisyrer för svarta kvinnor

korta naturliga frisyrer för svarta kvinnor

Detta är ett extra exempel på hur man rockar en TWA. Det skiljer sig från vårt första exempel genom att behålla naturlig hårfärg, så du vet att det här är ett alternativ också.

15. Corn Rows flätad frisyrer för svarta kvinnor

majs rader flätad frisyrer för svarta kvinnor

Dam som vill ha en stadskant till sina svarta frisyrer kan alltid välja majsrader. Du kan antingen gå för ett klassiskt tillvägagångssätt eller leka med mönster, som i bilden ovan.

16. Ljusa färger

röd frisyr rihanna

Under åren har Rihanna definitivt visat oss att vi inte borde vara rädda för att sporta djärva hårfärger. Denna kombination av rosa och rött ser ut som enastående på kvinnor med mörkare hudtoner, så kom ihåg det när du plockar hårfärgen.

17. Långa frisyrer för svarta kvinnor

långa frisyrer för svarta kvinnor

Stora, mjuka lockor har alltid sett extraordinära på långt hår. Om du föredrar att rocka långa lås är det säkert ett stylingalternativ att tänka på. Det är inte bara lämpligt för alla tillfällen, men det ser också fantastiskt vackert ut.

18. Razor Pixie Haircuts

rakhyvel pixie haircuts halle berry

En annan kändis som har inspirerats av svarta frisyrer i årtionden är Halle Berry. Den berömda skådespelerskan bär en rakhyvelnickskärning som ingen annan, och visar oss att vi också kan göra det felfritt.

19. Flätta frisyrer för svarta tjejer

flätta frisyrer för svarta tjejer

Kreativa flätta frisyrer för små tjejer är många. Denna fauxhök, till exempel, kombinerar gorgeously horisontella majsrader med flätade bantuknutar från topp till botten.

20. Faux Locs

faux locs

Dreadlocks har ett unikt överklagande som inte kan ersättas med någon annan frisyr. Men många kvinnor vill inte skada håret, så de väljer faux locs. Det visuella resultatet är ganska lika, medan ditt hår är skyddat i processen.

21. Marley Twists

marley twists

Bob Marley är känd över hela världen för sina massiva bidrag till reggae-musik. Men han bidrog också indirekt till svarta frisyrer med det vi kallar Marley-vändningarna. Inspirerad av Marleys berömda hår ser dessa vrider underbara ut i alla längder.

22. Curly frisyrer för svarta kvinnor

lockiga frisyrer för svarta kvinnor

Låt de vackra korkskruvarna studsa runt hela dagen. Om ditt hår är ungefär axellängd när du är kvar, bör du definitivt ta hänsyn till den här naturliga frisyren.

23. Mohawk frisyrer för svarta kvinnor

mohawk frisyrer för svarta kvinnor

Den som sa att mohawks var bara kanten? Om du kombinerar dem med långa smällar och läckra lockar, kan du få det bästa av dina upproriska och eleganta sidor. Lägg till lite färg för extra glam.

24. Foder i flätor

mata i flätor

Bland gudinna flätade frisyrer är matningen i teknik mycket populär. De formar flätorna glamoröst och ser exceptionellt ut på kvinnor i alla åldrar.

25. Garnflätor

garn flätor

Om du vill ändra hårets konsistens, gå till garnflätor. Som deras namn föreslår, är de bokstavligen flätar ut ur garn. Du kan använda dem på ett förlängningsmodell för att få längre, mjuka lås.

26. Mohawk Braids

mohawk flätor

Mohawks kan också återskapas genom flätor. Dessa två långa parallella flätor har en fantastisk mohawk-effekt. Det låter dig få din vilda sida utan att raka sidorna för att få en riktig mohawk.

27. Black Updo frisyrer

svarta updo frisyrer

Oavsett om du prepping för en fancy händelse eller du är i allmänhet en posh gal, en updo som detta kommer att garantera huvuden vändning. De spektakulära lockarna på toppen gör att detta uppdateras minnesvärt, minst sagt.

28. Micro Braids

mikroflätor

Om du har det tålamod som krävs för att få dem färdiga, är mikroflätor en otroligt söt inställning till svart hår. Faktum är att det tar ett tag att få dem gjort, men resultaten är underbara.

29. Nubiska Twists

nubiska vridningar

Kommer tillbaka till afrikanska frisyrer, skulle denna lista inte vara komplett utan nubiska vridningar. Dessa spiralliknande flätor är ett annat funky nytt sätt att rocka svarta frisyrer medan du letar efter flyg.

30. Naturliga Black Wedding Hairstyles

naturliga svarta bröllop frisyrer

Om du skattar ditt naturliga hår, visa det på en av de viktigaste dagarna i ditt liv. Stroplösa bröllopsklänningar gör att du kan låta ditt hår ner (bokstavligen) och visa upp de extraordinära afro-texturerade locken runt.

31. Svarta franska flätor

svarta franska flätor

Franska flätade pigtails trender nu mer än någonsin. Dessa klassiska och eleganta flätor ser inte bara magnifika ut i selfies, utan också i alla inställningar, från skolan, till kontoret eller till ett romantiskt datum.

32. Rakad frisyrer för svarta kvinnor

raka frisurer för svarta kvinnor

Det här är den perfekta idén för kvinnor som bara gick igenom BC (Big Chop) och är redo att växa ut sina naturliga låser. Om du vill glida upp din raka frisyr, bleka eller färga den i din favorit hårfärg.

33. Spetsflätor

spetsflätor

För att uttrycka det inom kort, är en spetsfläta vanligtvis en fläta som passerar kronan på ditt huvud genom att vara “laced” i resten av ditt hår. Det är en av de söta och fina svarta frisyrer som du kan överväga för speciella tillfällen.

34. Svartvävda frisyrer

svarta vävda frisyrer

Himlen är gränsen när det gäller vävalternativ, men det enda som visas på bilden ovan är en av de mest populära. Långt, vågigt hår är ett smickrande alternativ för nästan alla afroamerikanska kvinnor.

35. Balayage Blandningar

balayage blandningar

Jada Pinkett Smith är en inspiration för kvinnor över hela världen av många anledningar. Förutom hennes många talanger skiner hon genom glamorösa frisyrer. I det här fotot kan du se hur en brun balayage ser ut mot en mörkare hudton.

36. Asymmetriska Bobs

asymmetriska bobs

Ett annat sätt att bära en bob är asymmetriskt. Det hjälper till att konturera din käft medan du tjänar som en raffinerad frisyr som kan bäras överallt. Du kan välja längderna för varje sida enligt dina önskemål.

37. Svarta Småbarns frisyrer

svarta toddler frisyrer

En förtjusande toddler förtjänar en lika förtjusande frisyr. En extremt söt svart frisyr är den här dubbla hästsvansen, med pärlorna upp till framsidan och resten slits upp i ryggen. Resultaten? Två hjärtvärmande lockiga puffar som din lilla kommer att älska.

38. Medium Black Hairstyles

medelstora svarta frisyrer

Sångaren Keri Hilson är också en av de bästa kändisarna när det gäller att inspirera oss till svarta frisyrer. Hon visar oss massor av sätt att sporta medellångt hår, som dessa lösa lockar med sidoband.

39. Ghana Braids

ghana flätor

I ett nötskal ser Ghana flätor ut som holländska flätor men vävs in på en inmatningsform. Du kan prova den här svarta frisyren om du inte är i franska flätade pigtails eller om du vill ha mer volym runt.

40. Svarta Frisyrer med Bangs

svarta frisyrer med pärlor

Bangs är vad som gör den här eleganta, skiktiga, inverterade boben komplett. Du kan antingen klämma på sidan eller direkt ner på pannan, beroende på vilken du finner mest smickrande för ditt ansiktsform.

41. Curly Mohawks

lockiga mohawks

Du kan skapa illusionen av en mohawk om du har en hårklippning med långa smällar. Enkelt snygga ner sidorna och betona dina lock på toppen och framsidan.

42. Svarta hästsvans frisyrer

svarta hästsvans frisyrer

Ponytails ser alltid bra ut, oavsett om de är flätta eller med silkeslena förlängningar. I det här fallet kan du välja en ljusare hårfärg och en slank, lång hästsvans.

43. Naturliga hårbullar

naturliga hårbullar

Detta är en utmärkt naturlig frisyr som inte kräver timmar med flätning för att få det. Allt du behöver göra är att sopa upp ditt naturliga hår och skapa en traditionell flät. Därefter linda den om och bilda en stor, vacker bulle.

44. Svarta långa frisyrer med päls och lager

svarta långa frisyrer med päls och lager

Det är nästan omöjligt att prata om fantastiska svarta frisyrer utan att ta upp Beyoncé. Drottning Bey har rockat tiotals stilar genom åren, men den här visar hur länge lagret hår och raka bangs ser ut.

45. Ombre Locks

ombre lås

Om du vill accentuera skillnaden mellan två färger, gå för ombre hår. Vi rekommenderar att du lämnar rötterna din naturliga hårfärg och applicerar din favorit sekundära färg till resten.

46. ​​Afro-texturerad puff

afro-texturerad puff

Du kan också förhindra att dina otaliga lockar kommer in i ditt ansikte samtidigt som de förbättras. En stor, puffig hästsvans gör tricket.

47. Svarta och Blonda Frisyrer med Dreadlocks

svarta och blonda frisyrer med dreadlocks

Kvinnor som vill ha dreadlocks behöver inte få dem i en enda färg. Till exempel kan du kombinera svart och blont för en lekfull inställning till den här frisyren som har funnits i åratal.

48. Korta svarta frisyrer

korta svarta frisyrer

Kanal din inre retro-diva med denna fantastiska svarta frisyr. Det är den perfekta idén för en stilig dam som vill visa upp sina raffinerade smaker genom hennes frisyr.

49. Inverterade Flätade Bobs

inverterad flätad bob

Även om vi är vana vid att se bobs med rakt, vågigt eller lockigt hår, ser de också fantastiska ut med flätor. I det här fotot kan du se hur en lång, inverterad bob ser ut som vacker gudinna flätor.

50. Korta Twist Out Curls

kort vridning ut krullarna

Plana vrider ut krullarna är helt vackra i alla längder. Denna hoppbob är praktisk, elegant och lämplig för alla situationer du kan tänka dig (och inte minst super söt!).

I slutändan bör svarta frisyrer vara en skildring av de underbara kvinnorna som bär dem. Som ett resultat bör du ta dig tid att analysera alla frisyrer som passar din personlighet. Rusa inte och sök efter en som kommer att få ut det bästa i dig. Toppa allt med ett strålande leende och du är bra att gå!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More