50 Long Shag hårklippningar

44

Raggigt hår har varit något som mode har konsekvent flirtat med under en lång, lång tid. Stilens värld har aldrig givit upp på detta unika, kantiga utseende. Och vi kunde inte vara något lyckligare om det! Shag haircuts gör en snabb men ändå hård comeback. Du vill inte missa din möjlighet att rocka det här på ditt huvud och göra alla helt enkelt avundsjuk på dina grusiga lås. Inte säker exakt vilken typ av shag hårklipp och / eller stil skulle fungera bäst på dig? Det är helt okej! Det är precis vad vi är här för att hjälpa dig med. Vi har 50 av de bästa shaghårklipparna som vi kunde samla upp för att passa långt hår! Ta en titt nedan och snart kommer du bara veta vad du vill göra med dina strängar.

Det är 70-talets Shag Haircut

Moderna hårklipp är bra och alla, men vet du vad som är ännu bättre? Krossbackar. Men bara, och vi vill verkligen betona detta, bara om de är färdiga rätt! Gilla med denna långa raka frisyr av perfektion.

Wavy Shag Haircut Med Middle Part

Mellersta delen kommer tillbaka starkt idag. Vi älskar hur sofistikerat det ser ut. Speciellt när du parar den med dessa fantastiska vågiga lås och blekmedel blond färg! Tycker du inte?

Extra Choppy Long Cut With Shadow

En skugga är när du lägger en mörkare färg under en ljusare färg, som du ser med den svarta under blondin på bilden ovan. Vi älskar vad det lägger till i detta hackiga hårklipp för långt hår.

Rak Bang Choppy Cut

Bangs är den perfekta saken att lägga till i någon hårig hårklippning. Särskilt om du har tjockare hår! Detta kommer att ge ditt utseende en liten extra sassy faktor som kommer att få människor avundsjuk på din stil.

Shaggy Long Hair With Highlights

Nej, det behöver absolut inte vara sommar för att uppnå denna solskönhet! Du kan ha detta hår när som helst på året och rocka det till max. Vi älskar allt om det.

Long Layer Look With Bangs

Långa lager är ett bra sätt att göra dina långa tendrils ser gyllene ut! Vi föreslår att du lägger till några smäll också. Detta kommer att ge dig den spetsiga faktorn du kanske bara har letat efter.

Super Long Shaggy Look With Curtain Bangs

Det kanske inte är det mest moderna utseendet, men det är mer än okej med oss. Vi älskar hur det här utseendet kommer samman från rötterna ner till de mycket hakiga, men ändå vackra ändarna.

Långa Mahogany Lås

Long shag hårklipp är nästan alltid bild perfekt, men att välja rätt färg för dig är super viktigt. Vi älskar denna mahognyfärg. Vi tror att det gör de hakiga klippskikten ser tjockare och mer fulla.

Ansiktsramar med gardinsångar

Gardin Bangs heter detta sätt på grund av hur de ser ut som lite öppna gardiner. Vi gillar dem ihop med dessa ansiktsramar. Och kan vi bara kommentera hur söt Mandy Moore ser här! Totes bedårande!

Långhackade vågiga lås

Vill du lägga till lite extra till din långa shag frisyr? Vi föreslår att du lägger till några kraftiga vågor för att ge den en hel del på hakig effekt! Vågor är ett bra sätt att ge bort den “perfekt” kaotiska utseendet.

Svart hår med Shag Cut

Människor tenderar att tro att endast blonde eller platina färger passar bra med en shag frisyr. Vi är oense. Även om dessa färger ser bomben, tror vi också att svart hår ger det en viss sak. Ett mycket snyggt utseende faktiskt.

Supreme Curls Shag Cut för längre hår

Det här är definitivt mer än en bra utseende om du redan har lockigt hår. Men även om du inte har lockigt hår kan du välja att sätta dessa lockar i dig själv eller ens försöka få en perm! Vi älskar, kärlek, älska det här söta hoppet med alla våra hjärtan!

Long Shag Cut Med Deep Middle Part

Denna stil har så många stora egenskaper. Vi gillar den långa, djupa mellersta delen. Det ger ett totalt utseende av mognad. Vi tror också att de texturerade ändarna hon verkligen har dragit hela utseendet tillsammans för denna långa shag frisyr.

Hackigt skär för tunt långt hår

Det hjälper till att ha tjockt hår när du går in för en shag frisyr. Men vi vill inte ha tunna hårda människor att ge upp den här tanken. Vi har några bra utseende som kombinerar tunt hår och shag skär perfekt. Detta är en av dem!

Long Straight Banged Style

Långa shag haircuts gör att du känner dig som en total badass, hela tiden, eller hur? Höger. Ge dig själv den hårklipp som du alltid har velat ha och försök att dra av något som den här stilen ovan! Vi lovar att du kommer att älska det.

Korta hakiga lager för långt hår

Ju kortare skikten är, desto mer av en verklig shag ser du att utföra. Vi älskar hur Bretagne är sportigt detta gör. Vi tycker att det skulle se helt underbart ut på praktiskt taget alla med långt hår som vill ha den här stilen.

Lite Curly Ombre

Ombres kommer alltid att bli en fantastisk idé. Varför? Eftersom de ger dig en klassisk modern stil. Koppla det med några lockar och hackade lager och du kommer att rocka det här utseendet för året. Vi garanterar det, för att du bara kommer att älska det så mycket.

Texturerad och tunn ut Long Shag Haircut

Lägg till lite extra textur till korta hakiga lås och du kommer att bli en högmodell på några sekunder. Vi älskar hur elegant och slank det här hela utseendet är. Gör det inte bara att du vill komma ut ur saxen just nu? Om det gör gör det inte. Hitta en professionell!

Rak Bang Long Shag Haircut

Letar du efter det bästa av båda världarna? Du kanske undrar vad det än betyder! Vi menar vill du vara edgy och mjuk allt på en gång ?! Du kanske tror att det här är omöjligt, men det är det inte. Försök få rakt bang och även långa, mjuka lager. Så här får du ditt önskade utseende.

Mjuka vågiga lager för långt hår

Vi blev bara kär i håret Reese Witherspoon har på huvudet i den här bilden. Det är den perfekta mjukare utkik efter de där ute som vill behålla ett mycket mer feminint utseende, samtidigt som du gör hela den långa shagged looken!

Curly Long Shag Cut

Wow, vi var helt andfådd när vi först lade våra ögon på den här bilden! Vi älskar de långa håniga kråkarna som följer med hela denna stil. Vi tycker att det här är ett bra utseende för alla som letar efter en lång shag frisyr.

Långa Hoppiga Lager Med Tri Tone

Tri tonat hår (vilket betyder att det har tre olika toner eller färger) är den perfekta lösningen på ett problem som många av oss möter. Om du kämpar med att göra ditt tunna hår ser tjockare så kommer det att bli en bra lösning för dig. Att lägga till olika toner ger ditt hår ett helt nytt djup!

Light Sombre med minimala lager

Långa shag haircuts behöver inte vara helt bonkers. Du kan hålla saker ganska enkla, om du vet vad du gör det är. Så låt oss hjälpa dig genom att berätta att det här ljuset ombre, lättskiktat utseende är vad du ska göra!

Sida Swept Bangs på Long Shag Hair

Bangs är definitivt vad som kommer att göra eller bryta ditt utseende. Vi tycker att det är bra om du vill sporta en shag-stil, men du kanske vill lägga lite extra tänkande på vad du vill ha. Vi gillar dessa långa svåra typer med shag look!

Korta enkla lager

Det här kanske inte är den mest moderna typen av lång shag-hårklippning där ute, men det är mer än okej. Vi tycker att detta fortfarande är ett mycket vackert utseende som kommer att vara värt att försöka. Vi älskar också den här honungsfärgen hon har!

Swoopy Lag för Long Shag Cut

Okej, du måste erkänna det också! Denna hårklippning ovan är ren perfektion! Det är inte en sak som vi hatar. Vi älskar typ av lager, längd och färg. Det är just därför det finns på listan.

Enkel Brunett Long Shag Haircut

Vad kan vi säga om den här? Fantastisk! Absolut 100% fantastisk på alla sätt möjligen. Detta är mer av ett snyggt och elegant utseende. Mycket modernt. Så om du letar efter en mer uppdaterad lång shag cut till sport så har du hittat den med den här pärlan!

Vågig Shag Cut With Lightened Ends

Långa shag hårklipp är överallt. Men att hitta de bästa var inte så lätt när det låter. Men när vi ser stilar så här måste vi lägga på det här! Upplysta tips är ett bra sätt att hålla saker på jorden, men lägger till lite känsla samtidigt.

Long Blonde Style With Lowlights

Nej, höjdpunkter är verkligen inte ditt enda alternativ när det gäller denna situation! Vi tror att lågljus är lika perfekta som passformen för denna snitt. Särskilt på långt hår. Lowlights kan lägga till en dimension som du kanske inte har haft tidigare till ditt hår!

90-talets Shag Look

Bara för att det inte är exakt populärt just nu betyder det inte att det inte är en bra idé. Just nu ser vi en hel del 90-talets trender tillbaka till mode. Som omaller, till exempel! Ta tillbaka hela 90-talets shag också.

Lavendelhår för Long Shag Cut

Färgat hår är en av våra favorit saker! Vi älskar hur levande det är. Du skulle också bli förvånad över det förtroende som det verkar ge de flesta människor. Och låt oss inte glömma, du kommer säkert fånga alla ögon när du går in i ett rum! Men du kommer helt älska det.

Orange Long Shag Haircut

Som vi sa ovan älskar vi färgat hår. Men om du inte vill gå för långt utanför lådan kan du välja att hålla saker tonade ner. Du kan fortfarande ha en pop färg utan att gå överbord med färger som den här!

Shattered Layer Long Shag Haircut

Krossade lager är lager som gradvis faller runt ditt ansikte och ramar det. Vi älskar dessa typer av lager när det gäller dessa hackiga, men långa typer av hårklippningar. Vi tror att du kommer att älska det lika mycket som oss!

Sofistikerad Shag Haircut för längre hår

Rakiga skärningar får ibland ett dåligt rykte. Bara för att folk tror att de måste se röriga och överallt. Det är helt enkelt inte sant. Du kan hålla sakerna snygga och varje sträng på plats med sofistikerade shagskurvor som den här ovan.

Platinum Shag Long Cut

Platinum hår är helt varmt just nu. Men det ser ännu varmare ut när du lägger den på en shag-hårklippning. Ännu mer med längre lås. Du kommer att se helt elegant och chic hela tiden.

Smutsiga rötter med gradvisa lager

Att låta skiktet gradvis falla runt ditt ansikte kommer att vara det perfekta utseendet för de av er där ute som vill ha ett mjukare, men skurigt utseende. Vi tror att du kommer att falla huvudet över klackarna för det här snittet när du provat det.

Tjock Shag Haircut för längre hår

Vissa människor väljer faktiskt att tona ute håret oerhört när det gäller att få en längre shag hårklippning. Vi tycker att det ser bra ut, men vi vill också att folk ska veta shagskärningar ser bra ut med tjockare hår också! Ingen utspädning är nödvändig för att se fantastiskt ut.

Smutsig Blond Färg Med Shag Cut

Långt hår har aldrig varit snyggare än med denna snygga look. Vi älskar den smutsiga blonda färgen. Det ser ut som du ser mer naturligt ut än att säga svart eller platina skulle. Så om du vill komma ut som mer naturligt så är detta ditt rätt val.

Fiery Look With Bangs

Spice upp ditt liv genom att spicing upp ditt hår med denna feisty färg och klippa. Mellan de röda och de hackade skikten ser du ut som en total drottning. Detta är high fashion om vi någonsin sett det!

Lång, Soft Curly Shag Haircut

Ashlee Simpson slår absolut detta utseende och vi vet att du kan också! Långa krullar håller stilen snygg primer, men att lägga till några höga skikt ger det den häftiga snittet du letar efter!

Honung Färgad Lång Shag Cut

Långa och långa hår går hand i hand när det gäller en långsammare shaghårklippning. Vi älskar denna mjuka tonen och honungsfärgerna i hennes hår. Vi tycker att det går bra med denna typ av skär.

Levande röda toner med Shag Cut

Vill du prova något helt nytt och annorlunda? Vi har det perfekta alternativet för dig. Den här mångfärgade röda huvudet är att dö för. Vi tycker att det verkligen drar ihop en lång shag frisyr och gör ditt utseende allt mer spännande.

Långa lager med mittparti

Vi vet att J-Lo alltid dödar det i modevärlden. Speciellt när det gäller hår. Men vi tycker ärligt att denna snitt och färg var en av hennes bästa! Vi älskar den lilla shagginess hon har!

Extra långa vågiga lås

Detta är den ultimata beachy, sommar looken om du letar efter en! Vi tycker att det här är ett bra sommarutseende, men det kan fungera när som helst på året. Och det är bra om du försöker avvika från att se för edgy.

Rocker Shag för långt hår

Har du alltid velat låta din inre rockprinsessan ut? Tja, vi är här för att berätta att det här är din chans. Vi älskar denna rocka chic stil. Du kan vara som punk som du vill ha med den här huggade utseendet.

Scene / Emo Look For Long Shagged Hair

Vi vet att det finns definitivt några eller fler av er där ute som helt kommer att falla för detta utseende direkt! Vi älskar fortfarande denna stil. Vi tror att det alltid kommer att vara tidlöst. Och det fungerar så bra för att hjälpa dig att ge dig ditt drömmars kladdiga utseende.

End Layered Look

När du har längre hår har du två alternativ när det gäller lager: Lager från topp till botten eller lager längst ner. Vi gillar det här utseendet på lagring längst ner när det gäller en söt, mer söt shag letar efter långt hår.

Rolled Out Of Bed Shag

Detta utseende är också känt som beach wave look. Vi tycker absolut att det är ett perfekt utseende för er med längre strängar! Du kommer alltid att se helt rotigt ut på rätt sätt.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More