50 Kreativa Crown Braid Hairstyles

73

Är det möjligt att få en chic, royal eller boho look utan att spendera hela din lönecheck på din frisör? Så klart det är; Allt du behöver göra är att lägga fantasin på jobbet! Med en flätad krona kan du utforska din kreativa sida och återskapa din favorit frisyr (och ha kul när du gör det). Ta en titt på några av våra favorit exempel nedan!

1. Full Crown Braid

Full Crown Braid

Ett av de mest populära sätten att rocka kronbladet är med en halo-strategi. Med andra ord använder du allt hår för att skapa flätan som sveper hela vägen runt huvudet. Du kan göra det så tätt eller rörigt som du vill.

2. Flätad krona med Chignon

Flätad krona med Chignon

Det finns ingen tvivel i världen om förfining av chignon frisyrer. Ännu mer så kan de också vara basen för frisyrer som fortsätter från dem. För att hjälpa dig att förstå, ta en titt på det här fotot som har en kronblad med en chignon under.

3. Crown Braid med väv

Crown Braid with Weave

I vissa situationer kan du kräva hårförlängningar för att få en smidig kronflätning. Den goda nyheten är att du kan använda en väv för att göra din flätade krona av dina drömmar. Vi rekommenderar att du går efter din naturliga hårfärg, men du kan också utforska andra alternativ.

4. Dra genom flätad krona

Dra genom flätad krona

I år tränar dragningen genom flätan mer än någonsin. Vi måste erkänna att det är en mycket bra flätstil att välja, särskilt för den extra volymen och dynamiken som den ger. När det är inslaget i en kronflätta, är utfallet förbluffande.

5. Easy Braid Crown

Enkel Braid Crown

Oavsett om du föredrar enkla frisyrer eller du inte vill komplicera din rutin, kan du välja en enkel flätskrona. Väva en traditionell flätan och linda den runt, fästa den på plats med bobbynålar. De lösa strängarna lägger sig glatt ut.

6. Crown Braid med Bangs

Crown Braid med Bangs

Om du har pärlor, kan du vara säker på att din flätade frisyr kommer att se fenomenal ut. Crown flätor med pärlor ser helt förtjusande och lägger till en söthet i ditt utseende. Prova om du har välvda eller sidobevattna pärlor.

7. Flätad Crown Updo

Flätad Crown Updo

När man pratar om sofistikerade frisyrer är updos definitivt högst upp på listan. Du kan göra din updo frisyr oförglömlig genom att lägga till en kronflätta till den. Det kommer att ha en huvudband aspekt till det som kommer att komplettera ditt utseende fantastiskt.

8. Tvåton flätad krona

Tvåton flätad krona

Om du sportar skuggrödor, ombrekt hår eller balayage, utnyttja det med en flätad frisyr. När du väljer en flätad krona kommer du att kunna markera skillnaderna mellan hårfärgade områden i ditt hår fantastiskt.

9. Holländska Braid Crown

Holländska Braid Crown

Kvinnor med tjockt hår kan genast spika en holländsk flätskrona. Denna stil fungerar dock också som inspiration för gals med fint hår som vill ha en tjockare look. Som ett resultat kan du använda den nederländska flättekniken oavsett vilken typ av hår du har.

10. Pigtails Crown

Pigtails Crown

Massor av krona flätta frisyrer börjar med pigtails och fortsätt med wrap-around-metoden. Som ett resultat vill vi visa dig hur du kan behålla dina pigtails i ryggen med en mittdel, vilket ger dem fram och tillbaka i framsidan.

11. Franska Braid Crown

Franska Braid Crown

En annan underbar flätteknik du kan använda för din krona frisyr är fransk flätning. Det är vanligtvis bland de stilar som de flesta tjejer känner till, så du borde inte ha för mycket problem med det. Håll det lugnt och rörigt!

12. Spiral spetsflät

Spiral Spets Braid

Gör din frisyr ut som en labyrint med en spiral spets fläta. Vi är medvetna om att det inte är den enklaste frisyren att skapa, men vi garanterar att resultaten blir superspeciala. Det är ett spännande utseende att bevittna, och det kommer också att uttrycka din unikhet som individ.

13. Diagonal flätad krona

Ingen har någonsin sagt att en kronflätan måste följa en specifik uppsättning regler. Vi uppmanar verkligen dig att experimentera med din version av frisyren. Klinga din krona diagonalt är ett bra sätt att börja, men var inte rädd för att prova fler idéer.

14. Crown Braid Black Hair

Crown Braid Black Hair

Flätade kronhårigheter för svart hår är ganska generösa. Förutom en klassisk kronflätad, kan du också leka med extra flätor. Till exempel kan du para huvudflätan med en tunnare längs din naturliga hårlinje.

15. Half Crown Braid

Half Crown Braid

Då och då känner du dig bara som att låta håret ligga och gå mysigt för ditt utseende. Om du är i detta humör kan du krydda din frisyr bara lite med en halv flätad krona. På det här sättet får du det bästa av båda världar utan för mycket insats.

16. Låg hästsvans med fläta

Låg hästsvans med fläta

Om du är i mitten eller gymnasiet har vi en känsla av att du kommer att älska det här utseendet. Det är en lekfull och snygg frisyr som fungerar perfekt för skolan, ännu mer om du har långt hår. Fortsätt din kronflätta i en låg hästsvans och du är bra att gå.

17. Crown Braid Short Hair

Crown Braid Short Hair

Vi kan inte ljuga; Det blir lite knepigare att få en kronflätta om du har kortare hår. Ändå är det inte omöjligt, speciellt om du lägger din kreativitet på provet. I stället för att kämpa med att dra hela ditt hår upp, välj en halvflätad krona åt sidan.

18. Flätad kronbunke

Flätad kronbulle

Har du särskilda planer ikväll? Tänk på den här frisyren för att käften ska falla. Det är mest baserat på en virvlande bulle, men den har en fantastisk detalj som gör hela skillnaden. Bungen är omfamnad av en charmig kronflätta som säkert kommer att imponera.

19. Crown Braid Natural Hair

Crown Braid Natural Hair

Det kan inte nekas att det naturliga håret är oerhört vackert, oavsett hur du stilar det. Bland alternativen är vi helt överens om att den flätade kronan är ett fantastiskt val. Se till att du använder en bra hårprodukt för att slappna av dina krullningar före flätning.

20. Sida Flätad Krona och Låg Bun

Sida Flätad Krona och Låg Bun

Om du verkligen vill skapa ett minnesvärt utseende, överväg att blanda din kronflätta med en låg bulle. Som du kan se i detta foto, lindar den lösta flätan delikat runt bungan, vilket resulterar i en formell frisyr som smälter hjärtan.

21. Halo Braid med Cornrows

Halo Braid med Cornrows

Få ut det mesta av dina afrikanska rötter med en frisyr som uttrycker ditt arv. För att uttrycka det annars kan du använda en halo flät som grunden för ytterligare flätningsstilar. Denna invecklade cornrows design är bara ett exempel av många.

22. Gudinna Crown Braid

Goddess Crown Braid

Om du har varit med hos HairMotive ett tag, vet du redan att vi adore flätstilar. När det gäller kronflätor uppmanar vi dig att titta på afrikanska frisyrer för inspiration. Till exempel kan du basera din off en gudinna fläta.

23. Twisted Crown Braid

Twisted Crown Braid

Inte till komplex flätning? Twist din väg till frisyr perfektion! Denna förenklade kronflätta är inte bara lätt att göra, men den är också mycket estetiskt tilltalande. Det ser fantastiskt ut, om du har medellängd eller långt hår.

24. Twist Around Braid

Twist Around Braid

Som ett komplett alternativ till den halvt uppvridna kronflätan vi pratade om ovanför, festa dina ögon på denna snodd runt skönheten. I motsats till det tidigare exemplet fungerar det här genom att vrida hela håret inåt, som om du skulle med en chignon.

25. Jumbo flätad krona

Jumbo flätad krona

Gå stort eller gå hem! Om du har en utåtriktad personlighet, lek med stora frisyrer som kommer att dra uppmärksamhet på ett positivt sätt. Du kan försöka göra din krona flätad extra stor, omsluta den på ett haloliknande sätt.

26. Fishtail Crown Braid

Fishtail Crown Braid

Hur kunde vi glömma våra sjöjungfrun? Ta ut din inre Ariel med en spektakulär fishtail crown fläta. Vi är säkra på att huvuden kommer att vända med beundran. Även detta utseende får extra poäng för att vara en topp trend i år.

27. Crown Braid med Curls

Crown Braid med Curls

Vad säger du om en texturerad kronflätta? Tja, om ditt hår är naturligt lockigt, kan du enkelt få en. Även om du inte föddes med lockar, kan du använda ett krusjärn för att återskapa utseendet. Gå en halvflätad krona för att accentuera dina lockiga lås.

28. Knotted Braid Crown

Knotted Braid Crown

Ah, Drew, kan du bli vackrare? För den här röda mattan utseendet valde den älskade skådespelerskan en skraj kronflätta som fokuserar på knoppteknik. Det är lättillgängligt men elegant samtidigt, och kommer att smickra vilken hud som helst.

29. Flätad krona med hår ner

Flätad krona med hår ner

Hittills har vi täckt kronflätor som antingen är helt uppbyggda eller med halv uppåt halvvägs. Men vad händer om du flätat en del av ditt hår på huvudets krona och lämnade resten? Du kan enkelt se hur hjärtstoppet är.

30. Loose Crown Braid

Loose Crown Braid

Underskatt aldrig effekten av en lös frisör, oavsett vilken stil du går för. När man arbetar med en flätad krona är lös faktiskt bättre än tätt. Det kommer att se svalare i de flesta fall, och det blir bekvämare att bära.

31. Pixie Halo Braid

Pixie Halo Braid

Förvånande som det kan verka, kan du få en flätad krona även om du har en extremt kort frisyr. Om du har en pixie cut, kan du till exempel arbeta med dina längre pärlor för att få din krona flätas. Tuck i slutet av flätan bakom ditt öra i slutet.

32. Vattenfall Braid Crown

Vattenfall Braid Crown

Vattenfall flätor är en absolut glädje att titta på. Precis som du kan gissa från deras namn, syftar de till att spegla effekten av ett vattenfall. Denna typ av flätad krona fokuserar på sidans och baksidan av huvudet, vanligtvis lite längre ner än andra.

33. Halo Braid Afro

Halo Braid Afro

Om dina lockar poppar i en magnifik afro, konturera dem ännu mer. Du kan skapa en tunn krona flätad för att skissera din afro, vilket accentuerar både dina ansiktsdrag och din glamorösa hårstruktur. Du kan prova det oavsett hur liten eller stor din afro är.

34. Crown Braid för Medium Hair

Crown Braid för Medium Hair

Emma Watson visar oss hur man slår med en kronflätta även om vi inte har längdlängder. Faktum är att ha medelt hår kan vara en stor fördel om du vill ha en söt och elegant inställning till din frisyr. Sopa alla dina strängar upp och klippa den med stolthet.

35. Mixed Up Braids

Mixed Up Braids

Vill du få en fantastisk optisk illusion ur din frisyr? Ha kul med det! Våga blanda dina flätor, korsa och överlappa dem tills du får din egen unika design. Kom ihåg att du alltid kan förvandla skönhet till en konst.

36. Sida Braid Frisyr

Sida Braid Frisyr

Varför inte fortsätt din kronflätta med en annan frisyr? Dina fusionsmöjligheter är obegränsade. För att få dina kugghjul att gå, bli inspirerad av denna frodiga sida fläta idé. Allt du behöver göra är att fortsätta din flätade krona ner och till sidan.

37. Crown Rope Braid

Crown Rope Braid

Vi har otaliga skäl att lova den här frisyren, men det finns två som står mest ut. För det första vill vi påpeka repflätan som ett alternativ för klassning av flätning. För det andra älskar vi hur bandet användes för att betona kronflätan. A +!

38. Starburst Crown Braid

Starburst Crown Braid

Just när vi trodde att den här frisyren inte kunde bli bättre, kommer här stjärnakronan flätas. Det är en otroligt mångsidig frisyr; du kan göra det graciöst eller sportigt, beroende på din outfit. Dessutom kommer det visa sig vara en livräddare på en brännande sommardag.

39. Flätad frisyr med hatt

Flätad frisyr med hatt

Vilket bättre sätt att få ut det mesta av din flätade krona än med det perfekta tillbehöret? För en super söt hipster look, välj din favorit hatt och rocka den med din halo flätan. Se till att kanten på hatten inte täcker flätan.

40. Boho Crown Braid

Boho Crown Braid

Med en boho crown fläta handlar det om att hålla den lös och naturlig. Det bästa sättet att åstadkomma detta är att lämna ett par lösa lås med din fläta. Inte bara får du det där bohoet skiner, men du har också ditt ansikte vackert inramat.

41. Flätat huvudband Frisyr

Flätat huvudband Frisyr

Tala om boho stil, varför inte använda ett hippie tillbehör för att få ett liknande utseende? Genom att använda ett flätat huvudband som din kronflätta, kan du spara betydande tid som du skulle ha spenderat på styling. Detta är ett måste om du är på gång (och ännu mer om du planerar att gå till en festival).

42. Grekiska gudinnan Crown Braid

Grekiska gudinnan kronbladet

Om den här frisyren inte tar andan iväg vet vi inte vad som ska. Med en lös krok flätad och en metallisk laurel krans tillbehör, kommer du att lysa med skönheten inspirerad av grekiska gudinnor. Vagga den på en fancy evenemang eller till och med för en härlig Halloween-outfit.

43. Skyddande flätad krona

Skyddande flätad krona

Vi är tillbaka till det vackra naturhårssamfundet för detta exempel. Den använder kronflätan som en skyddande frisyr för att hälsosamt odla dina naturliga lås. Bortsett från den texturerade fläkten får du också en söt liten bullepuff med den.

44. Crown Braid Headband

Crown Braid Headband

Som du redan vet kan du använda ditt hår för att återskapa dina favorittillbehör. Medan du alltid kan använda ett traditionellt huvudband är det mycket roligare att fläta en med dina egna lås. Det ser speciellt iögonfallande om du har pärlor.

45. Flätad Bridal Crown

Flätad Bridal Crown

För en brud är detaljerna allt . Trots att huvudfokus kommer att vara på klänningen, betyder brudens frisyr lika mycket. Om du blir redo att gå gången, tänk på att du använder en kronflätning för din frisyr, fylld med vita blommor.

46. ​​Foder i flätor

Foder i flätor

Den laurelkransidé som vi kort sagt nämnde tidigare kan skapas med ditt eget hår. Tekniken är känd som foder i flätning, för den stora till små effekt det skapar. Du kan antingen lägga i flätorna runt eller lämna dem som pigtails.

47. Crown Braid med hästsvans

Kronblad med hästsvans

Vi har pratat om flätade kronor med låga ponnytappar, men hur mitten eller höga? Du behöver inte oroa dig för att din kronflätta kommer att se fantastiskt ut med någon hästsvansstil. Som alltid, håll det rörigt för ett mysigt och smakfullt resultat.

48. Double Crown Braid

Double Crown Braid

Vi har inkluderat några frisyrer på vår lista med mer än en flätad krona, men vi vill skona lite strålkastare på den här dubbla flätan speciellt. Det är ett fantastiskt utseende inspirerat av frisyrer från medeltida tider som du definitivt borde tänka på.

49. Komplex Mermaid Braid

Komplex Mermaid Braid

Om du vill ta din sjöjungfrun frisyr till nästa nivå, tänk på att gå in i en komplex frisyridé som den här. Det börjar med en söt krona flätan och slutar i flera flätor genom hela håret. Tänk på det som en fishtail fläta reloaded.

50. Flätad krona med Side Updo

Flätad krona med Side Updo

Vi lägger in våra favoriter med en annan idé för bröllop. Vi rekommenderar att du försöker lösa kronbladet med sidopdatering. Det kan vara en chignon eller låg bulle, men experimentera med styling till sidan för extra elegans.

Slutsats

Avslutningsvis är kronflätan verkligen en rolig frisyr för att uttrycka din femininitet genom. Du kan rocka det på många sätt beroende på vad din personliga stil är eller det tillfälle du får fläkten för. Tveka aldrig att gå utöver normen och skapa en halo flätad med din egen touch. Vilken gillar du mest? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More