50 Glamorösa sätt att Rock Box Braids

89

Elegant, mångsidig, och chic allt samtidigt, är flätor med flätor ett av de mest populära alternativen för flätad frisyr. Dessa vackra flätor finns i olika former och storlekar, som sträcker sig från tunna till jumbo och kort till midjelängd eller ännu längre. Box flätor är ett nöje att stil, och kan färgas på något sätt du behaga och fortfarande se fantastisk ut. Se hur du kan klippa och färgkorg flätor till perfektion nedan.

1. Faux Locs

Faux Locs

Ett snyggt sätt att få lådor är med en faux locs teknik. Denna stil imiterar dreadlocks utan att använda samma teknik, genom att snurra flätorna för långa och eleganta lås.

2. Long Box Braid Bob

Long Box Braid Bob

Även om de flesta flaskhåriga frisyrer är med mycket långt hår, ser dessa flätor lika snygg ut på kortare hår. Ett exempel är den här långa bobben med flera guldpärlor som ströks fram.

3. Half Up Flätad Top Knot

Half Up Flätad Top Knot

När det gäller att styla dessa flätor, är bullar allt raseri. Halva upp halva nedåtstående knutar är i synnerhet ett underbart sätt att accentuera längden på dina flätor medan de återstår lekfulla.

4. Super Long Box Braids

Super Long Box Braids

Ju längre flätor, ju lovligare tekniken sticker ut. En fantastisk aspekt om denna typ av flätor är att du inte ens behöver komplicera styling för att de fortfarande ska se fantastiska ut. Låt dem bara falla naturligt ner i ryggen för en vacker inverkan.

5. Box flätor med pärlor

Boxflätor med pärlor

Pärlor är några av de mest populära tillbehören för spicing up box flätor. I de flesta fall används bara några guldpärlor för att markera några flätor, men tveka inte att lägga till mer om den speglar din stil. Personlighet bör alltid komma först när du väljer frisyrer.

6. Casual Half Updo

Casual Half Updo

En flätad frisyr behöver inte ta åldrar att sätta upp för att se bra ut. Till exempel kan du bara dela håret halvt halvt ner och knyta den övre delen i en lös, rörig bulle. Det är ett enkelt sätt att få smidig stil och visa upp dina fina flätor samtidigt.

7. Classy Box Braids Bun

Classy Box Braids Bun

Har en svart slips händelse komma upp? Vänd din fläns till en fancy updo om några minuter. Nyckeln här är att sätta fast flätorna tätt runt bunten och säkra dem på plats med bobby-stiften. Resultatet är inget mindre än utmärkt.

8. Snygga Jumbo Box Flätor

Eleganta Jumbo Box Flätor

Boksflätor kan vara tjocka eller tunna, beroende på dina önskemål. Om du vill ha färre flätor men du vill lyfta fram vävtekniken som används för att göra dem, gå till några spektakulära jumbo flätor. De är snygga, snygga och faller adorably runt dig.

9. Svart med bruna undertoner

Svart med bruna undertoner

En liten bit av färg kan gå långt för din flätas frisyr. Om du inte vill gå ut i full balayage eller ombre, kan du få några lowlights eller höjdpunkter under ditt första lager av flätor. Brun och svart går alltid bra tillsammans för denna stil.

10. Half Up Small Box Braids

Half Up Small Box Braids

Smala flätor är lika snygga som breda. För att förbättra deras effekt ännu mer, överväga att helt enkelt dra ditt hår tillbaka till en elegant halv upp halva ner frisyren. Det ser ännu sötare om du har en sidodel, så prova om det här är ditt fall.

11. Ljusbruna lådor

Ljusbrun Box Flätor

Du kan också bli inspirerad av din hudton för färgen på dina flätor. Till exempel, om du är välsignad med mocka latte hudfärg, kan du bli inspirerad av nyansen och färga dina flätor på det här sättet. Håll rötterna din naturliga hårfärg för en fantastisk kontrast.

12. Honungshöjdpunkter

Honey Highlights box flätor

Höjdpunkter är en bestämd favorit bland damer med lådor. Det sätt på vilket höjdfärgen blandas med basfärgen i flätorna är verkligen speciell. Om du väljer den här stilen rekommenderar vi att du väljer en ljus och mörk ton för att betona kontrasten.

13. Platina Blonde Box Flätor

Ett annat alternativ för lättlås är platina blondin. Blanda i några karamellbelysningar för en jämnare effekt och se till att du lämnar dina rötter svarta så att flättekniken kan beundras i all sin skönhet.

14. Stora rutan flätar stil

Stor Box Braids Style

Jumbo flätor ser helt bländande när de är ordentligt stylade. Du kan ta några av dina bästa flätor och klämma dem tillbaka, avslöja ditt ansikte och inrama det snyggt samtidigt. Denna stylingidé fungerar för både långa och korta flätor.

15. Geometriska rötter

Geometric Roots box flätor

Om du hade ett kreativt tillvägagångssätt när du fick dina flätar i första hand, varför inte visa upp det? Om din hårbotten lämnades med ett käftande geometriskt mönster, skissera det med en halv uppåt knut så tekniken kan beundras på ett adekvat sätt.

16. Lila och Rosa Ombre Box Flätor

Lila och Rosa Ombre Box Braids

Ombre är en annan av de bästa trenderna för att få flätor till liv. Om du vill ge dem en ultra feminin touch, överväga lila och rosa som ett färgkombination alternativ. Fade från mörka violetta rötter till rosa tips från bomullsartiklar.

17. Silver Ombre med svarta rötter

Silver Ombre med svarta rötter

Grå och silver nyanser är varmare än någonsin för frisyrer idag, så håll idén i åtanke när du väljer ombre färger för dina flätor. Dessa fina toner springer gorgeously från svarta rötter, men du kan alltid gå tvärtom för en vacker vridning.

18. Gullig flätor med halv dubbla bröd

Sötkorgflätor med halv upp dubbla bröd

Om du vill blanda lekfull och sassy är halvt dubbla bröd alltid ett underbart sätt att börja. Oavsett vilken färg dina flätor är, kommer de att se fantastiska ut när de är stilade på det här roliga sättet. Om du har höjdpunkter är resultaten ännu mer charmiga.

19. Stor hästsvans

Stora hästsvanslådor flätor

Långa och smala flätor har en härlig effekt när de formas till en hög hästsvans. Du kan antingen hålla dem nere på ryggen eller ta sidan av hästsvansen framför axlarna. Det kommer att se fantastiskt på båda sätten.

20. Dubbla Bun Box Flätor med Färg

Dubbla Bun Box Flätor i rosa

Den här rutan flätade idén har två huvudaspekter som räcker för att få dig upphetsad för dagar: färgen och stilen. För det första är den ljusa rosa färgen perfekt för en rolig och utåtriktad gal. För det andra förbättrar de höga dubbelbullarna både rötterna och den levande nyans som används för färgning.

21. Classic Half Up Half Down

halva upp halvlådan flätor

Vill du hålla allt sött och enkelt, men är du fortfarande i stämningen för lite styling? Svaret är enkelt – halv upp halvvägs. För en bohemisk beröring, lämna några lösa flätar fram. Du kommer att älska resultatet.

22. Kortfickor med Bob Haircut

Short Box Braids med Bob Haircut

Alla kvinnor vet hur svårt det är att behålla långt hår, oavsett vilken styling du väljer. Oavsett om du vill behålla underhållet till ett minimum eller du bara älskar korta och lekfulla lås, är det en fantastisk väska att göra.

23. Dark Red Box Braids

Mörkröd Box Flätor

När det gäller färger för boxflätor, är mörkröd en av de mest älskade alternativen. Skönheten i denna skugga är att den går utöver traditionella jordtoner utan att vara för prickigt att ha på sig vid alla tillfällen. Om du någonsin tvivlar på att färgerna är lämpliga, tona ner färgen en nyans eller två.

24. Tätt hästsvans med Jumbo Braids

Tight Ponytail med Jumbo Braids

En lång hästsvans är en annan frisyr som aldrig kommer att gå ur mode och det kommer alltid att vara lämpligt för alla inställningar. Det håller inte bara ditt huvud ut ur ditt ansikte, men det ger också en ökning av elegans som få frisyrer kan. Box flätor formad på detta sätt ser felfri ut.

25. Caramel Flätor

Karamellflätor

För en balanserad färg, välj något mellan brunt och blont. Till exempel ser den här rika skuggan av karamell fantastisk ut, speciellt om du har en liknande hudton. Experimentera med olika nyanser från denna palett tills du får den som representerar dig bäst.

26. Asymmetrisk Bob Box Braids

Asymmetrisk Bob Box Braids

Asymmetriska frisyrer är ett funkigt sätt att uttrycka din stil samtidigt som du behåller elegansen. Bobs är de typiska baserna för asymmetriska hårklipp, men gärna prova olika längder.

27. Mellanfodrad flätor med sidoviptat hästsvans

Mellanfodrad flätor med sidosvipt hästsvans

Ibland är de bästa lådorna inte smala eller breda. Medium är ett bra sätt att gå, och de ser också charmiga ut när de är stylade på olika sätt. Ett exempel är den här sidan svepade hästsvansen, försiktigt säkrad med ett hår slips.

28. Bandana och pärlor

Bandana och pärlor lådor flätor

Du kan lägga till tillbehör i massor till din flätad frisyr. Som vi sa är pärlor populära, men du behöver inte stanna där. Ta en bandana eller en halsduk och linda din hästsvans upp för att öka stilen. För fin kontrast, välj en bandana färg som är motsatsen till dina bas toner.

29. Silver Half Up Top Knot

Silver Half Up Top Knot

Långa silver flätor ser fantastiska ut när de är i en halv upp topp bulle. Du kan se övergången från svarta rötter till silverlås. Utöver detta kan du bära den här stilen med olika typer av kläder, från boho till affärsmässigt avslappnad och till och med formell.

30. Mörk Turkos Medium Box Flätor

Dark Turquoise Medium Box Braids

Detta är ett annat exempel för att illustrera tanken om en mörkare hårfärg som inte är från den bruna blonda paletten. I de flesta fall skulle turkos visa sig vara en ganska prickig färg. Men toning ner till en djup nyans gör det bärbart på en daglig basis.

31. Låter tillbaka Big Box Braids

lagt tillbaka stora låda flätor

Stora flätor kräver ofta ingen styling alls för att vara lockande. Om du har jumbo flätor, svepa du dem bara på baksidan och låt dem falla omedelbart. Glöm inte att äkta elegans ofta hittas i enkelhet.

32. Förbättra Bun

Supersize Bun med lådor

En stor, vacker bulle är en av fördelarna som bara ett helt huvud med långa flätor kan ge. En stor bulle som denna kan lätt uppnås med små eller medelstora flätor, men du kan också prova om dina är stora.

33. Lättblonda flätor

Lättblonda flätor

Vi brukar se den här stilen av flätor med mörka rötter, men det betyder inte att det inte kan se ut som glam med en allsidig ljusfärg. Blondin kan fungera otroligt för dina flätor, speciellt om det går bra med ögonens färg.

34. Snygg Half Up Bun Box Braids Frisyr

Messy Half Up Bun Box Braids Frisyr

För upptagna damer som alltid är på gång är allt du behöver göra att ta ett hår slips och dra den övre halvan av dina flätor i en rörig bulle. Du kan göra detsamma med en full bulle, men halvhåriga frisyrer tillåter längden på dina lås att beundras i detalj.

35. Layered Box Braid Bob

Layered Box Braid Bob

I de flesta fall hålls flätor på jämn längd. Ändå lägger lagerlagda lås volym och dynamik till ditt fulla utseende, oavsett hur du stilar dem. Oavsett om du lämnar håret eller stilar det i en halv bulle, ser du glamorös ut.

36. Lila Box Braid Hair

Lila Box Braid Hair

Lila ser bländande ut på flätor, och det är en utmärkt idé om det också är din favoritfärg. En djup, rik ton lila är lätt att matcha med dina dagliga kläder. Dessutom ser det ut som det är med några ögonfärger, från grön till brun och mer.

37. Orange och Attityd

Orange jumbo box flätor

En frisyr som är på punkt går utöver sken. Det handlar om attityd och hur du rockar den. Därför bör en ljus nyans som apelsin användas med samma våldsamma inställning. Bär din personlighet med stolthet, oavsett vad dina vibbar är.

38. Lång Lavendel Lås

Lång Lavendel Lås

Som en basfärg har lila en generös mängd nyanser som kan spelas runt med. Från den mörka violetten pratade vi om tidigare till denna pastell lavendel, alla bidrar till ett djärvt utseende.

39. Balayage Blue Box Braids

Balayage Blue Box Braids

Om du vill överträffa klassisk ombre är balayage färgtekniken för dig. Det kombinerar harmoniskt kontrast och liknande nyanser för ett käftfallande resultat. Bara ett exempel är detta blåa balayage, som börjar från svarta rötter och faller genom nyanser av blått till pastelltips.

40. Framsidan Hästsvans

Framsidan Hästsvans med korgflätor

Det är lätt att jämföra din hästsvans om du vill ändra din look och du har långa flätor. Allt du behöver göra är att knyta din hästsvans högt upp och använd pinnar för att ta den fram. Efter det, svepa flätorna till sidan för en glam-effekt.

41. Ljusgula färgade rutan flätor

Ljusgula färgade rutan flätor

Om traditionell blondin borrar dig, men du vill ha en out-of-the-box-inställning till din hårfärg, gå till gult. Det kanske inte är för alla, men de som verkligen känner färgen kommer att blända i den.

42. A-line Box Braids Bob

A-line Box Braids Bob

En annan flätad bobidé är den trendiga A-linjeskuren. Det börjar lite kortare i ryggen och blir gradvis längre mot din haka. Med eller utan flätor gör detta hårklipp ett geni-jobb med att beskriva ansiktets form.

43. Elektriska blå flätor

Electric Blue Box Braids

Skjut dina gränser med denna lysande nyans av elektrisk blå för dina flätor. Det är det perfekta valet för en äventyrlig tjej som inte är rädd att visa sin personlighet.

44. Box till Cornrows

Box till Cornrows

Du kan kombinera flätteknik för en unik frisyr som få andra kommer att ha. Blanda cornrows och box flätor är till exempel ett utmärkt sätt att få en original stil som skiner med skönhet.

45. Braiding a Box Braid

Braiding a Box Braid

Ja, flätande flätor är definitivt ett alternativ för kreativa frisyrer. Vårt första exempel är den här spektakulära stora flätan som naturligtvis faller till sidan. Graciös, elegant och elegant allt i ett.

46. ​​Franska Braidpigtails

Franska Braid Pigtails

Vår andra idé att fläta dina flätor är genom franska flätade pigtails. Använd samma vävningsteknik som du skulle för klassiska franska flätor och arbeta dig ner till tipsen. Du ser att det är ännu enklare med hår som redan flätat.

47. Höga Pigtails med Green Ombre

Höga Pigtails med Green Ombre

Ta en tur tillbaka till 90-talet med denna flätta frisyr som är full av attityd. Höga pigtails är tillbaka och blomstrar bland hårtrender igen, så tänk på det när du är ute av stylingidéer.

48. Curled Box Braids för barn

Curled Box Braids för barn

Flätor är det perfekta valet för tjejer i alla åldrar. För att lägga till mer sötma och femininitet, överväga att curla den nedre halvan och tipsen.

49. Svarta och vita flätor

Svartvita flätor

Kontraster välkomnas alltid för flätor. Svartvitt ser magnifik tillsammans, men också kombinationer som svart och silver eller liknande toner.

50. Extra stor flätad bulle

Extra stor flätad bulle

Slutligen kan du kombinera flätor och bollar för den ultimata unika frisyren. Om du har tunna eller medelstora flätor, arbeta dem alla till en stor enkel flätan och vrid den upp i en stor bulle. Du kommer att älska resultatet.

Sammanfattningsvis kan din fantasi springa fri när stylingbox flätor. I slutändan finns det inga gränser för den kreativitet du kan sätta i din flaska flätad frisyr. En dag kan du bära dem rakt ner på ryggen, den andra stilen i dubbla brunnar eller ännu mer flätor. De ser underbara ut i alla toner, så ha kul med vackra nyanser och skapa den stil du alltid har velat ha.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More