50 Förtrollande idéer för Ghana Braids

145

Ghana flätor är bland de mycket snygga afrikanska frisyrer som har funnits sedan antiken. Den älskade stilen går tillbaka till 500 f.Kr., och är nu omfamnad som en av de mest smickrande frisyrerna för naturligt hår. Det finns otaliga sätt att bära och stila på Ghana flätor, vilket vi är glada över att prata mer om nedan.

1. Dragade tillbaka Ghana Braids

Dragade tillbaka Ghana Braids

När du undersöker Ghana flätor, hittar du ofta att de dras tillbaka på ett eller annat sätt. I själva verket är ett annat namn för flätorna “straight-backs”, en solid referens till den populära metoden för styling.

2. Svartvit blend

Svartvit Blend

I de flesta fall upprätthåller dessa typer av flätor ett helt naturligt utseende, inklusive rotfärgen hos kvinnan som bär dem. Du kan dock leka med spektakulära blandningar, som svartvitt, för en härlig kontrast.

3. Låg Bun Ghana Braids Styles

Low Bun Ghana Braids Styles

Det finns så många sätt att styla dessa flätor att det är omöjligt att inte hitta en som passar din personlighet. Om du vill ha en graciös look, gå för att förpacka dina flätor i en snygg låg bulle som vilar på baksidan av din nacke.

4. Guldpärlor och flätad hästsvans

Guldpärlor och flätad hästsvans

Å andra sidan kan vi inte försumma de flera tillbehören som finns tillgängliga för spicing up flätor. Till exempel bland de mest populära valen kan vi hitta metalliska pärlor. Guld är en av de föredragna färgerna för dem.

5. Ghana Braids för barn

Ghana Braids för barn

Eftersom dessa flätor tjänar ett dubbelt syfte att komplettera och skydda, är de utan tvekan en barnvänlig frisyr. Flickor kan rocka Ghana flätor för att ta hand om sina naturliga hår på ett fantastiskt sätt.

6. Ghana Cornrow Braids

Ghana Cornrow Braids

Medan åsikter kan skilja sig från, är Ghana flätor i huvudsak en form av foder i cornrows. På grund av deras bredd och mjukhet kallas de även som bananflätor. Så här kan du bära dem på ett cornrow-liknande sätt.

7. Dynamiska flätor

Dynamiska flätor

Om du älskar att bli kreativ med din frisyr, kommer du att ha mycket roligt när du designer dina flätor. För en verkligt minnesvärd effekt, prata med din stylist om att dina flätor är invecklade på din hårbotten.

8. Tunna Ghana Braid Double Bullar

Tunna Ghana Braid Double Bullar

Förbättrar tunnare flätor? Inga problem alls; Du kommer att njuta av ännu fler stylingalternativ. Tack vare smärre av dessa mindre flätor kan du stile dem i söta dubbelbullar, antingen höga eller låga.

9. Half Up Ghana Braids Updo Frisyrer

Half Up Ghana Braids Updo Frisyrer

Halvt uppe halvt nere knutar är en av de hetaste trenderna inom skönhetsindustrin just nu, oavsett hårets struktur. Du kan ta den här idén och tillämpa den gorgeously på dina Ghana-flätor när de blir färdiga.

10. Centrifugeringsflätad flaska

Center Point Inmatning Flätad Bun

Som du kan se är kreativitet ett mönster när det gäller denna flätstil. Ett unikt sätt att väva dina är att ha en mittpunkt för dina inmatningsflätor. Resultatet påminner oss om en vacker stjärna, fortsatte i en snygg bulle.

11. Chunky African Ghana Braids

Chunky African Ghana Braids

Majoriteten av Ghana flätor börjar tunna på hårbotten och grenar ut till tjockare flätor därifrån. I det här exemplet kan du se hur håret flätas i fyra, vilket ger en full och tjock effekt.

12. Definierade Braids Updo

Definierade Braids Updo

Updos är allt raseri för Ghana flätor, men hur kan du göra dina ännu mer anmärkningsvärda? Ett av dina möjligheter är att ha dina flätor väl placerade och definierade av din stylist. Kontrasten är fantastisk.

13. Tre Flätor Frisyr

En hel del Ghana flätor skapar i fyra eller sex delar. Ändå hindrar det dig inte från att stå ut ur mängden vackert. Olika nummer som tre eller fem kan hjälpa dig med en snygg vridning i traditionell stil.

14. High Ghana Braids Hästsvans

High BraidsGhana Braids Ponytail

Om du har avundsjuk långa flätor, är en av de bästa sätten att accentuera dem med en hög hästsvans. Som du kan se i det här exemplet är de superlånga flätorna charmigt inslagna för att smickra längden.

15. Bicolor Ghana Braids Updo

Bicolor Ghana Braids Updo

Inte bara är denna updo slät och glamorös, men det är också valet av färg. Medan den upprätthåller kvinnans naturliga hårton, bär den en stänk av koppar i mitten och hela den fina bullen.

16. Sidan till Centerflätade Updo

Side till Center Flätad Updo

För att fortsätta våra idéer för eleganta sätt att bära dessa flätor, är den här fantastiska updo passande för alla röda mattan evenemang. Flätorna börjar från sidan och går delikat mot centrum för att bilda en utsökt updo.

17. Två Ghana Braid Styles

Två Ghana Braid Styles

Om du inte vill ha det krångel som kommer med många flätor, kan du alltid gå till två enkla men ändå effektiva flätor. Denna låga pigtail frisyr är en annan het trend, uppskattad av kvinnor med olika hårtexturer.

18. Blå Ombre Flätor

Blå Ombre Flätor

Vill du ta med dina Ghana flätor till livet? Ombre är svaret. Ännu mer så kan du använda en ljus färg för processen. Denna rika, kungliga blå, till exempel, kommer att göra huvuden vända med beundran.

19. Invecklad Ghana Braid Frisyr

Invecklad Ghana Braid Frisyr

Detta är ännu en komplicerad frisyr med Ghana flätor. Inmatningsflätorna är extraordinära på grund av deras invecklade design. Stilen fungerar perfekt för både formella och tillfälliga situationer.

20. Långsidig flätad hästsvans

Lågsidig flätad hästsvans

Om du har dina flätor i en “rak back” stil kan du ha mycket roligt med låga frisyrer. För att hålla det enkelt, gå till en klassisk låg hästsvans, borstad överdådigt till sidan. Det är en fantastisk blandning av lockande och förtjusande i ett.

21. Grupperad Braids Frisyr

Grupperade flätor frisyr

Planera att få flera flätor? Tänk sedan på att utforska unika mönster. Ett exempel är den här frisyren med flätor kopplade i grupper om tre eller fyra. Till toppen av allt, ingår mikroflätor mellan grupperna.

22. Tvåton Ghana Braids Cornrows

Tvåton Ghana Braids Cornrows

Som visat i andra exempel går koppar fantastiskt bra med dessa slags flätor. Tänk på en balayage eller ombre färgteknik så resultaten kommer att vara utmärkt konturerad i flätorna.

23. Ghana flätor i en bulle

Ghana flätor i en bulle

Bullar är ett av de enklaste sätten att bära Ghana flätor utan att de blir obehagliga. Denna frisyr fungerar fantastiskt om dina flätor skapades i en uppåtgående rörelse. Som en bra bonus kan du också ta bort dina flätor för en chic hästsvans.

24. Crown flätad frisyr

Crown Flätad Frisyr

Om du vet att du är en sann drottning i hjärtat, var inte rädd för att uttrycka din attityd genom din frisyr. Här kan du se hur två enkla flätor blir omedelbart iögonfallande på grund av den kronliknande delen ovanpå.

25. Flätor och bågar

Flätor och bågar

Oavsett hur gammal du är kommer bågar alltid att vara ett fantastiskt tillbehör för att visa upp din söta sida. Du kan använda en eller två bågar för accessorize en härligt flätad bulle, speciellt om du vill göra en ung dam som en prinsessa.

26. Long Ghana Braids Hairstyles

Long Ghana Braids frisyrer

Ju längre flätor desto mer käft-släppta resultaten blir. De kan kräva lite mer underhåll än vanliga flätor, men det enastående intrycket du lämnar vart du än går är värt det.

27. Röd och svart Ghana Braid Updo

Röd och Svart Ghana Braid Updo

Lätta jordartoner som karamell eller koppar är extremt moderna för flätade blandningar. Ändå är levande färger som burgunder också mycket älskade. Att blanda denna djupröd med svart hår resulterar i en drömmande och strålande frisyr.

28. Långa Jumbo Braids

Långa Jumbo Braids

Jumbo Ghana flätor är verkligen en fantastisk syn att se, men vad händer när du gör dem extra långa? Utan tvekan kommer denna bländande frisyr att hjälpa dig att kanalisera din inre afrikanska gudinna.

29. Zig Zag Braids Frisyr

Zig Zag Braids Frisyr

Dessa Ghana flätor sticker ut underbart genom en tilltalande design. Mellan flätorna delas håret i ett zigzag-mode, vilket ger ännu mer dynamik till den redan förskräckliga utseendet.

30. Big Ghana Braids

Big Ghana Braids

För att verkligen få ditt hår att bli tjockt och fullt, gå till massor av jumbo flätor. I det här fallet kan du se hur elva flätor kan skapa en fantastisk inverkan. Nyckeln är att få dem flätat i rät vinkel för att få önskad effekt.

31. Lila flätor

Lila flätor

Precis som elektrisk blå, kan lila också vara ett utmärkt sätt att visa upp dina flätor. Det är en smickrande nyans som går utomordentligt bra med mörka naturliga rötter. Vi rekommenderar att du väljer en mörkare ton för en subtil blandning.

32. Tillbehör Ghana Braids Bun

Tillbehör Ghana Braids Bun

Även om du styler dina flätor i en liten bulle är ett utmärkt val på egen hand, kan du alltid lägga till lite glam. En idé är att välja ett gnistrande tillbehör som den här strassdelen, speciellt om du har en formell händelse som kommer upp.

33. Anslutna flätor

Anslutna flätor

Du kan också börja med flera flätor och ansluta dem i basen av nacken. För att glamorera utseendet, se till att de primära flätorna är placerade på hårbotten. Mellan dessa lägger du till några inmatningsflätor.

34. Ghana Braids Mohawk

Ghana Braids Mohawk

Även om detta inte är en traditionell mohawk med rakade sidor, är resultaten så nära som du kan få utan att använda rakhyvel. Huvudpunkten består av två jumbo Ghana flätor som strömmar ner i mitten av huvudet, med sidorna slits tillbaka.

35. Flätor med silverpärlor

Flätor med silverpärlor

Metallpärlor är verkligen bra tillbehör till flätor. Här kan du se hur de ser i silver, i motsats till det populära guldet. Du bör gå för denna sort om du tenderar att bära silver smycken.

36. Två flätor med många guldpärlor

Två flätor med många guldpärlor

Guldsortimentet kan också se fantastiskt ut i stort antal. Dessa två Ghana flätor sprinklas till exempel med guldpärlor överallt, och resultaten är helt fantastiska.

37. Blond och Svart Ghana Braid Frisyrer

Blond och Svart Ghana Braid Frisyrer

Om du letar efter en fin kontrast men du inte vill att den ska vara lika radikal som svartvitt, välj blondin. Oavsett om du går för en isig platina blondin eller en varm karamell, kommer det att se härligt ut med mörka rötter.

38. Ghana Braids Pompadour

Ghana Braids Pompadour

Det här är den typ av Ghana flätat frisyr som enkelt kan bäras vid bröllop. Även om det kanske inte passar in i en avslappnad miljö, är det precis vad du behöver för att blända på fina evenemang.

39. Curled Under Flätad Bob

Curled Under Flätad Bob

Vi brukar se dessa typer av flätor åtminstone mitt bak i längden. Ändå kan du ha en funky tillvägagångssätt med kortare flätor. Tänk på en lång bob som är krökt under för en voluminös effekt.

40. Blandade Ghana flätor

Blandade Ghana flätor

Du kan kombinera olika bredder för en intressant frisyr. Till exempel börja med cornrow-liknande flätor på hårbotten och anslut dem i två låga pigtails i slutet.

41. Flätad högsidahästsvans

Flätad högsidahästsvans

En uberhäst hästsvans kan se ännu mer underbar när den kastas i en slump. Om du någonsin blir trött på den här stilen, behöver du bara ta flätorna och linda dem runt i en övre knut.

42. Balayage Ghana Braids

Balayage Ghana Braids

Om du vill ha mer färg i dina flätor men du vill inte ha den abrupta övergången som ombre kommer med, gå till balayage. På så sätt är lutningen trevlig och harmonisk, vilket ger dig ett naturligt utseende.

43. Twisted Ghana Braid Bun

Twisted Ghana Braid Bun

För en bredare, fylligare och blomsterliknande bulle behöver du bara vrida dina flätor. Börja från ena sidan och gradvis spiral in i mitten för att få denna bild-perfekt utfall lämpligt för formella tillfällen.

44. Elegant Ghana Braids Updo

Elegant Ghana Braids Updo

Elegans är en underdrift när man beskriver den här flätade frisyren. Det börjar med tunna Ghana flätor på varje sida och fortsätter med en sensationell fauxhök från Havana twsits.

45. Cornrows, Ghana och Senegalese Flätor

Cornrows, Ghana och Senegalese Flätor

Om du inte kan bestämma om bara en flätteknik, fortsätt och använd mer. Här kan du se hur mellanrummen mellan de viktigaste Ghana flätorna är fyllda med vinklade cornrows. Därefter kommer den översta bullen till liv med senegalesiska flätor.

46. ​​Curled Ghana Braid Hairstyle

Curled Ghana Braid Hairstyle

Detta är en Ghana flät frisyr som unga kvinnor kommer att älska. Det börjar normalt på toppen, men den bästa delen är från nacken neråt. De tunna flätorna är graciöst krullade, vilket gör det ganska ladylike frisyren.

47. Honung Färgade Ghana Braids

Honung färgade Ghana flätor

Om du letar efter en mjukare färg än koppar för dina flätor, kan du räkna med den här honungblondinen. Det ser absolut vackert ut mot mörkare hudtoner och är en perfekt färg för att sprida sommarvibbar.

48. Pastell Rainbow Ghana Braids

Pastell Rainbow Ghana Braids

Om du har modet och en färgstark nog personlighet kan du uttrycka dig själv genom den här fenomenala Ghana-flickan. Helt fåtal pastellfärger ingår, från rosa, blå och lila till silver.

49. Ghana Braid Faux Hawk

Ghana Braid Faux Hawk

Detta är ett annat sätt att du kan rocka en fauxhök med en Ghana-flätteknik. Än en gång är det ett perfekt val för svarta slipshändelser och speciella stunder i ditt liv. Det låter dig också ha på sig uttalande smycken genom att avslöja dina öron och nacke.

50. Golden Flätat Updo

Gyllene flätade Updo

Sist men inte minst, Ghana flätor i guld är utan tvekan sublima. Även om de kommer ganska nära honungblonda flätor, kan de med metallisk nyans smyckas med guldsmycken.

Slutsats

Avslutningsvis är Ghana flätor enkelt en av de mest mångsidiga och underbara afrikanska flätteknikerna. Även om det ursprungligen användes av kvinnor i denna gemenskap, omfattar fler och fler etniska grupper härligt denna fantastiska och unika frisyr.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More