50 Fantastiska långa frisyrinspirationer

130

Debatten om långa frisyrer kontra korta frisyrer har funnits länge. Nya trender visar att långt hår är populärt en gång till. Det finns något romantiskt och mystiskt om långt hår. Trots allt visar många konststycken och filmer prinsessor med långa, lyxiga lås av en anledning. Frisyrer för långt hår har funnits i århundraden, vilket stöder anledningen till att gå med långt hår allt mer.

Långt hår främjar en blick av whimsy samtidigt som man främjar yngre funktioner. De slimmar ut ansiktet och ramar överkroppen på ett klassiskt, hisnande sätt. Det är ingen överraskning att så många kvinnor harkar till dessa stilar idag. När allt kommer omkring kan så många saker göras för längre hår som helt enkelt inte kan hända med kortare hår. Krullar och vågor kommer ut att spela i överflöd. Flera typer av flätor kan göras. Invecklade stilar kan dras av lika lätt som förenklade.

Vissa kvinnor tror att längre hår innebär att man utför mycket underhåll och underhåll. På sikt är detta uttalande helt enkelt inte sant. Många av de samma, förenklade frisurerna som görs på kortare hår kan överföras till längre lås. Med det brett utbud av alternativ för hur länge hår kan stylas på spel, är det inte konstigt varför kvinnor flockar till längre frisyrer. För inspirationens skull finns här 50 sådana frisyrer för att hålla främmande och romantik på väg.

50 Underbara, inspirerande och lätta att göra långa frisyrer

1) The Beached Mermaid

Havfrukterna rankas verkligen som en av de mer nyckfulla varelserna i historier över hela världen. De är ofta avbildade med långt, kvastigt hår som har tvättats vid havet och torkat av en sval bris. Denna frisyr spelar rätt av den ideen. Vågor rullar ner till höfterna och framhävs av hårdare krullar splayed bland kortare lager. De blonda och bruna låsen sammanfogar sig för ett solskyddat utseende.

2) Vågor och en toppknut

Vågor behöver inte ligga rakt ner i ryggen heller. De kan bli visst upp i en övre knut ganska lätt. För att hålla romantiken levande i det här utseendet, borde den övre knuten inte vara supertät. Knuten ska vara stor och avslappnad. Samtidigt ska håret svepa tillbaka mjukt från ansiktet för att tämma endast de övre skikten. Några lager bör också lämnas för att rama in ansiktet också. Målet är att inte sopa tillbaka för mycket hår, utan snarare bara de första topparna.

3) Långa, Loose Curls

Istället för att blanda vågor och lockar, kan långa frisyrer bestå av alla krullar. Vanligtvis är lockar strängare än vågor och slutar i en distinkt, fjäderliknande struktur. Längre lock gör ett sultigt utseende, särskilt när de lämnas lös. De måste blandas i botten, där de borde vara hårdare. Lager som ligger närmare kronan borde vara lös för det mesta, men inte rak.

4) Vågor av havet

När det gäller att spegla havet på alla sätt, tar denna frisyr för längre hår kakan. Det som en gång började som snäva krullar har splittrats i oändliga vågor. Dessa vågor strömmar ihop i ett likformigt mönster och förbinder inte varandra. Samtidigt är de inte tätt mot hårbotten.

5) Rett med en knut

En av de mer klassiska frisyrerna är rakt hår. I stället för att vara super rak, tar den här stilen hänsyn till att håret kan vara rörigt när det är rakt. Som med en tidigare frisyr sveper den här några få hårlager tillbaka till en toppknut. Lager är fortfarande kvar för att rama ansiktet, och knuten är inte för tight. Istället för att vara hållet av en hårknytning, borde den hållas på plats med bobbynålar för en mer klassisk ta på knuten.

6) Curly från Top Down

Som tidigare nämnts, lockar krullar en känsla av romantik till en frisyr. För en lång frisyr börjar de närmare krökarna till toppen av huvudet, desto längre och strängare kommer de att vara. Att låta krullarna sammanfalla i ett rörigt mönster istället för att vara helt rakt gör dem också mer naturliga. För att hålla några av de flesta krullarna borta från ansiktet, försök sidorna av dem, så att några krullar kan svepa över toppen av huvudet och vila på andra sidan.

7) Curls i slutet

Många människor önskar ofta rakt hår. Håret lägger dock inte sticka naturligt. Att låta ändarna av rakt hår ligga i några lock gör därför ett mycket mer naturligt utseende. Dessa krullar kan vara lös och breda, så undvik att använda ett tunnare krulljärn. Några av dessa lösa tendriller krulla bara på sig en eller två gånger innan de leder upp till rakt hår.

8) Tvillingflätor

Som tidigare nämnts gör flätor en bra frisyr för långt hår. I det här fallet har två franska flätor del håret direkt ner i mitten. Flätan ska stå upp och borta från hårbotten och dra alla lager tillbaka från ansiktet. I slutändan är målet här inte att vara för hårt med flätorna. Löst hår hår runt lager efter lager, och sluta inte vid basen av skallen. Håll flätorna på ryggen och bli hårdare under vägen. Att tillåta några hårsträngar att sticka ut ur flätan är också okej. Målet är att vara mjuk och nyckfull. Inte tätt och hårdfoderad.

9) Half Up, Half Down

I stället för att gå med en knut för att hålla upp hälften av håret, kan långa frisyrer helt enkelt bara dra håret tillbaka till en hästsvans. Från denna halva ponnysvans, och med de lösa skikten under den, kommer snäva krullar i spel. Ju strängare krullarna är i botten desto bättre. Ponnysvansen behöver inte sitta rätt i mitten av huvudets krona heller. Det kan sätta sig på ena sidan för en bättre kaskad effekt.

10) Loosey Goosey

För lata vågor längst ner i det långa håret, ta ett krusjärn på medium värme. Gör det till ett tjockt krulljärn. Ju tjockare desto bättre. Ta några, valrullar och linda dem väldigt löst runt krulljärn och låt dem sitta i ungefär halva tiden de normalt skulle. Var noga med att vända mot vågorna tillbaka och bort från ansiktet. För en extra effekt, dela håret på ena sidan och tryck det tillbaka längs delen för att ligga över huvudet. Perfekta lockar är inte målet här.

11) Rak och smal med en krulle i slutet

Rak hår ser fantastiskt ut på de flesta kvinnor. Men flera av dem är frestade att gå med hår som ligger så rakt som möjligt. I stället för att kasta rakt ner hela hårets längd, ta krulljärn och avsmalna håret inåt i slutet. På detta sätt kommer håret att falla i en rak linje som kommer att hålla kvar eftersom krullarna lockar det att ligga närmare kroppen.

12) Hippy Curls

I stället för att gå på krullar som faller rakt ner på baksidan, försök att gå på krullar som kommer upp och axlar och vilar ner i buken. Täta lock är inte målet här. Håll det löst och älskat på som de användes i den hippiga eran. För det mesta bör krullarna följa samma mönster och sammanfogas med varandra.

13) Kurva upp den raka

För att få de bästa locken, börja först med rakt hår först. Som sagt tidigare för en annan lång frisyr behöver den plana järnen inte göra hårstickan rak. När håret har blivit rakt försiktigt, kommer ett krusningsjärn tillbaka och jämnt förvandlar håret till hårdare krökningar. Ringlets bör vara lös, och de borde alla ligga i ett konsekvent mönster.

14) Cascading Waves

För kvinnor som vill ha sin frisyr för långt hår så att ryggen ser smal ut, bör de överväga den här frisyren. Mycket lösa vågor, de som inte blir fulla krullar, faller ner längden på ryggen. De börjar från ungefär öra och lämnar håret närmast kronan rakt. Vågor på de övre skikten ska vända inåt, medan vågor på bottenskiktet vetter utåt. På så sätt fokuserar vågorna ihop för att hålla varandra intakta och falla i rätt mönster.

15) Elongated Jennifer Aniston

På 1990-talet var Jennifer Aniston känd för sin korta frisyr som vred ut håret och bort från ansiktet. Denna stil kan dras av med långt hår också. För att uppnå detta mål räta håret huvudsakligen längs axelns längd. Håret ska delas ner i mitten, och inramar ansiktet för det mesta. Istället för att låta håret ligga längs baksidan, fortsätt delen ner i mitten och ta varje sida att vila upp över axlarna. Det ska flipa ut och borta från kroppen i ändarna.

16) Strandvågor

Stranden frisyr har varit ganska populär under en tid. Med denna hårstil faller vågor in i varandra, men de gränsar till att vara nästan lika täta som krullar. De borde tasselas ihop istället för att ligga på ett enhetligt sätt. Samtidigt börjar inte dessa vågor på kronan. Ännu en gång börjar de på ungefär öronnivå. Låt dem inte ligga längs torso. Låt dem istället lägga sig på ryggen. Sidodelar är ett alternativ, men centrala delar bör undvikas.

17) Rak och vågig

För detta utseende, börja med en sidodel. Att gå från vänster till höger är den bästa idén. Delen ska vara närmare huvudet av hårbotten. Gå med rakt hår från kronan och ta den i vågiga tendrils. För det mesta bör dessa vågor ligga jämnt, men de kan sammanfläta lite i ändarna. Vågor ska stå ut lite från varandra. Samtidigt kan den bäras tillbaka över axeln eller lägga ner torso.

18) Rocker Waves

När du går till rocker-chick-looken, använder de bästa vågorna att använda den enda accenten slutet på varje lager för den här långa frisyren. Hår bör ramma ansiktet, men vågor kan möta antingen in mot kroppen eller bort från det. Längre lager fungerar bäst för detta utseende för att rama ansiktet. Det gör också för smalare axlar. Höjdpunkterna fungerar bäst med dessa vippvågor. Vågor kan spela på dessa höjdpunkter och accent hår på ett grovt och kvastigt sätt. Håret ska se orört på ett ordnat sätt.

19) En krona av flätor

Flätor ger en känsla av klassisk elegans. Med frisyrer från fransk fläta tar denna frisyr för långt hår flätor och sammanflätar dem till en krona. För ett slag av romantik behöver kronan inte vara perfekt. Det kan se naturligt och lös i stället för tätt. Den viktiga delen här är att ha vågor eller krullar som går ner med skikten under kronan. De borde kaskad ner på ryggen. Vissa hår kan ligga över axlarna, men det mesta ska vara tillbaka från ansiktet och torso. Försök undvika att avskilja håret på kronan.

20) Invecklad men Loose French

Starka franska flätor ger en känsla av ordning och regement. Lösa franska flätor är dock eleganta och eleganta. Sopa håret tillbaka i lösa lager för en fläta som går i mitten av huvudet ser bäst ut. I stället för att fortsätta flätan helt ner från nacken, ta lite av håret och låt det ligga rakt. En tunnare flät kan ligga mitt i detta lösa hår, och det borde vara strängare än den franska flätan. Mångfärgat hår ser bra ut med detta flätta mode, speciellt markerat och lågljusat hår.

21) Mjuka vågor

När det gäller mjuka vågor fångar den här frisyren i perfektion. Istället för snäva krullar är dessa vågor lös och faller försiktigt ner över axlarna. De borde vara kvävas och sammanflätade istället för att ligga separat eller i ett likformigt mönster. Denna stil fungerar bäst med en mittparti, men håret kan skiljas från ena sidan eller en annan.

22) Beachy Jennifer Aniston

Denna frisyr för långt hår spelar på den tidigare Jennifer Aniston stilen. I stället för att bläddra ut och borta från ansiktet bara en gång gör det här håret flera gånger i form av vågor. Denna beachy look är uppfriskande och ser bra ut med höjdpunkter eller lowlights. Håret ska falla över axeln och ner i torso. Mycket litet hår bör lämnas för att falla ner på ryggen. Det ska vara centrerad i stället för att skilda från en sida till en annan.

23) Kortare längre vågor

För kvinnor som inte vill ha håret att springa hela vägen ner i ryggen, kan de fortfarande gå med hår längre än axel längd och ändå ha det anses vara lång. Tasseled vågor som sammanflätar varandra ser underbara ut med denna stil, speciellt för skiktat hår. Kronan ska lämnas rak. Håret kan vara mittpartiet eller skilda från en sida till en annan.

24) Vågor till höften

Å andra sidan vill vissa kvinnor ha hår som faller hela vägen ner till sina höfter och sedan några. Denna hårlängd ser bra ut som lösa vågor. De behöver inte vara likformiga, och de bör inte börja förrän öronnivån. I stället för att göra vågor överallt, koncentrera sig på några strängar för att lyfta fram stilen. För den här långa frisyren bör hårets ändar krulla och vika ihop med varandra jämnt.

25) Flip It Out

Jennifer Aniston slog ut håret populärt en gång till på 1990-talet, som tidigare nämnts. I stället för att bara fläta ut några skikt kan ändarna av flera lager vridas ut för att spela på sin skärpa. Denna frisyr för långt hår bara fungerar för långa hårstilar som har många skarpa lager. Samtidigt ska vändning starta någonstans runt axellängd, vilket skulle vara det kortaste lagret.

26) Messiga vågor

För riktigt lösa och röriga vågor, ta ett krusjärn på hur man värmer och applicerar knappt det på håret. Det borde finnas färre vågor mot kronan och mer på spetsarna. Vågor borde inte vara likformiga, och de ska vinkla runt varandra. Att låta några strängar flipa ut på ett eller annat ställe ser också bra ut.

27) Fransk till ena sidan

En populär stil så sent som möjligt är att göra en offset fransk fläta. För det mesta börjar denna fläta på en sida och slingrar över huvudet till andra sidan. I stället för att se ut som en fläta ser det ut att vara en utarbetad twist. Den här frisyren håller hela håret borta från ansiktet. Den halva hästsvans och det återstående långa håret ligger rakt ner bak ryggen när flätorna är på plats.

28)

29)

30) God morgon, Jennifer Aniston

Oskämt hår ser bra ut på många kvinnor. Ibland är en touch av sänghuvud alla en frisyr för långa hårbehov. Med den här idén, ta en Jennifer Aniston flippad ut stil och lägg till några vågor. Därefter gör vågorna och flipen som om de har sovit på för rätt utseende.

31) Allt om Flips

Att gå med en flip som står inför ett sätt är bra och bra. Men frisyrer för långt hår ser också bra ut när flipparna går i flera riktningar. Detta uttalande gäller särskilt hår med många lager och höjdpunkter. Flipsen spelar på lagren och belyser på ett roligt och flirtigt sätt.

32) Rak med en kurva i slutet

Att ta på mestadels rakt hår med långa frisyrer verkar ta lite tid. Dock tar det plana järnet och flipper ut ändarna lite för en subtil utseende. Denna frisyr för långt hår är lätt att underhålla hela dagen. Men det ultimata målet är att se till att håret inte faller in i ansiktet.

33) Vrid och vrid med en fläta

Att gå rakt ner med en fransk flät kan vara tråkig. Ta därför en fransk fläta och gör det vrid och vänd ner ryggen. Denna metod möjliggör att längre skikt används effektivt. Den kurver flätan från ena sidan av huvudet till en annan, och flätskikten ska vara stora och tjocka.

34) Twists and Knots

En av de mer romantiska frisyrerna för längre hår från äldre århundraden är att ta en vridning och förvandla den till en krona. Denna krona ser bra ut när vändningarna kommer tillbaka för att bilda två knutna bröd i nacken. Ett par hårsträngar kan lämnas lös vid knuten, beroende på hur länge lagret är.

35) Ytterst Straight Hippy

I stället för att gå med vågor och krullar för ett hippigt utseende, ta bara rakt hår och dra två stycken inramade ansiktet och lägg dem i en halv ponnysvans. I de flesta fall ser denna stil ut som en enkel vuxen. Vissa andra bitar kan fortfarande rama ansiktet, men de behöver inte. Denna stil fungerar bra med lager eller rakt hår.

36) Half Pony Tail Revisited

Ta håret och krulla det i ändarna. Lägg sedan helt enkelt halva håret i en halv ponnysvans. Hår behöver inte rama ansiktet, men det kan om så önskas. Hår kan falla ner på ryggen eller över en axel.

37) Messiga Curls

Curl håret i många snäva krullar. Sedan, genom att använda fingrarna, kamma genom krullarna till de är lös och oförskämd. Kort sagt, det borde se ut som det här frisyret för att långt hår sovnat efter att krullarna var placerade i det natten innan.

38) Volymvågor och lockar

I stället för att gå med mjuka och smidiga krullar och vågor ligger ett alternativ val i volym. Dessa vågor verkar mer tillfredsställande att titta på eftersom de ger många vågor och lockar samtidigt som de kompletterar varandra istället för att arbeta mot varandra.

39) Solglasögon och vågor

Huvudband har varit populära under lång tid. Men många kvinnor använder solglasögon som ett huvudband när de inte används över ögonen. Använda dessa glasögon för att trycka tillbaka vågor från ansiktet ser elegant ut.

40) Stick Straight

Frisyrer för långt hår ser fantastiskt ut när de lägger sig över axlarna i en pinne rakt sätt. Denna stil fungerar bäst för hår som inte har många lager att kämpa med. Några lager i slutet av håret ser dock bra ut.

41) Rett med några flips

Rett hår har blivit en mycket eftertraktade och klassisk stil de senaste decennierna. Det ser ännu bättre ut när håret slår ut i ändarna lite. För att uppnå denna stil ska ett platt järn på medeltemperatur göra tricket.

42) Längre, inverterad Jennifer Aniston

I stället för att håret flipar ut och bort från ansiktet, kan det krulla inåt något istället. För denna utseende att arbeta, ska ett plattjärn användas vid medelhög värme. Men innan du applicerar värme, se till att du använder en konditioneringsbehandling. Annars kan håret bli frizz och förstöra den eleganta stilen. Denna stil ser bäst på hår med längre lager.

43) En krona full av blommor

För brudar att leta efter frisyrer för långt hår, bör de överväga att gå med en snodd krona som leder tillbaka till en fläta. Denna krona, som tidigare nämnts, hakar tillbaka till en tid av elegans och romantik. För att kunna spela på dessa två element kan allt mer smaker läggas i twist. De bör dock inte läggas i flätan. Hår bör lämnas för att hänga rakt under flätan, vilket innebär att endast hälften av håret ska vara uppe i kronan och flätan.

44) Half Crown Twist

I stället för att göra en full krona på båda sidor av huvudet, är ett annat alternativ bara att göra en sida som sveper över till en ponnysvans vid nacken. Medan denna halva kronan håller håret ur ansiktet på ena sidan, tillåter det att några trådar faller på plats runt ansiktet på andra sidan.

45) Två fler flätor

Istället för att gå bara för en fransk fläta som börjar i mitten av kronan, försök gå för två. Snarare än att börja på vardera sidan av huvudet och komma ihop i nacken, arbetar dessa två flätor i motsatt riktning. Dessa flätor behöver inte vara perfekta alls. Annars borde de vara ofullkomliga och ojämna i hur de enskilda lagren kommer samman. De borde ändå sluta med två flätor som rinner ner i ryggen.

46) Flätor och en toppknut

I stället för att bara gå med bara någon gammal, vanlig knut som är gjord av ett halvt hårhår, ligger ett annat alternativ i att ta den här långa frisyren och lägga till några flätor under den. Som med knuten behöver flätorna inte vara perfekta. Samtidigt behöver inte håret lösas heller heller vara helt rakt. Flätor ska komma från sidan av huvudet istället för att vara precis under toppnoten.

47) Ensidig fransk

Istället för att gå med två flätor fungerar en fläta ofta bättre. Den här franska flätan börjar på ena sidan av huvudet, slingrar över och faller över örat och ner på sidan av ansiktet och över axeln. Det är förenklat och håller hela håret ihop utan några smutsar.

48) Ofullständigt Straight

Än en gång kommer en touch av sänghåring till spel för denna frisyr för långt hår. Att gå med längre lång hår är ofta ett val för många kvinnor, men de behöver inte göra det perfekt. I de flesta fall fungerar denna stil bäst med en mittdel istället för en sidodel.

49) Perfekt Rak

Det är ingen skam att vilja gå med rakt hår utan några frizz eller bedhead åtgärder, dock. I slutet av lager, i detta fall kan ändarna curl inåt något, men de behöver inte alla möta samma riktning.

50) Knutna Knutar

Ett annat sätt att spela med knutar är att placera några av dem i följd till varandra. De kan vara placerade i nacken och komma samman för att stödja det mesta av håret. Samtidigt drar denna frisyr för långt hår allt hår tillbaka från ansiktet.

50 långa frisyrer som uppnås utan mycket tid eller ansträngning

Det finns så många saker att göra med långt hår. Några av dessa stilar är enklare än andra, men de tar inte mycket ansträngning eller underhåll. Medan vissa alternativ verkar som om de bara gäller dressysituationer, kan de verkligen användas när som helst. De ser fashionabla ut som en vardaglig frisyrstil för en touch av elegans och sofistikering. Vissa stilar använder flätor och knutar, men de flesta kan använda vågor och lockar på något sätt. Att gå på en liten krus eller sänghätta är också acceptabelt eftersom frisyrer inte behöver vara perfekta.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More