50 Catchy och Praktiska Flat Twist Frisyrer

599

Om du har afro-texturerat hår, är det viktigt att ta extra väl hand om dem. Istället för traditionella flätor, prova snygga frisyrer! Jämfört med flätor är vrider inte bara enklare att göra, men också snabbare, vilket är bra för nybörjare. Förutom det, har de hårda frisyrerna samma fördelar: de skyddar håret, tillåter längdretention och är en bra bas för olika frisyrer. Välj en nedan!


Prova ut dessa snygga snygga frisyr!


1. Hur flatar du i håret

Om du är nyfiken på processen som förvandlar din stora afro till en ordnad och elegant fläta, kolla in denna steg-för-steg-handledning. Med lite träning kan du lära dig att vrida ditt hår själv.

how-to-twist-hår

2. Flat Twist Bun Frisyrer

Känd som en skyddande frisyr kan platta vridningar vara mycket praktiska. Men de kan vara så mycket mer med den här snygga buniga frisyren.

platt-twist-bun

3. Flat Twist Frisyrer på avslappnat hår

Om du använde en hårspänningsapparat som hjälpte dig att tämma dina envisa krullar, kan du fortfarande bära dina lås i plana vridningar utan frizz. Du kan också försöka klippa håret kortare för ökad praktiska egenskaper.

platta-vändningar-avslappnad hår

4. Två Strand Flat Twist Frisyrer

När det gäller platt vridning, kan du inte gå fel med dubbla trådvridningar. De är den enklaste och snabbaste stilen som anpassar sig perfekt till svart hårs struktur. Du kan sporta de två stränga snoddarna i både komplexa och enkla format.

två-sträng-platt-twist

5. Chunky Flat Twist Frisyrer

Du behöver inte ge upp skydd av flätor för glamouren att ha vridna updos på ditt naturliga hår. Medan du fortfarande skyddar dina strängar mot överstyling och värmeskador, kan detta snygga utseende ge dig den förändring du behöver.

Chunky-Flat-Twist-Out-naturliga hår

6. Hårbotten Twist Hairstyles

Att välja skyddande frisyrer behöver inte vara tråkigt. Med denna hårbotten vrid ser, behöver du bara oroa dig för att du inte drar för hårt på dina strängar. Det har visat sig att det kan leda till håravfall, och det är inte något du vill hända med dig.

hårbotten-twist-frisyr

7. Cornrow Twist Styles

Rastaflätor har aldrig inte varit i stil, så varför inte ge denna frisyr ett försök? Den låga bullen kan vara den perfekta passformen för en härlig utekväll.

Cornrow knuten-frisyrer-For-svart-kvinnor

8. Easy Protective Updos

Stil ditt hår upp och ut ur ditt ansikte med dessa tvillingvridningar. Varken tjock eller tunna, de kan sportas i veckor, vilket gör dem till det perfekta valet för en frisyr på sommaren.

platt-twist-skyddande-frisyr

9. Plana flätta frisyrer med underskärningar

Att gå till underskottet känns som en djärv rörelse, men du behöver inte frukta att inte se kvinnligt ut med det. Plattorna flätar resten av ditt hår och stilar det i glamorösa uppdateringar för fullblåst effekt.

shaved-flätor

10. Flat Twist Updo Styles

Bröllop och formella tillfällen kan vara ganska krångel med afroamerikanskt hår, men den här snygga uppdateringen kan hjälpa dig att glömma alla dina bekymmer.

Chunky Flat Twist på naturligt hår

11. Flat Twist Mohawk Frisyrer

Det är vågat, det är fint och det ber om att du ska prova. Om du för närvarande är galen eftersom ditt långa vackra hår inte kommer att lösa sig, är denna fantastiska platta Mohawk definitivt ett utseende för dig.

platt-twist-mohawk-haristyle

12. Flat Twists med Bangs

Om du hellre vill undvika förlängningar och hålla ditt hår kortare, kan du prova dessa snygga vridformat. Gå med några plana flätor som rör sig uppåt, så att dina vackra krullar kan fälla ner fritt i bang-mode.

platta-vändningar-lugg

13. Flat Twist i Bun Frisyrer

Platta vrid ditt hår, lägg till förlängningar och gör den här stora flätta bullen din stil för natten. Tack vare att förlängningarna blir så populära, behöver du inte vänta tills ditt hår växer väldigt länge. En full bulle är lättillgänglig och väldigt lätt att montera.

big-twisted-bun-stil

14. Puffy Flat Twist Frisyrer

Dessa två frisyrförslag visar att plana vridningar inte nödvändigtvis måste hålla fast vid huvudet. Att gå till det puffiga utseendet kan innebära att du använder ett hårsparande lotion, beroende på hur tjockt ditt hår är.

Puffy-Flat-Twist-frisyrer

15. Cornrow Twist Updo Idéer

Den här stilfulla ansiktsstilen ger ditt hår hela upp och mot ansiktet, vilket gör att dina ringband kan falla fritt. Det är elegant samtidigt som det är rörigt, så det finns ingen anledning till att du inte skulle välja det för en utekväll med tjejerna.

Cornrow-updo-Idea

16. Flat Twist & Curls frisyrer

Twists behöver inte alltid hållas på ett ställe – om du vill prova en rolig frisyr som fungerar bra på medium lockigt hår, gå för den här sneda twisten gör det så otroligt söt.

platta-vändningar-och-lockar

17. Bold Chunky Twist med tunga hårklippta frisyrer

Under de varmaste dagarna på sommaren är det här frisyren du drömmer om. Varför inte prova?

dristigt kort hår för afroamerikanska kvinnor

18. Flat Twist Hairstyles med höjdpunkter

En vacker vriden bob med höjdpunkten i höjdpunkten kan göra underverk om du letar efter en drastisk förändring.

platt-twist-höjdpunkter

19. Flat Twist eller Double Strand Vintage frisyrer

Ta en kue från några årtionden sedan och prova den här twiststilen när du vill känna dig ur denna värld. Utseendet fungerar bäst på naturligt hår, men det är också ett alternativ att installera några förlängningar om du inte har tjockt hår.

platt-twist-tappning

20. Flat Twists Protective Hairstyles för sommarhår

Att välja skyddande frisyrer behöver inte vara tråkigt. Du kan välja den här zigzagged hårdelen och de platta snoddarna för att hålla håret skadat under sommaren.

platta-vändningar skyddande-sommar-hår

21. Natural Short Hair Flat Twist Out Frisyrer

Det finns många söta frisyrer för kort hår, men inte många ser lika bra som att vrida ut det och växer över öronen.

Naturhår Flat Twist Out

22. Snygga Flat Twist Frisyrer

Denna stil hjälper dig att minimera brytning på naturligt hår, eftersom du vrider den i ryggen uppåt till toppen av huvudet; då kan du låta dina krullar gå till stan med dessa eleganta smällar.

flott-platt-twist

23. Two Strand Fancy Updos

Med denna symmetriska tvåsträngiga twist på baksidan av ditt hår och några förlängningar för frontkronan kan du få en riklig uppdatering för varje tillfälle.

två-sträng-fancy-updo

24. Plana vrider på blont afrikanskt hår

Om du någonsin har tittat på bilder av flatt tvinnat hår och var avskräckt av flätans precision, vet du att svaret vanligtvis finns i en professionell frisörsalong. Gå till en stylist för att upptäcka om blondin – eller någon annan färg – är din nyans och fråga om produkter som kommer att du är dina strängar lyser ljusare.

platt-twist-blont-hår

25. Hooked Havana Mambo Twists

Var inte rädd för att vara lite mer vågad! Havana mambo twist erbjuder dig lösningen på en mångsidig vridad bob stil. YouTube är fullt av handledningar som du kan titta på för att få hänga av det här utseendet.

crochet-Havana-mambo-twist

26. Natural Twist Hairstyles för barn

Om du letar efter en enkel stil för din lilla tjej, en som inte kräver daglig uppmärksamhet, kanske du vill prova den här typen av snygga frisyr för barn. Det är lätt att lära sig och snyggt för sport.

naturlig vrid frisyrer-for-barn

27. Fyllda Flat Twist Updos

Vagga den här frisyren vid nästa bröllop som du deltar i, och håll sedan de platta snoddarna så länge du vill.

fyllda-Platt-Twist-Updo

28. Silky Flat Twists Hairstyles

Det fungerar bäst om du lägger till förlängningar av silkesigt hår för att balansera din naturliga afro look och tona den lite. Sport det med en sidosektion för maximal effekt.

silkeslen-platt-twist-frisyr

29. Easy Protective Bantu Knots för Natural Afro Volume

I linje med de skyddande frisyrer som vi redan har presenterat, här är en annan. Kolla in denna handledning för att lära dig hur du gör dina egna Bantu knutar; du kan antingen sporta knutarna eller kamma ut och sporta en naturlig afro stil.

Lätt skyddande-Bantu-Knop-för-Natural-Afro-volym

30. Party in Front och Flat Twists in the Back

Dessa värdefulla ringlets gör ett vackert par för de plana vridningarna som hon har i ryggen. Kaskaden av hår som strömmar i framsidan är perfekt för alla slags händelser.

flätor-och-Bantu-knop

31. Plana snurrade frisyrer för kort hår

Bara för att du har kort hår betyder inte att du inte kan rocka dessa platta vändningar. Det betyder bara att du går för lite mer afro än tjejer med längre hår skulle – och det är helt bra.

platta-vändningar-kort-hår

32. Två platta snoddar

Att bära dina plana vrider i pigtails är aldrig en dålig idé. Det ger dig ett mycket mer ungdomligt utseende som är mycket lättare att uppnå och underhålla än rader flätor.

platt-twist-flätor

33. Plana snoddar drabba bakstilar

Vanligtvis är flata vändningar felfria i ungefär fyra till sex veckor. Under denna tid kan du tvätta håret utan att vrida dem. Den här återkallade looken lägger bara till praktiken av att rocka platta vridningar.

platt-twist-drog-back

34. Un-twisted Flat Twists & Curls

När dina plana vridningar börjar komma undan – veckor efter din första look – var djärva och rocka den. När du vrider ändarna dag för dag, omfamna krullarna medan du hänger på de platta vridningarna så länge som möjligt.

platta-vändningar-burrigt-hår

35. Bantu Knots och Flat Twists för Short Hair

Bara för att ditt hår är kort betyder inte att du måste ge upp på de plana vridningarna. Blanda dina naturliga tjocklekar med plana vridningar för att uppnå en härlig röra utan att den tunga längden är fäst.

platta-vändningar-för-kort hår

36. Jumbo Flat Twist Styles

Några dagar, du vill bara ha något enkelt och till rätta – och den här jumbo flat twist är den perfekta lösningen. Utseendet är baserat på konceptet med en sidledssvep, men med en mycket större platt vridning.

jumbo-platt-twist

37. Senegalese Braid, Twist & Weave Hairstyles

För att uppnå senegalesiska vridningar måste du fästa strängar av Kanekalon hår (eller Marley hår) en efter en till varje hårsektion, när du vrider bort. Denna frisyr omfattar tre typer av hår styling, och slutresultatet är fantastiskt.

platt-twist-fläta väva

38. Senegalska Flat Twists

Yngre tjejer är mycket i denna typ av senegalesiska vändningar, eftersom de kan utformas på olika sätt. Allt från en hästsvans, en hög / låg bulle eller bara hängande lösa lås fungerar.

senegalese-platta-vändningar-frisyrer

39. Asymmetrisk Flat Twists

Ett annat sätt att sportigt kort lockigt hår, gör det här asymmetriska utseendet med platta vrider att du kan hålla sakerna kryddiga och fräscha.

Asymmetri-med-Flat-Twists

40. Flat Twist Out Frisyrer

Typiskt gjort på avsmalnande hår, är denna frisyr extremt lätt att uppnå och att rocka. Arbeta med frisyrer om du är osäker på den avsmalnande tekniken.

platt-twist_out

41. Låg Twisted Bullar på Afroamerikanskt Naturhår

Även om många frisyrer med plana vridningar kräver förlängningar, är denna lågvridna bulle den perfekta lösningen om du bara vill använda ditt naturliga hår.

låg-twisted-bun

42. Big och Small Flat Twist Updos

Lägg till i listan över frisyridéer för avslappnat hår, den här sneda updo består av en mindre flätad och en större, balansera varandra i en vacker coiffure.

big-och-small-bun1

big-och-small-bun2

43. Flata vrider med färgfärg

Inget lyser upp en dag mer än en ny hårfärg. Denna frisyr kombinerar både praktiken av plana vändningar och elegansen i en annan hårfärg – bara prova!

platta-vändningar-färg

44. Riktiga Flat Twist Frisyrer

Även om det ser ganska styvt ut, kan man gå för riktiga plana vridningar för en mycket flytande utseende. Fråga din frisyrer att gå från större vridningar till progressivt mindre för att uppnå önskad stil.

riktnings-platta-vändningar

45. Eleganta Två Strand Flat Twists

Vi stänger listan med den här eleganta, snygga, snygga frisyren som du kan prova själv. Det är lätt och ser bra ut när det är parat med några långa örhängen.

elegant-två-sträng-platt-twist

46. ​​Flat Twist Pigtail Buns

Ett alternativ till klassiska pigtails med plana vridningar är denna söta frisyr. Även om det är på samma sätt, är den viktigaste skillnaden att du binder båda sektionerna till små bullar i slutet när du är klar. Dubbla vändningar på varje sida är också iögonfallande.

Flat Twist Pigtail Buns

47. Höjdpunkter på Flat Twist Frisyrer

Vi stöder alltid idén om att lägga lite färg på ditt hår, oavsett vilken skärning eller stil du närmar dig. Om du planerar att stödja längre platta vändningar (åtminstone axel längd), kan du få dem till liv med uppsättning höjdpunkter i din favoritfärg.

Höjdpunkter på Flat Twist Hairstyles

48. Layered Crown Flat Twists

Nu kallar vi här en frisyr med lager på skinn av ren skönhet! Kronflätor är populära med snygga frisyrer, men varför gör du inte ännu mer lockande? Du kan genom att ha ditt hår professionellt vriden i en lagrad krona.

Layered Crown Flat Twists

49. Loose Curl-vattenfall med platta snoddar

Om du är den typ av gal som älskar att kombinera platta vridningar med andra frisyrer, är vi säkra på att du kommer att bli kär i det här utseendet. Medan hälften av håret vrids uppåt, från nacken, lämnas den andra hälften lång och krökt. De lösa locken kommer att vara ett naturligt resultat från en platt vridning ut.

Loose Curl-vattenfall med platta snoddar

50. Flat Twist Frisyrer med kreativa delar

Sist men absolut inte minst utmanar vi dig att lägga så mycket kreativitet i din platta vrid frisyr som möjligt. Bara ett exempel är frisyren på bilden ovan, med flera delar vackert integrerade i den övergripande frisyren. Prova att göra något liknande för lite extra glam!

Flat Twist Frisyrer med kreativa delar

Slutsats

Sammanfattningsvis kan du alltid räkna med platta snurra frisyrer för att vara några av de mest effektiva för att skydda dina naturliga krullar. Vi vet alla att afro-texturerat hår kräver lite mer TLC, och platta vändningar är ett underbart och praktiskt sätt att ta hand om dem. Dessutom är de mångsidiga, så gärna experimentera med dina. Berätta för din historia med platta vridningar i kommentarerna!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More