40 sätt att utforma korta sidor långa hårklippningar

616

Frisyrer med bleka sidor och långa toppen är mycket populära som bland pojkar och unga killar som bland äldre män. Skälen till en sådan popularitet är uppenbara: dessa frisyrer är lätta att underhålla, de kan stylas på många olika sätt, de passar olika ansiktsformer, och de är bara fantastiska! Om du tycker att sådana frisyrer är vanliga, hoppa inte till slutsatser – det finns många coola versioner av de korta och medellånga hårklippningarna som hjälper dig att uttrycka din personlighet och unikhet. Kolla in vår samling kort på sidorna långt på de bästa frisyrerna och välj den du gillar mest!

Coola mänshår korta på sidorna längst upp

Kulhårshår Kort på sidor Långt på topp 1

Kallt manhår kort på sidorna långt på topp 2

Kallt manhår kort på sidorna långt på topp 3

Kallt manhår kort på sidorna långt på toppen 4

Kallt manhår kort på sidorna långt på topp 5

Sådana frisyrer är för killarna som brukar stå ut ur publiken och vill ha lite slående stil. Till exempel ser den mycket trendiga blekdesignen väldigt cool och iögonfallande. Det enda du bör komma ihåg är att hålla höken frisk och spikig hela tiden.

Sidorna kan också trimmas till en mittfade med rakade designelement. Skiljandet mellan kort och långt hår behöver inte vara för kontrasterande, det kan vara luddigt och inte mycket noggrant. Likväl kan lätt vårdslöshet inte nås med smutsigt och obekvämt hår. Man bör göra ansträngningar för att ställa sin krona på ett speciellt sätt för att göra det konstnärligt rörigt. Och glöm inte skägget som är en mycket viktig och trendig detalj i hela utseendet!

Och det bästa är, stilar med hår som är korta på sidorna och långa överallt passar den rådande majoriteten av männen. Är du en Awesome Short Side Long Top Haircut Idéer för killar

Fantastiska korta sidor långa hårklippta idéer för killar 1

Fantastiska korta sidor långa hårklippta idéer för killar 2

Fantastiska korta sidor långa hårklippta idéer för killar 3

Awesome Short Side Long Top Haircut Idéer för Guys 4

Curls är coola, curls är naturliga, lockar är attraktiva. Det finns ingen anledning att gömma dem i mycket korta nedskärningar. Här är en av de tusentals alternativen för lockigt hår. Det är fantastiskt! Även om ditt hår är rakt, kan du enkelt utforma sådant hår-do för ett speciellt tillfälle. Allt du behöver är curling iron, någon styling produkt och lite tålamod. Som du kan se väljer vissa män ljusa vågor i stället för snäva lockar, och en sådan version av klassisk frisyr ser också bra ut!

Om du tror att rakt hår är bättre finns det några kreativa och iögonfallande versioner av korta sidor långa frisyrer som kommer att blåsa ditt sinne! Även om flattop var tänkt för lockigt Afro-hår, har det blivit extremt populärt även i styling av rakt hår. Naturligtvis kräver europeiskt hår mycket mer tid och ansträngningar att vara “plattformad”, men det är värt det!

Trendiga mäns hårklipp med långa korta kortsidor

Trendiga Mens Haircut med långa korta kortsidor 1

Trendiga Mens Haircut med Long Top Short Sidor 2

Trendiga Mens Haircut med Long Top Short Sidor 3

Trendiga Mens Haircut med långa korta kortsidor 4

Ett annat lämpligt namn för en sådan hårklippning är “Party på framsidan, affärer på baksidan”. Och faktum är att kronans längd ökar från baksidan av huvudet till framsidan så att den längsta delen ligger rätt ovanför pannan medan bakdelen är klassisk och kort.

Några män anser att sådana hårklippningar inte är lätta att stila men faktiskt kommer det inte att ta mycket ansträngning. Allt du behöver göra är att hålla håret långt på toppen och upsweep det med hjälp av någon stylingprodukt, få sidorna rakade eller bleknade tills håret nästan helt går platt ut, släng i några kantiga linjer och voila … en perfekt snitt för den heta mannen är redo. Låter ganska lätt, eller hur?

De bästa korta sidorna Medium Top frisyrer för män

De bästa korta sidorna Medium Top frisyrer för män 1

De bästa korta sidorna Medium Top Frisyrer för män 2

De bästa korta sidorna Medium Top Frisyrer för män 3

De bästa korta sidorna Medium Top Frisyrer för män 4

Det bästa med korta medelstora frisyrer är att de aldrig är tråkiga och kan se helt annorlunda ut. Ta bara en titt på dessa män: de har faktiskt samma hårklipp, men var och en av versionerna är unika! I vissa bilder är kontrast mellan topp och sidor inte så uppenbart, det är ganska mjukt, och det gör det i sin tur möjligt att skapa klassisk eller kanske till och med affärsutseende. För dem som inte vill hålla det snyggt, finns det ett mer iögonfallande alternativ – den snygga blandningen av hudfärg och lång topp som kan stylas på många olika sätt. Om du inte har något emot att spendera lite tid på det, kommer du att kunna ändra ditt utseende varje dag. Kuslig, lockig, rak, platt topp, inget är förbjudet! Hårklippsnamn kan vara olika, men idén är alltid densamma.

Iögonfallande lång på topp Kort på sidorna blekna hårklipp

Ögonfångning Lång på topp Kort på sidorna Fade hårklipp 1

Eyecatching Lång på topp Kort på sidorna Fade Haircut 2

Ögonfångning Lång på topp Kort på sidorna Fade hårklipp 3

Ögonfångning Lång på topp Kort på sidorna Fade hårklippning 4

Låt oss börja från snittet med en signifikant kontrast: extremt kort och hög hudfärg och mycket långt hår på toppen som är grundligt slätad utan att förlora en volym ovanpå. Denna eleganta snitt har många alternativ för styling, det är därför det är den mest populära frisyren i hela världen idag.

Vissa kan hävda att toppen är bara toppen, och det kan inte finnas många sätt att stila det. Tja, de borde ta en titt på bilderna i vårt galleri för att ändra sin åsikt! Gillar du vågigt, rörigt hår? Det ser speciellt bra ut med hudfärg och snygga glasögon. Gillar du klassisk utseende men vill stå ut ur publiken? Vad sägs om vacker sidodel klippning? Fade gör det ännu bättre, faktiskt. Killar med lockigt hår behöver inte ens göra någonting för att se helt underbart: Kontrasten mellan snäva krullningar på toppen och huden blekna är fantastisk!

De bästa herrarnas frisyrer med längre hår på toppen, kortare på sidorna

De bästa frisyrerna med längre hår på toppen Kortare på sidorna 1

De bästa frisyrerna med längre hår på toppen Kortare på sidorna 2

De bästa frisyrerna med längre hår på toppen Kortare på sidorna 3

De bästa frisyrer från män med längre hår på topp Kortare på sidor 4

Söt pojkens hårklippning med kort hår på sidorna långt på toppen

Söt pojkens hårklippning med kort hår på sidorna långt på toppen 1

Söt pojkens hårklippning med kort hår på sidorna lång på topp 2

Söt pojkens hårklippning med kort hår på sidorna Lång på topp 3

Söt pojkens hårklippning med kort hår på sidorna långt på toppen 4

Vi brukade överväga sådana frisyrer att vara attribut för vuxenlivet. Vad kan du föreställa dig när du hör “haircut med korta sidor och långa toppen?” En framgångsrik affärsman, som vill se snygg ut? Hipster som spenderar sin tid med sin iPad och kaffe från Starbucks? En fest kille som gör varje tjej från hans college leende? Tja, det finns ett annat rätt svar på denna fråga! Många föräldrar vill att deras barn ska se inte bara bedårande utan också snygga, precis som de lilla modellerna på landningsbanan. Vissa kan hävda att det är för tidigt för barn att tänka på sådana saker, men vad är skadorna från att tänka på ditt eget utseende? Om du letar efter en fantastisk frisyr för din älskade pojke, ta en titt på de snygga frisyrerna vi har samlat för dig!

Snygga hårklippningar med kort baksida och sidor lång topp

Snygga hårklippningar med kort baksida och sidor Long Top 1

Snygga hårklippningar med kort baksida och sidor Long Top 2

Snygga hårklippningar med kort baksida och sidor Long Top 3

Snygga hårklippningar med kort baksida och sidor Long Top 4

Om du inte gillar modeexperiment och uppmärksamhet av publiken, inga problem, finns det också gott om bra frisyrer som passar alla perfekt. Den långa toppen behöver inte vara super lång, faktiskt. Följaktligen är kontrasten mellan topp och sidor inte alltid väldigt levande. Klassisk Manliga stilar med kort hår på sidorna långt på toppen

Manliga stilar med kort hår på sidorna längst upp på toppen 1

Manliga stilar med kort hår på sidorna längst upp på toppen 2

Manliga stilar med kort hår på sidorna längst upp på toppen 3

Manliga stilar med kort hår på sidorna längst upp på toppen 4

Vad ska du välja, hög flattop, klassisk Caesar eller underskott? Om det är svårt för dig att välja en av dessa otvivelaktigt häftiga frisyrer, ta en titt på bilderna i vår samling. Detta kan hjälpa dig att fatta rätt beslut. Alla hårklippningar bör markera dina bästa egenskaper och uttrycka din unika personlighet, så underskatta inte dessa faktorer. Om du vill ha hela ditt utseende att vara manligt, lägg till skägg eller mustasch, är det här en mycket populär trend idag. Förutom att döda ditt hår är inte en dålig idé, speciellt om du gillar experiment!

Idéer om herr frisyrer med rakade sidor långa toppen

Idéer om frisyrer från herrarna med rakade sidor Long Top 1

Idéer om frisyrer från herrarna med rakade sidor Long Top 2

Idéer om frisyrer från herrar med raka sidor långa top 3

Idéer om frisyrer från herrarna med rakade sidor Long Top 4

Som nämnts ovan behöver den långa toppen inte vara av viss längd, allt beror på dig och din syn på din perfekta stil. Dessutom kan du också välja den form du gillar mest. Några

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More