40 Blonda frisyrer som gör att du ser ung igen

73

Trött på att ha samma blonda hårfärger? Letar du efter en ny frisyr för att få dig att se ung igen? Det bra med mänskligt hår är att det alltid kan ändras. Till skillnad från hudfärg och ögonfärg kan huvudhår ändras för att likna vilken design som helst som ditt hjärta önskar. Ibland behöver du en ny frisyr för blont hår att passa in på jobbet eller se fantastiskt på en fest. Kanske kan en ny frisyr se dig 21 igen.

Här är en samling av några av de bästa frisyren för blont hår

1) Fantastisk Skulderlängd Vågigt Blont Hår

Detta är en bra frisyr för någon som gillar medium till långt hår. Denna stil är utformad för att sitta strax nedanför axlarna och håret sveps på ena sidan för att drastiskt framhäva hårets längd. Vågorna i denna stil skapar ett rörigt utseende som är lite flirtigt när det strömmar över axeln.

2) Skulderlängd rakt blont hår med en lockig konsistens i slutet

Detta är en ideell axel längd stil som verkligen ser bra ut med någon form av blont hår. Det finns långa vågor som strömmar längs de nedre längderna av håret som är subtila, och med den här stilen skildras på sidan skapar det ett ljumt långt hals längs ansiktets sida som ger ansiktet en härlig kant.

3) Vågig blond frisyr längs sidorna

Detta är ett annat bra stilalternativ för blondiner som tycker om axellängdshår som ger dem en titt som är professionell och flirtig samtidigt. Krullarna i denna stil börjar på toppen av huvudet och betonas på sidorna när de faller i en lös kröning när håret rinner på axeln.

4) Messig blond frisyr

Curls kan vara svåra att upprätthålla hela dagen, men det är idealiskt att ha en axellängd-frisyr som kan arbeta med liten ansträngning. Den här blonda stilen börjar rakt på toppen av huvudet, men när håret når axlarna finns det några a kurvor längst ner som säkert kommer att vända några huvuden.

5) Borst rakt ner på ryggen

Det här är en look som använder volymen för att skapa något nytt och djärvt som kommer att se bra ut för en natt ute på stan. Ryggen är relativt rak, går något nerför axlarna, medan sidorna har en lös våg. Denna stil är idealisk för hår som är mörkare vid rötterna, så att krullen understrykas.

6) Vågigt hår bakom huvudet

Långt hår anses ofta vara för yngre individer, varför inte klippa en blick som drar håret ur ditt ansikte och känner dig ung igen? Den här frisyren tar det översta håret på huvudets krona och lägger det i en hästsvans för att skapa en halv updo med vågiga längder.

7) Mystisk sidopensel i medelstor storlek

Mediumstorlek mystisk sidoborste

Denna solkissade frisyr är ett annat bra alternativ för individer som har långt hår. Det är en stil som är enkel att skapa och lätt att underhålla. Borsta bara håret längs varje sida av ansiktet med en del i mitten. Det vågiga utseende som gömmer ansiktets sidor skapar en look som är sassy och sofistikerad.

8) Långt vågigt blont hår

Ingenting ser mer flirtigt ut än en vindblåst frisyr som du ser här. Denna look fungerar bäst med hår som är något förbi axlarna och skiktat framåt så att de långa vågorna på sidorna av ditt ansikte kan skapa en ram som ser fantastisk ut. Att sopa håret till ena sidan kommer att ge utseendet mer liv.

9) Skulderlängd vågigt hår borstat på ena sidan

Inte alla som har blondt hår tycker om en frisyr med en rak del. Denna stil är rörig, vågig och sassy, ​​och för att skapa allt du behöver göra är att borsta det tillbaka och låta hårsträngarna falla på plats. Håret närmast ansiktet ska vara kortare så att det ramar ditt ansikte.

10) Ung blond lång mop frisyr

Ung blond lång mop frisyr

Denna långa lagade look är perfekt för alla som vill skapa en mer sofistikerad utseende för sig själva. Detta utseende är bäst för axellängdshår som är helt rakt så att du kan skapa ungefär tre till fyra längder utan att gå för långt upp i håret. Om du har rakt hår är utseendet enkelt att behålla.

11) Fritt flytande blond frisyr

För dem som har en naturlig våg i håret, är denna axel längd stil ett bra alternativ för dig. Ta helt enkelt ditt hår bakom axlarna och du kommer att se att håret faller på plats och skapar ett sänghårigt utseende som är ganska sassy. Om du behöver tämma krullarna lite, kan du.

12) Rett hår med bulle

En annan bra stil att överväga om du har axellängdshår är den här. Det är en stil som kräver att du har rakt hår eller att räta ut ditt hår, men de fjäderliknande skikten är bra om du letar efter ett professionellt utseende. Du kan även byta upp det lite genom att ändra platsen för din del.

13) Lång galen blond frisyr

Denna långa vågiga stil skapar ett mystiskt utseende som döljer dina ögon från sidan. Håret borstar på sidan med den här stilen så att den skapar långa och lustiga lager, men det kommer också att fungera om du borstar det rakt bakåt. Denna stil är idealisk för hår som redan har lite av en våg.

Andra fantastiska blonda frisyridéer:

14) Messigt och snyggt Bed Hair

Har du någonsin märkt att hår tenderar att separera som dagen fortsätter, särskilt med lite vågigt hår? Tja, emulerar denna stil det utseendet genom att ge dig ett rörigt, sänghuvud från början av dagen till slutet. Denna stil faller till och med på ditt ansikte något för att få det såg ut levt i, inte nyskapad.

15) Markera Blondans nyanser

Att ha långt hår kan göra stilalternativen du har tillgång till för en ny frisyr mer begränsad. Denna stil är ett bra alternativ för någon som har olika nyanser av blondin i håret eftersom du kan skapa långa vågor som betonar höjdpunkterna och medför olika hårfärger till ljuset.

16) lockiga tips

En sak som du kan göra för att ta en titt när ditt hår är nere som wow dina vänner är att curl upp hårets tips för att få hårets lager att stå ut mer. Det här fungerar bäst på axellängdshår eftersom längre hår kanske inte håller vågorna samt kort hårburk.

17) Sunkissed Blond Style med Messy Bun

Sunkissed Blonde Style med Messy Bun

Denna solskyddade frisyr är ett utmärkt alternativ för att få håret av ditt ansikte. Det översta lagret av hår sätts i en rörig bulle som har strängar som går i alla håll medan botten förblir rakt på axlarna. Den halva frisyren är utmärkt för sommaren när du vill ha mer luft på din hud.

18) Luscious Blonde Frisyr

Riktigt luscious hår med mycket volym är svårt att behålla, men om du har långt vågigt hår så här kan du lätt hitta det utseende du vill ha. Ändra platsen för delen i ditt hår för att blanda upp det lite, så att du kan bestämma vilken del av ditt ansikte som avslöjas.

19) Skulderlängd Straight Style

Skulderlängd Straight Style

Långt flödande hår är något som många med rakt hår strävar efter, och den här stilen med de långa skikten längs sidan av ansiktet är stor. Helst bör håret vara lite längre än axel längd så att du kan få tillräckligt med steg i lagren för att ordentligt rama ditt ansikte med ett professionellt fjäderutseende.

20) Sofistikerade långa lockar

Sofistikerade långa lockar

Att ha långa krullar i ditt hår kan tyckas enkelt, men det här utseendet kräver att du skapar locken individuellt så att de ligger perfekt på ryggen och skapar en söt look som är ganska sofistikerad. Försök att krulla håret i olika riktningar också för att skapa ett mer oförskämt utseende som är bra för en utekväll.

21) Se professionellt och roligt på samma gång

Titta professionellt och roligt samtidigt

När du har rakt hår som inte alltid vill arbeta med dig skapar du en liten våg nära nacken när du har hår som handlar om axel längd kan skapa en look som är både professionell och rolig. Om du är i höjdpunkter, kommer den här stilen verkligen att få dem att stå ut i solen.

22) Gör Dirty Blonde Intressant

Hår som är smutsigt blont kan kännas tråkigt under vintermånaderna, så om du letar efter en ny stil, försök markera de hårsträngar som ligger närmast ansiktet. Du kan också trimma dem lite så att de är kortare än resten av ditt hår när det är nere.

23) Gå enkelt och t

Många lägger håret bakom öronen när de måste trycka tillbaka det från ansiktet, men den här stilen är utformad för att flytta håret ur ditt ansikte genom att sammanfoga det med håret bakom huvudet. Detta fungerar bäst med långt hår eftersom det skapar en lös stil som är enkel och .

24) Perfekt för alla tillfällen

När du har fullt hår finns det något om att borsta allt till ena sidan av ditt huvud som skapar ett flirtigt utseende som ser fantastiskt ut för varje tillfälle. Den här vågiga stilen är den som fungerar bäst med mittlångt hår eftersom du vill att hårlängden ska ligga bakom din axel så att ljuset träffar ditt ansikte.

25) Subtila vågor med olika nyanser

Subtila vågor med olika nyanser

Många människor är inte säkra på hur man stilar håret för att skapa ett yngre utseende. Denna stil, som är en enkel down, är ett bra alternativ som använder subtila vågor och höjdpunkter för att lägga till mer djup i håret. Du kan lägga ljusare blonda höjdpunkter eller några röda höjdpunkter i ditt hår för att lägga till lite variation.

26) Hur man lägger volym till platt hår

Hur man lägger volym till platt hår

Långt hår är vackert, men om du är trött på platt hår, så är den här stilen ett bra sätt att lägga lite volym i håret. Med den här stilen kommer du att dela ditt hår i mitten och de vågiga långa längderna som går halvvägs ner i ryggen kan markeras eller färgas för att ge ditt hår djupare djup.

27) Var redo för en varm dag

Var redo för en varm dag

När du har långt hår, ibland vill du ta håret ur nacken. Denna stil är utmärkt för en varm dag och allt du behöver är att du ska ge ditt hår lite vågor, lägga det i en hästsvans och lämna några korta flyktiga strängar ur hästsvansen för att skapa en ram runt ditt ansikte.

28) Half Updo med en Touch of Dark Hair

Ingenting gör blond hår mer intressant än att hitta en stil som låter lite mörkt hår visa genom blondan som ligger på ytan. Mycket av tiden kan denna typ av utseende skapas genom att helt enkelt dra håret tillbaka i en halv updo som kommer ihop i baksidan av huvudet med ett vackert klipp.

29) Lägg till extra färger för en snygg look

Lägg till extra färger för en snygg look

En blondin med perfekt rakt hår har ofta problem att hitta sätt att byta upp frisyren. När du lägger lite färg på en del av ditt hår, kan det verkligen hjälpa till att skapa ett snyggt nytt utseende som är bra för företag och nöje. Hårets ändar ska vinklas mot mitten för att dra hela stilen tillsammans.

30) Curly Strands med intressanta höjdpunkter

Curly Strands med intressanta höjdpunkter

Hår som faller uppe på axlarna erbjuder ofta en sofistikerad stil, men när du lägger till några vågor och några höjdpunkter i mixen får du ett helt nytt utseende som är ganska fantastisk. Krök hårets hår nära ditt ansikte inåt och fortsätt att göra detta tills du har löst lockar hela vägen runt huvudet.

31) Ljuvliga vågor

Vissa människor betalar mycket pengar för att få läckra vågor i sina långa blonda lås, så om du har håret redan, skapa en stil som är fantastisk. Med denna stil kommer du att vilja ha några långa lager nära ditt ansikte och att dela håret på sidan för att hjälpa till att skapa lite volym.

32) Blond Hairstlye med mörkare nyanser

Denna stil är en som innehåller solig blond färg med mörkare nyanser av blondin för att skapa en elegant look. Håret är färgat på ett sådant sätt att det nästan verkar vara randigt vertikalt, och vågorna i långa längder gör verkligen håret glödande, särskilt på de avsmalnande hårsträngarna som ligger nära ansiktet.

33) Honung Färg med Solblektips

Honung Färg med Solblektips

Den här honungblonde frisyren som kyssas med solblekta blonda tips är ett bra utseende för att prova. Om du kan skapa vågor i ditt hår vid den punkt där färgen ändras, kommer din färgbyte att bli mer drastisk. Detta är en stil som är bäst med halvlångt hår eftersom du vill ha en anständig mängd av varje färg.

34) Sunkissed Blonde Roots With Icy Blonde Tips

Denna stil är perfekt för alla som har långt hår. Håret som ligger närmast rötterna ska vara en varm, solkvistad blondin, men du vill ha tipsen och den nedre delen av ditt hår för att få en isig blond färg för att härda ditt utseende. Skapa en halv-stil med en rörig bulle för att se båda färgerna.

35) Messig stil för medelhårigt hår

Rose Gold Hair är ett färgalternativ som sätter en ny, livlig twist på den traditionella blondinen. Denna röriga stil är perfekt för hår som är medellängd, och du vill dela håret på sidan med detta utseende. Ju fler vågor du har, desto mer kan du se rosen och guldet lyser i ljuset.

36) En kombination av Rose Blonde och Darker Gold

Denna stil av hår är perfekt för alla med en kort frisyr som bara är något längre än din haka, så det kan rama ditt ansikte. Utseendet kombinerar en rosa blond färg med en mörkare guldfärg, som verkligen ser bra ut med mörkare färgade kläder. Håret kommer att kurva in mot ditt ansikte med denna delade stil.

37) Långa och lockiga lås

När du har långt hår, håller det på plats kan det vara en utmaning, varför den här frisyren verkar fungera så bra. De långa lockiga låsen hålls på plats med en söt liten flät som är placerad vid huvudets krona. Om du har höjdpunkter i ditt hår, kommer denna stil också att ta ut dem.

38) Ombre stil med naturlig färg

Nästa stil använder en ombre hårtendens som använder din naturliga färg på huvudets krona och den nedre halvan av ditt hår är färgad i en annan färg, vilket är en solkrossad blond i detta fall. Du kommer att vilja ha mycket vågor nära ändarna av ditt hår för att betona färgbytet.

39) Honung-färgad Blond stil

Denna stil är utformad för medelstort hår, eftersom färgen gradvis kommer att förändras till en ljusare, mer solkusad färg desto längre från hårbotten blir det. Här kan du se att stilen förvandlar det bruna håret till en honungskalad blondin till en solskönad blondin. Ju fler vågor som finns, ju mer färgförändringarna kommer att stå ut.

40) Lekfull men ändå Sofistikerad Look

Nästa frisyr har ett lekfullt, men sofistikerat utseende som är bra för axellängdshår. Det är en uppstil som är insvept i en tät bulle, men håret som går in i bullen är lite rörigt. Resten av håret som inte ligger i bullen är en flörtig röra av vågor som lägger till karaktär.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More