35 mest coolaste slanka klippa frisyrer för kvinnor

128
Blunt Cut Hairstyle

Är du redo för några nya frisyrer? Men fortfarande förvirrad vilken frisyr att få? Glöm denna förvirring, eftersom du har en enkel men elegant lösning på ditt hårklippsproblem. Och det är den trubbiga klippa frisyren. En frisyr som passar nästan alla hårtyper bortom hårstorleken. Oavsett om du har långt hår eller kort hår. Så, inga bekymmer alls om du vill gå till ett hårklipp nu kan du välja mellan olika trubbiga klippalternativ som vi ger dig här.

För dem som fortfarande associerar den trubbiga snittet med det korta raka håret som klipps som den gamla skoltypen, ta det lugnt. Som den korta kan vara favorit för många kvinnor eller tjejer. Men det är inte den enda trubbiga snitt vi har. Vi har långa hårstarka snitt samt medelstarka snittskurvor. Och det jag gillar mest om dessa trubbiga snitt är att de ger ett mer fullständigt utseende på ditt hår verkar som en bra volym hår. Och det här är en frisyr som även kändisar gillar. Och många av Hollywood-kändisarna har provat olika trubbiga klippa frisyrer vid olika tillfällen. Så, låt oss kolla några av de trubbiga klippa frisyrer som anges nedan.

Mittparti Svart Hår

För det klassiska och eleganta utseendet är den här jättesnygga snittet en stor “Ja”. Denna frisyr kan bäras på hårlängd från lång till medium. Ställ skarvarna raka och få den snabba hårklippningen klar. Dela håret från mitten och lägg till en ram i ditt ansikte. För vissa kan det se tråkigt ut. Men att lägga charm till denna frisyr är den lysande jet svarta färgskärmen.

Blunt Cut Frisyr

Platina Blonde Lob Haircut

Att uppnå elegans med frisyren är inte vad alla kan göra. Men med den här frisyren kommer du säkert att kunna få det eleganta utseendet med lob-skuren i platinskärmen. Sådana frisyrer är bra för det långa formytan. Få din käpp rakt hår den stumma loben klippas med en snygg mittpartition. Och för hårfärgskärmen, få dina tresses den platina blonda nyans som lämnar rotspets svart.

Blunt Cut Frisyr

Brunett Vågig Frisyr

Det finns några frisyrer speciellt för det långa och tjocka håret som aldrig går ut ur trenden. Du kan prova denna hårklippning genom att få trubbiga snitt på de vridna vågiga låsningarna. Det här håret kommer att öka volymen till ditt hår genom att ge dem ett mer fylligt utseende. Och tillsammans med det, använd den dubbla skuggan brunett kombinationen av medium skugga brunett med den ljusa gyllene brunetten.

Blunt Cut Frisyr

Rak Blunt Cut

Ett perfekt alternativ för kvinnor med medium och rakt hår. Tja, det här utseendet är i för de lediga tillfällena, eftersom du inte behöver lägga mycket ansträngning med detta utseende. Få det snygga snittet gjort på ditt medium raka hår. Och del dem från mitten så att ditt hår faller på båda axlarna. Skuggan av mörkbrun och den ljusa chokladbruna kommer att göra en bra kombination för denna frisyr.

Blunt Cut Frisyr

Brasilianskt rakt hår

För ett triangulärt ansikte kan du prova denna utseende om du har fint långt hår. Med fint hår kan du också få volymen om du ska prova den här frisyren. En perfekt slank snitt på det raka, släta fina håret är allt du behöver för att få den här frisyren. Kommer till färgskärmen så att du kan prova espressofärgskugga.

Blunt Cut Frisyr

Blunt Bob med Bangs

Detta utseende går till ett rundformat ansikte. Att vara en fantastisk frisyr kan den bäras för varje tillfälle eller på något ställe. Kvinnorna med kort hår måste ge denna frisyr ett försök. Få den stumma boben klippt på håret med de fina smällarna på pannan. För att matcha detta utseende kan du få den ljusa gyllene blonda färgskärmen.

Blunt Cut Frisyr

Sidodel Bob med Blunt Curls

För kvinnorna med det korta håret, prova det här nya slita utseendet med krullarna. Med bobben får trubbigt snitt håret att strykas med asymmetriska lockar. Gå åt sidan avskärning med båda sidosträngarna som kommer till ansiktet. Hårfärgskärmen du kan matcha med detta utseende är den mörka glänsande brunetten. Detta är också ett av de lediga utseende du kan prova för festerna eller dina resor.

Blunt Cut Frisyr

Layered Bob

För en bobskurva är detta ett nytt utseende som du kan få. Och utan tvekan kommer detta utseende att se t ut på alla åldersgrupper kvinnor. Frisyren kommer att behöva den trubbiga bobskuren tillsammans med skiktet. Att lägga det a utseendet på denna frisyr är läderens svarta färg. Med sidoväggen kan du ta bort håret på ena sidan bakom örat och den andra sidan kamma upp och bakåt.

Blunt Cut Frisyr

Centrum Del Lång Straight Hair

Många av oss längtar efter de långa raka låsningarna, bara på grund av de olika frisyrer vi kan göra med dem. Så, för kvinnor med långa lås, kommer här en annan frisyr. Den trubbiga snittet ser utmärkt ut på det långa raka håret. Gör mittpartiet och låt håret vara ledigt och ge en ram till ditt ansikte. Med det mörkbruna blonda skugghåret och den svarta skuggen rotspets, kommer du att rocka den här looken. Du kan också lägga till guldhöjdpunkter däremellan.

Blunt Cut Frisyr

Blunt Cut Lob

Bangs med trubbig snitt är i dessa dagar. De får dig att se ut som en stilikon, speciellt om du har rakt hår. För medelstora långa hårtyper passar den trubbiga lobskärningen mycket. Tillsammans med det där pärmarna som täcker pannan, ger det ett elegant utseende. För ett fyrkantigt ansiktsyta är detta ett sassy utseende. Få ditt hår färgat med mörk brunett och ljus blond färg.

Blunt Cut Frisyr

Bouncy Bob Haircut

Även med fint hår kan du få volymen med den här frisyren. Det innebär att den sneda boben skärs med mittpartitionen. Och tillsammans med den där stilen, gör ditt hår ett livligt och loppigt utseende. Hårets kurva runt ansiktet ger den en fin ram. Och askens bruna hårfärg med guldblonda höjdpunkter gör det vackert.

Blunt Cut Frisyr

Brun till grå Ombre Bob

Om du är uttråkad med bobstilen än här är hur du kan stile din bob cut look med dubbla nyanser. Flaunting den mörkbruna till grå stumma boben kommer att göra din bob titta in för mode. Och du kommer att ha en annan anledning att hålla din bob leta efter de närmaste veckorna. Att ge den mitten av partitionen kommer att göra det som en ganska elegant vid vilken ålder som helst.

Blunt Cut Frisyr

Long Blunt Cut

Med namnet bara skulle du ha gissat att denna frisyr är för den långa och släta hårtyperna. Den trubbiga snittet ser ganska t på släta långa tresses. Och hårfärgskärmen från espresso till chokladbrun ger ett livligt och hoppande utseende till din frisyr. Detta passar både det ovala forma ansiktet och det långa ansiktet också.

Blunt Cut Frisyr

Rak Svart Bob

Försöker du få ett t utseende med den glittrande svarta hårfärgen? Om du har medellång eller axellängd slät hår, så går den här stilen perfekt med dig. Få det snygga klippet och stil ditt hår med mittpartitionen. Låt ditt hår bilda en ram runt ditt ansikte som ger ett mer fullständigt utseende på ditt ansikte. Denna frisyr passar ovalt form ansikte mycket.

Blunt Cut Frisyr

Tjockt vågigt hår

Om du inte har humör för bobskärningen, försök sedan handen i lobskäret, vilket är en längre bob än den vanliga. Och den här trubbiga loben med det vågiga håret gör att du ser snygg och imponerande ut. Att lägga den mörka blonda färgen på dessa vågor med ljusa blonda höjdpunkter gör dem mer attraktiva.

Blunt Cut Frisyr

Vinklad Blunt Cut Bob

För en anständig bob look kan du prova den här frisyren. Framifrån kan det se lite snyggt ut, men det kommer att se anständigt ut. Här kommer du att ha den vinklade trubbiga bobskuren. Det är en smickrande frisyr med det raka håret och bandet klippt på pannan. När du kommer till färgskärmen kommer den mörka gyllene blondinen att gå bra med den här frisyren.

Blunt Cut Frisyr

Medium Längd Blond Frisyr

Med blond nyans får du många frisyralternativ. Och för de ljusa hudkvinnorna ser den ljusa gyllene blonden fram. För att göra den här frisyren, ta det sneda snittet, och sedan städa upp ditt hår, gör sidopartitionen. Och rulla håret på ena sidan och gör en kurva. Och den andra sidan bakom örat. Om du har den fina hårtexturen så kommer det att se vackrare ut.

Blunt Cut Frisyr

Snygg Blunt Cut Lob

Denna frisyr är ganska spektakulär med snittet och färgskärmen involverad. Det är en lång lob snett snitt för det silkesiga raka håret. Centrumpartitionen gör att den ser perfekt och djärv ut samtidigt. Och som jag nämnde om hårfärgskärmen ovan, så är Jet Black eller Leather Black det du ska göra med den här stilen.

Blunt Cut Frisyr

Glamorösa vågor

Det råder ingen tvekan om att det lösa vågiga håret med den snygga snittet ser t och glamoröst ut. Det kommer att fånga alla ögon var du än går, oavsett om det är din arbetsplats eller någon stor fest eller någon klubb också. Särskilt på de människor som har V-formiga små ansikten. Håret på båda sidorna ger täckningen till ansiktet vilket gör att man ser vackrare ut. Med sådana frisyrer går den mörka färgskärmen perfekt, så du kan gå på cola-skugga eller mörk brunett.

Blunt Cut Frisyr

Bangs Haircut

Om du har tjockt hår eller fint hår kan smällar alltid lägga en charmig effekt på din personlighet. Detta är en enkel men ändå snygg frisyr för dem som vill ha medium långt hår. Går bara för ett medium snett snitt, vilket håller framsidans smäll kort till dina ögon. Låt det täcka pannan helt och ge dig ett attraktivt utseende. Hårklippningen kan enkelt underhållas och kan provas vid varje tillfälle. Om du har färgat hår, ser stilen ännu mer imponerande ut.

Blunt Cut Frisyr

Updo med Blunt Bangs

Bangs ser ganska övertygande när det gäller frisyrer. Som pärlor kan lägga smak till även en enkel frisyr också. Så här är de trubbiga klipporna som faller helt över templet och strax ovanför ögonen. Att städa upp på ett snyggare sätt, gör bara updo frisyren genom att dra resten av håret, antingen att göra en bulle eller till och med en hästsvans ska gå med den här stilen. Gå med den mörka brunetten eller cola bruna färgskärmen för denna frisyr.

Blunt Cut Frisyr

Blond vågig frisyr

Här kommer en annan stil med pärlorna. Men den här stilen är unik på sin egen väg. Som här måste du städa upp genom att få trubbigt snitt med de vågiga tressarna. Och pärlor skar på pannan på ett snyggt sätt. För en färgskugga kan jag låta typiskt men det ljusa gyllene blont är det som ser bra ut med den här frisyren.

Blunt Cut Frisyr

Super rakt hår

Vi har pärlor för alla typer av hår, så gör dig redo för lite mer hårklippande frisyrer. Som jag redan nämnde att bangs ser imponerande ut med någon frisyr, så kommer de att se på dig också, om du har långt hår. Håll ditt långa hår den sneda snittet och de tjocka pälsarna på pannan. Låt några av tressarna falla fram och några på baksidan. Ge dina tresses skuggan av mörkguldbrun med medellånga blonda höjdpunkter.

Blunt Cut Frisyr

Blunt Layered Haircut

Layered slumpmässigt klippa sig ser väldigt fantastisk ut. Och lägga till smäll till det kommer att ge ett mycket oskuld utseende. Så var redo att rocka de två serna tillsammans. Denna frisyr är för medellång till lång längd hår med fin eller tunn hårstruktur. Du måste få den lagrade trubbiga snittet gjort med smärtan på pannan som gör att du ser söt och fantastisk ut samtidigt. Färga dem med mörkbrun nyans och chokladbruna höjdpunkter.

Blunt Cut Frisyr

Classic Blunt Haircut

Gör dig redo för ett annat sassy utseende för din fest. Den superlätta blonda nyansfärgen gör att den ser livfull ut. Om du har kort hår, ta sedan den trubbiga boben av, och lämna de tjocka och långa smällarna på ditt tempel. Det lilla söta lilla håret som knipper runt örat kommer att ge dig ett helt fint utseende.

Blunt Cut Frisyr

Kort till Medium Blunt Haircut

Om du har axel längd håret, och det för snällt rakt hår, då snett klipp är perfekt för dig. Och för att färga ditt hår, använd medellång blondin och mörkblondin. Använd mörkblondin för höjdpunkten för rotspets och markera också de inre tressarna. För styling, gör sidan zigzag eller typ av rörig partition och låt snören på båda sidor täcka ditt tempel delvis.

Blunt Cut Frisyr

Platinum Blond Short Hair

Om du vill få ett modernt elegant utseende, så är den här stilen för dig. Få din snitt i den snabba bobskuren stilen. För att lägga till färgskugga är platina blond skugga den som kan gå med det här utseendet. För att städa upp ditt hår, gör den lilla sidodelen från framsidan (lämna tillbaka) och rulla håret på den ena sidan som bildar en krull. Och ta bort håret på andra sidan med mindre hår bakom örat. Du kan också använda järn för att bilda små, lösa vågor också.

Blunt Cut Frisyr

Glänsande Blunt Bob Haircut

Bli du inte förvånad över att se sådant glansigt skinnande hår? Vill du också ha hår så? Så följ den här frisyrspetsen för att få samma utseende. Stil ditt raka hår med den stumma bobskuren och du måste göra mittpartiet. För det glänsande glansiga håret, få den glänsande mörka guldbruna nyansen med de chokladbruna höjdpunkterna.

Blunt Cut Frisyr

Sidodel Frisyr med vågor

Precis som bobskärningen tränar loben också om de är släta lobs, raka lobs eller vågiga lobs. Här ska du stile ditt hår med trubbig lob cut och hårmönstret blir vågigt med sidoväggen. För hårfärg nyans väljer mörk gyllene blond och ljus blond nyans. För avslappet utseende går det ganska bra.

Blunt Cut Frisyr

Skulderlängd Blunt Cut

För att få ett elegant utseende, här är frisyren för dig. Denna frisyr kommer att se bra ut på kvinnorna med ovala ansiktsyta. För frisyren och frisyren måste du få axel längden trubbig bobbel klippa med det raka håret. Och för att göra det det eleganta utseendet, färga ditt hår med skuggningen av Diamond Blonde och lämna rotspetsar med mörkbrun nyanser.

Blunt Cut Frisyr

Lång Frisyr med Sid Bangs

Långt hår stjäl alltid showen. Och om du har stylat ditt hår på detta sätt, så kommer du säkert att fånga många ögon. För den här stilen måste du ge ditt långa hår trubbiga snitt med de långa smällarna som faller på ena sidan av ditt tempel med sidhårspartitionen. Lägger till extra blick på ditt hår med 2 blonda nyanser av mörk beige blond och ljusguld blondin.

Blunt Cut Frisyr

Blunt Pixie Cut

För ett litet och fyrkantigt ansikte ser denna stil väldigt söt och vacker ut. Om du vill se yngre ut än din ålder, försök så här. Ställ in ditt utseende med de snygga, korta små smällarna, uppstickade i pixie frisyren. Askfärgad färgskugga kommer att passa perfekt med det här utseendet, speciellt om du har en rättvis eller Wheaties hudton.

Blunt Cut Frisyr

Glansigt långt hår

Vem kommer inte att älska att ha långa raka tresses? Naturligtvis älskar de flesta kvinnorna det. Men vad händer om du får chansen att utforma det på ett annorlunda sätt. Du kan få det långa skiktet att klippas ihop med det sneda snittet för att markera lagren. Med den mörka brunettens glansiga skugga, tillsammans med mittpartiet och båda sidokroppen täcker dina smala kinder, så att du ser inte mindre ut än en stjärna.

Blunt Cut Frisyr

Curled Out Bob

För din professionella värld är bobskäret det du kan få utan tvekan. Här är den dubbla färgglada frisyren med skuggan av brunett och medium blont hårfärg. För hår styling din bob klippa, gör sidan partitionen av håret bildar en båge, med något täcker ditt ansikte. Och den andra sidan med det mindre håret, ta det håret bakom ditt öra och ge full täckning till den andra sidan av ditt ansikte. Denna frisyr kommer att återspegla förtroendet för dig.

Blunt Cut Frisyr

Kort Blond Blunt Bob

Om du är uttråkad med den raka trubbiga bobskuren, så här kommer vi med den vågiga trubbiga bobskuren för dig. Från axel längd till mycket kort hår, det passar båda. Och du kommer att gå gaga med skuggan av ljusblond hårfärg. Med mittpartitionen kommer den vågiga trubbiga snittet att fungera i många tillfällen. Från den egna festen till din ensamresa, kommer denna stil att ge dig ett sorglöst oberoende utseende.

Blunt Cut Frisyr

Med dessa olika stilar av det trubbiga hårklippet har du nu fantastiska alternativ att försöka på kort hår och på långt hår också. Även du kan para upp många andra hårklippningsalternativ med den snygga klippningen att se cool och vacker på samma gång. Vi har delat Blunt Cut frisyrer som du kan bära casually, för arbete, och även för parterna också. De är inte begränsade för någon särskild åldersgrupp, vilket innebär att från en ung tjej till kvinnorna i slutet av 50-talet kan man också prova dessa trubbiga klippa frisyrer.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More