35 klassiska och tidlösa 1920-hairstyles för kvinnor

158

Vissa frisyrer blir aldrig föråldrade eller utformade. Tja, som namnet antyder, spåra dessa artiklar sin originalitet till 1920-talet. Detta garanterar dig unikhet när du införlivar dessa frisyrer. Nedan är en lista över toppklassiga frisyrer från 1920-talet värda att kolla in:

Finger Waves

1. Fingervågor

Fingervågor frisyr kännetecknas av att ditt hår återstår inom nackområdet. Detta är en av de få 1920-hairstylen som kan införlivas av vilket hår som helst, förutsatt att den har uppnått den längd som krävs. Applicera gel på håret och kamma den mot respektive riktning. Ditt framifrån ska ligga på antingen höger eller vänster sida av huvudet. Följaktligen bör ditt hår uppnå en blandning av svart och blont utseende. Det är inte allt; Ditt hår ska uppnå ett humpigt utseende.

Curly Frisyr med huvudband

Curly Frisyr med huvudband

Börja med att dela ditt framifrån i två delar. En sektion ska slätas rätt och den andra lämnar. Du är fri att införliva någon färg på ditt hår, men uppmärksam färg är uppmuntrad. Gå en extra mil och applicera torktumma på hela ditt huvud. Efteråt börja med att inkorporera lockar på båda sidor av huvudet upp till dess kanter. Förbättra ditt utseende genom ett huvudband. Ditt sidohår ska vara lika med längden.

Bohamian Bob

3. Bohamian Bob

Titta inte längre om du letar efter en frisyr som ger dig ett naturligt utseende. Rita en liten linje för att separera ditt vänstra sidledshår från resten av ditt framsynshår. Din vänstra sidledshår ska vara kammad rakt och bör uppnå krullningar mot kanten. Följaktligen ska resten av ditt framsynshår vara snyggt mot höger sida av huvudet och borde också uppnå lockningar. Inkorporera ett hårband för att förbättra ditt utseende.

Vintage frisyr

4. Vintage frisyr

Överväg vintage frisyr om du önskar att ditt hår ska förbli inom hårlinjen. Detta är en av de enklaste att behålla frisyrer på den här listan. Börja med att ge ditt hår ett svart färgutseende. Efteråt applicera gel på hela ditt hår innan du utformar det i olika mönster. Ge ditt hår ett humpigt utseende och några synliga lockar mot kanterna på hårlinjen. Du uppmanas att införliva vintage frisyr som det är lätt att uppnå.

Faux Bob

5. Faux Bob

Faux bob förtjänar till på den här listan av många skäl. Först kan du uppnå det från ditt husets komfort i jämförelse med andra frisyrer. Det beror på att ditt hår återstår ovanför nackområdet. Torka håret för att ge det en mjuk konsistens. Därefter bestämmer du vilken del av ditt framifrån som ska ligga på höger sida av huvudet och vilken som ska ligga mot vänster sida. Ge ditt framifrån hår ett vågigt utseende.

Långt hår med huvudband

6. Långt hår med huvudband

Som namnet antyder behöver du långt hår att införliva denna underbara frisyr. Rita en linje för att dela ditt framifrån hår i två sektioner. En sektion ska slätas rätt och den andra lämnar. Kamma varje hår rakt mot respektive riktning och ge ditt sidohår på båda sidor ett lockigt utseende. Långt hår med huvudband är en kausal frisyr men kan anpassas för att passa officiella funktioner. Huvudbandet skildrar denna frisyr från andra liknande frisyrer.

Sidotvridad hästsvans

7. Sida Twisted Hästsvans

Titta inte längre om du älskar unika långa frisyrer. Som namnet antyder, ska du vrida håret mot vänster sida av huvudet. Dessutom kan det införlivas av någon kvinna oavsett hennes hårtyp. Börja med att torka håret och ge det ett blont utseende. Du är dock fri att välja vilken färg som passar dina behov. Huvuddelen av ditt framsynshår ska ligga mot vänster sida av huvudet.

Frisyr med fjädrat huvudband

Frisyr med fjädrat huvudband

Denna underbara frisyr är endast avsedd för kvinnor med långt hår. Det kännetecknas av att du separerar ditt högra sidohår från resten av ditt framsynshår. Rita en rad för att ställa in denna gräns. Ge ditt sidledes hår på båda sidor av huvudet ett långt lockigt utseende. Dessutom bör ditt sidohår på båda sidor av huvudet förenas med hår på baksidan av huvudet. Det är inte allt; Använd ett fjäderband för att förbättra ditt utseende.

Stor Gatsby Inspirerad Frisyr

9. Stort Gatsby inspirerat hår

Leta efter en välutbildad eller erfaren stylist om du vill uppnå ett toppkvalitativt utseende. Börja med att torka håret för att uppnå den mjuka konsistensen. Efteråt, ge ditt hår en skiktad look. Conjoin ditt mitten huvud, frans och höger sida hår. Fortsätt och vila dem mot baksidan av ditt högra hår. Det är inte allt, ta ditt vänstra, sidlediga hår och dra det mot höger sida av huvudet. Anslut allt håret någon gång på baksidan av huvudet.

Vintage Bröllops frisyr

Vintage Bröllops frisyr

Separera ditt vänstra sidledshår från resten av ditt framsynthår genom att dra en linje. Kamma din vänstra sida rakt och riktade mot baksidan av huvudet. Resten av ditt framsynshår ska kamma mot höger sida av huvudet. Ge ditt hår en lockig look upp till kanterna. Det här gör att vintage bröllop frisyr unika i jämförelse med andra liknande frisyrer. Förbättra ditt utseende genom att inkorporera några smycken.

Sidodel Curly Bob

11. Sidodel Cury Bob

Vill du uppnå ett naturligt utseende? Om ja, kolla in sidodelens lockiga frisyr. Du borde ha långt hår att införliva denna 1920-hairstyle. Börja med att torka håret för att uppnå en mjuk konsistens. Fortsätt och kamma din vänstra sida rakt mot vänster sida av huvudet. Resten av ditt framsynshår ska ligga på höger sida av huvudet. Ge ditt hår ett lockigt utseende på båda sidor av huvudet.

Lång vågig frisyr

Lång vågig frisyr

Som namnet antyder bör du ha långt hår att införliva denna toppklassiga frisyr. Lång vågig frisyr passar alla med långt hår, oavsett hårtyp. Lång vågig frisyr kan införlivas på både officiella och lediga funktioner. Dessutom kan du nå det från din komfortzon utan din stylisthjälp. Dessutom är denna underbara frisyr lätt att upprätthålla jämfört med andra frisyrer på den här listan. Det är inte allt du är inte begränsad på hårets färg för att införliva.

Flapper Waves

Flapper Waves

Den här 1920-talets frisyr blir aldrig föråldrad. Det ingår fortfarande av många kvinnor i samhället. Det kännetecknas av att hela ditt hår har en svart look. Fortsätt och torka håret för att ge det en mjuk konsistens. Detta gör det enkelt att smka håret mot olika riktningar. Dela ditt framifrån hår i två sektioner. Hår på vänster sida av huvudet bör ligga bakom ditt vänstra öra, medan det på höger sida av huvudet ska kamma rakt.

Snygg vågig Bob

14. Snygg vågig Bob

Börja med att ge hela ditt hår ett blont utseende. Det här definierar slät vågig bob och gör det stående ut från resten av 1920-talets frisyrer. Ditt framifrån ska ligga på antingen höger eller vänster sida av huvudet. Följaktligen bör både din högra och vänstra sida av huvudet uppnå ett vågigt utseende. Du är fri att bestämma vilken del av ditt sidohår att börja med att lägga in det vågiga utseendet. Snygg vågig bob frisyr passar kvinnor med medelstort hår.

Blåst ut påsatta krullar

15. Blåst ut påsatta krullar

Blåst ut pinned curls frisyr kännetecknas av en blandning av blondin och markera hår. Din stylist bör börja med att klippa en linje vid något tillfälle på ditt mitthuvudhår. Denna linje bestämmer vilken sida som bestämt hår ska ligga på. Forma minst tre skikt på vardera sidan av huvudet för att göra det enkelt att krulla. Blås ut häftad frisyr frisyrer säger att ditt hår inte ska sträcka sig över nackområdet.

Klassisk vintage frisyr

16. Klassisk vintage frisyr

Separera ditt vänstra sidledshår från resten av ditt framsynthår av en linje innan du kammar det rakt. Ditt hår ska inte sträcka sig över nackområdet. Snygg resten av ditt framsyns hår mot höger sida. Fortsätt och ge hår på båda sidor av huvudet ett lockigt vågigt utseende. Dessutom ska hela ditt hår uppnå ett blont utseende. Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt.

Messy Updo med huvudband

17. Messy Updo med huvudband

Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt medan ditt framsynshår ska snedras antingen mot höger eller vänster sida av huvudet. Rita en linje vid någon punkt på ditt mitthuvud för att separera håret kammade mot motsatt riktning. Fortsätt och ge ditt hår en skiktad look. Den skiktade utseendet är vad som ger ut den röriga stilen. Rikta alla dina sidled hår mot baksidan av huvudet.

Updo med flätat huvudband

1920-hairstyles för långt hår med huvudband Inspirerande 1920 S frisyrer med huvudband 4k Bakgrundsbilder

Denna underbara frisyr förtjänar att vara på denna lista. Det kännetecknas av att hela håret uppnår en skiktad look. Dessutom bör du ge ditt hår ett vågigt utseende över huvudet. Ditt franshår, höger sida hår och vänster sidled hår ska vara slankad mot baksidan av huvudet. Leta efter ett flätat huvudband och bära det för att förbättra ditt utseende när du införlivar denna toppklassiga frisyr. Updo med flätat huvudband är en avslappnad frisyr men kan anpassas för att passa officiella funktioner.

Sida svepte Långt vågigt hår

19. Sidan svepte Långt vågigt hår

Hela ditt hår ska vara blont men svart färg kan vara synlig. Separera ditt högra sidohår från resten av ditt framsyns hår och kamma det rakt. Resten av ditt framsynshår ska vara slankad mot höger sida av huvudet. Uppmärksamhet på den här sidan av huvudet bör ligga på vänster sida av huvudet. Ditt hår ska kamma rakt och bör uppnå en lockig vågig blick upp till kanterna.

Classic Curls Short Hair

20. Classic Curls Short Hair

Bestäm vilken sektion av ditt mitthuvud och franshår som ska snedställas höger och vänster sida av huvudet. Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt. Din sidled hår och hår på baksidan av huvudet bör vara lika med längd. Hår på båda sidor av huvudet bör uppnå ett lockigt vågigt utseende. Classic curls kort hår är hänfört av ditt hår kvar över nackområdet.

Roaring 1920s Frisyr

Roaring 1920s Frisyr

Huvuddelen av ditt framsynshår ska kamma mot höger sida av huvudet. Det är ditt franshår och mitthuvudhår. Dessutom ska hela ditt hår uppnå en svart look. Ge hår på höger sida av huvudet ett vågigt utseende och koppla ihop ett avsnitt av ditt hår någon gång på höger sida av huvudet. Din vänstra sidledshår ska vara slankad mot baksidan av huvudet.

Snygg våt utseende

22. Snygg våt look

Du borde ha långt hår att införliva denna snygga frisyr. Torka håret innan du applicerar gel på håret. Blötorka ger ditt hår en mjuk konsistens medan gel ger ditt hår en våt utseende. Rita en linje på mitt mitthuvud och dra ditt hår mot höger eller vänster sida av huvudet. Hår på båda sidor av huvudet ska kamma rakt och bör uppnå ett lockigt vågigt utseende. Håret på baksidan av ditt huvud ska kamma rakt.

Tight Pin Curls

23. Täta Pin Curls

Letar du fortfarande efter en rull frisyr som spårar sitt ursprung från 1920-talet? Om ja, kolla in de snäva stiftkrullarna. Du behöver långt hår för att införliva den här frisyren på ditt huvud. Fortsätt och ge ditt hår en blandning av svart och markera färg. Efteråt sätter du rullar genom huvudet och sitter på en torktumlare i några minuter. Tight pin curls frisyr fokuserar på att ge ditt hår ett lockigt utseende över huvudet.

Pin Curl Updo

24. Pin Curl Updo

Ditt franshår och en del av ditt mitthårhår ska sammanfoga och få ett lockigt utseende. Resten av ditt hår ska kammade mot baksidan av huvudet. Du uppmanas att fästa håret på baksidan av huvudet med en stift. Denna toppklassiga 1920-hairstylen är berömd uppdaterad av många anledningar. För det första blandar det sig med vilken utrustning och tillfälle du kan delta i; vare sig det är ledigt eller officiellt.

Fringe Frisyr med huvudband

25. Fringe Frisyr med Hesdband

Som namnet antyder, fokuserar den här frisyren på att visa ditt franshår. Kamma ditt franshår mot din panna och binda det med hår på båda sidor av huvudet. Ditt mitthuvudhår ska sammanfoga med hår på både höger och vänster sida av huvudet. Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt. Du är fri att använda ett huvudband för att förbättra utseendet på denna underbara 1920-hairstyle.

Teased Finger Waves

26. Teased Finger Waves

Teased fingervåg frisyr är tillskrivet av gyllene och blonda utseende. Ditt franshår och mitthuvudhår ska uppnå den gyllene utseendet, medan ditt sidohår på båda sidor av huvudet ska uppnå en blond utseende. Välj en erfaren stylist om du vill uppnå ett fantastiskt utseende när du införlivar de retade fingervågorna. Denna toppklassiga frisyr passar perfekt kvinnor med långt hår oavsett hårtyp. Gör en insats för att kolla in denna härliga frisyr.

Snygg Retro Bob

27. Snygg Retro Bob

Gör ett försök att pröva den eleganta retro bob frisyren. Denna frisyr dominerade marknaden i flera år. Det kännetecknas av att hela ditt hår har en svart look. Dessutom ska hela ditt framifrån hår ligga på båda sidor av huvudet, förutom ditt franshår. Därför bör hår på båda sidor av huvudet vara lika och bör inte gå utöver nacken.

Tendril Frisyr

28. Tendril Frisyr

Det mesta av ditt frans- och mitthårhår ska sammanfoga med ditt högra sidohår. Resten av ditt framsynshår ska ligga på vänster sida av huvudet. Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt. Ditt sidohår på båda sidor ska uppnå ett lockigt utseende. Dessutom bör ditt hår förbli inom nackområdet.

Victory Roll Space Bullar

29. Victory Roll Space Bullar

Rita en linje vid något tillfälle på ditt mitthuvudhår. Denna linje bestämmer vilka hårstöd på höger sida av huvudet och vilken vilar på vänster sida. Denna linje delar vanligtvis ditt frans- och mitthårhår i två sektioner. Ge varje sida av huvudet en bulle. Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt.

Beret tillbehör

30. Beret Accessory

Bert tillbehör är en av de mest beundrade 1920-talets frisyr. Det kännetecknas av att hela ditt hår uppnår ett utseende. Dessutom bör du sammanfoga hela ditt hår och kamma det mot baksidan av huvudet. Fortsätt och flät håret som det sträcker sig mot baksidan av huvudet. Det är inte allt; Beret tillbehör kännetecknas av en svart hatt.

Pinned Wavy Hair

31. Pinned Wavy Hair

Anslut ditt frans- och mitthårhår med ditt högra sidohår. Fortsätt och kamma det rakt. Din vänstra sidled hår ska kamma rakt mot sin naturliga växande riktning. Samma uttalande gäller för hår på baksidan av huvudet. Det är inte allt; ditt sidledes hår bör uppnå en lockig look upp till dess kanter.

Gibson Tuck Style

Snabba Updo frisyrer för långt hår för ett runt ansikte med de bästa frisyren för din träning

Har du ett långt hår och söker fortfarande en högkvalitativ frisyr för ditt runda ansikte? Om ja, kolla in Gibson Tuck-stilen. Denna frisyr ger dig möjlighet att visa upp ditt vackra runda ansikte. Detta är en updo frisyr och kan uppnås från ditt husets komfort utan hjälp av din stylist.

Flirty Faux Bob

33. Flirty Faux Bob

Välj den bästa stylisten om du vill ta med denna härliga frisyrstil. Ge ditt hår ett lockigt vågigt utseende. Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt. Samma uttalande gäller för ditt höger och vänster sida hår. Dessutom bör ditt hår inte sträcka sig över nackområdet. Ge ditt hår en gyllene look, men du är begränsad till denna hårfärg.

Flapper Girl Frisyr

34. Flapper Girl Frisyr

Titta inte längre om du letar efter en pin up frisyr. Flapper Girl Frisyr är lätt att uppnå eftersom det handlar om att styla upp. Denna 1920-åriga frisyr blev populär när folk tyckte att det var lätt att både uppnå och underhålla. Dessutom ska ditt hår inte hänga. Använd en designerpanna för att täcka hela ditt huvud.

Finger Wave Retro Hair

35. Finger Wave Retro Hair

Slutligen har vi en fingervågs retro frisyr. Anslut ditt frans- och mitthuvudhår med både ditt högra och vänstra sidohår. Håret på baksidan av huvudet ska kamma rakt. Fortsätt och ge hela ditt hår en vågig blick upp till kanterna. Dessutom är ditt hår tillskrivet av blond och markera färg. Kolla in denna härliga frisyrstil.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More