30 Bröllopshårstylar för svarta kvinnor

119
Wedding Hairstyles for Black Women

Ett bröllop handlar om firande, glädje och att vara tillsammans för evigheten. Varje brud har strålkastaren på henne, och hon förtjänar att se det bästa och vara den mest fantastiska bruden någonsin. Att klä upp sig och försöka se på ditt bästa och gömställe kan all nervositet vara alltför överväldigande för bruden. Det finns dock några bröllops frisyrer för de svarta kvinnorna som kan hjälpa henne att skina på sin speciella dag och sopa brudgummen av fötterna.

Enkla långa lockar

Om du har de naturliga krullarna är den här bröllops frisyren det bästa alternativet för dig. Den har sin charm och är enkel, kan göras snabbt utan problem. I mittpartitionen av ditt hår sätta en lång diamantmaang teeka som faller mellan pannorna och låta håret falla helt enkelt med några lås som täcker en del av din axel. Curls kräver mycket konditionering så före dagen växlar upp med ett djupt konditioneringssystem och på d-dagen använder du några tamingprodukter för att hålla håret från att flyga.

Enkla långa lockar

Kort frisyr

Det är en myt att säga att kort hår inte är feminint eller kommer att ta bort brudens elegans. Kort spikigt hår kommer att se utseende och är lätt att stila och underhålla. så de kommer med en extra fördel. Viktigt att använda ett slöja på det korta håret kommer att lägga till stilkvoten och attraktionen. Det är lätt att göra detta bröllop frisyr för svarta kvinnor och ser väldigt elegant ut.

Kort frisyr för bröllop

Medium Frisyr

Sida sopad curl bob kan se bra ut någonstans. Supera släta vågor och en djup sidovägg ger tappningens utseende och kan bäras med alla bröllopskläder. Denna bröllops frisyr om utsmyckad med en tiara eller färska blommor ser bäst ut, men kan hållas som det är också. Det är en lätt att hantera frisyr med några hållande och inställande produkter.

3. Medium frisyr

Bröllops frisyr med väv

Sidovävd krullbob med vävmönster är en bröllops frisyr för svarta kvinnor som aldrig kan gå fel och den bästa aspekten är att det är ett bra alternativ för att du enkelt kan dansa med den här frisyren utan rädsla för att röra upp det. Massor av hållprodukter och taminggel kommer att behövas för att få önskad stil.

4. Bröllops frisyr med väv

Bröllops frisyr med slöja

Den släta frisyren med slöja och en låg bulle är faktiskt en mördare frisyr för bröllopet. Elegant till kärnan men kräver intensiv konditionering för att få önskad smidighet och frizzfri hår. Slöjan hjälper dig att få den traditionella känslan, men det är kort för att förhindra att det kommer i vägen eller döljer mycket saker.

5. Bröllops frisyr med slöja

Bröllops frisyr med krona

Att gå naturligt är den bästa stilen du kan göra vid ditt bröllop, de naturliga låsningarna med små vågor är definitivt det dödande utseendet. Mjuk puff i mittenpartiet med en fäst krona är ett elegant alternativ. Kronan håller håret på plats och förhindrar att det faller på ansiktet, medan det långa axellängds håret lekfullt kommer att falla på axeln. Tämnande produkter för att tämma håret och minska frizzen kommer att behövas. Mjuk sidodel av håret, med hår som faller på pannan, lägger till kvinnans charm för bruden.

6. Bröllops frisyr med krona

Bröllops frisyr med flätor

En stor bulle med flätat är det ultimata alternativet brud frisyr alternativ för svarta kvinnor. Det är en smidig updo för bröllopet med en stor flätad inslag runt bullen. Det håller bunten tätt och gör att bunan verkar annorlunda än den vanliga. Den omöjligt perfekta bullen kan accessoriseras med blommor, pinnar eller pärlor, men även om det är så som det är det, kommer det att se utseende. Bröllops frisyren är bekväm och gör att du också står bortsett från resten på din speciella dag.

Bröllops frisyr med flätor

Curly Wedding Hairstyle

Axeln röra läskig krull, svepas i sidled och pryds med pärlklämmor kommer att se fantastiska och lekfulla ut. Charmen av lockigt hår kan aldrig nekas, så att du ser lekfullt och om det är lämpligt stylat, ser det ut så mycket graciöst. Det är bara att krullarna kommer att kräva för mycket av konditionering, så från en del dagar börjar en djup konditionering för ditt hår.

8. Curly Wedding Hairstyle

Updo Bröllops frisyr

Den här uppdateringen har sidobrytningar och görs i en bulle som ligger exakt på nacken. Updo ser helt elegant ut men kräver många hållprodukter och ganska tidskrävande men kommer att vara helt värt det. Hållande produkter kommer att behövas för att göra updo.

9. Updo Wedding Hairstyle

Bröllops frisyr med naturligt hår

Att vara naturlig är den nya trenden, och det här rotiga kinkiga naturliga håret hålls tillräckligt på plats med hjälp av slöjan. Slöjan ser ut som traditionell men som längden hålls kort så att den inte kommer in mellan. Ta bara ditt hår och dra dem ihop och håll dem med hjälp av slöjan.

10. Bröllops frisyr med naturligt hår

Half Up Half Down Frisyr

Sida svepade hår som har krulits mycket mjukt mot slutet och har hållits i form av hållande produkter. Håret från den ena sidan faller på pannan, och från den andra sidan har det blivit tvinnat och pinnat. En mycket snygg och stilig bröllop frisyr för svarta kvinnor och stiftet någon blommig stift eller stift med sten och pärla kommer att vara bra.

11. Half Up Half Down Frisyr

Lätt bröllops frisyr

Att gå naturligt är lätt och roligt. Med något huvudstycke eller stift är denna stil bra och hjälper dig definitivt att rocka ditt bröllopsutseende. Apt bröllop frisyr för svarta kvinnor som de är naturligt välsignade med sådana kinky hår. Endast dessa hår kommer att behöva för mycket konditionering för att bibehålla samma nära lock.

12. Lätt bröllops frisyr

Klassiskt bröllop frisyr

Vad är mer klassiskt än en tillräckligt bunden bulle som varken är för hög eller för låg. Gelat hår som har dragits tillbaka och bundet i en bulle ser elegant och charmigt ut. Kommer inte ta mycket tid att återskapa stilen. Blommor med denna bulle kommer helt enkelt att lägga till utseendet.

13. Klassisk bröllops frisyr

Messy Wedding Hairstyle

Bryta normerna varför bruden ska vara primär och ordentlig ibland bruden kan vara rörig och ändå klara av att stjäla showen. Att gå elegant och elegant är lätt men att få ett naturligt rörigt utseende är lite svårt, men om håret beter sig kan du få det bästa röriga utseendet. Med vissa innehav håller produkterna dem på plats och lämnar gästerna spellbound.

Messy Wedding Hairstyle

Romantisk Bröllop Frisyr

Sidesidat hår bundet vackert i en fransk bulle ser helt romantiskt ut. Smycka den romantiska frisyren med blommiga motiv och öka hårets romantiska överklagande. Perfekt bröllop frisyr för svarta kvinnor som det lätt kommer att bli gjort med sin hårstruktur.

svarta bröllop frisyrer för långt hår Nya bröllop frisyrer för långt hår 41 Romantic Fabulous

Bröllops frisyr med huvudband

En väldigt kysk och ren frisyr för dagen när du går i gången för att ta löften. Mellanpartiet av håret har gjorts, och de har stylats med vintageinspirerade krullar och har prydts med ett vitt huvudband. Slutför utseendet med diamantörhängen.

Bröllops frisyr med Flower Crown

Bröllop frisyr för svarta kvinnor bör fira de naturliga krullarna som de har. Friska och hydrerade naturkrullar, när de pryds med en naturlig blomkrona, kommer att se utseende och vackra. Stil, blomband och bruden kommer att se lika rent och naturligt ut som de löften som tagits vid gången.

svart blomma flicka hår idéer Fantastiska 31 Flower Crown frisyrer för ditt bröllop

Elegant Bröllop Frisyr

Håret tämjdes med tämda produkter och bundet i en bulle med en liten puff i mitten och prydda med pärla och guldpennstycke ser väldigt elegant ut. Även på dålig hårdag kommer denna stil att göra dig elegant. För den traditionella brudkänslan lägger du till ett slöja på baksidan. Matcha till örhängen i huvudstycket kan bäras för att slutföra utseendet.

18. Elegant Bröllop Frisyr

Bröllops frisyr med lockar

Curls är bäst av de två världarna; de är lekfulla men eleganta. De kräver inte mycket styling eftersom de är naturligt fascinerande. Låt krökarna vara som de är. Precis som en regelbunden regim, djupt att ditt hår ska visa upp de bästa lockarna på din dag.

19. Bröllops frisyr med lock

Bröllops frisyr med Bun

Top bulle är den bästa och mest vintergröna frisyren för bröllopet. Bullarna har liten ros som vrider. Stilen kan göras med vissa hållprodukter och mycket tålamod. Använd några glitter eller huvudband för att pryda stilen. Stilen är lätt att hantera och hjälper dig att flytta genom natten.

20. Bröllop Frisyr med Bun

Wavy Wedding Hairstyle

Vågig frisyr görs med rullar och hålls på plats med vissa hållprodukter är slanka och lämpliga för kvinnorna i dagens generationsbrud. Det är elegant och enkelt, kan snabbt och enkelt hanteras. Bara några lysande och tämda produkter för att få ditt hår att se bäst ut och du är klar för din speciella dag.

21. Vågigt bröllops frisyr

Bröllops frisyr 2018

Utbredd hög och stor chignon är en uttalande frisyr som omedelbart kan lägga till din glam look. Enkel att hantera och med användning av tamingprodukter kan denna stil enkelt återskapas och hanteras ordentligt hela natten. Ett huvudband eller en tunn hårsträng kan bundet runt bullen för det bästa tillbehöret.

Sidodel Bröllops frisyr

En utsökt och romantisk stil för alla svarta kvinnor. Sida sopade hår som faller på axlarna som har krullade mot slutet är överraskande och något att dö för. Det ser väldigt ljuvt och läcker ut när det pryds med en vit blomma. Taming produkter, hållande produkter och rullar behövs för att få stilen återskapas.

23. Sidodel Bröllops frisyr

Fall Wedding Hairstyle

Vad kan vara snyggare bröllops frisyr än en flätan på kronan som ett hårband. Verkligen klassisk i sitt överklagande och väldigt enkelt att göra. Ta bara ditt hår flätat det och linda det runt huvudet och det återstående håret på baksidan kan binds i en bulle. En mycket nödvändig frisyr att återskapas på bröllopsdagen. Från sidorna kan två smala tendrils få falla på ansiktet för det fullständigt snygga utseendet.

24. Fall Bröllop Frisyr

Mohawk Bröllops frisyr

Mohawk design kommer att behöva ta en stund att återskapa, men ansträngningen och tiden som spenderas på stilen är verkligen värda insatserna. Apt bröllop frisyr för svarta kvinnor som Mohawk stil verkligen komplimanger dem, och de kan bära av det med lätthet.

Layered Wedding Hairstyle

Enkelt skiktsnitt på hälsosamt skinnande hår är en enkel, elegant bröllops frisyr. Inget mycket behöver vara för den här stilen, bara torka ditt shampoode hår, och du är bra att gå. Använd tamingprodukter för att hålla håret från att flyga och några shinningprodukter för att lägga till den behövda glansen för ditt hår.

26. Layered Wedding Hairstyle

Bröllops frisyr med blommor

Bröllop frisyr med blommor är ett vackert och elegant alternativ. Stil ditt hår och pryda dem med blommor. Det är en naturlig stil och passar bäst för utomhusbröllopet. Välj vita blommor och pastellfärgade blommor om du vill göra en subtil look på din stora dag.

27. Bröllops frisyr med blommor

Bröllop frisyrer med smycken

Bröllop kräver att det är ljust och glittrande och vad bättre än att ha smycken för att lägga bling på din speciella dag. Tätt dragit hår gjort i en bulle på toppen och stenkedjans huvudstycke är en look som kommer att se ut som den riktiga prinsessan. Enkelt men ett övertygande sätt att rocka ditt utseende på den stora dagen.

28. Bröllop frisyrer med smycken

Bröllops frisyr med topp knut

Topknot är enkelt, kantigt och enkelt. Gör dig som den ultramoderna och sofistikerade bruden. Använd inget tillbehör för att behålla utseendet, bara några tämda produkter och du är bra att gå. Välj kattögon eller rökig ögonmakeup för att förbättra det utbrända utseendet.

29. Bröllops frisyr med topp knut

Enkel Bröllop Frisyr

En brud går redan igenom så många känslor så att håret i alla fall kan vara enkelt att hjälpa och få henne att se ut som dröm bruden. Sidosöndrat hår mjukt tucked för att ge brudens känsla med enorm elegans.

30. Enkel bröllops frisyr

Att plocka ut bara stilen räcker inte med den stil som passar dig och kommer att vara lämplig för din klänning är en uppgift. Beroende på ditt ansiktsklipp, hårtextur, klänning, plats för bröllopet som är inomhus eller utomhus kan du välja den bästa stilen. Få dina vänner och familj att välja den bästa stilen för dig. Håll din hälsa och håret kommer automatiskt att lysa för tillfället. Ät hälsosamt och använd rätt produkter för ditt hår och håll dig framför allt stressfri och njut av din dag.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More