27 vackraste flätta frisyrer

42

Om du är trött på samma gamla hästsvans är det dags att prova en flätad frisyridé. Många kvinnor skrämmas av flätning om de inte har gjort det förut. Du kan bli förvånad över hur lätt det egentligen är! När du har tekniken nere är du redo att arbeta dig igenom vår fantastiska lista. Vi har sammanställt 27 olika stilar från enkla vändningar till perfekta fiskarter. Vrid huvuden på jobbet eller wow alla på ditt bröllop. Dessa utseende är bekväma, romantiska och ganska nog för alla tillfällen. Allt du behöver är långt hår, smala fingrar och den här listan!

27 Flätta frisyridéer för varje tillfälle

1) Kaskad hjärtan flätad frisyridé

Hur underbart är det här långa och lätta flätta utseendet? Det börjar med en enkel vridteknik på toppen. Stora, lätta öglor öppna som hjärtan. Resten av ditt hår hänger sig fri för en finish som är både feminin och orubblig.

2) Viking Princess Side Braid

För en look som är ganska men kraftfull, prova den här tjocka sidans flätan. Du kommer att använda den enkla genomträngstekniken igen och igen. Det är ett bra sätt att hålla en sidostil på plats samtidigt som du lägger till ett seriöst drama.

3) Girly Knots All Grown Up

En enkel vridteknik över kronan skapar det väldigt populära hårbandet. Denna romantiska detalj är införlivad i ett par dubbelknutar. Det är en vuxen ta på din favorit flickaktiga look. Perfekt för varma sommardagar!

4) Hög volym nybörjare-vänlig Fishtail Braid

Visa upp vackra blonda höjdpunkter och få ditt hår att se vettigt fullt ut med den här lösa fiskstensflätan. Genombrottstekniken är överraskande lätt. Att dra ut håret i slutet för extra volym lämnar gott om utrymme för fel.

5) Fett och Fabulous Double Waterfall Braid

Denna frilufta dubbla flätan är delprorie och del boho chic. Du kommer att älska den romantiska volymen. Har du inte håret i längden du vill ha? Bara klipp i en förlängning innan du börjar fläta.

6) En genomgripande bildtutorial

Har aldrig provat en genomträngnings flätan? Oroa dig inte. Mastering av denna look tar bara några minuter. När du har kommit ner, blir det din nya go-to när du vill ha en updo som är imponerande men lätt.

7) Crown Flätor i en Hög Ponny

Denna flätta frisyridé erbjuder ett annat utseende från alla håll. Framifrån ser de ett rent svep (vilket också fungerar som en naturlig ansiktslyftning). Från toppen har du två snygga flätade rader. På baksidan har du den hårda och fashionabla höga ponnyn.

8) En Elsa Inspirerad Sida Braid

Vem hävdar inte Elsa från Frozen’s voluminösa sida fläta? Den här vackra varianten drar in håret som du flätar för att skapa fina sidoslagna sektioner på baksidan. Lämna några strängar lös runt ditt ansikte för att mildra den sista looken.

9) Upp och Ned Flätad Bullar

Som du kan se är denna stil ett bra sätt att visa upp ombrehår. Du börjar med att dela ditt hår så att halva håller sig nere. Den andra halvan är uppdelad igen för att bilda två flätor. Du ska säkra flätorna, lossa dem för volym och vrid sedan ändarna i bollar.

10) Fishtail och Mini Braid Accent

Om du bara vill ha en söt liten flätad accent, är den här stilen för dig! En tät mini fläta är skiktad över en sida-svepad fiskstjärtsflätan. Slutet snubblar snyggt under, vilket ger dig en romantiskt feathered sidodetaljer.

11) När du inte kan bestämma om en titt

Denna stil erbjuder lite av allt. Majoriteten av håret är nere i enkla vågor. Kronan är täckt av en lös flät som slår samman med vågorna genom en rörig bulle.

12) Festival Perfect Double Dutch Braids

Detta är en perfekt festival flätad frisyridé. Bara holländska flätar två sektioner på vardera sidan av döljet. Att dra i mer hår ger en skiktad utseende och låter flätorna sammanfoga och sedan separera igen för ökat intresse.

13) Knotty men Nice Updo

Här är en vacker flätteknik som ser väldigt komplicerad ut än den är. Allt du behöver göra är att göra tre flätor, knutna sedan var och en. Använd pinnar för att hålla dem rena och stänga, att det ser ut som om de är en komplicerad flät i nacken.

14) Ett mod Ta på det flätade huvudbandet

Alla älskar ett ganska flätat huvudband, men det är dags att ge stilen en vridning. Denna look använder franska flätade tekniken. När du är klar klämmer flätan, ge resten av ditt hår lite hiss och avsluta det med stora vågor.

15) DIY lätt flätad chignon

Här är ännu ett sätt att använda genombrottsteknik. Denna look flätar håret i nacken. Sedan vindar det tillbaka för att skapa en ren chignon som bara tar några minuter att slutföra.

16) Flätad Faux Hawk Hästsvans

Få seriös volym med denna roliga faux hawk hästsvans. Braid kronan, dra sedan av sektioner för en fylligare, mjukare look. När du är klar med flätan, dra upp det återstående håret för en hög hästsvans som ser speciellt slank ut.

17) Enkel Fishtail Date Braid

Här är ett sött sätt att göra en halv upp, halva ner flätan. Bara del håret ner i mitten, fläta det i en rörig fiskstjärna. Säkra flätan, låt resten av håret falla i sängväggar.

18) En snabb flätad toppknut

Detta utseende är bra om du bara har några minuter men vill ha något mer polerat än den övre knuten ensam. Separera bara kronavsnittet av ditt hår och fläta det från knäbaksidan. På baksidan av ditt huvud, knyta av det, vrid sedan resten och sätt det i en rörig toppknut.

19) En ny flätad hjärta frisyr

Här är en vacker fläta inspirerad av de populära Instagram Heart Hair-bilderna. Du kan göra det nästan lika snabbt som du kan läsa självstudiet. Slutresultatet är så vackert som det är bekvämt.

20) Fransk fläta i en hästsvans

Har du inte tid för en full fransk fläta? Använd bara tekniken på en sektion vid sidan. Lossa upp det för mer täckning. Dra sedan flätan tillbaka och säkra den i en hög ponny. Curls är valfria (och så söt!).

21) Optisk illusion vattenfall fläta

Den här söta och enkla vattenfallspinnen är så vacker att den ser ut som Photoshopped. En genomträngsteknik skapar en liten fläta vid varje sektion. Lossa dem för att få rätt kaskad effekt.

22) Mer knut än flätan

Denna roliga look är mer knut än flätan. En hästsvans och några specifika vrider är allt som krävs för att skapa denna romantiska updo. Det ser supersnyggt ut med rakt hår, men är lika vackert med lösa lockar.

23) Big Volume Twisted Ponytail

Är du döende för att rocka en hög volym ponny? Extensions är ett enkelt sätt att lägga till lite ökning. Med eller utan dem ökar denna smidiga vridteknik ditt hår upp för ett mer dramatiskt fall.

24) Grundläggande dragkrok

Trött av att höra hur lätt det är att göra en genomträngnings flätan? Följ bara med denna bildtutorial. Det tar egentligen bara några snabba steg för att skapa en av säsongens mest populära frisyrer.

25) Låg bulle och färdig

Lär dig hur du gör en av de mest enkla och eleganta uppdateringarna. Dra bara ditt hår i en ponny. Twist det, stift det, ta det och du är klar.

26) En mycket Braidy Updo

Skapa mycket vacker flätad textur snabbt och enkelt. Du kan dra av den här med medelstort eller långt hår. Håll bara täta flätor i den färdiga produkten, dra sedan några strängar för en mjukare finish.

27) Super slät flätad bulle

Prova det här utseendet när en enkel bulle eller en fläta bara inte kommer att göra. Braid håret i tre sektioner. Kombinera de här sektionerna för en chunky fläta. Vrid sedan och stift den fläkten i en underbar bulle.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More