27 Elegant ser mor till brudens frisyrer

613

Brudens mor är en mycket viktig och en av de mest populära personerna vid bröllopet strax efter bruden och brudgummen.

Så, det är nödvändigt att mammorna verkar otroligt vackra vid den mest värdefulla händelsen. Här är en fin lista över frisyrer curated speciellt för dig, bröderna mödrar.

Blonda Bob

Visas uber-cool och stilig samtidigt med en blond bob. Du kan välja att ha en centrerad eller sidobevattad bob fylld med blonda nyanser för att accentuera din överklagande. Se till att gå för minimal smycken för att markera ditt hår.

Mor till brudens frisyrer

Bobby Pinned Updo

Elizabeth Banks drog håret tillbaka i en glamorös bobby-pinned updo för premiären av “Pitch perfect 2.” Denna underbara updo är perfekt för alla formella eller festliga tillfällen. Så skaffa dig den här frisyren och glöm din utseende.

Mor till brudens frisyrer

Bouffant Updo

Du kan se ut som en stjärna under bröllopet med en bouffant updo. Först måste du försäkra dig om att ditt hår är välkomnat så att alla lager är raka och då måste du dra upp ditt hår för att skapa en volymmig bouffant i huvudet eller bakdelen av huvudet och stift det tätt som en updo .

Mor till brudens frisyrer

Bouncy Curls

Jaclyn Smith ser bra ut i detta med en smickrande, vågig frisyr. De gyllene reflektionerna ser fantastiska ut på Jaclys kinnben! Titta imponerande med studsar. Se till att du ger tjocka krullar till hårets lager och lämnar dem utan att använda några stift. Detta kommer att öka volymen och studsa till ditt hår.

Mor till brudens frisyrer

Braid Wrapped Bun

Heidi Klum hade en överdimensionerad flätad inslag i en snygg bulle vid 2006 CFDA Fashion Awards. Hon ser ut som atensk skönhet i denna djärva updo. Om du vill se så bländande som henne, försök denna updo och flaunt dina låser på coolaste sätt.

Mor till brudens frisyrer

Klassisk hästsvans

Fira klassen med det vintergröna utseendet som erbjuds av en klassisk hästsvans. Smörj upp ditt hår först med en snygg stilprodukt och binda den upp i en hästsvans genom att se till att allt hår ser perfekt ut på plats. Denna höga och snygga frisyr är perfekt att bära på något formellt eller tillfälligt tillfälle.

Mor till brudens frisyrer

Curly Bob

Gör dig redo att få ett snyggt utseende med en lockig bob. Se till att ge krullar över huvudet eftersom det skulle lägga till mycket volym och studsa. Du behöver inte göra något annat för ditt hår, eftersom krullarna är tillräckligt för att göra jobbet. Om du vill ge din bob ett bubbligt hoppande utseende, försök att bära det ner och curling överallt.

Mor till brudens frisyrer

Extra lång frisyr

Demi Moore ser utmärkt och elegant ut i denna klassiska frisyr. Ser ut som nästa bästa dam i bröllopet efter bruden med en extra lång frisyr. Du kan flaunt ditt långa hår genom att ge lösa vågor från mitt längd till ändarna av ditt hår. Du kan para ihop stilen med långa örhängen.

Mor till brudens frisyrer

Franska Twisted Updo

Visas graciös med en fransk twisted updo. Se till att du bär en ordentligt säker updo genom att ge ditt hår en fransk twist på baksidan. Använd en bra utjämningsprodukt för att få ett glansigt utseende för ditt hår. Den här är en bekväm men trendig frisyr för alla kvinnor med medelstort hår där ute.

Mor till brudens frisyrer

Glossy Updo

Heidi Klum ser alltid imponerande ut med sina olika uppdateringar. Glöd och lysa vid bröllopsfestivalen med en glansig uppdatering. Blåsvinka dina tresses och håll dem raka och slanka. Se till att dra tillbaka dem och binda dem till en fantastisk uppdatering. Glöm inte att använda en fin hårprodukt för att ge glansen.

Mor till brudens frisyrer

Half Up Medium Hair

Visa extravagant med ett halvt medium långt hår. Ta några lager hår från båda sidorna på framsidan av ditt huvud och peka sedan mot baksidan för halv upp. Sedan se till att ge lockig textur till det återstående håret.

Mor till brudens frisyrer

High Bun Updo

Denna höga bun updo är en ultimata elegans. Det ser ärligt djärvt ut i att det lägger all uppmärksamhet på ditt ansikte, istället för att skapa distraktion som några få doser. För total perfektion, bära den här frisyren med en elegant smink och outfit.

Mor till brudens frisyrer

Loose Curly Updo

Få den magiska blandningen av volym och studsa för ditt hår med en lös krökt uppdatering. Gå för mjuka lösa krullar från mitten till änden och dra försiktigt upp håret och ta det för att avsluta den fantastiska stilen.

Mor till brudens frisyrer

Messy Curled Updo

Om du behöver delta i ett utomhusbröllop, så blir en rostig curled updo den bästa stilen för dig. Du måste curl upp ditt hår och kombinera det på ett rörigt sätt på baksidan för att bilda en updo. Se till att lämna några tendrils lös på sidorna av ansiktet.

Mor till brudens frisyrer

Messy Pinned Updo

Ställ dig för att få en balans mellan trenden och traditionen genom att gå till en rörig pinned updo vid bröllopet. Allt du behöver göra är att lossa hårets lager löst och låta dem komma ihop på ett slumpmässigt sätt, men se till att säkra allt säkert.

Mor till brudens frisyrer

Messy Updo

Var ultra-chic med en rotig updo för bröllopet. Du behöver helt enkelt göra hela ditt hår och kombinera det i en updo genom att lämna några lager här och där. Se till att ge massor av vågor till hårets lager.

Mor till brudens frisyrer

Ombre vågor

Även du kan se ungdomlig och trendig ut av sportliga ombre vågor. Färg upp ditt hår med ombrehöjdpunkter och ge ett mittparti för ansiktsramning.

Mor till brudens frisyrer

Retro vågor

Se ut som ett vintagediva med retrovågor för ditt hår. Ge massor av större krullar mot ändarna av ditt hår och bära dem genom att fästa dem på ena sidan. Du kan till och med gå för fingervågor på toppen av ditt huvud.

Mor till brudens frisyrer

Kort krökt hår

Titta sassy även med kort hår genom att välja det korta krullade håret. Se till att du ger massor av lockar i alla lager av håret från toppen till ändarna. Du kan ge färghöjder för att fokusera på locken.

Mor till brudens frisyrer

Kortt krökt vågigt hår

Visa vibrerande speciella genom att gå för kort lockigt vågigt hår. Du måste hålla ditt hår till axel längd och sedan ge den massor av lockar i en vågig konsistens direkt från toppen av huvudet till ändarna.

Mor till brudens frisyrer

Side Chignon

Visas mycket elegant med en sida chignon. Du måste placera hela håret bakom ett öra och linda det i en chignon. Se till att accessorize ditt hår genom att använda en blommig hårstift.

Mor till brudens frisyrer

Updo med en Bouffant

Ta ut din bubbla sida genom att sporta en updo med en bouffant. Du måste först klämma upp en stor bouffant på framsidan av huvudet och rulla sedan det återstående håret på baksidan i en updo. Du kan välja att dekorera updo med en brosch.

Mor till brudens frisyrer

Updo med Bangs

Ställ dig att bli ung och skarp genom att sporta en updo med pärlor. Se till att pärlorna är naturliga och subtila över pannan och sedan binda upp ditt återstående hår på baksidan till en updo. Du behöver hålla håret i din updo rakt och mjukt.

Mor till brudens frisyrer

Updo med Bangs

Vissa kvinnor antar att populära rosa frisyrer bara är för yngre damer. det är ett enkelt missförstånd, dyra damer. oavsett hur gammal du är, du ser mer och mer tilltalande, mousserande och snygg ut, med en modern uppdatering.

Mor till brudens frisyrer

Vintage Curls

Detta är ett klassiskt utseende som du kan dra av med en bobskärning. Du kan bära Curls och glamera denna gamla Hollywood-glamour i stor stil. Så koppla den här vackra stilen med fantastisk kvällsklänning.

Mor till brudens frisyrer

Voluminous Swept Back Half Up

Känn fancy och se fantastiskt ut med en voluminous swept-back halv upp. Ge bara en vågig konsistens till hela ditt hår och svep det mot ryggen i helhet. Ta sedan några lager och binda dem i ett halvt sätt för att avsluta stilen.

Mor till brudens frisyrer

Vågig Bob

Om du vill bli stylad för ett strandbröllop, kommer en vågig bob att erbjuda det bästa utseendet för dig. Du behöver helt enkelt pumpa upp volymen i din bob genom att skapa vågiga texturer på hårets lager. Du kan komplettera denna frisyr med långa och bländande örhängen.

Mor till brudens frisyrer

Välj från den mest populära moderen till brudens frisyrer för att bli super stilig och graciös vid bröllopet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More