26 Hårda delar hårklipp idéer

74

Säkert att säga, den hårda delen kan vara baserad på vilken frisyr du vill ha från en buzz skuren till olika “håriga” stilar som quiffs och pomps. Den ska inte underskatta vikten av en svår del i skapandet av perfekt hårdhet. Detta ganska små element kan helt ändra hela bilden, oavsett om det är en sidodel eller konstnärlig avskildhet. Om du aldrig har försökt rocka det, är det definitivt en hög tid att springa till din barberare med den här ideen, och om du fortfarande inte är säker på hela utseendet, kolla vårt galleri. Hoppas, du hittar det perfekta alternativet för dig.

Spiky Undercut

Spiky Undercut
Hög ren blek är delvis skild från kronan med en skarp rak linje, vilket är en svår del. Toppen är väldigt spetsig och spikig, som ett skärglas. Denna universella frisyr är lämplig för alla tillfällen och platsen.

Vågig sidodel

Vågig sidodel
Fantastiska volymer och vågor som kommer från den hårda delen är så lätta, nästan viktlösa. Sidorna av skäret är utformade i konisk fade teknik, kantig hårlinje och stubb påverkar denna attraktiva bilden i sin helhet.

Edgy Flattop

Edgy Flattop
Hårda hårklippningar är möjliga för alla typer av hår: från orubbligt Afro-hår till rak och blank. Det spelar ingen roll om ditt hår är tjockt eller tunt också. Den flattop frisyr som är så populär bland svarta män kommer att se annorlunda ut med en utsträckt hård del som den här.

Upswept Undercut Hard Part

Upswept Undercut Hard Part
En sorts klassisk underhårig frisyr med uppblåst krona ser alltid perfekt ut, det kan dessutom lägga lite inches i höjd, det är också en ganska viktig fråga för några killar.

Messy Crown of Curls

Messy Crown of Curls
Disheveled men fortfarande mycket elegant frisyr för lockigt Afro-hår. Vad gör denna snitt så unikt och exceptionellt? Definitivt de två parallella hårda delarna, varav en är två gånger kortare än en annan.

El Classico

El Classico
Detta är en extremt fräsch och snygg frisyr som kan hjälpa dig i skapandet av ett klassiskt oemotståndligt utseende. Sådant strålsvart hår är avsett för hård frisyr eftersom den har maximal kontrast och gör sidolinjen så signifikant som möjligt.

Sharp Fade med uppkastad Quiff

Sharp Fade med uppkastad Quiff
Allt du behöver för att få det här häftiga håret är en väldigt ren låg blekande, uppvuxen snygg kort quiff och naturligtvis vår “fe” sidodel, som tjänar som en klar accent.

Buzz Cut med hård del

Buzz Cut med hård del
Korta frisyrer utan några vändningar är för tråkiga. Om du inte är in i konstnärliga mönster på huvudet, men ändå vill ha något uppfriskande, bör du prova en buzzskärning med en noggrann smal hård del som ett alternativ.

Elegant Cut för True Dandy

Elegant Cut för True Dandy
Om du är van vid att göra dig själv påfallande genom din jävla perfekta och till och med lite komplicerade utseende, är skärningen19 på vår lista något du bör överväga som din nästa hårdåda. Det har inga slående element, men dess rena idealitet spelar i händerna på sanna dandier och machos.

Texturerad Pompadour med hård del

Texturerad Pompadour med hård del
Om du tror att den tidigare frisyren är perfekt för dig, kommer den här att göra dig tveksam, eller hur? Pompadouren nedan har en annan, sparsigare textur. Kronfärgen blandar på ett naturligt sätt medan sidorna är blekade. Och naturligtvis är knappast huvudkomponenten en skarp sidoförskjutning, som sträcker sig från bred till smal.

Bald Fade Buzz Cut

Bald Fade Buzz Cut
Åh, denna buzz cut är nästan utan hår, det blandas från framdelen bakåt. Extremt kantig kant är avbruten med en diagonal hård del, som flyttar från huvudets mitt till vänster.

Avrundad signifikant flattop

Avrundad signifikant flattop
Detta före och efter collage visar att rätt valda frisyr kan ändra hela bilden helt och att ta bort några år från din ålder. En sådan rundad platta blir inte så imponerande utan en skarp professionell hård del.

“Inte din genomsnittliga björn” Hård del

"Inte din genomsnittliga björn" Hård del
Vissa människor anser att denna design är freestyle, en annan tenderar att säga att det är en sidodel. Huruvida eller nej, den här är en väldigt skarp hård del, det är ett bra komplement till en sådan slicked forward undercut.

Sidodel Pomp med Taper

Sidodel Pomp med Taper
Om du vill skapa en mjuk bild utan att skära vinklar och skarpa kontraster kan du försöka göra din sidodel inte så svår och akut. Fortsätt din milda komposition med en avsmalnande blek och en slät pump på toppen.

Spiky Cut med låg hård del

Spiky Cut med låg hård del
Här är en annan intressant upplösning på korsningen av spiky frisyr och hård del. Den traditionella sidodelen flyttas ner till början av blekningen, det ser definitivt ut som det är, och ett rörigt förlängt skägg kompletterar bilden och balanserar de “håriga accenterna” i den.

Eviga klassiker

Eviga klassiker
Det översta håret sopas åt ena sidan och slits med hårgel och kam medan kronans främre del är uppbyggd och bakåt. Du är helt fel om du tror att du inte kan klara det – du kan verkligen! Gör bara lite ansträngningar och resultatet kommer inte ta lång tid.

Konstnärlig hård del

Konstnärlig hård del
Denna frisyr är ett sant genombrott i världen av freestyle design mode. En mycket slät texturerad krona är understrukad med en skarp hård linje, och ingen förväntar sig att se den konstnären på baksidan. Denna överraskande effekt är mycket imponerande och fungerar väldigt bra.

Slick Classics med Designer Beard

Slick Classics med Designer Beard
Vilken underbar tolkning av hård frisyr! I det här exemplet är det anpassat till en kort slick frisyr med intressant design på toppen (du kan enkelt göra det enkelt med hjälp av kam och hårprodukt, förresten). Håret gör sig förenat med ett modigt designer skägg och mustasch för att framhäva ansiktsegenskaper.

Färgad underskott med vågig textur

Färgad underskott med vågig textur
Är du uttråkad med monotona underkroppar utan några knep? Om ja, kan den här frisyren inspirera dig. Gå in i experiment med hårfärg och få kontrasterande vit på toppen. Efter det lägger du lite vågig konsistens, med en hårgel och en kam, det är det.

Afro-Can-be-Slick Frisyr

Afro-Can-be-Slick Frisyr
För bara tio år sedan verkade det enda sättet att göra Afro-håret till en klassisk snygg frisyr är att utföra en buzz cut. Men moderna stylingprodukter är väldigt smarta och några av dem kan hålla det mest oroliga håret rakt under lång tid. Kan inte tro det? Titta på bilden nedan. Du bör också uppmärksamma den svåra delen som expanderar dramatiskt på baksidan av huvudet.

Super skarp och ren skinnig frisyr

Super skarp och ren skinnig frisyr
En annan catchy definition för den här frisyren är “klassiker upp, rosa ner”. Det är episkt, men den up-to-date kombinationen av slät topp och naturligt lång skägg. Och om den hårda linjen. Det är ganska smalt här, inte särskilt viktigt, men fortfarande väldigt viktigt för bildskapande.

Round Hard Part

Round Hard Part
Denna svarta manliga buzz klipps med massor av vågor uppdateras med den ovanliga hårda delen som först går parallellt med en främre hårlinje och strömmar sedan tillbaka som en vanlig sidodel. Om du ska rocka det, först kontrollera att din barberare kan göra det exakt och exakt, annars kan du vara väldigt upprörd om resultatet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More