24 Rockabilly & Greaser Frisyrer för varje smak

69

Greaser frisyrer är också kända som “rockabilly hår” och det undrar inte eftersom rock-and-roll stjärnorna, som Elvis Presley, starkt påverkat skapandet av denna trend. Det var på 1050-talet, men nuförtiden är dessa pompösa stilar återkommande i uppdaterade versioner med olika moderna vändningar.
Fettar frisyren själv har fått sitt namn associativt. Poängen är att använda mycket hårstyling för att nå en våt och jämn effekt. Dessa frisyrer inkluderar kam över, pompadours, “cow licks”, anka svansar och några andra mer konservativa skär. Många moderna rockabilly frisyrer utförs på grundval av populära underskott och verkar vara älskade igen. Kolla in dessa uppdaterade idéer om frisör frisyrer.

En Oldie men en Goodie

En Oldie men en Goodie
En sådan traditionell greaserpompadour blir aldrig gammal. Det är populärt och friskt idag som om det var på 50-talet. Tyvärr är det ganska svårt i styling, så du behöver ett annat par händer för att hjälpa dig.

Sharp Fade Comb Over

Sharp Fade Comb Over
Vi har redan nämnt att kammen över såväl som pompadour är den första bilden av greaser frisyrer. Kam över definitivt vinner på den tid som krävs för att stile den, eftersom allt du behöver är att sprida gel eller pomade över huvudet med en kam.

Nice Pomp för Dark Grey Hair

Nice Pomp för Dark Grey Hair
Här är en mer klassisk pompadourvariation. Som du kan se, spelar det ingen roll hur gammal du är och huruvida ditt hår är ljust och hälsosamt eller redan grått med en avtagande hårlinje. Hur som helst förändras det drastiskt hur du ser på ett mer seriöst och solidt sätt.

Kort greaser Pomp

Kort greaser Pomp
Spara inte hårpomad när du arbetar med frisör frisyrer, speciellt med pompar. Eftersom ditt mål är inte bara att göra det snyggt men också att fixa det väldigt tight för att vara säker på att det inte kommer att förstöras ibland och får dig att känna dig förvirrad eller orolig.

Mjuka vågor Undersnitt

Mjuka vågor Undersnitt
Den här rockabilly vita underskärningen kommer att göra den vågiga hårägaren glad säker! Allt översta långa håret är snyggt svept tillbaka, så vågorna ser perfekt ut och stör inte i ansiktet.

Klassiker för konservativa män

Klassiker för konservativa män
Det fanns konservativa människor på 1950-talet, de finns nuförtiden, och det kommer givetvis att vara i framtiden. Det här beviset visar att klassiska frisyrer är tidlösa, de är eviga, och kommer alltid att vara något begränsade, blygsamma och enkla i motsats till moderna extravaganta skärningar.

Rockabilly Bearded Skin Fade

Rockabilly Bearded Skin Fade
Hej, grabbar, glöm inte om coola trendiga skägg, förresten. Om din topp är smörjd och slät betyder det inte att du inte kan ha en naturlig slarvig skägg eller mustasch. Det kommer att göra din bild ännu mer intressant, var säker!

Tight Fade Undercut

Tight Fade Undercut
Om fettpompadour-underskärningen verkar för tråkig för dig, är det här en idé om hur man gör det mer kreativt. För det första kan du lägga till en hård del (som är “måste ha” en del av de flesta moderna nedskärningar). För det andra, tänka på en freestyle-design, som är perfekt för att göra bleken frisk.

Sidokam över

Sidokam över
Moderna frisör frisyrer har mycket fler alternativ att jämföra med sina nära släktingar. En sådan slick sidodel kan till exempel vara en bra idé för dig, kära herre.

Texturerad Rockabilly Sidodel

Texturerad Rockabilly Sidodel
Om du föredrar frihet snarare än vanligt, måste du hata att ditt hår är snyggt. Naturlig rörelse, enda lösa strängar, texturerad volym – allt som handlar om rockabilly sidodelen nedan.

Psycho Quiff

Psycho Quiff
Denna skinhead med en quiff är en frisyr från åttiotalet. Den blev känd av det musikaliska subkulturen, som kallas psychobilly, som är en blandning av punk och rockabilly. Den här galna frisyren är en slags hårarkitektur och det är definitivt stenar, eller hur?

Tjockt hårpump med fullskägg

Tjockt hårpump med fullskägg
Denna släta pomp med en smal hård del liknar en boogie-stil på toppen. Rakknivens rörelse rör sig diagonalt och blandar sig i ett helt svart skägg med “stache”.

Natural Waves Greaser Frisyr

Natural Waves Greaser Frisyr
Denna frisyr är för långt från rock-n-roll men det är fortfarande smurt och bara en mer måttlig version av frisyrer från 50-talet. Sidosvipt quiff gör en naturlig vågseffekt på toppen.

Slick, ren och smidig underskott

Slick, ren och smidig underskott
Det är en sann rockabilly cut, väldigt skarp och snällig. Långt övre hår är svept tillbaka, sidorna är artistiskt bleknade och bakdelen är V-formad.

Crazy Duck Tail

Crazy Duck Tail
Det är uppenbart att det första du kommer att säga är “Elvis bor”. Men i alla fall har denna sjuka retro frisyr sina snabba fans idag. Solid rockabilly pompadour med whiskers har rätt att existera.

Blekt flattop Rocks

Blekt flattop Rocks
Vill du ha några radikala förändringar? Ta risken och blond! Utför en greaser flattop så här och gör dig redo att chocka dina vänner med din omvandling.

Flattop & Boogie Crossover

Flattop & Boogie Crossover
Den här bilden är väldigt hipsterliknande, inte bara på grund av en styrbar mustasch och solid skägg. Diffusionen av stilar (som flattop och boogie-stilar i den här) är också en av de mest betydande hipstersfunktionerna.

Fet bild för silverhår

Fet bild för silverhår
Den här brutala och den dramatiska bilden skapas med hjälp av ett långhårigt skägg som gradvis smälter i en elegant silverpomp. Är det i din stil? Så vad väntar du på? Väx ditt skägg och skynda dig till din barberare!

Greaser Style …

Greaser Style ...
… och klassiker igen. Den här är så attraktiv och uppdatering, som också är väldigt bekväm, lätt i vardagsvård och kräver ingen väntan tills ditt hår är tillräckligt lång för att klippa det.

Söt Blå Pomp för dig

Söt Blå Pomp för dig
Om det inte redan är tillräckligt med smörjpompadour-snittet, är det här en enda idé om hur du får din bild stänkande och slående. Byt hårfärg, välj något du vill ha, även om det är grönt eller blått.

Förlängd Psycho Quiff

Förlängd Psycho Quiff
Detta är en modern version av Psycho Quiff Frisyr, den är längre och tillbaka till en V-form. Ditt hår måste vara mycket tjockt och ganska långt, annars kommer du inte att kunna få en sådan rockabilly frisyr.

Greaser Frisyr med Zigzag Parting

Greaser Frisyr med Zigzag Parting
Sido delen av denna greaser frisyr är inte traditionellt rak, det är zigzag. Håret är kammade på sidorna och sedan tillbaka, medan den låga rena blekningen kompletterar hela bilden, vilket gör den mer aktuell.

Rockabilly stil för lockigt hår

Rockabilly stil för lockigt hår
Galen, galen, galen stil! Det här fantastiska håret är en hård nöt att knäcka. Men om du har bestämt dig för att rocka den, här är en riktlinje för dig. När du har tvättat ditt lockiga hår sprider du lite hårprodukt över det. Separera sedan den i två delar och blåsor, sträcka med en rund borste och rulla mot mitten. Därefter fixar ditt mästerverk med ett hårspray för att hålla det säkert under en längre tid.

Gelérullad Pompadour

Gelérullad Pompadour
Det här är gammal skola, älskling! Om din kreativitet är över och du måste göra ett stänk, kan du använda några retro idéer för inspiration.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More