22 mest underbara och snygga bröllops frisyrer

86

Plocka ett bröllop Updo kan vara en stor smärta eftersom det definitivt inte är en cakewalk.

Med smala alternativ som finns tillgängliga och typiska Curly Updos kan det vara en skrämmande uppgift att se annorlunda ut i publiken, även när du är brudtärna. Fret inte; Vi har tagit dig för olika hårtyper och längder. Utsmyckning och de söta hårtillbehören är en del av dessa frisyrer. Få några håridéer.

Flätat huvudband Updo

Blond, Braid och Bangs är gjorda för varandra! Gör en flätan och linda den runt huvudet som ett huvudband. Gör resten av håret i en rörig bulle eller låt dem öppna. Dra ut pärlorna för att slutföra utseendet. Flätan ser ut som en headband cum tiara.

Flätat huvudband Updo

Flätad ponny

Flätad ponny är en distinkt updo. Denna lätt att göra snygg och krångelfri frisyr kan bokstavligen görs på några minuter. Slå ditt hår i en medelhög ponny och dela den i 2 sektioner. Vrid snitten samman med varandra därefter. Avsluta det genom att binda det på plats med en hårsträng som du gör med hårbinder.

Flätad ponny

Flätad Updo med tillbehör

Kastanjebrun gjort i en fransk fläta är romantisk och feminin updo. Gör en bouffant genom att försiktigt reta ditt hår på kronan. Dra ut några strängar och låt dem falla fritt i ansiktet. Tillbehör med denna invecklade pärla och pärlor tillbehör för att förbättra utseendet.

Flätad Updo med tillbehör

Bun Style Frisyr

Hög buncoiffure med mildt hög puff är ett annat sätt att rocka din D-dag. Skriv en snygg röra på din krona. Ett snyggt tillbehör som en hårbrosch förutom bulle gör underverk. Dra ut några smäll och flyga aways för att avsluta utseendet.

Bun Style Frisyr

Curly Bob med tillbehör

I motsats till populär tro på att bröllops frisyren endast kan göras på långt hår, är det här för kvinnor som har kort hår. Ditt vanliga söta korta bobshår med lite blommigt tillbehör kan fungera som en bröllops frisyr.

Curly Bob med tillbehör

Curly Wedding Hairstyle

Notch upp din stil kvot med denna lockiga bröllop frisyr. Ge en feminin sida sopa till locken. Skaka kronan, knyta den ordentligt i puffen. Sida del fram håret, vrid dem och stift dem på baksidan. Lägg till några blommor för en dags händelse / äktenskap.

Curly Wedding Hairstyle

Detaljerad Knut

Knutar är komfortmodiga och eleganta! Puffa upp kronan. Slå den i en ponnysvans och knyta upp den. Säkra det med U-pinnar. Du kommer definitivt att stå ut i mängden med den här. Denna söta “Knotty röra” borde vara på din att göra denna bröllopsäsong.

Detaljerad Knut

Fish Tail Braid

Evergreen fisk svans flätor kommer alltid att vara i mode. Glam och snygg denna invecklade frisör kan arbeta med både lockigt och rakt hår. Den här mångsidiga frisyren har medellång och lång hår. Denna komplicerade snygga fläta är faktiskt väldigt lätt att göra med lite träning. Låt dina knuffar förlora och dra ut håret ur flätan för en fylligare och tjockare fiskespets.

Fish Tail Braid

Halv uppflätat hår med lock

Alltför hårt hår kan ibland vara smärta att hantera. Gör den här heta och snygga frisören om du letar efter något innovativt. Släpp lös din fräcka och livliga sida med detta hår. Markerat hår är utmärkt för denna frisyr.

Halv uppflätat hår med lock

Half Up Half Down Bröllops frisyr

Vem sa flätor gör en tråkig frisör !? Prova denna dubbla flätade frisör för nästa bröllop! Säkra en fläta horisontellt och dra ut håret så att det ser ut som ett vattenfall. Håll din ena sida i flätan och annan öppen lös för den här inte så vanliga frisören.

Half Up Half Down Bröllops frisyr

Långa Curls med Flower Headpin

Dessa kastanjfärgade hår passar bäst med lockigt hår. Långa lockar är fantastiska med medelhår. Det ger studs och volym till annars rakt och livlöst hår. Mellansidade smällar kan göras raka och avsmalnande i ändarna för mer balanserat utseende. Överbrygga stilkvoten med blomstersnålar eller några riktiga blommor i ditt hår.

Långa Curls med Flower Headpin

Loose Twisted Side Braid With Bangs

Ge din franska fläta en avslappnad look med det här håret. Lägg upp en sida fläta med fringy hår som kommer ut ur bangs och flätor. Till skillnad från Disney vamp, tappa frisören så att den ser avslappnad ut och läggs tillbaka.

Loose Twisted Side Braid With Bangs

Låg bulle

Bulle är alltid roligt. En låg bulle är en frisyrfri frisyr från hela tiden. En ordnad låg bulle med avsmalnande päls på pannan kan vara ett snabbt alternativ. Låt händerna falla på hakan och krama ditt ansikte för Au-Naturel-utseende.

Låg bulle

Messy Updo med tillbehör

Mess är inte dåligt i det här fallet. Obefläckad chic och smart gjort röra får en kvinna att se härlig ut. Askew bangs och fly aways, High pouf och låg kaotisk bulle räcker för att få dig att se ut som en modell precis utanför skenan. De-röran med en känslig hårnål eller tillbehör.

Messy Updo med tillbehör

Messy Updo med Twisted Braid

Denna asymmetriska och vridna flätan är en perfekt updo för medelålders kvinnor. Salt- och pepparfärgen med rörig bulle kompletterar varandra väl. Curl sidhåret för mer feminin och söt look.

Messy Updo med Twisted Braid

Retro Bouffant

En perfekt hyllning till 50 och 60-talet här har filmstjärnan känslan. Hög bouffant är symbolisk för kvinnor som håller huvudet högt. Jet svart färg i hår gör att den ser mer plysch och elegant ut.

Retro Bouffant

Axel längd vågigt hår

Skrika ut till kvinnor med kort hår! Vi vet att du har begränsade alternativ. Krumma ändarna och borsta dem för naturligt utseende. Använd blommor hår tillbehör för att slutföra utseendet.

Axel längd vågigt hår

Enkel uppdatering för bröllop

Ett snyggt förenklat hårbulle är ett utmärkt sätt att göra håret. Det här är för någon som vill hålla sig till grunderna. Smäll smällarna i bunten. Också, komplettera utseendet med en sparkly, diamant hårnål för att lägga lite charm i annars grundläggande frisyr.

Enkel uppdatering för bröllop

Vattenfall Braid

Är det inte häftigt om du lägger det mesta av ditt hår fortfarande med en flätan? Dess eleganta, det är enkelt och super imponerande. Curl håret om du har rakt hår för att förbättra frisyren.

Vattenfall Braid

Bröllops frisyr för långt hår

För längre hår måste göras felfritt eftersom de är mer tidskrävande att göra och det finns ingen tid att göra om de går fel, är den här frisyren en exakt blandning av stil, sexiness och sassiness. Curl, curl curl för det är vad som kommer att göra någon bröllop frisyr mer festlig och djärv.

Bröllops frisyr för långt hår

Bröllops frisyr för kort hår

Bob kort hår är svårt att stila längre, varför inte hålla sig till grunderna. Om du hatar att experimentera är det här en perfekt lat hårstil. Sida dela ditt hår i poky rak och skarp bob.

Bröllops frisyr för kort hår

Bröllops frisyr med Tiara

Bröllop är en utarbetad affär och du vill verkligen se ut som en prinsessa. Sida svepte lockigt långt hår och bouffant, tillsätt tiara så att det helt ser ut som en prinsessa. Varför inte se ut som en D-dag?

Bröllops frisyr med Tiara

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More