20 vackraste bruduppdateringar för eleganta brudar

86
Bridal Updos

Att vara en perfekt brud har alltid varit den bästa fascinationen hela tiden.

Oavsett om det handlar om den drömmande klädseln eller en magisk dekoration eller delikatesser eller kompenserar, ser du kompromiss ingenstans och varför inte!

Forskningsspelet och vår brudens stalking-verksamhet blir starkare och bättre som D-dagen kommer närmare och då inser det hur viktigt det är att förutbestämma det utseende du vill förvärva. Är det virvlande curls du tänker på och en snyggt gjord bulle, strö med vackra orkidéer i lager? Kanske vill du tillåta att det snurrar i vindarna?

Vi har därför en snickning av frisyrer för dig nedan, gå och kolla in det och slutföra ditt drömutseende!

Flätade Updo

Om du swoon över flätor görs till en bulle, är den här för dig. Tillfoga det med vackra liljor i ditt hår och bokstavligen göra bröllopet alla dina!

Flätade Updo

Bridal Updos för långt hår

Så om du har långa fransar, bara laga dem upp i mitten, virvla dina dreadlocks, peka dem helt och smidigt och tillbehör dem med ditt favoritband. Glöm inte att använda hårsprayen så att den ser upp i hela tiden. Bokstavligen äger ditt bröllop med det utseendet!

Bridal Updos för långt hår

Bridal Updos för Medium Hair med Shinny Headband

Är du en bouffantfläkt? Då bör denna frisyr överträffa din lista! Curled upp och elegant gör det till en bulle – krångelfri och klar.

Bridal Updos för Medium Hair med Shinny Headband

Eleganta Updos

Om du är en icke-tillbehörsman och älska Mohawk-utseendet, håll dig fri och håll det enkelt i ditt bröllop. Stela den röda mattan ser och förbättra din glöd!

Eleganta Updos

High Bun

Din bröllops frisyr ska inte ställa upp resten av ditt utseende. High rise bun skulle vara ett lämpligt alternativ för dig att välja. En enkel och en klassisk updo skulle passa perfekt med din bröllopsstil!

High Bun

Loose Updo med tillbehör

En lös chignon bröllop frisyr med att låta dina mjuka krullar falla är ett trendigt val. Sminka upp det med en snygg hårnål och lägg till en touch av modern elegans.

Loose Updo med tillbehör

Låg Bridal Updo med Ljus Tillbehör

Om du älskar att detaljera varje bit av din stil, är en flät låg bulle upptagen i ett fashionabelt tillbehör den typ av motivation du behöver i ditt liv.

Låg Bridal Updo med Ljus Tillbehör

Low Updo Shinny Leaf Hairpiece

Markera din lekfulla sida med en nyckfull frisyr med tendrils och blommor i ditt huvud. Låt detta inte vara en annan rörig bulle för att du ska fortsätta din bröllopsdag!

Low Updo Shinny Leaf Hairpiece

Lower Updo för bröllop med tillbehör

Håll det lågt genom att blanda i någon glamour och enkelhet i ditt bröllop. En lägre updo, accessorized med ett elegant band.

Lower Updo för bröllop med tillbehör

Messy Updo

Donera ett rörigt utseende i ditt eget bröllopsaffär är ovanligt och elegant. Naturliga vågor eller uppvärmda, det ger ett extremt mysigt utseende och om du har förtroendet att bära det med nåd, har du klättrat upp en stege i den glamorösa världen.

Messy Updo

Retro Inspirerad Updo

Återuppbygga vintage känslor i ditt bröllop som reflekterar genom din updos. Ta tillbaka de mjuka krullarna och den glänsande texturen tillbaka till den moderna elegansen och gör det ser uppfriskande ut.

Retro Inspirerad Updo

Skulpterade Twists

Lägg till ett gnistrande huvudband till din mid-bun-det är ett enkelt tillägg som säkert kommer att blända dina gäster.

Skulpterade Twists

Sidan Swept Updo med Curls

Den twisted strängar semi-rotig frisyr lägger textur och lager till denna underdimensionerade bulle.

Sidan Swept Updo med Curls

Enkel uppdatering

Om du är den som inte kan investera mycket tid får du allt klädd och preparerat, passar det här med din stil! Krul upp ditt hår i en skickligt gjord bulle.

Enkel uppdatering

Twisted Bridal Updo med hårbitar

En vriden bulle av silkeslen och rakt hår, utsmyckat med en underbar prydnad, kan vara en av de finaste preferenser.

Twisted Bridal Updo med hårbitar

Twisted High Bun

Bun är en av de mest populära frisyrer som aldrig går ur stil. Det är extraordinärt mångsidigt och kan begränsas i ett antal metoder. Här kan du se en av den höga bunstilen och det är rörigt bulle. Så gör detta på ditt bröllop och äga gästens uppmärksamhet.

Twisted High Bun

Updo med ett huvudband

Kombinationen av flätor och en bulle är aldrig en dålig idé! Sida Goldilocks och en flätad bulle, förstärkt med ett huvudband kompletterar din outfit helt och hållet hålla den snygg, nykter och vacker.

Updo med ett huvudband

Updo med blommor

Omsmyck din kärlek till blommor och deras doft på din bröllopsdag genom att placera några underbara liljor, orkidéer, rosor i din manen, känna dig återupplivad och återigen som någonsin!

Updo med blommor

Voluminous Updo

Denna voluminösa stil resulterar i sofistikering och ära! Oavsett hårets struktur, färg, typ, blåsa torr och se ditt hårs magi.

Voluminous Updo

Bröllopsuppdateringar för lång tjockt hår

manner of lengths twisted into a low bun and a closely classic inspired crystal clip. Underbara fingervågor är det perfekta uppdateringsmetoden av längder som vrids i en låg bulle och ett nära klassiskt inspirerat kristallklämma. Det passar helt ditt tjocka hår, försök att få det här ultimata utseendet.

Bröllopsuppdateringar för lång tjockt hår

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More