20 Korta Curly frisyrer för kvinnor att se Vivacious

93
Short Curly Hairstyles

Vanliga frisyrer blir tråkiga när tiden går, är det inte? Oroa dig inte; du är på rätt ställe. Här kommer du vara privilegierad att kolla in mycket rankade korta lockiga frisyrer och kanske prova ett par frisyrer. Korta lockiga frisyrer rekommenderas för kvinnor som vill ha ett enkelt men stilfullt utseende. Det passar också kvinnor som letar efter en lättanpassad frisyr. Nedan finns tips om hur du effektivt behåller dina lockar.

  • Näda håret med schampo – Det här är viktigt eftersom ditt krullade hår tenderar att vara torrt de flesta gånger eftersom eteriska oljor kämpar för att nå dina strängar. Detta beror på locken. Som vi alla vet, innehåller schampo viktiga näringsämnen för korrekt hårväxt.
  • Var försiktig när du tvätter och torkar håret – Det är här de flesta människor går fel. Var försiktig när du tvätter håret eller torkar av vatten från huvudet.
  • Minimera borstning av håret eller riskera att du förstör krullarna på huvudet.

Gå igenom listan nedan innan du väljer en kort lockig frisyr för ditt hår.

Afro Curls Frisyr

Afro curls frisyr förtjänar en plats på denna lista. Denna frisyr tillskrivs både svart och blont färg på huvudet. Svart färg bör dock vara dominerande i hela huvudet. Därefter bildas en skiktad look över huvudet innan du utformar lock på det lagrade håret. Fortsätt och kamma dina lockar uppåt för att bilda ett Afro-utseende. Den lagrade looken förbättrar inte bara utseendet på ditt huvud utan gör det också lätt att bilda lock på huvudet. Afro curls frisyr passar bara kausalhändelser. Du uppmanas att anta denna frisyr eftersom det ger ditt hår tillräckligt med andningsutrymme. Dessutom blandar både svarta och blonda färger med alla kläder som du har på dig.

Korta Curly Frisyrer

Naturlig Curly Frisyr

Som namnet antyder fokuserar den naturliga lockiga frisyren på att ge dig ett naturligt utseende över huvudet. Den här glamorösa frisyren kännetecknas av ett blont utseende över huvudet. Applicera blåsa torrt i hela huvudet för att förbättra utseendet och strukturen i ditt hår. Fortsätt och bilda en skiktad look över huvudet innan du utformar lockar. Natural curls frisyr begränsar inte dig på storleken på lockar att bilda på ditt huvud. Allt beror på din smak och önskat slutligt utseende. Flytta på och vila ditt framifrån hår rakt antingen mot höger eller vänster sida av huvudet. Det beror allt på sin position på huvudet. Slutligen kamma håret på baksidan rakt.

Korta Curly Frisyrer

Beach Lob Haircut

Börja med att anta både en rödhårig och lagrad look över huvudet. Fortsätt och dra en linje vid något tillfälle på mitt mitthuvud. Denna linje bestämmer om ditt hår vilar på höger eller vänster sida av huvudet. Fortsätt och bild ett lockigt vågigt utseende på båda sidor av huvudet innan du kammar håret rakt mot respektive riktning. Beach lob haircut betonar att ditt hår finns kvar i hakan. Den skiktade utseendet gör det enkelt att skilja strandlobben från andra liknande frisyrer. Denna casual frisyr rekommenderas för kvinnor som vill ha en tillfällig avslappnad frisyr. Gör ett försök att prova denna fantastiska frisyr, om ditt hår når den längd som krävs.

Korta Curly Frisyrer

Phoenix Bob Frisyr

Ge ditt svarta hår ett blont utseende över huvudet. En del av svart hår ska dock vara synligt på huvudet. Kamma ditt högra sidor hår rakt bakom ditt högra hår. Snygg resten av ditt framsyns hår rakt mot vänster sida av huvudet. Fortsätt och bild både ett skiktat och lockigt vågigt utseende på ditt sidohår. Phoenix bob frisyr ger dig en hel del utforma frihet. Först är du fri att välja storleken på lockar som ska formas på ditt huvud. För det andra finns det många sätt att du kan vila ditt hår. Phoenix bob frisyr ger dig möjlighet att visa upp ditt vackra ansikte och hår.

Korta Curly Frisyrer

Fluffy Curls Frisyr

Här ligger uppmärksamhet på både höger och vänster sida av huvudet. Förbättra utseendet på den här frisyren genom att blåsa torr och bilda en skiktad look. Bestäm vilken del av ditt framifrån som ligger på höger och vilken man ska kamma rakt mot vänster sida av huvudet. Allt hår ska vara svart bortsett från dina framkanter. Applicera höjdfärg på kanterna på framsidans hår på båda sidor av huvudet. Fortsätt och bild ett lockigt vågigt utseende på båda sidor av huvudet. Du är fri att bilda ett lockigt vågigt utseende på baksidan av huvudet. Du kommer definitivt att sticka ut från dina kamrater om du adopterar denna underbara frisyr.

Korta Curly Frisyrer

Sträckt ut Blond Frisyr

Sträckt ut blond frisyr beror på ett blont blick genom huvudet. Flytta på och separera ditt vänster sida hår från resten av ditt framsyns hår. Kamma resten av ditt framsyns hår mot höger sida av huvudet. Det är ditt högra sidohår, franshår och ditt mitthuvudhår. Detta är den punkt du bildar ett lockigt vågigt utseende på både höger och vänster sida av huvudet. Hår på vänster sida av huvudet bör ligga bakom ditt vänstra öra. Hår på baksidan av huvudet bör också uppnå ett lockigt vågigt utseende. Sträckt ut blond frisyr ger dig tillräckligt med andnings utrymme för håret.

Korta Curly Frisyrer

African American Curly Frisyr

Du bör ha kurshår att se bra ut på afrikansk amerikan lockig frisyr. Känn dig fri att ge hela ditt hår ett blont eller svart utseende. Kamma allt håret uppåt innan du formar lock i hela huvudet. Detta är en av de få frisyren på denna lista som kan anpassas för att passa alla händelser som kommer din väg. Kvinnor älskar den här frisyren, eftersom det ger dem en enkel tid att behålla det. Du behöver inte regelbundet tvätta eller behålla dina lockar. Dessutom blandar afrikansk-amerikanska lockar frisyr perfekt med alla kläder du har på dig. Kvinnor som söker både tillfälliga och permanenta frisyrer är perfekta kandidater för denna frisyr.

Korta Curly Frisyrer

Perfekt Curly Bob

Som namnet antyder, fokuserar den perfekta lockiga bob frisyren på att ge dig ett lockigt utseende över huvudet. Perfekt curls bob frisyr är tillskrivet av både en svart och skiktad look. Fortsätt och adoptera en skiktad look över huvudet. Efteråt vila ditt franshår rakt på pannan. Anslut ditt mellanhuvudhår med hår på båda sidor av huvudet. Hår på baksidan av huvudet bör också uppnå ett lockigt vågigt utseende innan det kammas rakt mot sin naturliga växande riktning. Den svarta färgen gör perfekt curly bob frisyr matchning med alla kläder du väljer. Det är inte allt; du är inte begränsad på storleken av lockigt vågigt utseende att anta på ditt huvud.

Korta Curly Frisyrer

Färgglada Curly Frisyr

Vill du ha en färgad look på ditt huvud? Om ja, prova färgstarkt lockigt frisyr. Denna underbara frisyr präglas av en blandning av lila och blont blick på huvudet. Fortsätt och bilda en skiktad look över huvudet. Den skiktade utseendet på ditt huvud gör att det är lätt att bilda lock på huvudet. Följaktligen förbättras också utseendet på hela ditt utseende. Formulera en lockig-vågig genom hela huvudet. Flytta på och vila ditt franshår på pannan. Det borde sammanfoga med hår på båda sidor av huvudet. På samma sätt borde ditt mitthårshår förbli med hår på båda sidor av huvudet. Slutligen bör ditt hår ligga över nackområdet.

Korta Curly Frisyrer

Driftwood Haircut

Driftwood haircut är en av de senaste frisyren på denna lista. Det kännetecknas av en blandning av blont och svart utseende i hela huvudet. Det blonda utseendet ska vara dominerande i hela huvudet. Fortsätt och bilda en skiktad look över huvudet innan du formar små lockar på huvudet. Driftwood haircut passar kvinnor söker både en tillfällig och permanent frisyr. Dessutom ger drivved hårklippning ditt hår tillräckligt med luft som behövs för rätt tillväxt. Det är inte allt; detta är en av de enkla att upprätthålla frisyrer på den här listan. En stor del av ditt framsynshår ska ligga på båda sidor av huvudet. Slutligen kommer du ha en enkel tid att byta denna frisyr.

Korta Curly Frisyrer

Voluminous Curly Bob Haircut

Denna underbara korta curls frisyr tillskrivs både ett svart och skiktat utseende över huvudet. Förbättra utseendet på hela ditt hår genom att blåsa torrt. Komba håret på baksidan av ditt huvud, höger sida hår och ditt vänstra sidled hår rakt mot sin naturliga växande riktning. Därefter sammanfogar du ditt frans- och mitthårshår med hår på båda sidor av huvudet. Fortsätt och bild ett lockigt vågigt utseende på både höger och vänster sida av huvudet. Voluminous curly bob haircut gör att du kan bilda ett lockigt vågigt utseende på baksidan av huvudet om du anser det nödvändigt. Dessutom bör ditt sidledes hår systematiskt minska i längd när det sträcker sig mot ryggen.

Korta Curly Frisyrer

Fringe och Bangs Curly Haircut

Vill du visa upp ditt franshår? Om ja, det här är vad du behöver. Ge hela ditt hår ett svart och skiktat utseende innan du påbörjar designprocessen. Fortsätt och bild ett lockigt utseende över huvudet. Fring och knipa haircut begränsar inte dig på storleken på lockar att bilda på ditt huvud. Det beror helt på din preferens och det allmänna utseende du vill uppnå från den här frisyren. Fortsätt och koppla ihop ditt hår i mitt huvud med hår på båda sidor av huvudet innan du kammade det rakt mot dess respektive riktning. Spår av blond färg bör vara synlig vid något tillfälle på ditt svarta hår.

Korta Curly Frisyrer

Pixie med Side Flip Frisyr

Den här glamorösa korta krullningen frisyr passar kvinnor med tunt hår. Det kännetecknas av både en svart och skiktad look i hela huvudet. Fortsätt och kamma ditt höger sida hår, vänster sida hår och hår på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning. Snygg en stor del av ditt frans- och mitthårhår på vänster sida av huvudet. Fortsätt och bild ett kurvigt utseende på båda sidor av huvudet. Trima håret så att det ligger ovanför nackområdet. Kvinnor som adopterar denna frisyr kan enkelt anpassa denna casual frisyr för att passa officiella funktioner. Du kommer också ha en enkel tid att behålla denna frisyr.

Korta Curly Frisyrer

Curly Lob Frisyr

Välj en erfaren stylist om du vill se bra ut på denna fantastiska frisyr. Börja med att ge ditt hår en blandning av svart och brun färg på ditt huvud. Fortsätt och bilda både ett skiktat och lockigt vågigt utseende över huvudet. Lobben frisyren begränsar dig inte på locken för att anta på ditt huvud. En stor del av ditt framsynshår ska ligga på både höger och vänster sida av huvudet. Kamma resten av ditt hår rakt mot baksidan av huvudet. Detta är anledningen till att lob-frisyren anses vara en av de enklaste och lättanpassade frisyrerna. The lob frisyr definitivt förtjänar att vara på denna lista.

Korta Curly Frisyrer

Vintage Big Curls Haircut

Tappning stor krullning haircut har funnits under en lång period. Fortsätt och bild både ett svart och lockigt utseende över huvudet. Adoptera en skiktad look på ditt huvud för att helt enkelt vara att bilda lock på huvudet. Fortsätt och vila ditt franshår på pannan och bor ihop med hår på både höger och vänster sida av huvudet. På samma sätt bör ditt mitthårhår sammanfoga med ditt sidohår. Vintage stora curls haircut är en kausal frisyr. Detta beror på det lagrade och lockiga utseendet. Kamma håret på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning.

Korta Curly Frisyrer

Tousled Curly Bob Frisyr

Titta inte längre om du vill ha lockar över huvudet. Helt enkelt kolla in tousled curly bob frisyr. Du kan antingen använda svart eller markera färg på ditt huvud när du utformar den här frisyren. Följaktligen bör en stor del av håret uppnå både ett skiktat och lockigt utseende. Kamma ditt höger och vänster sidledshår rakt mot deras respektive riktning innan du sammanfogar det med ditt mitthuvudhår. Vila ditt franshår på pannan och bor ihop med både höger och vänster sida av huvudet. Tousled curly bob frisyr ger dig möjlighet att visa upp ditt långa hår. Framförallt begränsar den här fantastiska frisyren dig inte till storleken på lockar för att bilda på ditt huvud.

Korta Curly Frisyrer

Upp vred Bob Haircut

Här ligger uppmärksamhet på båda sidor av huvudet. Huvuddelen av ditt framifrån ska ligga på vänster sida av huvudet. Det är ditt franshår, mitt huvud hår och ditt vänstra sidled hår. Up-turned bob haircut betonar att ditt hår uppnår både en blond och svart look över huvudet. Följaktligen bör hela ditt hår uppnå en skiktad utseende. Den skiktade utseendet gör det enkelt att bilda ett lockigt vågigt utseende över huvudet. Kamma håret på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning. På samma sätt ska håret på höger sida av huvudet ligga rakt mot sin naturliga växande riktning.

Korta Curly Frisyrer

Dark Chocolate Messy Frisyr

Vill du ha ett rörigt utseende över huvudet? Om ja, blick på denna underbara korta curls frisyr. Mörk choklad rotig frisyr Passar alla som vill ha en färg bland frisyr. Här uppmanas du att anta både svart och brun färg. Adoptera både ett skiktigt och kurvigt utseende i hela huvudet. Detta är det enklaste och enklaste sättet att uppnå ett rörigt utseende över huvudet. Kamma ditt framifrån hår rakt antingen mot höger eller vänster sida av huvudet, beroende på dess position på huvudet. Det skiktade och lockiga utseendet ska vara synligt på båda sidor av huvudet för att uppnå ett rörigt utseende. Slutligen ska håret på baksidan av huvudet bilda en rundad look.

Korta Curly Frisyrer

Black Ale Curly Frisyr

Black ale curly frisyr ger dig mycket frihet när det gäller att välja frisyrer som bestämmer storleken på lockar att bilda på ditt hår. En sektion av blonda färger bör vara synlig på ditt huvud. Framför allt betonar den svarta alekurviga frisyren att ditt hår är kvar över din hårlinje. Formera en skiktad look över huvudet för att göra det enkelt att forma lockar genom hela huvudet. Ojämnt kamma dina lock i hela huvudet för att uppnå en shag look. Slutligen, svart ale lockig frisyr passar bara sociala funktioner.

Korta Curly Frisyrer

Kort Curls Glam Haircut

Som namnet antyder, fokuserar den här glamorösa frisyren på att ge dig korta krullningar i hela huvudet. En stor del av ditt framsynthår ska ligga på vänster sida av huvudet. Du är fri att förbättra ditt locks utseende genom att applicera gel. Korta curls glam haircut gynnar kvinnor som vill ha en tillfällig frisyr. Den skiktade och lockiga looken över huvudet gör det enkelt att behålla ditt hår. Faktum är att du inte behöver regelbundet besöka din stylist för underhåll. Slutligen garanterar kort hårkramning av håret ditt hår tillräckligt med andningsutrymme.

Korta Curly Frisyrer

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More