20 Bob och Lob Frisyrer Inspiration För Bländande Look

71

Bobben har varit populär i frisyrscenen någonsin sedan någon kan komma ihåg. Det är en annan variant som är känd som lob har kommit in i modevärlden senare. Skillnaden mellan båda är att loben är längre än en bob. I själva verket kommer ordet lob som en kort form av “lång bob”. Enligt hårexperter, oavsett vilken du väljer, måste du tänka på tre grundläggande kriterier: ansiktsformen, hur du stilar ditt hår och hårfärgen som du sätter i.

Som sådan passar Bob och Lob Frisyrer mestadels alla slags ansikten med några modifieringar baserade på ansikteformen. Till exempel, om du har ett runt ansikte, borde du styra bort från frisyrer som är för korta. Å andra sidan, vilka vilka kvadratkäkar behöver göra en sidoseparation oavsett vilken hårskärning de väljer.

Slicked Back Bob

Det här är den perfekta frisyren att gå för om du vill visa upp dina underbara funktioner som höga kindben och en mejdad jawline. Applicera lite hårgrå av god kvalitet och plocka upp en hårdborst för att kamma håret bakåt. Det kommer att vara väldigt användbart för dig om du letar efter en kort frisyr som är säker för kontoret.

Slicked Back Bob

Mitt längd Vågig Bob

Det är inte som bara de rakhåriga skönheterna kan prova en bob. Hårets vågor ger en unik karaktär för en klassisk bob frisyr. Den här frisyren ska vara din go-to-alternativ om du har naturligt vågigt hår. Bara klippa det kort som en bob och håll det illa i ändarna för den här. Det är en av de enklaste frisyr att prova.

Mitt längd Vågig Bob

Sidan svepade Bob

Det här är en enkel bob som har gjorts trendig på det sätt som den har stylats. Börja med att göra lockar i ändarna av ditt hår. Gör sedan en avskjutning och håll den så mycket åt sidan som möjligt. Nu borstar huvuddelen av håret till ena sidan av ditt ansikte och ditt utseende på dagen är komplett.

Sidan svepade Bob

Center Part Blonde Wavy Bob

De vackra blondinerna bland dig är den perfekta matchen för denna underbara frisyr. Du behöver hämta din hårkrullare för detta, men se till att du skapar långa vågor och inte korta. Skapa en liten mittskärning och borsta håret bra på alla sidor. Det är allt du behöver göra för att få det här fantastiska utseendet.

Center Part Blonde Wavy Bob

Tousled Mid Length Bob

Frisyren är en intressant typ av kombination av tousled för det mesta och rakt på något av det. Här görs en liten avskiljning på den ena sidan av håret och håret har sedan borstats åt sidan. Tucka ena sidan av håret bakom öronen och låt håret på andra sidan falla på ansiktet.

Tousled Mid Length Bob

Bob Haircut med Side Bangs

Bobs och Bangs är en kombination som aldrig kommer att gå ut ur mode. Bangs är det enklaste sättet att göra bob frisyren anpassad till din ansiktsform. Du måste ha riktigt rakt hår för att prova detta utseende. Håret framför ansiktet är kortslutet för att göra smärtan och det sveps över pannan.

Bob Haircut med Side Bangs

Sidodel Elegant Bob

Klippet och färgen kommer båda tillsammans för att göra den här perfekta frisyren. Håret är färgat i en vacker platinblond färg och skärs sedan i en bob med raka kanter. Gör en avskildhet på någon sida av ansiktet enligt vad du tycker passar dig. Torka sedan håret och täppa håret bakom båda öronen.

Sidodel Elegant Bob

Texturerad Choppy Bob

Denna frisyr kan vara en frälsare om du har fint hår som behöver lite textur och volym som läggs till det. Börja med en avskjutning på ena sidan och fråga din frisyr för att ge dig en hakig bob frisyr. Den här mångsidiga frisyren kan provas med alla typer av kläder men det ser bäst ut med läderjackor och casual tee-shirts.

Texturerad Choppy Bob

Mjuk vågig Bob

Bobben ser verkligen feminin och charmig ut i den här. Frisyren har en gammal charm till det som är svårt att ignorera. Skapa en mittskärning och hämta din hårkrullare och gör tjocka vågor längs hårets längd. Håret ser ut som ett lockigt gäng i slutet. Det ser så sött ut med dina sommar- eller kvällsklänningar.

Mjuk vågig Bob

Long Bob Haircut

Den hackiga längden accentueras av hårets platina nyans. Börja med en mittskärning och borsta håret som vanligt. Håret behöver vara lite på den ruskigare sidan och inte precis slank att titta på. Tuck en del av håret bakom öronen för att visa upp dina vackra örhängen. Var samtalet med festen med detta utseende

Long Bob Haircut

Vågig vinklad Lob

Bobben når lite under dina axlar för att skapa denna lob frisyr. Hårets framsida på ena sidan hålls lite längre än resten. Håret behöver se alla snygga och glänsande för den här så det hjälper dig om du kan lägga till några hår stylingprodukter förutom din naturliga glans. Ta dig platt järn och gör håret vågigt.

Vågig vinklad Lob

Deep Side Parted Wavy Lob

Hårvågorna blir mer accentuerade i denna lob jämfört med föregående frisyr. Gör en djup sidosöndring och använd sedan ditt plana strykjärn för att göra ett antal stötar i ditt raka hår. Du kan gå för ombre hårfärgen som det har visats här där färgen går från brunett till honungblondin.

Deep Side Parted Wavy Lob

Lob med lagrade vågor

Skikten är höjdpunkten på frisyren som ser lika vacker ut på en brunett som på en blondin. Det är frisyrlösningen att prova om du har tunt hår och vill göra det ser tjockare ut. Skikten lägger den hårdbehövda konsistensen i håret. Skapa en avskjutning till vänster och svepa håret till höger om avskiljningen.

Lob med lagrade vågor

Beachy Lob

Kalla det beachy bob eller bedhead look, men det finns en sak säkert: du kan inte förneka att håret ser väldigt t ut och stiligt. Det är inte så svårt att få utseendet som det verkar. Börja med att lägga till hårgel och ta bort eventuella knutar i ditt hår. Slutligen, genom att använda fingrar och fin tandkammen, skrynkas håret.

Beachy Lob

Ombre Lob

Du skulle veta hur mycket av en raseri den omväxta hårfärgen har varit under de senaste åren om du seriöst in i hårförsök. Den bästa sorten av ombre är den där färgen examinerar från en djupbrun till honungblondin. När färgen är omhändertagen, behöver du få en rörig, vågig lob frisyr.

Ombre Lob

Straight Lob Haircut

Den raka lobben ser så elegant och elegant ut och går med så många kläder att det har blivit en favorit bland kvinnor. Det hjälper om ditt hår är naturligt rakt. Annars behöver du ditt hårrätare för att ta bort eventuella lockar eller vågiga knölar i håret. Det ramar ansiktet så snyggt på accentuering av formen på det.

Straight Lob Haircut

Subtil Balayage Lob

Prova balayage stilen om du känner att ombre eller höjdpunkter är för våga för dig. Du kommer att älska färgglans färgning på det här sättet med den extra fördelen att det är säkert för arbete. Här är ljusblond eller ljusbrun hårfärg dold bland den djupa bruna hårfärgen. Bangs som täcker pannan är en cool touch till utseendet.

Subtil Balayage Lob

Lob Haircut med Curls

Bara tre enkla steg kan ge dig denna fantastiska frisyr. För det första sätta några hårstyling och värmebeständiga produkter i ditt hår. För det andra, gör en avskjutning på vänster sida så att majoriteten av håret sveps till höger. Lämna nu lite av håret förutom skilsmässan och sätt hårvalsarna. Öppna rullarna och din frisyr är redo att bli flaunted.

Lob Haircut med Curls

Asymmetrisk Lob Haircut

Hårets kontrasterande längder på båda sidor av avskärningen är det som gör frisyren skenbar ut bland publiken. Håret till vänster om avskiljningen är längre än håret till höger. Dessutom har håret i den här fått mycket textur genom att få det att se allt tjockt och buskigt ut. Håret ser väldigt elegant ut och modernt.

Asymmetrisk Lob Haircut

Slicked Back Lob

Att få din lob smatt bakåt betyder inte att du måste kompromissa med volymen ovanpå. Precis när du slickar det bakåt gör det att du puffar upp det för att likna en puff. De med runda ansikten är generellt ovilliga att prova en slicked back frisyr. Men den voluminösa toppen gör den här frisyren perfekt för dem.

Slicked Back Lob

Dessa tjugo Bob och Lob Frisyrer borde ge dig en hel del idéer om vad som ser ut att få och hur man får det. Så fortsätt och ge frisyrerna ett försök den här säsongen. Dessa kommer säkert att öka din stilkvotient genom flera inskärningar.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More