20 bästa hårfärgidéer 2019

65

Med början av det nya året vill alla ha ett nytt utseende. Hårfärg kan verkligen krydda din fullständiga personlighet. Om du letar efter en rolig, och cool ny hårfärgsidé för det kommande året är det här det bästa stället att hitta dem!

 1. Balayage blond

Balayage är det mest eleganta moderna valet för blont hår nuförtiden. Det bästa med denna färg är att det komplimangerar nästan alla hudtoner!

20 Bästa hårfärg 2019 -1

 1. Platina blek

Detta är en vacker hårfärg som representerar en duet av elegans och klass. Hårfärgen ger en glöd till din hud, vilket gör ditt kompletta utseende ljusare, glatt och modernt.

20 Bästa hårfärg 2019 -2

 1. Auburn blond

Vad är bättre än blont med en liten touch av rött? Denna otroligt attraktiva hårfärg kommer ta fram dina vackra färgade ögon och ger dig en helt underhållsfri, vacker frisyr.

20 Bästa hårfärg 2019 -3

 1. Opal hår

Det fantastiskt vackra opalhåret är den senaste modetreningen i dagens elektroniska era. Du kan tillbringa en hel dag med din hårkliniker för att uppnå denna färg, men lita på mig, du kommer helt att bli kär i det sista utseendet. Den har ljusa intryck av rosa och lavendel, men opalfärgen dominerar.

20 Bästa hårfärg 2019 -4

 1. Dip färgämne rosa

Den rosa och blonda kombinationen skapar ett mycket roligt och spunkigt utseende. Det ser vackert ut på kvinnor med bleka hudtoner och ljusa ögon.

20 Bästa hårfärg 2019 -5

 1. Mörkbrun med högkvalitetspulver

Denna hårfärg introducerar en unik och intressant idé för höjdpunkter. Antingen du är en naturlig brunett eller har mörkt brunt hår, kommer stora höjder av höjdpunkten att gå fantastiskt bra med ditt hår.

20 Bästa hårfärg 2019 -6

 1. Carmel höjdpunkter med mörkt brunt hår

Detta är ett sizzling varmt färgval för långt och mörkt brunt hår. Karamellmarkering stryker alltid utseendet med mörkt brunt hår. Honungsfärgade streck ger håret en solig, ljus och glänsande effekt.

20 Bästa hårfärg 2019 -7

 1. Vanligt svart

Ofta erbjuder det enklaste valet de bästa resultaten. Det är dags att ta en helt ny riktning, ta en paus från alla de ljusa och glänsande färgerna och bli mörk i år!

20 Bästa hårfärg 2019 -8

 1. Rainbow streck

Vad sägs om att ta en cool, rolig och spunky färgring? Det här är en blandning av rosa, mauve och lila och det kan ta mycket tid, pengar och ansträngning men det finns bokstavligen ingen jämförelse med regnbåge!

20 Bästa hårfärg 2019 -9

 1. Strikerad brunett

Lägg lite ande och färg till ditt naturligt brunette hår. En liten touch av honung och karamellhöjdpunkter till ditt slanka brunetthår kommer att göra bara jobbet.

20 Bästa hårfärg 2019 -10

 1. Lilac nyans

Detta är en helt nyckfull hårfärg, perfekt för kvinnor med bleka hudtoner. Nästa år kommer att handla om färger, skönhet, konst och lite magi. Denna hårfärg kommer att vara perfekt för allt detta!

20 Bästa hårfärg 2019 -11

 1. Platina blond med mörkbruna rötter

Detta är den högsta frisyren för kalla väder. Mörkfärgade rötter med platinblont hårfärg ger bort vibrerna av elegans, klass och professionalism.

20 Bästa hårfärg 2019 -12

 1. Ljusblå med grå rötter

Regnbågehår har sitt sätt att få allas uppmärksamhet i rummet. Detta beror på deras ljusa färger och vackra mörkare rötter. Ljusblått hår med grå rötter ser fantastiskt attraktivt och coolt ut.

20 Bästa hårfärg 2019 -13

 1. Askblond

Det här är den perfekta hårfärgen för tjejer med oliv och klara hudtoner. Askblond ser hjärtat ut under sommarsäsongen.

20 Bästa hårfärg 2019 -14

 1. Bronde

Den perfekta kombinationen av blond och brunett, brondan är hårfärgen i efterfrågan dessa dagar. Du kan alltid lägga streck av ljus nyans eller karamell till ditt vackra bronde hår.

20 Bästa hårfärg 2019 -15

 1. Ombre med honungshöjdpunkter

Ombre har varit den mest älskade hårfärgen under de senaste åren. De magnetiska honungshöjdpunkterna gör håret ännu mer attraktivt och modernt.

20 Bästa hårfärg 2019 -16

 1. Auburn med orange streck

Detta är ett intressant färgämne för damer med naturligt snötubbe eller blont hår. Ge dig själv en orange paus! Ett tips är att du kan prova hårkalkningen för den här.

20 Bästa hårfärg 2019 -17

 1. Rosig brunett

Den utsökta och fridfulla rosa brunetten kallar inte på några tilläggsstrimningar för att markera jobbet. Hårfärgen är perfekt som den är. Det är framåt men elegant, elegant och roligt. Hårfärgen är ett perfekt val för det nya året!

20 Bästa hårfärg 2019 -18

 1. Ombre med honungsljus

Detta är ett briljant hårfärgalternativ som har varit i trenden under de senaste månaderna och alla älskar det! Det är en helt elegant färg som ger ut den naturliga hudglöden. Det är en speciellt utformad hårfärgskombination för kort hår som bob och pixie. Du måste bara färga rötterna med karamell eller honungsljus, den naturliga ombreen blir densamma.

20 Bästa hårfärg 2019 -19

 1. Voilet lås

Detta är ett färgämne för alla kreativa och roliga kärleksfulla damer där ute! Dar bruna rötter med det purpurfärgade långa håret får dig att se elegant ut och stilfullt!

20 Bästa hårfärg 2019 -20

Det finns bara så många hårfärgidéer för dig i år! Ja, ibland kan det bli lite överväldigt, men det bästa rådet är enkelt: gå med vad din hudton föreslår. Oavsett din hudton berättar om din hårfärg, lyssna på den. Gå lite galen den här gången, gå lite spunky! Du kan inte välja alla dessa vackra hårfärger i år, men du kan välja det bästa som går med din hudfärg och personlighet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More