19 Cornrows frisyrer för kvinnor att se kroppslig

466

Cornrow-baserade frisyrer är i huvudsak ett mycket konventionellt sätt att flätta håret. I detta flätar kvinnans hår runt hårbotten. Frisyren är sådana att det även är möjligt att välja och göra dina ursprungliga frisyrer. Dessa stilar betraktas som ett utmärkt urval av hår med olika struktur. Dessutom kan du anta kombinationen cornrow-stilar för att göra liknande stilar. Denna typ av stil kan vara ganska komplicerad. Dessutom skulle de äga förmågan att avslöja sätt att göra det i ditt hems lyx. Frisyren anses vara perfekta för kvinnor. Baserat på resultaten, stämmer motsvarande stilar som en av de trendigaste stilerna runt. Dessa stilar är utbrett i många år i olika delar av världen. Det är säkert att de skulle fortsätta att dominera som en stil uttalande.

Den aspekt som gör Cornrows Hairstyles unik är att de är mycket låga underhåll. Dessutom är de enkla att titta på. Men om du gör cornrows, se till att använda utmärkta hårvårdsprodukter. Detta bekräftar hårprojektionen. Det är konstaterat att cornrowsna framstår som enastående och galen vacker i ljusfärg. Efter denna översikt, låt oss diskutera några av dess frisyrer.

Cornrow Braids Frisyr

Flätor antas vara ett utmärkt sätt att bära bra stil. Den Cornrow Braids baserade hårklippningen tar bort bekymmerna om hår i många månader. Förutom att du tvättar det behöver du inte oroa dig för styling eller tillsatsprodukt. När denna stil är förberedd måste du göra det för de närmaste månaderna. Denna frisyr skyddar också håret från över styling och miljöfrågor. Den nuvarande stilen är en typ av frisyr som lockar uppmärksamheten hos människor.

Cornrow Braids Frisyr

Twisted Cornrows Updo Frisyr

Kvinnor väljer att inte låta håret växa länge, och de väljer att undvika förlängningar, så de går för vridningar. I sådana fall fungerar den snurrade Cornrows-baserade updo-frisyren bäst för dig. I denna frisyr flyttas håret uppåt. Dessutom får krullarna tumla ner på ett fritt sätt och täcka ansiktet. Det är vanligt att kreativiteten inte har några gränser. Detta gäller särskilt när det gäller att anta naturliga frisyrer för långt hår eller hår med förlängningar. Pluspunkten i denna stil är att vridningar är en lätt ersättning till flätor.

Twisted Cornrows Updo Frisyr

Små Cornrows Frisyr

I denna cornrow-baserade frisyr har kvinnor små hornar som flätas i hårbotten. Detta åtföljs av direkta mönster som fortsätter från pannan mot ryggen. Genom hjälp av denna typ av cornrow-stil får du en mängd olika mönster att se uppåt. Dessutom kan du matcha frisyren med identiska smycken. Så kan kvinnor klara sig med de klänningar som passar perfekt med frisyren.

Små Cornrows Frisyr

African Cornrows Style

Cornrow-stilar antas vara felfri för kvinnor som har naturligt svart hår. De är också perfekta för kvinnor som har afrikanskt ursprung. I denna frisyr kan du lägga till egna variationer. Det är i princip en freestyle utan begränsning på sättet att göra det. Stilen är perfekt för semester. Det är också perfekt när du vill sporta en lätt skyddande stil för att ge ditt hårstopp under sommaren.

African Cornrows Style

Blonde Cornrows för svart hår

Blondin är en bland de hårfärger där någon frisyr verkar vacker. Du kan prova den här frisyren om du har naturligt svart hår. I denna stil ser cornrows enastående och sinnessnyggt ut i färg. Dessutom kan du anta enkla raka ryggkorn i denna stil. Om en kvinna är en naturlig blondin, behöver hon inte göra mycket för att färga håret.

Blonde Cornrows för svart hår

Box Braids Frisyr

Box flätor frisyrer är ledsna att vara en av de mest berömda afrikanska amerikanska baserade skyddande styling val. Detta flätande alternativ är en utmärkt lösning om du har mindre tid att hantera naturligt hår. Pluspunkten är att du kan rocka en fantastisk stil tillsammans med att skydda ditt hår. Det gör att du kan visas anständigt med mindre underhåll. Det framgår tydligt av namnet att flätor i denna stil hålls i en boxstil.

Box Braids Frisyr

Cornrow Bob Frisyr

Detta är en av de senaste och coola frisyren under Cornrow-kategorin. I denna frisyr är håret väsentligen flätat inuti en bob. Den unika aspekten är dock att sidans och främre cornrows ger en snygg vridning. Twisten är förberedd på ett sätt som gör att det ser trendigt ut. Du kan prova den här frisyren om du har en naturlig bob. Men de kvinnor som inte har naturliga bob kan skapa konstgjorda en och sedan prova den.

Cornrow Bob Frisyr

Ghana Braids Frisyr

Ghana flätor är alternativt erkända som Banana Cornrows. Stilen är sådan att den använder förlängningar som klappar hårbotten. Du måste initiera genom att göra cornrow flätor. Gradvis måste du inkludera mer syntetiskt hår för att göra större flätor. Denna stil kan också hänvisas till som raka ryggar. Det anses vara den finaste skyddsstilen för de kvinnorna som har lockigt hår.

Ghana Braids Frisyr

Cornrows Frisyr för barn

Varje ung tjej observerar sin mamma och vill bli så fantastisk som hennes mamma är. Detta är anledningen till att vackra frisyrer för barn är mycket viktiga. För närvarande är flätta frisyrer för unga tjejer väldigt populära. Anledningen är att de verkar enkla och eleganta samtidigt. Denna frisyr adopterar flätor för tjejer för att få dem att se söta ut. Ditt barn skulle känna sig som en prinsessa genom att anta denna frisyr.

Cornrows Frisyr för barn

Ultra Expression Braids

Det är vanligt att kvinnor vill se fantastiska för den efterföljande speciella händelsen. Dock kräver detta en helt unik look som gör att du känner sig iögonfallande. Du kan ta alla överraskning genom Ultra Expression flätorbaserad stil. Du kan nu uppdatera utseendet helt med olika stilar av dessa förlängningar som kan erhållas i den enorma inventeringen. Dessutom kommer förlängningarna i många nyanser och olika nivåer av fyllighet. Det innehåller också många texturer att kombinera med ditt hår för att få ett naturligt utseende. Du kan prova den här flätstilen för att enkelt hantera typ av stil. Det är känt att sådana flätor är snurrafria och lätta för lätt borstning. De är också säkra att användas i varmt vatten.

Ultra Expression Braids

Blå Accented Cornrows

Denna Cornrow-stil är försökt av många kändisar som Alicia Keys, Brandy, Tyra Banks, Beyoncé, Jada Pinkett Smith, etc. Inledningsvis rockade stilen under 90-talet. Den goda nyheten om detta är att den har skapat en comeback. Trenden i stilen skulle fortsätta i några år. Som föreslagits av dess namn, i denna frisyr används blåfärgade accenter. Detta gör stilen helt unik.

Blå Accented Cornrows

Cirkulära Cornrows Flätor

De mest slående sakerna om racial gudinna flätat hår är det konstverk som gäller olika stilar. I denna frisyr används gudinna-tematypen utseende. Stilen är sådan att håret skiljs i en välformad design. Detta skulle förmedla en helt ny dimension till din stil. Stilen är böjd i grunden i en “u” form.

Cirkulära Cornrows Flätor

Short Cornrows Frisyr

Det är nu möjligt att få Cornrows-stilen förberedd i kort hår. Det är dock beroende av hur kort håret är. För denna frisyr, i allmänhet, bör håret vara minst tre inches. Detta gör det möjligt att få cornrows gjort. Dessutom skulle du kräva en mycket expert stylist för att skapa dem. Om håret inte är naturligt tillräckligt länge, kan du lägga till förlängningar och sedan cornrowed.

Short Cornrows Frisyr

Golden Cornrows Updo

Alla vet om dread locks och faux lås. Dock har gudinnan låser i själva verket egen karisma. Om du önskar den här stilen kan du definitivt leka med några tunna guldtillbehör. Dessa tillbehör arbetar för att förbättra låsningen.

Golden Cornrows Updo

One Side Cornrow Style

Som föreslagits av namnet appliceras Cornrow-stilen endast på den ena sidan. Detta förändrar utseendet helt. I stället för att applicera Cornrow-stil på båda sidor av huvudet, antar kvinnor nu denna stil. Syftet med användningen är att se unikt och snyggt ut.

One Side Cornrow Style

Black Cornrow Frisyr

Kvinnor har en fråga om varför inte prova svartfärgad Cornrow. Det är i huvudsak en kantig cornrow-baserad design, eller den antar cornrow bun. I denna frisyr finns många avslappnade stilar som är lämpliga för stranddagar. Det anses vara ledigt, men det har uppfattat sidan av massor av Couture-samlingar.

Black Cornrow Frisyr

Nigerian Cornrow Frisyr

Denna stil härstammar ursprungligen från nigerianska kvinnor när de började använda den. I den här stilen hanteras en enkel cornrow fläta genom att transportera håret mot baksidan. Det innebär inte flera snygga delar, delar. Dessutom kan du även skapa vägar zigzags.

Nigerian Cornrow Frisyr

Cornrow frisyrer för långt hår

Stilen på Cornrow är lämplig för långt hår. För den här frisyren måste den minsta hårlängden vara 7-10 cm lång. I denna frisyr är håret i grunden flätat genom att ta mindre delar av håret. Höger från den främre hårbotten mot bakstången, är cornrows oftast utökad.

Cornrow frisyrer för långt hår

Cornrow frisyr för svart hår

Svarthåriga kvinnor söker vanligtvis efter de finaste skyddande frisyrerna. För dem är det stilen som passar perfekt. Stilen passar perfekt med hårets svarta färg. Stilen är sådan att den orsakar minst skada på håret. Dessutom fuktar och rehydrerar du ditt hår samtidigt.

Cornrow frisyr för svart hår

Cornrows hairstyles erbjuder mycket variation till kvinnor i alla åldrar. Det finns en rad olika sätt att pryda dina cornrows.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More