100 bästa långa frisyrer för kvinnor 2019

46

Under barndoms oskyldiga dagar drömmar varje tjej av att ha gott och glasat långt hår som Disney-prinsessorna. Med ålder och mognad blir dessa drömmar långsamt borta i glömska eftersom de nu uppvuxna damerna inser att långt, vackert hår är en sällsynthet som kräver stor tid, uppmärksamhet och omsorg. Det är också ganska svårt att behålla långt hår när du ständigt försöker möta kraven i de pågående trenderna (som har lite att göra med Disney Princess frisyrer).
Disney prinsessa frisyrer kan vara lite gammaldags för dig, men du kan säkert anpassa dig till de många långa frisyrerna som visas av de bländande kvinnliga kändisarna då och då. Om någon vet hur man drar av en lång frisyr så är det Hollywoods glamorösa skönhetskonstar. Ja, långt hår är varmt. Det blir aldrig av stil, det är alltid trendigt och feminint. Långt hår är inte för alla, eftersom det tar viss beslutsamhet, tålamod och tid att låta det växa. Den nuvarande tekniken kan dock hjälpa dig betydligt, så du kan snabbt ändra din stil genom att använda hårförlängningar. Hur som helst, de mest populära kändisarna där ute är inte blyg att använda förlängningarna, så det borde du inte heller. Att välja rätt lång frisyr kan också vara lika knepigt som att välja rätt kort hårklipp, även kanske svårare eftersom det finns många alternativ och sätt att stile håret för att få ut det mesta. Beroende på din hud och hårtyp, din stil och personlighet, kanske du vill välja en annan lång frisyr. Och det är okej, som med vårt speciella urval av 100 bästa långa frisyrer för kvinnor har valet aldrig varit enklare. Blond, brunetter, ingefära – alla slags kändisar finns där ute för att tjäna som en sann inspiration på jakt efter ditt identitetsuttryck genom en lång frisyr.

1. Kim Kardashian: tillbaka till svart.

Långa frisyrer för Women_001

Stjärnan i alla skvaller tidningar chockade alla för några månader sedan genom att gå aska blondin. Lyckligtvis insåg hon snabbt vad hon gjort och gick tillbaka till t svart skiktat hår. Denna frisyr är perfekt för kvinnor med tungt tjockt hår som vill ta fram det bästa av sin passionerade personlighet. Välj alltid djupbrun eller svart hårfärg om du har samma hudtyp som Kim.

2. Ariana Grande: flirty girlishness.

Långa frisyrer för Women_002

Ariana ljusbrun, honungblond hästsvans är bra för alla tjejer där ute som älskar världen och är fulla av entusiasm och fräsch na? Vet ?. Den vågiga hästsvansen reflekterar Ariana ljushärdiga karaktär och passar dig perfekt om du känner att du är redo att erövra världen med din charm av ungdom och Joie de Vivre. Din hudtyp borde vara varm höst för att få ut det bästa av den här blonda hårfärgen för honung. Frisyren fungerar bäst på tunnare vågigt hår.

3. Jennifer Lawrence: Boho chic.

Långa frisyrer för Women_003

Hollywood-kämpen erövrar världen igen, nu med sina långa vågiga gyllene blonda lås och krokiga huvudband. Bohemian chic har varit på i några år nu, så varför inte prova det i sommar? Denna frisyr kommer att vara ett utmärkt val för de djärva som vill känna sig fri. Prova på det för en festival eller en strandfest, eftersom allt du behöver för att rocka den här är lite solbränna och rätt Boho stilkläder. Tips: Använd hårvax för att ta fram några lås och för att hålla håret i ett slags organiserat kaos.

4. Selena Gomez: bra tjej.

Långa frisyrer för Women_122

För några år sedan hade Selena Gomez en ganska annorlunda bild med denna långsträckta bruna curlingbob. Hon såg ut som en riktigt bra gymnasieelever. Även om hon ser lite annorlunda ut, är hon fortfarande en inspiration för alla bra tjejer där ute med den här frisyren, som varken är för kort eller för lång. Bara rätt för organiserade själar som vet vad de vill ha från livet. Ett utmärkt alternativ för tjejer med tjockt hår som är villiga att lägga in lite ansträngning i styling den.

5. Taylor Swift: straight bangs.

Långa frisyrer för Women_005

hans ganska ovanliga frisyr för Taylor Swift ser utan tvekan ut ganska imponerande och hård. Du vill inte röra med den här nordiska skönheten. Iron-straight hår är för rakt flickor som inte är för blyg att göra ett uttalande. Det här är en idealisk frisyr för kvinnorna med ett runt ansikte, så långa raka och långa raka hår förlänger ansiktet och hela utseendet.

6. Nicki Minaj: helt enkelt glamorös.

Långa frisyrer för Women_006

Det finns ingen annan kändis där ute som ändrar hennes hårstilar och färger så ofta som Nicki Minaj. Hon är verkligen drottningen av förändring och extravagans; Men man skulle aldrig ha trott att titta på den här enkla glamorösa frisyren i det här fotot. Hon ser inte särskilt glad ut att se så normal ut, men vi, dödlig människa, kan enkelt adoptera denna frisyr, eftersom det är lätt och glamoröst samtidigt. Om du har en mörkare hud och söker ett alternativ till dina flätor eller Afro, kommer kemisk rätning att hålla de stygga låsningarna tämma och glamorösa.

7. Miley Cyrus: naturliga lager.

Långa frisyrer för Women_007

Långt auburn vågigt hår med honung blonda höjdpunkter påminner oss om långa sommardagar på stranden. Faktum är att den här frisyren är perfekt för långa sommardagar på stranden – med sina långa naturliga vågor som är lite solbrända. Om ditt hår redan är strukturerat så här, kräver den här frisyren minsta styling – bara lite frizz-lättmousse för vågigt och lockigt hår för att forma vågorna, och du är redo att gå. Lägg till en tropisk blomma i ditt hår för en mer semesterfärg.

8. Beyonce: feminin touch.

Långa frisyrer för Women_008

Denna frisyr behöver lite ansträngning, eftersom även om du är född med vackra vågor, borde du inte glömma att lägga lite ansträngning för att få dem lite definition. Den varma brunfärgen passar kvinnor med varmare hudton, och färgskillnaden mellan rötterna och ändarna skapar en fin kontrast som lägger till mer volym visuellt.

9. Rihanna: slank-ilicious.

Långa frisyrer för Women_009

Den här långa, plana stryka lilla hästsvansen är utförandet av stil och modern elegans. Du skulle förmodligen behöva tillägg och din favorit hårolja för att uppnå denna effekt. Frisyren kommer att se bra ut på kvinnor med tunt ansikte och höga kindben. Det är också inte för daglig användning, så spara det här alternativet för ett fint utflykt – det kommer definitivt att se till att alla ögon är på dig. Kom bara ihåg att inte stanna i mitten och använd extensionsna till fullo för att få det önskade resultatet. Midja längd fungerar bäst för denna oändliga hästsvans.

10. Katy Perry: Modern Cleopatra.

Långa frisyrer för Women_010

Denna intressanta klippning är enkel och ovanlig samtidigt. Först (eller från baksidan) ser det ut som att det bara är ett jämnt långt hår som flyter fritt på axlarna, men när vi tittar närmare kan vi se att det också har intressanta funktioner som faux sidecut. Djup svart färg skapar en fin kontrast med sångarens ljusa hudton och betonar att det är oklanderligt. Rekommenderas endast för kvinnor säker på att de inte har några hudfelter alls.

11. Scarlett Johansson: pin-up diva.

Långa frisyrer för Women_011

En klassisk Hollywood diva look med sina röda läppar och gyllene lås. Kommer att arbeta för de tjejer som berömmer sin kvinnlighet och är inte rädda för att vara romantiska och a samtidigt. Allt du behöver göra är att välja rätt nyans av rött för dina läppar och den rätta nyansen av blondin för ditt hår och du är redo att erövra hjärtan av alla och alla.

12. Kylie Jenner: flicka bredvid.

Långa frisyrer för Women_012

Denna enkla långa frisyr är slående och enastående samtidigt. Allt du behöver för att få ett liknande resultat som Kylie Jenner är ett hårjärn, ett hårförtjockningsmedel och lite kunskap om hur man delar håret och voila-du är den sanna tjejen i närheten. Den fantastiska funktionen om den här frisyren är att den kan fungera på hår av olika längder och nyanser, bara se till att den fortfarande ligger under dina axlar.

13. Angelina Jolie: rörig är den nya naturliga.

Långa frisyrer för Women_013

Angelina tar en paus från hennes vanliga och överraskar oss med en ny vågig naturlig frisyr och hårfärg. Den här romantiska halvhåriga frisören fungerar bra om du går på ett datum. Håll din makeup enkel och naturlig, och försök att betona antingen dina ögon eller dina läppar. Hur denna frisyr är klar hjälper till att mjuka skådespelers ansiktsdrag och vi lär oss att hon kan se öm och feminin ut. Perfekt frisyr för kvinnor med kvadratisk ansiktsform och lättare hud.

14. Jennifer Aniston: sänghår.

Långa frisyrer för Women_014

Ikonen för flickan-nästa dörr frisyr som ses för första gången i vänner, Jennifer Aniston har fortfarande det. Håret ser mer naturligt ut och fritt flyter ner över axlarna, och hela utseendet ger intrycket av nolltid på styling den. Det kan inte vara längre från sanningen, så om du är villig att uppnå perfekt out-of-the-bed-utseende, se till att du står upp en halvtimme innan larmet släcks. Efter att ha applicerat fuktkräm, använd fingrarna för att kamma håret tillsammans med hårtorken. Glöm inte om glättande glans i slutet. Stor frisör för att rama ett långt ansikte för ett mer avslappet tillfälle.

15. Kendall Jenner: mjuk rörelse.

Långa frisyrer för Women_015

Dessa mörka naturliga låser som helt enkelt rinner ner axlarna mjuker ansiktet och gör kvinnorna mer tilltalade. Underbar och lätt frisyr för tunt och medelhårt eftersom det är ganska lätt att stila och resultatet blir alltid otroligt fantastiskt. Fungerar för de flesta ansiktsformer och hudtoner.

16. Khloe Kardashian: underbar ombre.

Långa frisyrer för Women_016

Denna ombre frisyr kräver mycket lite underhåll för att det ska se bra ut, så det är ett av de mest ekonomiska sätten att hålla ditt hår snyggt och friskt under lång tid. Även om det här förmodligen inte är orsaken till att Khloe valde denna hårfärg. Ja, det finns många andra fördelar med att ha ombre på långt hår: det mjuknar ansiktet, gör det mer avslappnad och betonar ögonens ljusstyrka. Denna frisyr är blåsviftad på ett perfekt sätt som passar kvinnor med längre ansikten.

17. Emma Watson: sjukt svepad ungdom.

Långa frisyrer för Women_017

Denna fina hårklippning ger ut det bästa av Emma Watson och betonar hennes unga ålder och hennes oskuld. Hårets varma honungsbruna färg gör att den unga skådespelerskan använder minsta makeup samtidigt som hon är frisk och ser inspirerande ut. Kommer att fungera bra på tunt och medelstort tunt rakt hår.

18. Jennifer Lopez: Gyllenbrun.

Långa frisyrer för Women_018

Som du kanske har lagt märke till är den betydelsefulla egenskapen som skiljer kändisar “från vanliga människor till deras glänsande välskötta hår. Jennifer Lopez är inget undantag: vi kan bara avundas hennes glänsande snygga guldbruna hår, men varför avundsjuka? Med den rätta färgen på färgen kan vem som helst nå samma fantastiska effekt.

19. Demi Lovato: flamenco rytmer.

Långa frisyrer för Women_019

Om du har mörkt maroonhår, då följer Lovos underskrift, löst vågig stil, det bästa du kan göra med det. I Lovatis fall kompletterar det mörka håret sin blekmässiga hud perfekt. En fantastisk egenskap hos hennes hår är den sida-svepade frans som gör att hennes ansikte ser ännu sötare ut.

20. Lady Gaga: platina vampyr.

Långa frisyrer för Women_020

Lady Gaga slutar inte överraska oss med nya fantastiska frisyrer hela tiden. Hon är dock mest känd med platina blond färg som passar så mycket hennes personlighet hos en rebell som gillar att chocka. För att vara ärlig, det här är inte en frisyr eller hårfärg för daglig användning, så planera noggrant om du kan dra av det och aldrig ha dåligt hår eller sminkfria dagar igen.

21. Mila Kunis: enkelhet i sitt bästa.

Långa frisyrer för Women_021

Den här enkla och vackra frisyren passar de flesta kvinnor med rund eller fyrkantig ansiktsform. Om ditt hår är naturligt vågigt, glöm inte att använda rätaren, annars låter det bara vara det sätt det är utformat för att vara naturligt och enkelt.

22. Lana Del Rey: vacker fe.

Långa frisyrer för Women_022

Hennes medelbruna färg kan verka ganska enkel vid första ögonkastet, men det är så fallet när det är enkelt betyder inte att det är förenklat. Lana del Rey är drottningen av moderna sagor och hennes frisyr passar perfekt för hennes personlighet, med sin vågiga midjelängd. Välj den här frisyren om du är en romantisk själ som associerade sig med de senaste decennierna av oändlig femininitet.

23. Kaley Cuoco: college girl.

Långa frisyrer för Women_023

Innan hon avbröt hennes college tjej nästa dörr och gjorde mer djärva experiment på hennes hår, var Kaley Cuoco utförandet av en college tjej bredvid. Och vi älskar henne så, eftersom det här blekta rosa håret är perfekt för unga, djärva och vackra tjejer som festar hårt och studerar ännu hårdare.

24. Shakira: lejoninna.

Långa frisyrer för Women_024

Baserat på alla typer av studier och undersökningar, älskar män kvinnor med långt tjockt hår som flyter under axlarna i blonda vågor. Shakira här är utförandet av den perfekta kvinnan. Kombinerat med hennes mjuka leende och hennes djupa mörka ögon ser den här frisyren ut otroligt mysig och lockande samtidigt. Gå för det bara om du är säker i dina charmiga krafter.

25. Kristen Stewart: underbar grunge.

Långa frisyrer för Women_025

Det fantastiska med den här frisyren är att det fortfarande är ganska mildt att det fortfarande gör ett allvarligt uttalande om Kristens personlighet. Om du gillar grunge men inte vill äventyra din kontorskarriär med djärva frisyrer och färger, gå till den här – det kommer att hålla allt anständigt samtidigt som du håller din personlighet intakt.

26. Megan Fox: .

Långa frisyrer för Women_026

Detta sidodel mörka bruna hår skriker sex och glamour och påminner oss om Hollywood-stjärnorna i Golden Era of Hollywood. Välj den här färgen om du har porslin hudton, men inte för blek, och om du har en allvarlig händelse och du inte vill ha några komplicerade frisyrer. Kom ihåg att din hud ska vara oklanderlig om du vill dra av en sida frisyr.

27. Emma Stone: Indisk sommar.

Långa frisyrer för Women_027

Denna varma långsträckta bob färgen på fallna löv är bra för alla med runda ansikten, eftersom sidobevattad frans gör ansiktet smalare och hela utseendet yngre och mer lekfullt. Faktum är att ingefärg färg anses vara den som passar alla, eftersom det är värme och glädje kan passa nästan alla tecken och utseende. Riktigt enkelt frisyr och en riktig vinst för alla de tjejerna med runda ansikten.

28. Kristen Bell: sommar solsken.

Långa frisyrer för Women_028

Kristen Bell uppfinnar inte något nytt med denna enkla och lätta frisyr som alla enkelt kan reproducera. Förutsättningarna är dock följande: det passar bäst kvinnor med en kvadratisk form av ansiktet och det tunna långa håret. Det finns inte mycket volym här, men det är den här frisyrens skönhet, eftersom det kräver minimal styling och ser fortfarande snyggt ut.

29. Cameron Diaz: bryta stereotyper.

Långa frisyrer för Women_029

Den här frisyren är utmärkt för alla medelålders kvinnor eftersom det bryter mot den vanliga stereotypen att långt vågigt hår inte är för kvinnor över 35 år. Inget behov av att hålla ditt hår kort om du alltid älskade långa krullar och hemligheten att hålla den åldras lämplig är korrekt lagring och färgämne. Lägg till några höjdpunkter i din askblonda färg och du är en superstjärna. Perfekt för nästan alla ansiktsformer.

30. Blake Lively: hårgudinna.

Långa frisyrer för Women_030

På den röda mattan eller som Serena Van Der Woodsen i Gossip Girl ser Blake Lives hår alltid vackert ut. Den här undrarkvinnan har aldrig dåliga hårdagar, gör hon? Hon är en sann inspiration för alla kvinnor med sina vackra gyllene lås som alltid ser perfekt ut, om de är lös och vågiga eller superlinjiga. Den här a avslappnade långa blonda frisyren är utelämnad för alla att se de skarpa skuren skikten genom framsidan och sidorna, vilket ger form och uppmuntrar mjuk rörelse till det här krångliga utseendet. En bra tillbaka till skolan frisyr för studenter. Denna skiktade långa blonda frisyr är perfekt för ovala, avlånga, kvadratiska och hjärtansikteformer.

31. Vanessa Hudgens: söt och lockig.

Långa frisyrer för Women_031

Vackert som alltid ser Vanessa Hudgens långa lockiga hår ut över hennes slanka kropp. Den här frisyren är perfekt för alla typer av händelser – avslappnad eller fin, så länge glänsande lås som inramar det petite ansiktet kommer också att vara en vinst. Gå till den här frisyren om du har långt lockigt hår och vill se mer naturligt och t ut.

32. Hayden Panettiere: lekfull tjej.

Långa frisyrer för Women_032

Denna vågiga frisyr öppnar ansiktet tack vare sidoskärmen. Det är elegant och samtidigt ser naturligt ut så bra för alla slags händelser. Prova denna frisyr om du har ett ovalformat ansikte och om du är säker på din glänsande inställning. Perfekt val för ett romantiskt datum.

33. Carrie Underwood: vacker blondin.

Långa frisyrer för Women_033

Carrie Underwood, genom att vara välsignad med vackert blont hår som ser ut som ett voluminöst från gatorna till den röda mattan, har än en gång gjort oss avundsjuk, eftersom hon gjorde eleganta lockar till dem, som ser eterisk ut och skiljer sig mycket från de vanliga krönen vi ser. Hon svepte håret i ena sidan där mjuka vågor skapades, medan hennes knoppar sopas åt sidan också, vilket ger en rad strålning till hennes redan vackra stil. Prova det och du kommer gilla det!

34. Keira Knightley: Rustik oskyldighet.

Långa frisyrer för Women_034

Denna helt nya mamma var tungt gravid när hon rockade det här eleganta utseendet i den röda mattan. När hon hade på sig en racy lila klänning, parade hon upp sitt hår, ser perfekt ut med en rörig halv upp, halvt nedseende. Hon skilde sig i mitten, vilket gav hennes hår lite av det rustika utseendet, medan hennes pärlor skiljs åt båda sidorna, lägger till hårets rosa utseende. Båda sätten gav hon en hård atmosfär med håret som var fantastiskt!

35. Rita Ora: flickaktigt utseende.

Långa frisyrer för Women_035

Vi älskar dessa femtio nyanser av gråstjärna. Och nu, efter att ha sett hennes frisyr, älskar vi henne ännu mer. Hennes blonda hår är absolut att dö för och hennes sätt att dra av dem är helt enkelt att blåsa! På bilden ovan kan vi se att hon hållit hennes hårmodell till ett minimum, för vilket vi inte skyller på henne, eftersom vi själva inte kommer att rota med det vackra håret för mycket. Hon skilde sitt medellånga hår i mitten och landade dem snabbt i båda axlarna och fick henne att se oskyldig och flickaktigt!

36. Jessica Alba: drömlikt utseende.

Långa frisyrer för Women_036

Är hon inte den perfekta tjejen bredvid? Med ett förtjusande leende har denna skådespelerska också talang att ha på sig sitt hår i ganska nya stilar! Till exempel, i den här bilden valde hon att göra en mycket unik krulle till hennes hår. De gled helt enkelt från håret i en mycket rustik rulle och såg helt enkelt bort i en axel. Denna tjej vet verkligen hur man drar bort det drömmande utseendet och vi kan inte vänta med att prova det själv!

37. Amber Heard: hot stunning siren.

Långa frisyrer för Women_037

Som om att vara fru Johnny Depp inte räckte för att göra oss avundsjuka, gjorde den här blonda sirenen oss avundsjuk igen genom att visa upp hennes smidiga hår. Hon såg nästan perfekt ut, hennes blonda hår såg ut silkigt och glänsande och lätthet lätt att bära som hon höll dem på ena sidan av axeln. Hon skilde också hennes hår i sidled vilket visade att denna tjej är vanligt och hård! Denna frisyr är utmärkt för tjejer med tyngre ansiktsdrag eftersom det mjuknar dem avsevärt.

38. Olivia Wilde: djärv och vacker.

Långa frisyrer för Women_038

Förutom att vi är fascinerad med ögonen, är vi också fascinerad för att se hur hon drar av de mest unika frisyrerna. Ser helt fantastiskt ut, men den här skådespelerskan valde att smycka några seriöst djärva knölar som täckte hennes panna men fick henne att se utseende överraskande. Med håret som faller från båda sidor av huvudet ser hon rent bubbly och jolly och ja, vi älskar henne.

39. Jessica Biel: tuff tjej.

Långa frisyrer för Women_039

Denna babymamma till Justin Timberlake visar oss varför vi borde frukta och älska henne. Hon är en tuff tjej, och hon har också definitivt visat sin brännhet med denna underbara frisyr. Hon behöll enkelheten i hennes brunettlås intakta genom att helt enkelt räta ut dem och flytta dem till sidan. Hon behöll hela hennes hår bakom axlarna, hon såg utseende och enkel medan vi undrar hur hon lyckades hålla hennes sidodel så perfekt. En utmärkt hård och tuff tjej ser med en touch av glamour.

40. Zoe Saldana: helt enkelt lysande.

Långa frisyrer för Women_040

Åh, svart hår, hur vi älskar dig! Och Zoe Saldana har visat oss en gång varför svart hår är vägen att gå. Den här underbara skådespelerskan höll hennes hår enkelt också men lyckades dra en rufsad blick i slutet av håret som visades i axlarna som hon gjorde en mittdel och behöll hårets lilla lock på toppen av hennes topp . Lätt att dra av och ganska imponerande. Prova om du har ovalt eller hjärtformat ansikte.

41. Gwen Stefani: retro glamour.

Långa frisyrer för Women_041

Denna rocker chic har visat oss en gång varför hon är känd för sin coola attityd! Som en blond bombshell lyckades hon se ut som en retrostjärna genom att göra en sidodel och lämna sedan sitt lilla hår för att svepas till sidan medan små krullar svänger elegant. Är hennes hår inte helt glänsande och vackert? När du går för den här, glöm inte att ha på sig den röda läppstiftet för att perfekt stämma överens med ditt isiga blonda utseende och få lite elegans och retro chic till liv.

42. Cara Delevingne: prydlig stil.

Långa frisyrer för Women_042

Och den galna brusen som är världsberömd för sin snygga stil och unikt bra utseende är tillbaka! Och den här gången tog hon också sina underbara lås med henne, som var stylad på ett elegant men ändå roligt sätt. Hennes brittiska lås var ruffled och inte riktigt organiserad, men på något sätt lyckades den här modellen också dra ut det här! Inte konstigt, hon är älskad av alla! Se till att ditt ansikte och klädsel är oklanderliga innan du försöker se den här naturliga utseendet.

43. Miranda Kerr: Lady Angel.

Långa frisyrer för Women_043

Ok, hon är helt fantastisk och perfekt. Förutom det, titta bara på hennes hår. Är de inte det vackraste håret i världen? Färgad och definitivt väl bevarad lyckades Miranda Kerr göra små krullar till hennes hår vilket gjorde dem snygga och sofistikerade medan hon främjade hennes tidigare märke Victoria’s Secret. Ja, hennes hår talar faktumet att hon är en dam och en ängel.

44. Natalie Portman: nya höjdpunkter.

Långa frisyrer för Women_044

Ja, mamma till Aleph och fru Benjamin Millipied, denna skönhet och hjärnor haglar med sitt nu borta färgstarka hår. En titt som varade i mycket kort tid, vi älskade det när hon försökte det här nya utseendet. Håller ryggen på håret något förhöjd, hon skilde håret lite knäppt som bara lagt till att hennes hår faller ner utan problem! Det perfekta håret för någon brudtärna, vi vill se så enkelt chic.

45. Anne Hathaway: prinsess brud.

Långa frisyrer för Women_046

Även om Anne Hathaway är känd för att slåss under hennes bröllopsdag och för att vara en klumpig prinsessa, måste vi erkänna, hon ser ut som den perfekta damen. Håller hennes korta brunettlåser sida skilda, hon krullade håret i volyma vågor vilket gjorde henne ser helt strålande ut och som en verklig prinsessa. Åh, varför klippte du ditt hår, Anne? Vi hoppades att hon skulle göra något så här för sitt eget bröllop men tyvärr klippte hon håret helt kort. Repetera inte henne klippa hennes hår, men gå utan tvekan för denna prinsessa leta efter något bra tillfälle.

46. ​​Rachel McAdams: stor hårdag.

Långa frisyrer för Women_047

Denna kanadensiska skönhet har gjort oss gråta när vi såg hennes berömda film Notebook, men som vi kan se stoppar hon inte där. Hon har också gjort oss känslomässiga genom att visa sin kraft att dra nästan vilken frisyr som de här dristiga och djärva knölarna som täckte hennes panna och också nästan hennes ögon. Titta på hennes sidohår! Hur är de så perfekta !! Dessa färgade lås gör oss säkert gröna av avund.

47. Hilary Duff: beach look.

Långa frisyrer för Women_048

Hilary Duff går säkert igenom en grov fas eftersom hon får sin skilsmässa från sin man, Mike Comrie. Men vi måste erkänna, hennes vackra leende upphör aldrig. Och tydligen är hennes hår lika tolerant. Hennes snabba lockar och elegant stil förblir för alltid fast och enkelt och medan hon fortsätter att ta hand om sin lilla bebis, undrar vi hur hon håller dem eleganta när de bär ett aktivt barn? Faktum är att det inte är så komplicerat med den här stranden som ser på mindre stil och mer natur.

48. Halle Berry: flicka makt.

Långa frisyrer för Women_049

Den här kraftfulla tjejen som får oss att skrika “GIRL POWER” visar ännu en gång varför någon inte kan röra sig med henne. Hon pryder dock nu ett könssnort hår, hennes föregående hår ser helt fantastisk ut med sin starka färg och små våglängd. Partiellt i mitten, krullarna sveps i båda sidor medan hennes off-shoulder klänning lyfter fram det mörka håret med sin underbara hud! Helt harmonisk!

49. Bella Thorne: flickaktigt drottning.

Långa frisyrer för Women_050

Hon är en av de vackraste och girliesta tjejerna i Hollywood. Och Bella Thorne har än en gång visat oss varför hon är hyllad som den “flickaktiga drottningen.” Vanligtvis har hon några ganska vågiga livfulla kläder, hon har också bortfört det här fantastiska håret. Och titta på hennes frisyr! Hon bestämde sig för att ha några mycket tunna flätor i mitten av hennes hästsvans, som löst hölls och svepte på ena sidan av sin ärmlös klänning. Även om håret ser perfekt ut i ponytailed, ser vi noga att vi kan se att hon faktiskt sätter håret på ett sådant sätt att en liten flät från framsidan ser ut att det håller håret bakifrån. Wow, absolut wow! Är det inte här den perfekta frisyren för nästa vårbröllop?

50. Zooey Deschanel: Brunette Barbie.

Långa frisyrer för Women_051

Tja, den här Katy Perry-looken har gjort många gawk på henne i vördnad för hennes vackra och attraktiva ögon. Blå och stora, de är bara de perfekta nyfikna ögonen. Men nu när vi ser, har Zooey Deschanel också en annan sak som skulle få henne att se bländande: Hennes underbara hår. Små, med slutkrokar och den perfekta pannbäddsslangen, ger de Zooey den perfekta vibe av tjejen i nästa dörr, medan hennes hårdhet och det lite puffiga utseendet ger henne en vacker Barbie-liknande vibe.

51. Reese Witherspoon: lagligt fantastisk.

Långa frisyrer för Women_052

Vissa kan säga att Reese Witherspoon ser bättre ut med kort hår, men hennes långa frisyr är inte mindre än ett ögon godis också. Med mjuka lager och ögonbryn skimming bangs, är denna långa frisyr ganska enkel att komma med. Om du har ett hjärtformat ansikte som hennes, skulle den här frisyren vara perfekt för dig. Det är självklart att blondiner kan dra av den här frisyren bäst.

52. Julianne Hough: passionerade vågor.

Långa frisyrer för Women_053

Balsalsdansare och landsångare Hough gör raggiga, fjädrade lager ser fantastiska ut. Liksom Reese har hon ett hjärtformat ansikte och sålunda är hennes frisyr en som fokuserar uppmärksamheten på hennes ögon snarare än hennes käkar eller haka. Du kommer knappast att sväta i att återskapa detta.

53. Avril Lavigne: Rockstjärna.

Långa frisyrer för Women_054

Om du vill sticka ut från mängden och visa den inre rockstjärnan i dig, är Avril Lavigne frisyren perfekt för dig. Färga ditt hår (helst blont hår) i streck av blått, rosa, grönt eller någon annan färg som ger din excentriska persona. Inkorporera några feminina lockar längst ner för att dra av en kontrasterande “girl power” look.

54. Nicole Kidman: Edgy Classics.

Långa frisyrer för Women_056

Du kan alltid räkna med Nicole Kidman att komma med innovativa stilar. Hennes frisyr är en som verkligen bryter mot konventioner. Prata om att skapa din egen trend och bli edgy! Denna frisyr kan vara svår att återskapa men är definitivt värt ansträngningen.

55. Dakota Fanning: Bangs Bangs.

Långa frisyrer för Women_057

Med tanke på buzz runt henne, är vilken frisyr som Dakota drar av sig ansedd att röka varm och oerhört . Det är ganska mycket vad hon gör med hennes smäll. Hon håller dem hänga lös, liknar det långa vågiga håret som strävar i axlarna. Perfekt för människor med mörkt hår, den här frisyren är den som ska dra av på en datumnatt.

56. Jennifer Love Hewitt: heta lustar.

Långa frisyrer för Women_058

Jennifer Love Hewitt ser otroligt varm, hård och ut med denna långa vågiga frisör. Nyckeln till framgång med denna frisyr är volym, så var inte blyg för att använda några tillägg om du inte är säker på att du kan dra av den. Resultatet blir utsökt och definitivt värt det.

57. Kate Beckinsale: elegans.

Långa frisyrer för Women_059

Varje tjej vill ha ett mjukt och glänsande långt hår, vars syne skulle göra andra tjejer gröna av avund. Kate Beckinsale träffar spiken på huvudet när det gäller den här frisören. Det handlar om att få de ömma skikten och silkeslena vinklar på plats.

58. Lea Michele: ombre kontrast.

Långa frisyrer för Women_060

Om det finns någon man borde du lära dig omrörstrenden från dess Lea Michelle. Hennes långa hår har en strandig konsistens och nyans. Hennes rustika pärlor drar din uppmärksamhet mot hennes gnistrande ögon. Ge det här ett försök om du har en vågig hårtyp.

59. Katherine Heigl: snygg vintage.

Långa frisyrer för Women_061

Vill du reproducera några av de årliga frisörerna från mitten av 1900-talet? Ta en titt på Katherines frisyrer för den ultimata inspirationen. Den formella långvågiga frisyren verkar vara skräddarsydd för Katherine. Denna frisyr fungerar bäst med blont hår som är mjukt, lite lockigt och väldigt vågigt.

60. Drew Barrymore: lockigt kul.

Långa frisyrer för Women_062

Olycklig med ditt runda ansikte? Det finns ingen anledning att oroa dig älskling. Drew Barrymore är här för att inspirera dig med sin roliga och fluffiga långa frisyr. Det är en ganska enkel frisyr att skapa, men du behöver några hårprodukter för att hålla vågorna på plats. Skaka håret på rötterna. Det lägger till höjden och ger dig kontroll över låsen.

61. Jennifer Garner: det handlar om höjdpunkterna.

Långa frisyrer för Women_063

Vissa kan säga att Jennifer Garners långa långa hår är tråkigt, men om du inte verkligen återskapar det här utseendet med ditt hår, skulle du inte inser hur fantastiskt det verkar. Det klassiska banget med de vågiga låsen på vardera sidan är den typ av utseende som trendiga mammor kan prova när de har lite fritid. Att dö ditt hårgyllet kommer starkt att komplettera denna frisör.

62. Ashley Tisdale: Ny blondin.

Långa frisyrer för Women_064

Ashley är inte någon du skulle nödvändigtvis associera med bra hår, men hennes tousled två tonade hår är en knock out! Det är en unik färgkombination av silverblondin och mjölkchokladbrun som gör att hennes hår så faller döligt vackert.

63. Kerry Washington: helt enkelt rakt.

Långa frisyrer för Women_065

För en kvinna som gillar att stanna i rampljuset, håller Kerry Washington hennes hår riktigt enkelt. Ett av hennes bästa utseende är den eleganta, smala hästsvansen tillsammans med det fräcka, lilla tunna huvudbandet. Något av ett sportigt utseende är denna frisyr perfekt för damerna på språng. Dessutom visar det dig varför långa frisyrer inte alltid är svåra att dra av och underhålla.

64. Candice Swanepoel: Victoria ängel.

Långa frisyrer för Women_066

Candice knows how to let her hair accentuate the beauty of her mesmerizing icy blue eyes. The shallow middle parting in her platinum blonde hair is what makes all the difference. She looks like the true embodiment of Victoria’s Secret angel. If you are going to adapt this style, then make sure to let the hair flow over your shoulders.

65. Ellen Page: messy order.

Long Hairstyles for Women_067

If you are into the cute schoolgirl look, then you may want to take a page out of Ellen’s book. Her sideswept bangs and her elegant mahogany long hair is a sight to behold indeed. The best thing about this hairstyle is that it lets your natural texture take control.

66. Amanda Seyfried: mystique.

Long Hairstyles for Women_068

If you are blessed with glistening golden locks like Amanda then keep it loose and let the curls flow. Amanda likes to slightly cover her face with her hair, which adds a little more mystique to her visage. All in all, this hairdo is the perfect blend of curly and straight, something that will look stunning on a lot of young ladies.

67. Paris Hilton: perfect socialite.

Long Hairstyles for Women_069

Are you feeling like being a socialite today? Then you may just want to start by imitating a very well known Paris Hilton hairstyle in the form of beautiful, loose braids. Make sure that the hair stretches away from your face. Down towards the bottom at the back, the hair must curl up into beautiful locks. A curling wand could come in handy to pull off this trick.

68. Ke$ha: just a rebel.

Long Hairstyles for Women_070

You can depend on Ke$ha to bulldoze the norms of fashion and erect her own standards. If you thought green eyes and blonde hair were a horrible match, then think again. Dye your blonde hair in streaks of green and let the wavy hair flow all around your head. It’ll give you the perfect badass look.

69. Katie Holmes: enchanting simplicity.

Long Hairstyles for Women_071

Adorably enchanting, that’s the best way to describe Katie Holmes and her simple, eloquent hairstyle. All you need to do is let your layered curls flow across your face and have a middle part to throw some spotlight on your face. Simplicity is key with the Katie Holmes hairdo.

70. Kat Dennings: organized chaos.

Long Hairstyles for Women_072

A lot of people don’t take Kat Dennings seriously as a fashion icon. Anyone who has seen her braided updo with the soft little bun tilted to one side and the wavy locks flowing down over her eyes will think twice about not giving her fashion sense a well-deserved compliment.

71. Kate Hudson: fancy hairdo.

Long Hairstyles for Women_073

Kate Hudson is wearing a slightly past her shoulder cut. Her blond locks work well with the side-swept bangs to add some volume to her otherwise straight hair. This sleek style works well for a fancy night out on the town. The hint of curl at the end adds a final touch to this adorable look. While she doesn’t have any hair accessories, this style would look absolutely adorable with a cute barrette added in to hold the bangs into place.

72. Leighton Meester: cropped bangs.

Long Hairstyles for Women_074

Leighton has cropped bangs, that are easily styled with a comb and some gel or spray. Her looks curls are achievable by using a large curling iron and just curling the ends then misting some hair spray to lock the loose waves into place.

73. Christina Hendricks: bed hair look.

Long Hairstyles for Women_075

This bed hair look is easily accomplished by getting out of the shower and teasing your hair with a comb or brush and using hair spray to hold it into place. Tease the hair the direction you want it to go after brushing it. This look works well for women with super thin hair who want to add some body to it without adding extensions. You use the comb under the hair and bring it up towards your head then fluff it out with your fingers.

74. Rose Byrne: thick waves.

Long Hairstyles for Women_076

Rose has thick curly shoulder length hair that looks great with some waves. If you have naturally curly hair, you can achieve these waves in two ways. You can put two braids in and put some gel over them while you get dressed, do your makeup then take the braids out and finger come it while it’s mostly dry, these gives the big waves she has here, or you can use curlers and then comb them out or run your fingers through your hair until you loosen the curls up in natural waves like you see here.

75. Anna Faris: extraterrestrial beauty.

Long Hairstyles for Women_077

Anna Faris has naturally straight hair, she achieved this look with cropped bangs straight over her eyes, and used a curling iron to curl a couple chunks of her hair on either side to add a slight wave to her otherwise blond locks. Excellent choice for edgy girls.

76. Kate Winslet: beach look.

Long Hairstyles for Women_078

The actress has cropped bangs that are brushed and styled over to the side. Hair spray and small curlers will easily achieve this look. Spray the curls and then finger comb them to loosen up the curls slightly so they aren’t so tight. You can also achieve this if you have naturally wave hair by scrunching your hair up as it dries with gel, then finger comb some of the tighter curls out so it lays in a more tangled sexy beach look.

77. Lily Collins: messy teen.

Long Hairstyles for Women_079

Lily looks fabulous with her long brown hair with the messy teen look. She totally rocks the everyday casual hair style that’s easy to achieve for those with long hair. Use a good conditioner to help control frizz, especially if you dye your hair. When you get out of the shower, you can use a little gel, mist or hair spray to help style the ends. Finger comb your hair and scrunch up the bottom with your hands slightly to add just a hint of curl. You can also use a curling iron and then finger comb the locks to create a loose wave.

78. Kirsten Dunst: ginger angel.

Long Hairstyles for Women_080

Kirsten looks like a fairy from Ireland with her layered haircut. This look can be easily attained if you have your hair layered. You angle your bangs away from your face, and let the shorter bob layer curl around your face. You can put curlers in the back on the longer part of the hair if your hair isn’t naturally curly, or use a hair iron. If you have naturally curly hair, you can just use some gel and crunch the curls up to achieve this look.

79. Jessie J: hot vampire.

Long Hairstyles for Women_081

Jessie J. has straight black hair, which she pulled into a high pony tail on the back of her head to achieve this hot look that works well with almost anything. If you have curly hair and want it straight, you’ll need to use a flat iron to control the frizz and try to get it to stay flat. Don’t forget to use a good conditioner or hair oil if you are going to use heat products on your hair so you don’t damage it. And keep your lips bright for the ultimate lady vamp look.

80. Sarah Jessica Parker: casual brightness.

Long Hairstyles for Women_082

She looks absolutely classy with her long wavy hair. It’s the style that screams casual, and looks easy to maintain. To avoid frizz for the color treated hair, it would be ideal to use a leave in conditioner or oil treatment for color-treated hair, especially if you are using blow dryers, hair spray, and curling agents. This look would be achieved with extra large rollers taken out and a touch of hair spray to hold the waves, make sure you run a brush through it just to loosen the waves up a bit from the curlers.

81. Isla Fisher: retro chic.

Long Hairstyles for Women_083

Isla has a beautiful side swept look that is easily achieved. Pull it loosely over your shoulder and use a touch of hair gel when wet to hold in a slight wave. If you have super straight hair, use a couple of rollers on your bangs and the front section to achieve the desired wave, and a touch of hair spray after running a big brush through it to loosen the curls up. Great for all romantic ladies out there who praise their femininity.

82. Kelly Clarkson: natural waves.

Long Hairstyles for Women_084

Kelly Clarkson has very thick hair, to achieve this style, use a large curling iron on the bottom of the hair and use a light hair spray. Use a brush to fluff the hair a bit to create the full body look she has here, while misting some hair spray onto the top part, this will achieve this adorable girl-next door look. You cannot go wrong with natural looking waves.

83. Jessica Chastain: classics.

Long Hairstyles for Women_085

Jessica Chastain has thinner red hair, for those with straight, thin hair, this look is a good choice for those who have time to put in curlers. Use a brush to unravel the curls to big loose waves and some hair gel or spray to hold the waves together for a sophisticated and feminine look.

84. Mandy Moore: adorable layers.

Long Hairstyles for Women_086

This stunning singer and actress has a layered hair style that looks adorable with sweats, or jeans and t-shirts. It’s casual and feminine. The bangs are layered and brushed back, and the rest of the hair can be achieved using a large curling iron with some spray or gel, and then brushing the waves looser to achieve this natural bed-hair look. Sassy and sexy with minimal time spent.

85. Ginnifer Goodwin: beautiful thickness.

Long Hairstyles for Women_087

Ginnifer Goodwin has naturally thick beautiful hair. Fresh out of the shower, brush your hair and add some gel, scrunching from the bottom up. Run your fingers through the locks and you’ll have her perfect windswept look that only those with thick curly hair can achieve. Use a good conditioner before hand to help control frizz.

86. Lauren Conrad: summer fun.

Long Hairstyles for Women_088

This style icon has beautiful long blond locks, and she braided a section on the top of her head and pinned it back. On the rest, she used a large curling iron and then brushed out the waves to create the illusion of “almost” ringlets to add just a touch of body to her straight hair. Use a leave in hair conditioner for a softer feel if you don’t want to use hair spray or gel. If your hair won’t hold the curl without a gel, use a mouse or an all natural hair product to avoid that crunchy feel to your hair. Great choice for summer vacations!

87. Rosie Huntington-Whiteley: hot mess.

Long Hairstyles for Women_089

The actress has long bangs that hang around her face, and she’s teased the rest of it to add a nice thick body to her straight hair. She’s pulled some up over the top/back of her hair and pinned it behind to give the top that added body you see here. The result is really hot!

88. Eva Longoria: business-casual.

Long Hairstyles for Women_090

This nice straight hair that Eva has slightly layered, making this hairstyle easily achieved for those with a similar cut, will look good and appropriate at work or at a business meeting. No more need to sacrifice professionalism for long hair. If you don’t have straight hair, but it’s layered, you can use a flat iron to control it and give it this sleek look she’s rocking here.

89. Sarah Michelle Gellar: romantic beauty.

Long Hairstyles for Women_091

Sarah Michelle Gellar has curly hair, so to control frizz use a good hair oil or conditioner product especially if you dye your hair a lot. If you have naturally curly hair, scrunch and hold from the bottom to the top and then run your fingers through it to loosen the locks up a bit. For those with straighter hair, you’ll want to use curlers to achieve these big locks. Excellent choice for an everyday look.

90. Rachel Bilson: new girl next door.

Long Hairstyles for Women_092

Rachel Bilson has the girl-next door cut right here, with the front being slightly layered around her face. Making it easy to style and brush to the sides over her longer locks. Using a small curling iron on the front and a little hairspray you can hold the curl in place over the rest of the straight hair to achieve a similar look.Use your makeup natural with this look.

91. Lucy Liu: long and beautiful.

Long Hairstyles for Women_093

To achieve this look, all you need is some good leave in oil or hair conditioner to get that added glow, or if you prefer, a hair gloss. Brush it straight out of the shower, add your mist and go. If you have really curly hair, use a flat iron and some holding spray then add a gloss product to finish off the look.

92. Emmy Rossum: adorable waves.

Long Hairstyles for Women_094

This look with her hair parted on the side is just adorable. Pulled back and pinned on one side, she has the waves on the other side accentuating and drawing attention to her adorable face. This look can be achieved with big rollers, a few bobby pins or a hair clip. When you take the rollers out, finger comb the locks out slightly to create a less tight curl so that it’s a little wavier around your face. Pin the other side back and it’s that easy.

93. Mary-Kate Olsen: down to earth.

Long Hairstyles for Women_095

Mary-Kate Olsen has achieved this look simply by running a brush through her hair and some anti-frizz products. You can flat iron curly hair if needed, but for those with thinner hair, you’ll need to fluff your hair out a bit to add some body to achieve this messy bed hair. The darker roots make this look extra natural and down to earth.

94. Jennifer Hudson: long and beautiful.

Long Hairstyles for Women_096

Jennifer Hudson has long beautiful hair, so you can add extensions in if you don’t have long locks like her, this is created by using a very large iron curler on the bottom half of the hair. You’ll use a spray to hold the big curls into place, and if you need to loosen them up a bit, use a big toothed comb or your fingers to loosen it up a little bit to create the waves you see here. Parting it directly in the middle works great for those who don’t have bangs and draws attention to the forehead and lines of the face.

95. Victoria Beckham: ultimate chic.

Long Hairstyles for Women_097

Victoria Beckham has straight hair cropped just below the shoulders. This look is nice because it’s easy to maintain and all you do is run a brush through it, add a gloss mist or leave in conditioner to control frizz, and you’re ready to go out the door in just a couple of minutes. If you have really flat and thin hair, finger comb your hair to add a little body around the temples and cheeks. It also looks great with a head band, or barrettes if you want to add some color to your outfit.

96. Sienna Miller: gloriously shiny.

Long Hairstyles for Women_098

Sienna Miller has gloriously shiny blonde hair, this look works well with slightly layered bangs swept to one side, and while you can wear it pinned back with just the bangs to frame your face, you see her here wearing it down. Use a flat iron if you have curly hair. For those with already straight hair, this has more to do with having your stylist layer your hair in a flattering and controllable way to curl around your face and shoulders with minimal products needed. Add a gloss mist to control frizz, and achieve the shiny blond locks that work great for everything from a date night out, to going to the mall in jeans and a t-shirt.

97. Diane Kruger: vintage glamour.

Long Hairstyles for Women_099

Is there anyone who knows how to pull off the retro look better than Diane Kruger? This German beauty has shown how to go absolute vintage by firstly, giving her bangs a perfect swift and attaching it to the top of her head, emphasizing on the retro while the rest of her hair is simply straightened and then curls slightly in the end so that they fall swiftly in the shoulders. As Diane pulled this hairstyle with the perfect sequined off the shoulder dress, we envy her look big time as it looks the perfect outfit for a glitz and glamour-y night out!

98. Karlie Kloss: Boho grace.

Long Hairstyles for Women_100

This supermodel angel knows her business- she always looks stunning and can pull off literally any long-hair look. Even with this natural-looking hairstyle she still looks gorgeous and makes us want copy her. And it is quite easy to do, all you need is some determination and long hair. Sleep on braided hair and in the morning you will get this perfect Boho look.

99. Ashley Greene: style and chic.

Long Hairstyles for Women_101

This beautiful vampire does not stop to impress us. This time with her long wavy haircut with side bangs. This hairstyle is quite popular nowadays and the actress manages to keep it chic and sophisticated while being trendy and hot. The great thing about this hairstyle is that it will fit almost any face shape, is easy to maintain and is absolutely gorgeous.

100. Emily VanCamp: natural beauty.

Long Hairstyles for Women_102

Emily has gorgeous hair and this hairstyle while being soft and touchable is quite impressive and is definitely making a statement. If you have naturally straight hair, try this silky smooth blowout with some volume at the root. It is easy and it’s stunning.

By now, you surely have a pretty clear idea of how celebrities showcase their beautiful and breathtaking long hair through their funky, innovative and quirky hair styles. There is no reason to complain about a bad hair day anymore. Get busy with your hair styling products and let your blissful imagination and creativity take control of your precious hair.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More